HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

keşke canım ama dediğin gibi sıcaklardanda olabilir bekleyelim bakalım o değilde bu gecikme hiç iyi olmadı ya ne güzel devlet hastanesinden randevum vardı hsg için şimdi iki gün gecikince onu çektiremicem galiba özele para vermekten kurtuldum ne güzel diyodum

dur bakalım canım belki 9 aylık kurtulmuşsundur bekle bakalım zaman ne gosterecek ya da kan tahlili yaptır

Canim benim benimki silik cikmisti ama belki gec dollenmedir henuz idrara gecmemistir 1-2 daha bekle bence ins hamissindir :))

ayy inşallah canımmm aylardır hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay içimdeki ses ''hadi sevin heyecanlan belki bebeğin seninledir '' diyoo ama sonra mantığım devreye giriyor ve ''saçmalama aylardır aynı terane bu ay ne değişti sanki daha testlerini filmini bile çektirmedin'' diyoo

merhaba arkadaşlar bende her ay anne olmayı bekleyenlerdenim
1 senedir bekliyorum ama birtürlü olmuyor
.doktorlar ne zaman kafandan atarsan ozaman olur diyorlar

ozman kafandan atcan canım zor hiçbirimiz kafamızdan atamıyoruz yapanlar nasıl yapıo bilmiyorum ama dermanın oysa bi şekilde yapcan canım

canım yaa inş hamilesindirde ondan gelmiyodur yarın bidaha bi test yap bakalım inş geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…