HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlım çok geçmiş olsun,ballı süt içebilirsen oda iyi gelir

Son düzenleme:

günaydın canımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın????
bende iyiyim,gidip test alasım var,krize girdim bi kaç saat wcye gitmediğinde oluyor mu acaba illa ilk idrarı mı beklemek gerek,dün bi lekelenmem oldu arkası yok,ateşimi ölçüyorum yüksek,ortada kaldım, bat 12 mayıs negatif çıkarsada ben biliyordum zaten derim

ay valla nolsun bizde akşam tam sana cevap yazacakken kocam geldi kapattım hemen yazamadım ben hala bekliyorum bu ay karavana atışı yaptık umutlar hazirana kaldı
evde iş hiç bitmiyo beee işte olsak ne güzel ne zaman ne yapacağımızı biliriz evde ha şunuda yapayım ha bunuda yapayım bitmiyo işler hiç

Anaaaaa bozok gitti leeeennn beklemiyodum...:)))))

ay bende şok oldum yaaa mıymıy fatmagül karşısında nasıl elendi hayret ama her zamanki gibi acunun parmağı var

ayyy sadece son sözü olsa iyi

dur bakalım içini açamadım daha inşallah bugün

Ayy sorma bebegim sevincimi anlatamam agrima bile sevindim valla ohh temizlensin diyee :))insallah bende normale donerim ates olcme yontemine baslarim :))senin bati bekliyorum dort gozle :))

bende öyleydim hareket edemiyodum ağrıdan ama halimden pek memnundum :)) benim bata kaldı 5 gün ama benden ümit yok 8 hazirana kalacak bekleyiş :)

kızlar birazdan iş gorusmesıne gıdıcem yıne bı taraftanda dusunuyorum ya hamıleysem yenı bı ısyerı uygun olmaz ama meraktan gıdıcem yıne de

günaydın kızçeler naparsınız bakalım

benim adam çok dengesiz yaaa yum yum günlerinde ben koştum peşinden o vermedi şimdi o koşuyo şu son 3 gündür yataktan kalkamıyorum acaba odamı yumurtluyo

ya bu ateş meselesı nedır arkadaşlar topicimizde almıs basını gıdıyır, demek seninde 12 mayıs hayatımm sabret sabret daha var benimde 13 -14 bilemedin 15 mayıs ama test almicam inadım ınat adım kel murat

Kiz gecmis olsun ilacini ic iyiles yumoslar olur merak etme hasta gebe kalirsan daha kotu .. Canim bende gecen hafta cok hastaydim bogazim burnum fln hala pek iyi degilim , ama bon bon sekerlerle iyilestim bogazimi sardim oturdum , eucalyptus yagi aldim kaynayan suya damladip buharini soludum burnu acilsi diye.. Ve surekli bardak bardak zencefil bal limon sucak suya ic.. Ben arada zencefil kullandim, pek kulanmadim zararli diye..

Neyse canim gecmis olsun dikkat et kendine..

ay çok güldümm ilk defa duydum bu sözü sürekli uyumak istiyorum ama onuda havaya bağlıyorum,sabah 11 de kalkıyorum akşam 11 olunca uykum geliyor, eşim evde olduğu zaman sen necisin böyle ya deyip duruyor gün boyu uyusam yok demiycem

günaydın kızçeler naparsınız bakalım

benim adam çok dengesiz yaaa yum yum günlerinde ben koştum peşinden o vermedi şimdi o koşuyo şu son 3 gündür yataktan kalkamıyorum acaba odamı yumurtluyo

güldürdün beni:)o zaman o gömüldüyse yorganın altına şimdide sen gömülseydin.Ama olmuyor değil mi onlar her istediğinde istediklerini alıyor ama istemediklerinde biz gel yapacağız diyemiyoruz:)yalan mı????

ooo sende belirti süpermiş, bizim uyumaya fırsatımız yokki bende hiiiiiiiiiiiç belirti yok hayatım sadece arada biri hem kasıklarımı hemde göğüslerimi cimcikliyomuş gbi oluyo bide sol bacagıma agrı saplanıyo o kadar ama bunlar belirtimi değil yumurtlamam 30 nısandı ustunden 1 hafta gectı bu kadar erken belirirmi belirmez o yuzden vallaha da test yapmıcam billaha da yapmıcamm

hayırlısı ile git gel.aman sen inşallah hamile ol da iş olmasın.iş bulunur illaki.

ay evet o eksik kalsın yeterki hamiş olayım işte bende kendıme mesagle arıyorum napayım bakarsın ıstediğim arayı veren bi eyr olur hayırlısı, sen ansılsın baharım bugun???dilekler dilendi resımelr çizildimi

ayy bizim orda akar yanım aşağıya geldi denir banada ondan oldu bugün ay sabahtan beridir 5.tuvalete gidişim uff zaten yerimden kalkmaya dermanım yok

Hayatcım canım ateşin güzel gidiyo ama 2gün daha ölç bakalım ona göre test yaparsın..

Cimcime sen daha DPO 4 tesin belkim bu yerleşme düşüşüdür ne biliyosun. Ölçmeye devam umutsuzluk yok hadi bakalım

canım sanada geçmiş olsun,zencefil neden zararlı? ender saraçta hamilelerdeki mide bulantısı için günde bir küçük fincan zencefilli çay öneriyor,zararını söyler misin öğrenelim

aynen cnaım yaa şimdide kızıyorum benim yapasım gelmiyo ama sonra hadi cimcime bunlar ileriki dönem için bebek yatırımı olsun diyorum zaten kocamada söyledim şimdi bu kadar isteklisin bidahaki ay böyle olmada gösteririm ben sana 1 ay vermem gözlerim açılır dedim nasıl bi manyakla evlenmişim ben şimdiden doğmamış çocuğa don biçiyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…