- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.081
Sen beni merak mi ettin kuzum benimmmm yerim seni yerimmm:)) bende seni merak ettim valla arada girdim baktim giriyosunda yazmiyomusun diye ama gunahini almisim hic girmedin(cok ozledim vallaaaa ( ben iyiyim bebegim senden guzel haberler bekliyorum bu ayy :))
günaydın kıslarr
anneler günü yaklaştı ne alıcaz annelerimize kayınvalidelere
cimcimem yıne aynı zamanlarda bellı olacak bızımkıler desene bende çarşamba gunu beklıyorum önümüzdeki hafta
günaydın kıslarr
bu seneede degısıklık yapıp onlar bıze alsagelınler kızlar gunu olsa
kısss,3 haftalık mı olmuşşş???? maşallah!ne de çabuk zaman geçiyoraferin,düşünceli anne dediğin böle olur.seneye anneler gününde yılın annesi ödülünü sana vericez.daha varlığını bile bilmediği bebişini x-raylerden bile sakınan annemizzzz
canım bence eşin bir an evvel gitsin görünsün.boşa kürek çekmemiş olursun.batları beklemek kolay mı?
sal git şekerim.tutmaaa içinde
çatlama,çatlama.daha 7 gün var.2-3 gün daha bekle sabırsız kız.9 ay nasıl bekliycennn
GÜNAYDIIIIIIN CANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
nasılsınız neler yapıyosunuz?? bende bi dğeişiklik yok BAt a kaldı 1 hafta hiçbi değişiklik yok iççimdeki sen hamilesin sesinden başkaansı kaptırdıysam kendimi
bebekimmm güzeller güzeli canım arkadaşımm nasıl merak etmem seni canım benim gözleim hemen seni aradı, iyi olmana çok sevindim canım benim sen hazirandan sonra başla çalışmalara, hepimiz bi gün sağlıcaklara kollarımıza alıcaz bebeklerimizi canım arkadaşım özlemişim bende çok bazı seyelr oldu gıremedım, hiç giripte yazmamazlık yaparmıyım ama buldugum ılk fırsatta aranıza döndüm bekeldiğim gibi olmuş herkes hamişsıra bizde bebeğimmm
hülyacım geçmiş olsun bitkisel olarak atlat bu dönemi herşeyde bi hayır vardır hastayım nasıl olsa olmaz gözüyle bakarsan stres yapammaış olursn bölece bebişin hooooooop gelir sana
Dİmi her kadın annedir aslında bu sefer de onlar bize alsınlar
kızlarrrrrr benimde bat 13 -14 mayıs arası brseyyyy hadı beraberce baslasın heyecanlı bekleyıs :)
kızlarrrrrr benimde bat 13 -14 mayıs arası brseyyyy hadı beraberce baslasın heyecanlı bekleyıs :)
Günaydın baharcımbebek kimden haber almak istiyosa hamile kalıyo haberi alıyo demedi deme
aslında izin alıp gidip istirahat etsen en güzeli de izin vermeleri sıkıntılı oluyor mu bilmiyorum hasta hasta çalışmak işkence gibi =( çok geçmiş olsun kısa sürede sağlığına kavuşursun umarım
bence hemen olacak dıye bır kaıde yok canım sen bu ayı es gec hazıran bası regl olunca basla calısmalara hem 2 ay regl bekledın bı ayda bole olacak 3 ay temmuza bırakma hazıranda hamıs kalırsan ohh sıcaklarda karnın burnunda olmaz rahat rahat mart gıbı dogum :) ıns
canım c vıtamını takvıyesı yap kendıne bol bol lımon portakal suyu ıc ama bence adacayı ıcme o kadarda masum bır ıcıcek degıl o ıhlamur ıyıdır dınlenmeye calıs aksama eve gıdıp mık mık hemen yatıs
Günaydın canıımm amiinnn inşallahhh
Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım.hülyacım geçmiş olsun kuzum sıcak şeyle iç. Limon,karabiber,sıcak su karıştır iç. Hemencik iyileş:)
GÜNAYDIIIIIIN CANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
nasılsınız neler yapıyosunuz?? bende bi dğeişiklik yok BAt a kaldı 1 hafta hiçbi değişiklik yok iççimdeki sen hamilesin sesinden başkaansı kaptırdıysam kendimi
bebekimmm güzeller güzeli canım arkadaşımm nasıl merak etmem seni canım benim gözleim hemen seni aradı, iyi olmana çok sevindim canım benim sen hazirandan sonra başla çalışmalara, hepimiz bi gün sağlıcaklara kollarımıza alıcaz bebeklerimizi canım arkadaşım özlemişim bende çok bazı seyelr oldu gıremedım, hiç giripte yazmamazlık yaparmıyım ama buldugum ılk fırsatta aranıza döndüm bekeldiğim gibi olmuş herkes hamişsıra bizde bebeğimmm
hülyacım geçmiş olsun bitkisel olarak atlat bu dönemi herşeyde bi hayır vardır hastayım nasıl olsa olmaz gözüyle bakarsan stres yapammaış olursn bölece bebişin hooooooop gelir sana
günaydın kıslarr
Dİmi her kadın annedir aslında bu sefer de onlar bize alsınlar
Gunaydin kizlar , anneler , bebisler ..
günaydın canım nasılsın?
kızlaar dün adet günümdü olmadım bugün test yaptım negatif bebek olsaydı çıkardı dimi silikte olsa yumurtlama 22 sindeydi çünkü
Gunaydin canim iyim valla , sizler nasilsiniz? Dunden beri nane yiyorum corbada ayranimda ins kotu bir etkisi yoktur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?