- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.121
tatlım çok geçmiş olsun,ballı süt içebilirsen oda iyi gelirkızlar çok hastayım boğazlarım çok kötü olmuş nefes almakta bile sorlanıyorum üstelik midemde fena bulanıyo hiç halim yok başımda ağrıyo tam yumurtlama haftamda olacak işmiydi şimdi bu ufff ufff bu ayda boşa gitti sanırsam ama inat etcem ilaç milaç içmicem hatta doktora bile gitmicem
ohh maşallah o zaman sımdı ıcımdekı umut arttı bizim sıpa yolda olamsınsilkeletme işini ben hayatta yaptıramam eşime ama ben kendim kalçalarımı sallıyorum shakira misali olacagı varsa yataktan hemen kalksakta olur da işte umut fakirin ekmeği
aynen öyle canım rabbim bilir bizim yaptığımız herşey vesile olur işte ama dediğin gibi umut işte
Valla o içimizdeki sesle mantığımız çakışmasa çatlarlar zatenbu ay benimde içimden bi ses hamilesin dıyor ama mantıgım dıyokı saçmalama 9 aydır aynı sonucu alıyosun bısey olmamıstır yıne dıyo ama içimdeki sese kulak vermek ıstıyorum inşallah seninde içindeki ses doğru soyluyodur, çalışmalar nasıldı duzenli oldumu??
canım sende yani nasılsa bigün gelcek niye o zaman bu ay olmasınki 9 aydır olmuyo diye bu ayda olmucak diye bişeymi var inş olmuştur bu ay
eheheee aynen canım benimde bir senedir aynıtek umut sebebim zaten çalışmalar çok iyiydi yumurtlamadan iki gün önce başladı yumuurtlamadan sonra 3 gün devam etti hergün birde burda öğrendiğim silkeleme yönteminide unutmamak lazım ahahaa eşime diyorum ki o bebek bi gelsin ben ona yapıcağımı biliorum şebek etti bizi daha gelmeden
valla yaa maymun olduk iyice eşimde bana bu ota çöpe doktora verdiğimiz paraları yazda hesaplayalım doğunca alırız ondan yaptıklarımızıda yaz hepsinin bir bir hesabını sorcaz diyo en çokta sperm testi yaptırdığında doktor muayenesine felan girince kızmıştı ben sorarım o sıpaya diye çok kızdı
Kizlar bir rezervasyon baska otele kaydirilmis otel dolu diye rezervasyon dutari 900$ aradaki fark 6000$ yani eski otele saglam gecirmisler gelde ugras simdi((
canım sende yani nasılsa bigün gelcek niye o zaman bu ay olmasınki 9 aydır olmuyo diye bu ayda olmucak diye bişeymi var inş olmuştur bu ay
valla yaa maymun olduk iyice eşimde bana bu ota çöpe doktora verdiğimiz paraları yazda hesaplayalım doğunca alırız ondan yaptıklarımızıda yaz hepsinin bir bir hesabını sorcaz diyo en çokta sperm testi yaptırdığında doktor muayenesine felan girince kızmıştı ben sorarım o sıpaya diye çok kızdı
alıntılar karışmışayy biz öyle dioruzda bebecikler korkudan gelemiyomu yoksammm kıyamam ben ona hele bi gelsin hayırlısıyla pamuklara sararım kuzumu beeenn :)
tatlım çok geçmiş olsun,ballı süt içebilirsen oda iyi gelir
bende iyiyim,gidip test alasım var,krize girdimgünaydın canımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın????
ya valla kayıplara karıştım di mi..evde olmak daha yoğunmuş yaw işte olmaktan onu anladım :) aklım sizlerde valla ama vakit bulamıyorum işte..ne güzel kaynatıyosunuzdur şimdi siz bensiz öhö öhööö ağlıcam bakbenim günler koşturmaca ne olsun..bu arada benim adet geçeli 1 saat sonra 4 gün olacak :) 5 gündür ara ara adet sancısı çekiyorum ama sökülemedi bir türlü..mevsim değişikliğidir diyip geçiyorum ama bakalım kısmet..sizlerde ne var ne yok ?
Anaaaaa bozok gitti leeeennn beklemiyodum...:)))))
ayyy sadece son sözü olsa iyi
Ayy sorma bebegim sevincimi anlatamam agrima bile sevindim valla ohh temizlensin diyee :))insallah bende normale donerim ates olcme yontemine baslarim :))senin bati bekliyorum dort gozle :))
bende iyiyim,gidip test alasım var,krize girdimbi kaç saat wcye gitmediğinde oluyor mu acaba illa ilk idrarı mı beklemek gerek,dün bi lekelenmem oldu arkası yok,ateşimi ölçüyorum yüksek,ortada kaldım, bat 12 mayıs negatif çıkarsada ben biliyordum zaten derim
ay çok güldümm ilk defa duydum bu sözüya bu ateş meselesı nedır arkadaşlar topicimizde almıs basını gıdıyır, demek seninde 12 mayıs hayatımm sabret sabret daha var benimde 13 -14 bilemedin 15 mayıs ama test almicam inadım ınat adım kel murat
kızlar birazdan iş gorusmesıne gıdıcem yıne bı taraftanda dusunuyorum ya hamıleysem yenı bı ısyerı uygun olmaz ama meraktan gıdıcem yıne de
günaydın kızçeler naparsınız bakalım
benim adam çok dengesiz yaaa yum yum günlerinde ben koştum peşinden o vermedi şimdi o koşuyo şu son 3 gündür yataktan kalkamıyorum acaba odamı yumurtluyo
ay çok güldümm ilk defa duydum bu sözüsürekli uyumak istiyorum ama onuda havaya bağlıyorum,sabah 11 de kalkıyorum akşam 11 olunca uykum geliyor, eşim evde olduğu zaman sen necisin böyle ya deyip duruyor gün boyu uyusam yok demiycem
hayırlısı ile git gel.aman sen inşallah hamile ol da iş olmasın.iş bulunur illaki.
canım sanada geçmiş olsun,zencefil neden zararlı? ender saraçta hamilelerdeki mide bulantısı için günde bir küçük fincan zencefilli çay öneriyor,zararını söyler misin öğrenelimKiz gecmis olsun ilacini ic iyiles yumoslar olur merak etme hasta gebe kalirsan daha kotu .. Canim bende gecen hafta cok hastaydim bogazim burnum fln hala pek iyi degilim , ama bon bon sekerlerle iyilestim bogazimi sardim oturdum , eucalyptus yagi aldim kaynayan suya damladip buharini soludum burnu acilsi diye.. Ve surekli bardak bardak zencefil bal limon sucak suya ic.. Ben arada zencefil kullandim, pek kulanmadim zararli diye..
Neyse canim gecmis olsun dikkat et kendine..
güldürdün beni:)o zaman o gömüldüyse yorganın altına şimdide sen gömülseydin.Ama olmuyor değil mi onlar her istediğinde istediklerini alıyor ama istemediklerinde biz gel yapacağız diyemiyoruz:)yalan mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?