HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

GÜNAYDIIIIIIN CANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

nasılsınız neler yapıyosunuz?? bende bi dğeişiklik yok BAt a kaldı 1 hafta hiçbi değişiklik yok iççimdeki sen hamilesin sesinden başka ansı kaptırdıysam kendimi

bebekimmm güzeller güzeli canım arkadaşımm nasıl merak etmem seni canım benim gözleim hemen seni aradı, iyi olmana çok sevindim canım benim sen hazirandan sonra başla çalışmalara, hepimiz bi gün sağlıcaklara kollarımıza alıcaz bebeklerimizi canım arkadaşım özlemişim bende çok bazı seyelr oldu gıremedım, hiç giripte yazmamazlık yaparmıyım ama buldugum ılk fırsatta aranıza döndüm bekeldiğim gibi olmuş herkes hamiş sıra bizde bebeğimmm

hülyacım geçmiş olsun bitkisel olarak atlat bu dönemi herşeyde bi hayır vardır hastayım nasıl olsa olmaz gözüyle bakarsan stres yapammaış olursn bölece bebişin hooooooop gelir sana

aynen ben 9 ay nasıl bekleyecegım bılmıyorum ıste ben bu kadar sabırsızımmmm

Günaydın baharcım bebek kimden haber almak istiyosa hamile kalıyo haberi alıyo demedi deme

kızlarrrrrr benimde bat 13 -14 mayıs arası brseyyyy hadı beraberce baslasın heyecanlı bekleyıs :)

benimde aslen 13 mayıs ama ben 14-15 diyorumki heycan yapmayayım kanaat notu veriyorum 2 gün varmı bi değişiklik sende???

Günaydın baharcım bebek kimden haber almak istiyosa hamile kalıyo haberi alıyo demedi deme

sezgicim hiçbi belriti yok canım gayet normalim adet belirtim bile yokama ilk defa içimden bi ses bana sen hamilesin diyo allahım sonumu hayretsin inşallah bakalım görücez, inşallah dediğin gibi olur güzel haberi veririm bende o zaman bebeeeeeek illa benden haber almak ısteeeee

ay canım nerdee perşembe doktora gitcem dedim bu hafta yükleme var izin yok kimseye diyorum sanki bile bile yapar gibi herkes bu haftaya izin istiyo dedi bende valla yapcak bişey yok mecbur gitcem dedim bide bugün gidiyim desem perşembe gidemicem hayır sanki ben yüklücem tır'a malzemeleri

ıhlamur içtim canım adaçayı içmedim eve gidince mik mik yok dün kozalak geldi atladı üzerime nasılsa yapmıcaz bugün diye seviniyodum sevincim kursağımda kaldı napsınmış dayanamamış bende öyle giyinmeseymişim yarın yapmayız nolcak diyo bide bugün havlu pijamaları en babanne pijamalarımı giycem battaniyenin altına gircem

canım sabah soğan suyu arkasına çay içtim sıcak sıcak şimdide ıhlamur içiyorum birazdanda o dediğinden içeyim hayır midemide bozcam bu gidişle başımda ağrımaya başladı fena halde parol içsemmiki acaba

inş içindeki ses doğruyu söylüyo canım bu ay amaaan zaten bi relaxım sadece gün sayıyorum bide şu ilişkiden sonra yatma olayını yapamıyorum eşim olmadık zamanlarda üzerime atladığı için namaz kılmak için mecbur en fazla 10dakika yatıp banyoya yapıyorum bide hergün oluyo ya mikmik sanki kalitesiz olduğu için olmazmış gibi geliyo bakalım bu hafta belli olcak herşey

günaydın kıslarr

anneler günü yaklaştı ne alıcaz annelerimize kayınvalidelere

amaan kayınvalideme bişey alamam valla o benim doğum günümde bana ne aldıda zaten aldıklarımıda beğenmiyo annemede ayakkabı almayı düşünüyorum ben

bu seneede degısıklık yapıp onlar bıze alsa gelınler kızlar gunu olsa

eveeet ne güzel olur gelinler günü olsa ozaman anneler günüyle babalar gününün tam ortasını haziranın ilk pazarını gelinler günü olmasını oylamaya sunuyorum

kızlarrrrrr benimde bat 13 -14 mayıs arası brseyyyy hadı beraberce baslasın heyecanlı bekleyıs :)

ayy 13-14-15 mayıs ne kadar dolu inş patır patır hamileyim diye dökülürsünüz hepiniz sonrada sıradakiler for ex: beeeeennnn

inşallah hülyacım inşallah, her günmü mik mik maşallah valla ben 9 aydır ilk defa 2 gunde bir çalıştırabildim kocamı belkide o yuzden çok umutluyum ne şanslısınız yaa bide çalışma yapıcam dıye şekilden şekilde girme derdiniz yok canım olacagı varsa yatakta yatmasan afedersin çalışma oluken ayakta olsan bile olur, yeterki guzel rabbim ol desin

kızlaar dün adet günümdü olmadım bugün test yaptım negatif bebek olsaydı çıkardı dimi silikte olsa yumurtlama 22 sindeydi çünkü

kızlaar dün adet günümdü olmadım bugün test yaptım negatif bebek olsaydı çıkardı dimi silikte olsa yumurtlama 22 sindeydi çünkü

canım kan testide yaptır çıkmayabilir 1 gun daha bekle ıstersen sıcaklardan da adetın gecikmiş olabilir ama inşallah hamilesindir ondan gecikmiştir, kan testı yaptır istersen hayatım bazılarınınkı 1 hafta gectikten sonra çıkıyo testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…