HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaa hemen bana bunun ne oldugunu açıklayın nolur ateşmi çıkarmış hamileysem o zaman benim yanaklarımın kollarımın avuiçlerimin yanması iyi bişemi?? ben adete bağlıyodum nası yapıyoruz hadı nolur açıklayın hemen heycan yaptımm

bak hep heveslendiriyosun beni dövcem bak

dpo ne demek =) gün geçmiyor ki sizden yeni şeyler öğrenmeyim

canım sanada geçmiş olsun,zencefil neden zararlı? ender saraçta hamilelerdeki mide bulantısı için günde bir küçük fincan zencefilli çay öneriyor,zararını söyler misin öğrenelim

Canim zencefil maydanoz fln kanamayi tetikleyicimis , yani tabiki fazlasi kanama baslatabilirmis onceden hatta adet sokturucu olarak kullanilirmis , ben oyle duydum hasta olunca normal doktora gittigimde fazla kullanma cok iyi degil dedi. Tabiki herseyin azi karar fazlasi zarar..

canım ben arada kasıklarımda ağrı var mı diye kendimi dinliyorum çok nadir sağ bacağımın kasığıma yakın yerinde sızı oluyor,

canım dijital bi ateş ölçerle her sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyosun. düşüş genelde reglye yakın ve yumurtlamaya yakın zamanlarda oluyo. eğer yumurtlamadan sonra ateş yüksek devam ederse hamilesin :)
NoT: benim yüzümde çokfena şekilde yanma ateş basmasu ve kızarıklıklar olmuştu sıcaklıktan :)

hımm öğrenmiş olduk teşekkürler tatlım

pozitif çıkarsada ben biliyodum dersin iyi tarafını düşünsene be yaw

günaydın kızçeler naparsınız bakalım

benim adam çok dengesiz yaaa yum yum günlerinde ben koştum peşinden o vermedi şimdi o koşuyo şu son 3 gündür yataktan kalkamıyorum acaba odamı yumurtluyo
belki yumurtluyodur annem adamcağız kaçırmayın siz yapın

aa senin haberin yok tabi bizi bi ateş merakı sardıki sorma sayeizde dijital termometre üretici ve satıcıları zengin oldular topiccenek ateş ölçüyoruz ama en ateşliniz benim

ay aman canım valla bilemedim tam yumurtlamaya az kaldı ya antibiyotik vücuda girince kötü olumuki diye ilaç içmeye korktum dayanıcam dayanabildiğim kadar olmadı ğleden sonra izin alıp gitcem amaan benmi kurtaracam sanki bana aman sen hastayken bile çalıştın sağolasınmı dicekler kimsenin umrunda bile değil

bende en çok buna sinir oluyorum ayda yılda bi benim isteyesim tutuyo ondada benimki istemiyo sırnaşıncada tersliyo nasıl bozuluyorum nasıl bozuluyorm ama o isteyince gecenin 4ünde uykudan uyandırıyo valla

eneeee o zaman yeni bi ölçer almam lazım zira bu zamana kadar koltuklatından ölçüyoduk ateşi şimdi dilimizin altına sokamayız ama ben yumurtlama bittiğinden beri beni sıcaklar basıyo yuzum ateş gibi avuçiçlerim yanıyo nefesım kendımı yakıyomuş gibi hissediyorum, allahım allahım yoksa ben gebemiyim
bakalım neler olcak bu ay tutmazsa bidahaki ay bakarım ateşime artık çok geç dimi benim için

sabredebilirsem yarın yada 2 gün sonra kocişim evdeyken yapıyım ,inşallah bekleyebilirim,habire uykum var,havalardan diyorum ama bilmiyorum,zaten uykuyu çok severim

tazebaharım iyiyim biraz soğuk algınlığım var göz nezlesi olmusum.Ben resmi kalbime çizdim eşim,ben ve bir bebek hemde dünyalar tatlısı şirin mi şirin.Her an her saniye o resim kalbimde.Allah dermiş ki ben o kulumu çok seviyorum sesini biraz daha duyayım istediğini hemen vermeyeyin.Nerde ben ona layık bir kul değilim ama inşallah sesini sevdiklerinden oldugum için dir bu süreç:)Sabır.Gün gelecek sebeplerini anlayacağız bu zamanlarında.

ay inşallah bakalım ama benim umudum yok yinede

ben kalamadım onu hamile bırakayım bari
kıs bende çok sinir oluyorum normalde hep o sürünür yum yum haftasında ben süründüm yapma uykum var diyo öküz
bende sinirli bi şekilde arkamı dönüyorum yorganıda çekiyorum üstüme o zaman gelip sarılıyo kardeş kardeş uyuyoruz

cimcime - hsst

sen şimdi yaparsın o bir ay sonra bu tehtidi unutur yine tavır yapar merak etme.Yapmasaydında o senden bin kat daha fazla küserdi sana inat eder devam ettirirdi.Yani kısaca her durumda pohpohlamak zorundayız onları.Ama bebekler bir olsun görürler günlerini o zaman:)Gün bizim günümüz olacak.

evet geç kaldın artık :) dur bi hemen alma ateşölçeri belkim gerek kalmaz

aynen bende sinir oluyorum benimki gelip sarılmıyo bile hiç oralı olmuyo kendine olmaz deyip kovalayınca bi tripler bi tripler ertesi gün felan aramaz beni bende hiç oralı olmam akşamaına eli mahkum barışır

bak yine tuglerim dıken dıken oldu, sen ne zaman bole seyler yazsan çok etkileniyorum,taaa içten hissederek yazıyosun allahım inşallah guzel sesini duyar duaların hep kabul olur canımm

evet geç kaldın artık :) dur bi hemen alma ateşölçeri belkim gerek kalmaz

evet geç kaldım sezgicimmmm almicam zaten ateş ölçer bi bekleyeyım benim mucizem belki benimledir babasına doğumgünü anne ve babasına ise evlilik yıldonumu hedıyesı olur belkim

ayy oha bana yine uyumuşum çok
geç uyanmak hiç iyi bişey değil mal gibiyim yine allahımm yarebbiimm yaa.sabah 10da aradılar yarım saate mağazaya inebilirmisn diye okula gitcem ya ben dedim aaa falan oldular içimin yağları eridi tabiki gitmicem ama

günaydınn bidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…