- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.041
ben ilk günden beri senin kızın özserinde oğlu olacağını hissediyorum canım ama Allah bilir
ahahaha sark camdan okuyom ben yaaa diye bağır gelen geçene
okuma kitabı , abaküs , heceleme fişleri falan varmı kıs yoksa bende harika bi kitap var okuma kitabı kocanla bir okursunuz ama dur bakalım hmmmm şey o kitap sende de var sanırsam
oooyyyyy çok sevindim bebeğim yaaaa hadi hayırlı olsun insan ne kadar seviniyo dimi adet olunca
benimde çok ağrım olmuştu canım ve her zamankinden yoğun oluyodu resmen parça parca düşüyodu ama çok şükür sonra normale döndüm inşallah sende normale döner ve 2 ay sonra bebiş müjdesini verirsin
terbiyesizzzz
kızlar ben geldim bi yorgunum bi yorgunum sormayın valla pikniye gittik denize girdim ohhh hava karardı ben daha dednizdeyim eşimde taş atıp durdu hadi çık diyeordan 2 klometre tepeye çıktık ormanlık alanda karanlık bide yanar taş merakından.. eve geldim duşumu aldım bi yorgunluk çöktü üzerime sormayın
oh maşallah amma gezmişsin deniz sezonunuda açmışsın hayırlı olsun. sen şimdi ılık duşunuda almışsın kocana söyle masaj yapsın tam yeri tam zamanı
şuan çok ihtiyacım var ama malesef masaj yapmasını ve yaptırmasını hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim bekarken abim 5 daka masaj yap para vercem derdi hiç yapmazdım odereceama ben kocama bi şekilde masaj taktiğiyle sırnaşırım
sen bulursun yolunu hadi zaten bi nevi masaj oda
ben severim masaj yapmayı ama banada kimse yapmaz kemiklerim batıyomuş
Amaan gonululler adasi iyice karisti. dusmanimin dusmani dostumdur felsefesi dotlerinde patladi. uzuldum valla....
ayy kıyamam sana ben ya cok iyi anlıyorum seni benim eşimde çok zayıf çatlak bazen kucagıma ayagıma falan oturuyo kemikleri nasıl batıyo anlatamam.. bende bugünden itibaren diyete başlıcam artık çok sinir oldum kiloma morelim bozuldu acayip derecede en son tekrar bole oldugunda 1 ay demeden 6 kilo vermiştim
iyyiz canım hiç girmiyosunn.. bende telden giriyorum zor oluyor biraz ama alıştım
evet cnm ya giremiyorum pek vakit olmuyo..aneeyy sende mi hamilesin gözün aydın oğluna kardeş geliyo yani..hadi bakalım allah tamamına erdirsin..
anaaaammmmm kim gelmiş
nerelerdesin yaaa özledikya :26:
tatlım sen ne zaman oldun iğneni,mesajına cevap yazdım inşallah geç kalmamışımdır ,kusura bakmay pc kocişte olunca geç gördümkardeş,doktor sana çatlatma iğnesinden kaç saat sonra mik mik dedi?bana iğneden 36 saat sonra ve günaşırı en az 5 gün boyunca dedi.forumlara baktım.bazıları iğne yapıldığı gün ve ertesi gün de mikmiş.3 gün üst üste yapmış.kafam karıştı yaaa.ne zaman şeyedeceğime karar veremiyorum
gzmm gibi her gün mü yapsam kalitesi düşer mi acep hayvancağızların?
ablamda adetten 1 hafta önce hep lekelenme yaşıyodu bekar kendisi... dr ye gitti.. kılcallarla ilgili bişey söylemişti sanırım dr. bide iltihap oluşmuş dr muayene ederken bile kan olmuştu....
Anaaaaa bozok gitti leeeennn beklemiyodum...:)))))
kızlar ben geldim bi yorgunum bi yorgunum sormayın valla pikniye gittik denize girdim ohhh hava karardı ben daha dednizdeyim eşimde taş atıp durdu hadi çık diyeordan 2 klometre tepeye çıktık ormanlık alanda karanlık bide yanar taş merakından.. eve geldim duşumu aldım bi yorgunluk çöktü üzerime sormayın
Anaaaaa bozok gitti leeeennn beklemiyodum...:)))))
şok oldum vallaa ya,şimdi kim yemek yapacak bunlara.kötü oldu be üzüldüm gittiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?