HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

eveeett beklioruzz :) Rabbim en doğru en güzel zamanda meleğini sana göndericek. İnşallah o zaman bu zamandır :)
inşallah canım inşallah nasip eder Rabbim Amiiinnn

canım ılk ay denedım ama dediğim gibi herşeyı mekanıkleştirdiği içim eşim irite oldu ve uzaklaştı, sistematık olmamalı herşey akışında olmalı dedi bende bidaha kullanmadım, henüz hsg önermedi 6ayı doldur hamile kalmazsan gelrisin senin hiçbi problemin yok dedi bana bakalım temmuza kadar başarılı olamazsam o zaman gıderim, artık kendimi çok dınlememeye stres yapmamaya başladım sanırım başarılı oluyorum hayırlısı kısmet canım inşallah hepimiz için hayırlı zamanlarda olsun herşey[/QUOTE]

haklısın canım ama tüplerinin açık yada kapalı olduğunu ultrasonda görünmez canım röntgende görülür o tanıya nasıl vardı bilmiyorum ama bence hsg röntgenini çektirmelisin belkide bu kada zaman boşuna ilaç içiyo olabilirsin beni yanlış anlama lütfen tüplerin tıkalı olabilir canım beni kötü bilme cnm iyiliğim için söylüyorum pkoluların çoğunda tıkanma sz konusu çünkü biraz pahalı ama yapıldığına değiyor inan

inşallah canım yaaa
ama ben çok üzüleceğimi sanmıyorum değilsem bile
çünkü bu ay hakikaten çalışamadık
benim aklımda bile yokken siz inandırmaya başladınız beni
xraylerden bile geçmeyecek kadar çok takıldım bu konuya.
neyse işte haftaya p.tesi kesin sonuç belli olacak

umudunu kaybetmemen güzel bişi. o belirtiler hep psikolojik canım bende de oldu bir ara kafayı yiyordum valahi doktor dedi destek alman gerek bende gitmedim ama iyiyim Allaha şükür artık senin dediğin gibi takmıyorum stres yapmıyorum hiç birşeyi een iyisi b u zaten zamana brakmak biraz ummaık anda gelir hep çünkü isteklerimiz böylesi daha güzel :)
merhabahayat canım evde varsa bir yapsan merak ettim valla senden çok ama sonradan umutsuzluluğa kapanmanı istemem aslaaa

haklısın canım ama tüplerinin açık yada kapalı olduğunu ultrasonda görünmez canım röntgende görülür o tanıya nasıl vardı bilmiyorum ama bence hsg röntgenini çektirmelisin belkide bu kada zaman boşuna ilaç içiyo olabilirsin beni yanlış anlama lütfen tüplerin tıkalı olabilir canım beni kötü bilme cnm iyiliğim için söylüyorum pkoluların çoğunda tıkanma sz konusu çünkü biraz pahalı ama yapıldığına değiyor inan[/QUOTE]

canım enden kötü bileyım seni tabiki iyiliğim için söylüyorsun ama ben işi biraz doğal akışına bırakıp olmazsa çaresıne bakmak ıstıyorum,doktoruma çok guvenıyorum doktorumdan once allaha guvenıyorum herşeyın bı zamanı vardır baktım olmadı çektiririm tabi,öyle bişeye ıhtıyac duyuldugunda maddıyat son planda kalır zaten bakalım şimdi bi denemelerımıze devam ettirelim çünkü benim doktorum fazla mudahale taraftarı değil kendini sürekli kurcalatma sen sapasağlamsın dedi bana ben dayanamayıp başka doktora gıttım aldım boyumun ölçüsünü bidaha tövbe, bakalım allahım ne şekilde nasip edecek,çok saol canım benim inşallah sen de en kısa zamanda müjdeli haberi alacaksın içime doğuyo

cimcimem yıne aynı zamanlarda bellı olacak bızımkıler desene bende çarşamba gunu beklıyorum önümüzdeki hafta

sezgicim amin canım, hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua et esirgeme dualarını olurmu, tüm güzel büyülü bahçelerim bizlerden dualarınızı esirgemeyın artık hamile olmayan kalmasında hafta hafta gebelikten başka konu kalmasın burda

canım enden kötü bileyım seni tabiki iyiliğim için söylüyorsun ama ben işi biraz doğal akışına bırakıp olmazsa çaresıne bakmak ıstıyorum,doktoruma çok guvenıyorum doktorumdan once allaha guvenıyorum herşeyın bı zamanı vardır baktım olmadı çektiririm tabi,öyle bişeye ıhtıyac duyuldugunda maddıyat son planda kalır zaten bakalım şimdi bi denemelerımıze devam ettirelim çünkü benim doktorum fazla mudahale taraftarı değil kendini sürekli kurcalatma sen sapasağlamsın dedi bana ben dayanamayıp başka doktora gıttım aldım boyumun ölçüsünü bidaha tövbe, bakalım allahım ne şekilde nasip edecek,çok saol canım benim inşallah sen de en kısa zamanda müjdeli haberi alacaksın içime doğuyo[/QUOTE]

canım herşeyde bir hayır vardır bence de braz akışına bırakmak gerek herşeyin başı dua meryem suresni oku canım . bu sabah rüyamda yüzünü hiç görmediğim çok güzel bir bebek doğurduğumu gördüm normal şekilde hiç ağrı hissetmedim acı hissetmedim sonrada onu kucağıma alıp emzirdim aynı gerçek gibiydi çok heyecanlandım inan çok güzel bir bebişti güldü bana belkide dediğin gibi az kaldı ccanım iyi dileklerin için teşekkür ederim

Başım çatlıoooo kışlıkları kaldırdım ama öldüm beee dayanamıorum bu baş ağrısına

ay geçmiş olsun canım yaaa havalardanmı acaba benimde başımın ağrısı 3 gündür hiç geçmiyo bi ara hafifliyo ama sonra yine çıldırıyo
migrenim var zaten ama ilacımı kullanmak istemiyorum bu ara

canım herşeyde bir hayır vardır bence de braz akışına bırakmak gerek herşeyin başı dua meryem suresni oku canım . bu sabah rüyamda yüzünü hiç görmediğim çok güzel bir bebek doğurduğumu gördüm normal şekilde hiç ağrı hissetmedim acı hissetmedim sonrada onu kucağıma alıp emzirdim aynı gerçek gibiydi çok heyecanlandım inan çok güzel bir bebişti güldü bana belkide dediğin gibi az kaldı ccanım iyi dileklerin için teşekkür ederim[/QUOTE]
amin canım inşallah ruyaların hep gerçek olur oluruna bırakmak lazım abzen herşeyı,doğa herşeyı halleder

evet canım benim bat 13 mayıs doğru dürüst belitim bile yok ama umut fakirin ekmeği işte ne yaparsın

aslında benimde 13 mayıs batım ama ben 15 diyorum 2 gunde benden kanaat notu benimde belirtim yok çalışmalar sağlamdı bu ay ama bakalım göreceğizzzz

kısss,3 haftalık mı olmuşşş???? maşallah!ne de çabuk zaman geçiyor aferin,düşünceli anne dediğin böle olur.seneye anneler gününde yılın annesi ödülünü sana vericez.daha varlığını bile bilmediği bebişini x-raylerden bile sakınan annemizzzz

canım bence eşin bir an evvel gitsin görünsün.boşa kürek çekmemiş olursun.batları beklemek kolay mı?

Al bendende o kadar bende gazda var. Ayıptır sölemesi :)
sal git şekerim.tutmaaa içinde
Ya kızlar birşey soracağım kanda gebelik testi ne zaman çıkarrrrr

Ben bu ay yone dayanamıyorum yarın deiyorum kan testı yaptırsam çıkarım aceppppp varsa bebeıkkkklk
çatlama,çatlama.daha 7 gün var.2-3 gün daha bekle sabırsız kız.9 ay nasıl bekliycennn

bebekim 5-10 sanıye arası avuciçlerini gözlerine kapat derin nefes al ve sonrasında da başparmagınla işaret parmagının ortasındaki yere bastır kuvvetlice, işe yaricaktır emin ol ilaç içmek istemıyosan deneyebilirsin hayatım

aslında benimde 13 mayıs batım ama ben 15 diyorum 2 gunde benden kanaat notu benimde belirtim yok çalışmalar sağlamdı bu ay ama bakalım göreceğizzzz

benim 13 valal tam gününü bekliyorum bu ay umudum olmadığı için ama battan sonra çalışmaları sağlam tutup bende 2 gün öteye atarım

tişikür ederim şekerim valla zaman su gibi geçiyo bak öbür kardeşi 16 haftalık oldu bu daha 3 haftalık aslında gitmeden kahve içmiştim sonra wc ye gittim tabi. gitmeseydim 3 aylık gibi şişiyo benim göbek o zaman görürdü gününü
seneye anneler gününde ana bana ana bana kar yolla diye türkü söyleyen birer velet sahibi olacaz cümleten

ayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya
kesinlikle eminim gitmişti,10 kere belki de 15 kere

acaba neden,neden ilacını almak istemiyoosunnn annesi

bu kız benı bı gun oldurcek yaa hadi bu ay anneler gununden 1 gun sonra guzel haberı al ınsallah canımm

kesinlikle eminim gitmişti,10 kere belki de 15 kere

acaba neden,neden ilacını almak istemiyoosunnn annesi

kıyamıyorum bi kutuda 6 tane olunca

bu kız benı bı gun oldurcek yaa hadi bu ay anneler gununden 1 gun sonra guzel haberı al ınsallah canımm

inşallah alırım yaaa ama hiç umudum yok ben galiba babalar gününde kocama hediye vercem ama bak şimdi farkettim bu seneki hediyeyi kaçırdım bak tüh

amin canım inşallah ruyaların hep gerçek olur oluruna bırakmak lazım abzen herşeyı,doğa herşeyı halleder

aslında benimde 13 mayıs batım ama ben 15 diyorum 2 gunde benden kanaat notu benimde belirtim yok çalışmalar sağlamdı bu ay ama bakalım göreceğizzzz[/QUOTE]

Kizzzz aaaa. nerelerdesin sen askolsunnn hic ugramadinn...

kizlarrr herkese merhaba okuldan simdi geldim. off yemegimde yok...sabah hastaneye gitmistim.yapamadim ne dert yeme isii....

bebekummmm naptin test yaptin mi seni merak ettim hep bugun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…