- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.101
bu arada kızlar dün meryem surem bitti allaha şükür gün atlamadan okudum bitirdim allah kabul etsin inş
kızlaar dün adet günümdü olmadım bugün test yaptım negatif bebek olsaydı çıkardı dimi silikte olsa yumurtlama 22 sindeydi çünkü
sağol canım ben kendimi ikigündür cok mutlu hissediyorum.
ben nane gebelikte sakıncalı diye biliyorum ama :44:
canım kan testide yaptır çıkmayabilir 1 gun daha bekle ıstersen sıcaklardan da adetın gecikmiş olabilir ama inşallah hamilesindir ondan gecikmiştir, kan testı yaptır istersen hayatım bazılarınınkı 1 hafta gectikten sonra çıkıyo testte
bu arada kızlar dün meryem surem bitti allaha şükür gün atlamadan okudum bitirdim allah kabul etsin inş
keşke canım ama dediğin gibi sıcaklardanda olabilir bekleyelim bakalım o değilde bu gecikme hiç iyi olmadı ya ne güzel devlet hastanesinden randevum vardı hsg için şimdi iki gün gecikince onu çektiremicem galiba özele para vermekten kurtuldum ne güzel diyodum
Canim benim benimki silik cikmisti ama belki gec dollenmedir henuz idrara gecmemistir 1-2 daha bekle bence ins hamissindir :))
Oylemi dersin valla bir bardaga koydum koca bir tatli kasigi nane ayranima iciyorum(
merhaba arkadaşlar bende her ay anne olmayı bekleyenlerdenim
1 senedir bekliyorum ama birtürlü olmuyor
.doktorlar ne zaman kafandan atarsan ozaman olur diyorlar
ayy inşallah canımmmaylardır hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay içimdeki ses ''hadi sevin heyecanlan belki bebeğin seninledir '' diyoo ama sonra mantığım devreye giriyor ve ''saçmalama aylardır aynı terane bu ay ne değişti sanki daha testlerini filmini bile çektirmedin'' diyoo
dur bakalım canım belki 9 aylık kurtulmuşsundurbekle bakalım zaman ne gosterecek ya da kan tahlili yaptır[/QUOTE
ağzından bal damlıyo valla keşke öyle olsa canım yaabiraz daha bekleyeyim bakalım yarında olmazsam kan testi yaptırırım hayırlısı ....
ozman kafandan atcan canım zor hiçbirimiz kafamızdan atamıyoruz yapanlar nasıl yapıo bilmiyorum ama dermanın oysa bi şekilde yapcan canım
dur bakalım canım belki 9 aylık kurtulmuşsundurbekle bakalım zaman ne gosterecek ya da kan tahlili yaptır[/QUOTE
ağzından bal damlıyo valla keşke öyle olsa canım yaabiraz daha bekleyeyim bakalım yarında olmazsam kan testi yaptırırım hayırlısı ....
Valla o içimizdeki sesle mantığımız çakışmasa çatlarlar zatenbu ay benimde içimden bi ses hamilesin dıyor ama mantıgım dıyokı saçmalama 9 aydır aynı sonucu alıyosun bısey olmamıstır yıne dıyo ama içimdeki sese kulak vermek ıstıyorum inşallah seninde içindeki ses doğru soyluyodur, çalışmalar nasıldı duzenli oldumu??
canım yaa inş hamilesindirde ondan gelmiyodur yarın bidaha bi test yap bakalım inş geç döllenmedir
Valla o içimizdeki sesle mantığımız çakışmasa çatlarlar zatenbu ay benimde içimden bi ses hamilesin dıyor ama mantıgım dıyokı saçmalama 9 aydır aynı sonucu alıyosun bısey olmamıstır yıne dıyo ama içimdeki sese kulak vermek ıstıyorum inşallah seninde içindeki ses doğru soyluyodur, çalışmalar nasıldı duzenli oldumu??
eheheee aynen canım benimde bir senedir aynıtek umut sebebim zaten çalışmalar çok iyiydi yumurtlamadan iki gün önce başladı yumuurtlamadan sonra 3 gün devam etti hergün birde burda öğrendiğim silkeleme yönteminide unutmamak lazım ahahaa eşime diyorum ki o bebek bi gelsin ben ona yapıcağımı biliorum şebek etti bizi daha gelmeden
eheheee aynen canım benimde bir senedir aynıtek umut sebebim zaten çalışmalar çok iyiydi yumurtlamadan iki gün önce başladı yumuurtlamadan sonra 3 gün devam etti hergün birde burda öğrendiğim silkeleme yönteminide unutmamak lazım ahahaa eşime diyorum ki o bebek bi gelsin ben ona yapıcağımı biliorum şebek etti bizi daha gelmeden
ohh maşallah o zaman sımdı ıcımdekı umut arttı bizim sıpa yolda olamsınsilkeletme işini ben hayatta yaptıramam eşime ama ben kendim kalçalarımı sallıyorum shakira misali olacagı varsa yataktan hemen kalksakta olur da işte umut fakirin ekmeği
meleklerim hepinize günaydıııııın,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?