- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.981
evet canım dünkü çalışma sonrası 3-4 damla pebemsi bir kan geldi ümitsizliğe kapıldım bu sfeerde olamdı galiba diye aama ablam ilk hamılelıgımde bana da olmustu dedi, netten baktım eger hamilelik olustuysa kılcal damarla fazlalaştıgından ve kan akışı fazla oldugundan ilişki sonrası kan gelebilir diyoramaa napıyoruz adet gunu gecmeden ümitlenmek yok yaradana sığınıp bekliyoruzzzz
yerim ben sizi, demek biz geldik dedim allahım kucagınıza alacağınız gunude sevgiyle aşkla huzurla nasip etsin sağlıcakla inşallah, çok buyuk mutluluktur eşinin gözlerinde o mutlulugu görmek maşallah nazarlardan saklasın allahım
çünkü içinde ya değilsem diye bi düşünce var. bizim gibi düşünürsen ve olmassa üzüleceksin o yüzden kendini negatife hazırlıyosun. bende öleydim çünkü..
Allahın izniyle inşallah hamilesindir..
ayyy hem evlilik yıldönümü hemde eşimin doğumgünü aynı günhep öyle hayal etmısımdır hediye olarak test çubugunu vermek ve yavru kartal tulumu vermek kısmet bakalım neler olacak allah gonlume goremı verecek yoksa kendı uygun gördüğü gibimi görücez az kaldı,bende de hiç belirti yok valla cidden de aramıyorum zamanında her belirtimin olup boşa çıktıgı zamanları gordugum için şimdi hangi belirti olsa amaaan psikolojık hepsi dıyorum
canım ılk ay denedım ama dediğim gibi herşeyı mekanıkleştirdiği içim eşim irite oldu ve uzaklaştı, sistematık olmamalı herşey akışında olmalı dedi bende bidaha kullanmadım, henüz hsg önermedi 6ayı doldur hamile kalmazsan gelrisin senin hiçbi problemin yok dedi bana bakalım temmuza kadar başarılı olamazsam o zaman gıderim, artık kendimi çok dınlememeye stres yapmamaya başladım sanırım başarılı oluyorum hayırlısı kısmet canım inşallah hepimiz için hayırlı zamanlarda olsun herşey
inşallah canım yaaa
ama ben çok üzüleceğimi sanmıyorum değilsem bile
çünkü bu ay hakikaten çalışamadık
benim aklımda bile yokken siz inandırmaya başladınız beni
xraylerden bile geçmeyecek kadar çok takıldım bu konuya.
neyse işte haftaya p.tesi kesin sonuç belli olacak
cimcimem yıne aynı zamanlarda bellı olacak bızımkıler desene bende çarşamba gunu beklıyorum önümüzdeki hafta
Başım çatlıoooo kışlıkları kaldırdım ama öldüm beee dayanamıorum bu baş ağrısına
canım enden kötü bileyım seni tabiki iyiliğim için söylüyorsun ama ben işi biraz doğal akışına bırakıp olmazsa çaresıne bakmak ıstıyorum,doktoruma çok guvenıyorum doktorumdan once allaha guvenıyorum herşeyın bı zamanı vardır baktım olmadı çektiririm tabi,öyle bişeye ıhtıyac duyuldugunda maddıyat son planda kalır zaten bakalım şimdi bi denemelerımıze devam ettirelim çünkü benim doktorum fazla mudahale taraftarı değil kendini sürekli kurcalatma sen sapasağlamsın dedi bana ben dayanamayıp başka doktora gıttım aldım boyumun ölçüsünü bidaha tövbe, bakalım allahım ne şekilde nasip edecek,çok saol canım benim inşallah sen de en kısa zamanda müjdeli haberi alacaksın içime doğuyo
evet canım benim bat 13 mayıs doğru dürüst belitim bile yok ama umut fakirin ekmeği işte ne yaparsın
kısss,3 haftalık mı olmuşşş???? maşallah!ne de çabuk zaman geçiyorkızlar sizin yüzünüzden bugün kocama rezil oldum
sınav çıkışı avmye gittik. girişte güvenlik vardı x ray den geçmedim geçmek istemedim kadın görevliye şeridi açarmısınız dedim göbeğime baktı sonra yüzüme baktı tuhaf tuhaf bende 3 haftalık hamileyim dedim güldü hayırlı olsun dedi sonra tabi kozalak kocam yanımda panik oldu
ne , nasıl , sen hamilemisin , neden burdan geçmedin , bak hamilemisin doğru söyle
ay yok hayatım bidahaki ay istiyoruzya şimdiden önlem alıyorum ben dedim manyaksın sen dedi
sizin gazınıza geldim rezil oldum yaaaa
canım bence eşin bir an evvel gitsin görünsün.boşa kürek çekmemiş olursun.batları beklemek kolay mı?herkese mrb..
nasılsınz?
yeni hamiş var mı?
sezgii naptı en son ben bıraktığımda test yapacaktı?
ben de cuma günü adetin 3 günü diye dr a gittm muayene oldum yumrtlkların ve rahmin iyi görnyor dedi..kan verdim yarın sonçlarım çıkacak..
ekimden beri istyrz olmadı deynce eşim içn önce o bi sperm testi versin sonra size bakalım ymrta takibi , rahm filmi tüpler açıkmı bakarız dedi bizmkinde renk gitti moral sıfrlandı tabi..
vermiycem istemyorm dedi haklı tabi ısrar etmyorm.
biraz daha deneyelm bakalım
yarın inş sonuç iyi gelr
ayy çok paramızı aldı yaa özele gittik pööööfff((
sal git şekerim.tutmaaa içindeAl bendende o kadar bende gazda var. Ayıptır sölemesi :)
Ya kızlar birşey soracağım kanda gebelik testi ne zaman çıkarrrrr
çatlama,çatlama.daha 7 gün var.2-3 gün daha bekle sabırsız kız.9 ay nasıl bekliycennnBen bu ay yone dayanamıyorum yarın deiyorum kan testı yaptırsam çıkarım aceppppp varsa bebeıkkkklk
aslında benimde 13 mayıs batım ama ben 15 diyorum 2 gunde benden kanaat notubenimde belirtim yok çalışmalar sağlamdı bu ay ama bakalım göreceğizzzz
kısss,3 haftalık mı olmuşşş???? maşallah!ne de çabuk zaman geçiyoraferin,düşünceli anne dediğin böle olur.seneye anneler gününde yılın annesi ödülünü sana vericez.daha varlığını bile bilmediği bebişini x-raylerden bile sakınan annemizzzz
kesinlikle eminim gitmişti,10 kere belki de 15 kereayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya
acaba neden,neden ilacını almak istemiyoosunnn annesiay geçmiş olsun canım yaaa havalardanmı acaba benimde başımın ağrısı 3 gündür hiç geçmiyo bi ara hafifliyo ama sonra yine çıldırıyo
migrenim var zaten ama ilacımı kullanmak istemiyorum bu ara
benim 13 valal tam gününü bekliyorum bu ay umudum olmadığı için ama battan sonra çalışmaları sağlam tutup bende 2 gün öteye atarım
tişikür ederim şekerim valla zaman su gibi geçiyo bak öbür kardeşi 16 haftalık oldu bu daha 3 haftalık aslında gitmeden kahve içmiştim sonra wc ye gittim tabi. gitmeseydim 3 aylık gibi şişiyo benim göbek o zaman görürdü gününü
seneye anneler gününde ana bana ana bana kar yolla diye türkü söyleyen birer velet sahibi olacaz cümleten
kesinlikle eminim gitmişti,10 kere belki de 15 kere
acaba neden,neden ilacını almak istemiyoosunnn annesi
bu kız benı bı gun oldurcek yaa hadi bu ay anneler gununden 1 gun sonra guzel haberı al ınsallah canımm
amin canım inşallah ruyaların hep gerçek olur oluruna bırakmak lazım abzen herşeyı,doğa herşeyı halledercanım herşeyde bir hayır vardır bence de braz akışına bırakmak gerek herşeyin başı dua meryem suresni oku canım . bu sabah rüyamda yüzünü hiç görmediğim çok güzel bir bebek doğurduğumu gördüm normal şekilde hiç ağrı hissetmedim acı hissetmedim sonrada onu kucağıma alıp emzirdim aynı gerçek gibiydi çok heyecanlandım inan çok güzel bir bebişti güldü bana belkide dediğin gibi az kaldı ccanım iyi dileklerin için teşekkür ederim
kıyamıyorum bi kutuda 6 tane olunca
inşallah alırım yaaa ama hiç umudum yok ben galiba babalar gününde kocama hediye vercem ama bak şimdi farkettim bu seneki hediyeyi kaçırdım bak tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?