- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.021
benn geldimmmmmm tükürücem bunların mağazalarınada işlerine yeter ben okula devam etme kararı aldım okul bile daha iyidir o dükkanda babasıyla durmaktann ayyyyyyyyyyyyy 30 yıl yaşlandım yemin ederim beee.artık benim okulum var okula gidiyom ben yarın yeaaaaa dedim geldim eve ödev yapcam dedim bide ahah
kız gün boyu senni merak ettimdi.. negatif mi demek .du bakalım adet gelmeden ümidi kesme.. bide doğru dürüst çalışnadınki çatlama günü mik mik bile olmadı senin bacıımm adama küstünnnnn..
bugün benim mercimekte 2 gr oldu obezzzz oluk bizdeeeeee
bugün benim mercimekte 2 gr oldu obezzzz oluk bizdeeeeee
benn geldimmmmmm tükürücem bunların mağazalarınada işlerine yeter ben okula devam etme kararı aldım okul bile daha iyidir o dükkanda babasıyla durmaktann ayyyyyyyyyyyyy 30 yıl yaşlandım yemin ederim beee.artık benim okulum var okula gidiyom ben yarın yeaaaaa dedim geldim eve ödev yapcam dedim bide ahah
Ödev yapcam ben yeaaaaaa hahahahahahhahaha
okuyom ben abii okuyom yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Walla o geldi aklıma benimde güldüm okuyom ben yaaaa hahahahha
napiyim yaa valla tek çare okula dönüş kene gbi yapıştılar anasını satiyim sorun bi ben çalışmak istiyomuyum bakalım
Cidden heee belki çalışmak istemiosun !! Hemde gebe gebe
kızlar bu arada bebekk napıyo haber varmı ondan ??
kızlar bu ay olcak diye kendimi acaip motive ettim ya bu seferde hasta oluyorum yaa eşimin boğazı moğazı ağrıyodu arkasına nezle oldu sanırım ondanda bana geçti mikroları boğazım fena ağrıyo bugün yaa akşama kadar battı
Kizlaarrr cok sukur hastalandim ama oyle bi agrim varki anlatamam 3 tane agri kesici ictim simdi anca hafifliyo sanki eve nasil geldigimi bilemedim otobuslerde(ama cok sukur cok mutluyum kaldi 2 ay korunmanin bitmesine:))))
Kizlaarrr cok sukur hastalandim ama oyle bi agrim varki anlatamam 3 tane agri kesici ictim simdi anca hafifliyo sanki eve nasil geldigimi bilemedim otobuslerde(ama cok sukur cok mutluyum kaldi 2 ay korunmanin bitmesine:))))
kız ağzından ballllllllll damlıyor kızın falan dedin yaaaaaaaaaaaaaa
kardeş,doktor sana çatlatma iğnesinden kaç saat sonra mik mik dedi?bana iğneden 36 saat sonra ve günaşırı en az 5 gün boyunca dedi.forumlara baktım.bazıları iğne yapıldığı gün ve ertesi gün de mikmiş.3 gün üst üste yapmış.kafam karıştı yaaa.ne zaman şeyedeceğime karar veremiyorum
gzmm gibi her gün mü yapsam kalitesi düşer mi acep hayvancağızların?
canım düzenli adet görmennin en büyük nedeni zayıf ollmandır cnm tahmiinim kilon idealdir cnm ne zamndır hamiş kalamıyorsun acaba doktor nediyor yazar mısın
hoş buldum canım izninle neler yapığını nasıl tedavi uygulandığını anlatır mısın ben işin başındayım daha cnm
bana biraz nasıl tedavi olduğundan bahseder misin sizde ne tür belirtiler var acaba yazar mısınız
Bu kadar mik mikev can mi dayanir hasta oldunuz tabii:)))
Ayyy canim yaaa cok sevindim. kacinci gunu oldu....adetten sonra mi iki ay korunacaktiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?