- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.001
amin canım inşallah ruyaların hep gerçek olur oluruna bırakmak lazım abzen herşeyı,doğa herşeyı halleder
aslında benimde 13 mayıs batım ama ben 15 diyorum 2 gunde benden kanaat notubenimde belirtim yok çalışmalar sağlamdı bu ay ama bakalım göreceğizzzz
Kizzzz aaaa. nerelerdesin sen askolsunnn hic ugramadinn...
kizlarrr herkese merhaba okuldan simdi geldim. off yemegimde yok...sabah hastaneye gitmistim.yapamadim ne dert yeme isii....
bebekummmm naptin test yaptin mi seni merak ettim hep bugun...
babalar gunu ne zamandı ki acebaaa
topikçe and içtik bu ay seni hamile bırakıcazzzhadi yaaa umut varmı benim tabloda
bi ben inanamıyorum neden acebaaaaa :44:
anladım canım sende tipik pko belirtilerinin hepsi var bende kilo yok ama kilo problemi olup pkolu olanlar kilo verdikelrinde kendiliğinden hamile kalıyo araştırma yapmışssındır bılıyosundur mutlaka,biraz kilo vermeye çalışırsan vucut kendını toparlar.bende şuan hiçbi belirtisi yok minik sivilcelerim dışında, adetim 28 gunde bire indi,tüğlenme yok,kilo yok bakalım hayırlısı hepimizin hakkında
topikçe and içtik bu ay seni hamile bırakıcazzz
cimcime hem kendı hedıyenı hemde babalar gunu hedıyenı ortaklaşa bebekınızle kutlarsınız ınsallah, daha onumuzde çoook anneler babalar gunu var
Kizzzz aaaa. nerelerdesin sen askolsunnn hic ugramadinn...
kizlarrr herkese merhaba okuldan simdi geldim. off yemegimde yok...sabah hastaneye gitmistim.yapamadim ne dert yeme isii....
bebekummmm naptin test yaptin mi seni merak ettim hep bugun...
kuzum hiç uğraşma kocanı ara midem çok bulanıyo yemek yapamıyorum dışarda yiyelim yada sen al gelirken hazır bişiiler de
bende çareler tükenmez ben olsam öyle yapardım ki yaptım zaten temizlik yaptım çok yoruldum yemek yok dedim
haziranın 3. pazarı
topikçe and içtik bu ay seni hamile bırakıcazzz
evet malesef çok araştırdım benim düzelmesi için zayıflamam gerekiyor 25 kilo vermem gerekli . senin adına sevindim senin büyük bir sorunun yok aslında neden hamile kalamıyorsun doktor nediyor
kendi dedi zaten dışardan alim getirim ama kilo alıyorum kebap lahmacun yiye yiyee... çağana kalsa hep makarnaaaa diyor... yada mercimek çorbası yap diyor.. olmassa haif kahvaltı hazırlarım ....domatesi çok seviyorum..
kitaba ihtiyacım yok canım.hayal gücüm pek kuvvetlidir maşallahhhtabi canım sonuçta mayıs 19 da bitiyo adetim o zaman çalışmaya başlarsam bu ay hamile kalma şansım artar.
kitaplarıda aldım zaten hiçbi eksiğpim kalmadı artıkın
sen aldınmı bakim kitapları
ay geçmiş olsun canım yaaa havalardanmı acaba benimde başımın ağrısı 3 gündür hiç geçmiyo bi ara hafifliyo ama sonra yine çıldırıyo
migrenim var zaten ama ilacımı kullanmak istemiyorum bu ara
bebekim 5-10 sanıye arası avuciçlerini gözlerine kapat derin nefes al ve sonrasında da başparmagınla işaret parmagının ortasındaki yere bastır kuvvetlice, işe yaricaktır emin ol ilaç içmek istemıyosan deneyebilirsin hayatım
amaaaaaannnn sen kendin olsan dikkat et kızım hamilesin kızınıdamı düşünmüyosun sayende bezelye kadar kalacak
kahvaltı hazırla ama güzelce ye ekmekleri kızart üzerine tereyağ bal salça ne bulursan sür beslensin içindeki minnak
Yaaa offff denedim olmuo tazeben adet olmadan önce böle baş ağrısı çekerim her zaman diil ama !! Adetse olamadım deli olcam yafff başımmmmm zonkluo ayağa kalkınca ((
o beslenecek diye bizim canımız çekiyooo alla alla
Kızlar günaydın.. size hem cumartesi günü yazmıştım hemde dün gece en son yazmıştım sabah görünce ilk yazarsınız diye hepsine rağmen bir kişi bile cevap vermiyoraraya kaynıyor benim sorularım..
amaaaaaannnn sen kendin olsan dikkat et kızım hamilesin kızınıdamı düşünmüyosun sayende bezelye kadar kalacak
kahvaltı hazırla ama güzelce ye ekmekleri kızart üzerine tereyağ bal salça ne bulursan sür beslensin içindeki minnak
migren regl döneminden önce atak halinde geliyo canım bu bi gerçek beni uzun zamandır rahatsız etmiyodu ama yine geldi kör olasıca
Olsun ya kör olsun(((
Yaaa offff denedim olmuo tazeben adet olmadan önce böle baş ağrısı çekerim her zaman diil ama !! Adetse olamadım deli olcam yafff başımmmmm zonkluo ayağa kalkınca ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?