HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

HAMİŞLER BU TEKNOLOJİYİ ELDE EDİN ADAYLAR BİZDE SIKIP TOTOMUZU ELDE ETMEYE ÇALIŞALIM

[video=youtube;_c08DnJEQ-Y]http://www.youtube.com/watch?v=_c08DnJEQ-Y[/video]

Kizzzz aaaa. nerelerdesin sen askolsunnn hic ugramadinn...

kizlarrr herkese merhaba okuldan simdi geldim. off yemegimde yok...sabah hastaneye gitmistim.yapamadim ne dert yeme isii....

bebekummmm naptin test yaptin mi seni merak ettim hep bugun...[/QUOTE]

esracım balım hayırlı uğurlu olsun bıtanem dur bi halayını çekim önce sonra hesap vereyim oooooh ohhh sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsın hayatım maşallah
canım başıma türlü türlü şeyler geldi geçti boşver geride kaldı sonunda kavuştum size çok ozledım hepinizi ama bi gittim geldim herkes büyülü bahçe olmuş maşallah darısı bzıe olsun ınsallah, nasıl gıdıyo hayatım gzuel annelik donemın

kuzum hiç uğraşma kocanı ara midem çok bulanıyo yemek yapamıyorum dışarda yiyelim yada sen al gelirken hazır bişiiler de
bende çareler tükenmez ben olsam öyle yapardım ki yaptım zaten temizlik yaptım çok yoruldum yemek yok dedim

babalar gunu ne zamandı ki acebaaa

haziranın 3. pazarı

hadi yaaa umut varmı benim tabloda
bi ben inanamıyorum neden acebaaaaa :44:
topikçe and içtik bu ay seni hamile bırakıcazzz

evet malesef çok araştırdım benim düzelmesi için zayıflamam gerekiyor 25 kilo vermem gerekli . senin adına sevindim senin büyük bir sorunun yok aslında neden hamile kalamıyorsun doktor nediyor[/QUOTE]

pkoluysan ve kilo problemin varsa glifor,glupcophage kullanabilirsin.hemen işe yarıyor.yemeden içmeden kesiliyorsun.ve pko ya iyi gelen tek ilaç.

cimcime hem kendı hedıyenı hemde babalar gunu hedıyenı ortaklaşa bebekınızle kutlarsınız ınsallah, daha onumuzde çoook anneler babalar gunu var

topikçe and içtik bu ay seni hamile bırakıcazzz

tabi canım sonuçta mayıs 19 da bitiyo adetim o zaman çalışmaya başlarsam bu ay hamile kalma şansım artar.
kitaplarıda aldım zaten hiçbi eksiğpim kalmadı artıkın
sen aldınmı bakim kitapları

cimcime hem kendı hedıyenı hemde babalar gunu hedıyenı ortaklaşa bebekınızle kutlarsınız ınsallah, daha onumuzde çoook anneler babalar gunu var

amiiiin inşallah canım hepimiz seneye evli mutlu çocuklu olalım

esracım balım hayırlı uğurlu olsun bıtanem dur bi halayını çekim önce sonra hesap vereyim oooooh ohhh sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsın hayatım maşallah
canım başıma türlü türlü şeyler geldi geçti boşver geride kaldı sonunda kavuştum size çok ozledım hepinizi ama bi gittim geldim herkes büyülü bahçe olmuş maşallah darısı bzıe olsun ınsallah, nasıl gıdıyo hayatım gzuel annelik donemın[/QUOTE]

canım darısı sizlerin başınada olsun dua ediyorum aklıma geldikçe herkesin tektek adını söyleyerek...

kendi dedi zaten dışardan alim getirim ama kilo alıyorum kebap lahmacun yiye yiyee... çağana kalsa hep makarnaaaa diyor... yada mercimek çorbası yap diyor.. olmassa haif kahvaltı hazırlarım ....domatesi çok seviyorum..

pkoluysan ve kilo problemin varsa glifor,glupcophage kullanabilirsin.hemen işe yarıyor.yemeden içmeden kesiliyorsun.ve pko ya iyi gelen tek ilaç.[/QUOTE]

kız sen 25 kilo verirsen mikroskopla görünürsün. artık dr ultasonu sana değil seni ultrasona sokar pehhh:

esracım dua eden yüreğine sağlık inşallah her duan kabul olur canım benim, canın ne ıstıyosa ye can boğazdan gelir ki sen 2 canlısın

amaaaaaannnn sen kendin olsan dikkat et kızım hamilesin kızınıdamı düşünmüyosun sayende bezelye kadar kalacak
kahvaltı hazırla ama güzelce ye ekmekleri kızart üzerine tereyağ bal salça ne bulursan sür beslensin içindeki minnak

tabi canım sonuçta mayıs 19 da bitiyo adetim o zaman çalışmaya başlarsam bu ay hamile kalma şansım artar.
kitaplarıda aldım zaten hiçbi eksiğpim kalmadı artıkın
sen aldınmı bakim kitapları
kitaba ihtiyacım yok canım.hayal gücüm pek kuvvetlidir maşallahhh
[/QUOTE]

pkoluysan ve kilo problemin varsa glifor,glupcophage kullanabilirsin.hemen işe yarıyor.yemeden içmeden kesiliyorsun.ve pko ya iyi gelen tek ilaç.[/QUOTE]

kız sen 25 kilo verirsen mikroskopla görünürsün. artık dr ultasonu sana değil seni ultrasona sokar pehhh:[/QUOTE]
esraaaaaaaaaaaaaaaa
delüüüü karıııı.çok güldürdün beni,yarıldım glmekten.onu ben yazmadım.alıntı yaparken bişiler olmuş işte.herhalde 25 kilo versem rüzgarla uçarım,yol parasına ihtiyaç kalmaz

Son düzenleme:

Yaaa offff denedim olmuo taze ben adet olmadan önce böle baş ağrısı çekerim her zaman diil ama !! Adetse olamadım deli olcam yafff başımmmmm zonkluo ayağa kalkınca ((

o beslenecek diye bizim canımız çekiyooo alla alla

Yaaa offff denedim olmuo taze ben adet olmadan önce böle baş ağrısı çekerim her zaman diil ama !! Adetse olamadım deli olcam yafff başımmmmm zonkluo ayağa kalkınca ((

migren regl döneminden önce atak halinde geliyo canım bu bi gerçek beni uzun zamandır rahatsız etmiyodu ama yine geldi kör olasıca

o beslenecek diye bizim canımız çekiyooo alla alla

ben bizim hamileleri anlamıyorum zaten onlardan çok biz aşeriyoruz

ablamda adetten 1 hafta önce hep lekelenme yaşıyodu bekar kendisi... dr ye gitti.. kılcallarla ilgili bişey söylemişti sanırım dr. bide iltihap oluşmuş dr muayene ederken bile kan olmuştu....

aboooww bunları yesemm ne olurum ben 30 kilo alıp giderim doğuma... çaganda 9 kilo almıştım. 4 kilosu koca kafalımdı zaten :))))

ebdoşşş senin yazın zannetim kız.. ne bilim "alıntı ile cevapla" bölümü sonunda iflas etti herhalde

kız gün boyu senni merak ettimdi.. negatif mi demek .du bakalım adet gelmeden ümidi kesme.. bide doğru dürüst çalışnadınki çatlama günü mik mik bile olmadı senin bacıımm adama küstünnnnn..

kız ağzından ballllllllll damlıyor kızın falan dedin yaaaaaaaaaaaaaa

benn geldimmmmmm tükürücem bunların mağazalarınada işlerine yeter ben okula devam etme kararı aldım okul bile daha iyidir o dükkanda babasıyla durmaktann ayyyyyyyyyyyyy 30 yıl yaşlandım yemin ederim beee.artık benim okulum var okula gidiyom ben yarın yeaaaaa dedim geldim eve ödev yapcam dedim bide ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…