- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.141
Hayatcım canım ateşin güzel gidiyo ama 2gün daha ölç bakalım ona göre test yaparsın..
Cimcime sen daha DPO 4 tesin belkim bu yerleşme düşüşüdür ne biliyosun. Ölçmeye devam umutsuzluk yok hadi bakalım
Hayatcım canım ateşin güzel gidiyo ama 2gün daha ölç bakalım ona göre test yaparsın..
Cimcime sen daha DPO 4 tesin belkim bu yerleşme düşüşüdür ne biliyosun. Ölçmeye devam umutsuzluk yok hadi bakalım
canım sanada geçmiş olsun,zencefil neden zararlı? ender saraçta hamilelerdeki mide bulantısı için günde bir küçük fincan zencefilli çay öneriyor,zararını söyler misin öğrenelim
canım ben arada kasıklarımda ağrı var mı diye kendimi dinliyorum çok nadir sağ bacağımın kasığıma yakın yerinde sızı oluyor,ooo sende belirti süpermiş, bizim uyumaya fırsatımız yokki bende hiiiiiiiiiiiç belirti yok hayatım sadece arada biri hem kasıklarımı hemde göğüslerimi cimcikliyomuş gbi oluyo bide sol bacagıma agrı saplanıyo o kadar ama bunlar belirtimi değil yumurtlamam 30 nısandı ustunden 1 hafta gectı bu kadar erken belirirmi belirmez o yuzden vallaha da test yapmıcam billaha da yapmıcamm
ay evet o eksik kalsın yeterki hamiş olayım işte bende kendıme mesagle arıyorum napayımbakarsın ıstediğim arayı veren bi eyr olur hayırlısı, sen ansılsın baharım bugun???dilekler dilendi resımelr çizildimi
yaa hemen bana bunun ne oldugunu açıklayın nolur ateşmi çıkarmış hamileysem o zaman benim yanaklarımın kollarımın avuiçlerimin yanması iyi bişemi?? ben adete bağlıyodum nası yapıyoruz hadı nolur açıklayın hemen heycan yaptımm
Canim zencefil maydanoz fln kanamayi tetikleyicimis , yani tabiki fazlasi kanama baslatabilirmis onceden hatta adet sokturucu olarak kullanilirmis , ben oyle duydum hasta olunca normal doktora gittigimde fazla kullanma cok iyi degil dedi. Tabiki herseyin azi karar fazlasi zarar..
bak hep heveslendiriyosun beni dövcem bak
dpo ne demek =) gün geçmiyor ki sizden yeni şeyler öğrenmeyim
bende iyiyim,gidip test alasım var,krize girdimbi kaç saat wcye gitmediğinde oluyor mu acaba illa ilk idrarı mı beklemek gerek,dün bi lekelenmem oldu arkası yok,ateşimi ölçüyorum yüksek,ortada kaldım, bat 12 mayıs negatif çıkarsada ben biliyordum zaten derim
belki yumurtluyodur annem adamcağız kaçırmayın siz yapıngünaydın kızçeler naparsınız bakalım
benim adam çok dengesiz yaaa yum yum günlerinde ben koştum peşinden o vermedi şimdi o koşuyo şu son 3 gündür yataktan kalkamıyorum acaba odamı yumurtluyo
ya bu ateş meselesı nedır arkadaşlar topicimizde almıs basını gıdıyır, demek seninde 12 mayıs hayatımm sabret sabret daha var benimde 13 -14 bilemedin 15 mayıs ama test almicam inadım ınat adım kel murat
ay aman canım valla bilemedim tam yumurtlamaya az kaldı ya antibiyotik vücuda girince kötü olumuki diye ilaç içmeye korktum dayanıcam dayanabildiğim kadar olmadı ğleden sonra izin alıp gitcem amaan benmi kurtaracam sanki bana aman sen hastayken bile çalıştın sağolasınmı dicekler kimsenin umrunda bile değilKiz gecmis olsun ilacini ic iyiles yumoslar olur merak etme hasta gebe kalirsan daha kotu .. Canim bende gecen hafta cok hastaydim bogazim burnum fln hala pek iyi degilim , ama bon bon sekerlerle iyilestim bogazimi sardim oturdum , eucalyptus yagi aldim kaynayan suya damladip buharini soludum burnu acilsi diye.. Ve surekli bardak bardak zencefil bal limon sucak suya ic.. Ben arada zencefil kullandim, pek kulanmadim zararli diye..
Neyse canim gecmis olsun dikkat et kendine..
güldürdün beni:)o zaman o gömüldüyse yorganın altına şimdide sen gömülseydin.Ama olmuyor değil mi onlar her istediğinde istediklerini alıyor ama istemediklerinde biz gel yapacağız diyemiyoruz:)yalan mı????
canım dijital bi ateş ölçerle her sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyosun. düşüş genelde reglye yakın ve yumurtlamaya yakın zamanlarda oluyo. eğer yumurtlamadan sonra ateş yüksek devam ederse hamilesin :)
NoT: benim yüzümde çokfena şekilde yanma ateş basmasu ve kızarıklıklar olmuştu sıcaklıktan :)
sabredebilirsem yarın yada 2 gün sonra kocişim evdeyken yapıyım ,inşallah bekleyebilirim,habire uykum var,havalardan diyorum ama bilmiyorum,zaten uykuyu çok severimpozitif çıkarsada ben biliyodum dersin iyi tarafını düşünsene be yaw
belki yumurtluyodur annem adamcağız kaçırmayın siz yapın
aa senin haberin yok tabi bizi bi ateş merakı sardıki sorma sayeizde dijital termometre üretici ve satıcıları zengin oldular topiccenek ateş ölçüyoruz ama en ateşliniz benim
ay aman canım valla bilemedim tam yumurtlamaya az kaldı ya antibiyotik vücuda girince kötü olumuki diye ilaç içmeye korktum dayanıcam dayanabildiğim kadar olmadı ğleden sonra izin alıp gitcem amaan benmi kurtaracam sanki bana aman sen hastayken bile çalıştın sağolasınmı dicekler kimsenin umrunda bile değil
bende en çok buna sinir oluyorum ayda yılda bi benim isteyesim tutuyo ondada benimki istemiyo sırnaşıncada tersliyo nasıl bozuluyorum nasıl bozuluyorm ama o isteyince gecenin 4ünde uykudan uyandırıyo valla
canım ben arada kasıklarımda ağrı var mı diye kendimi dinliyorum çok nadir sağ bacağımın kasığıma yakın yerinde sızı oluyor,
yaaa.. valla heveslendirmek değil ben sadece bildiğimi gördüğümü sölüyom. yarın ateş yükselirse anlaşılır zaten..
canım DPO yumurtlama gerçekleştikten sonra adete kadar beklediğimiz dönem. :)
belki yumurtluyodur annem adamcağız kaçırmayın siz yapın
bende en çok buna sinir oluyorum ayda yılda bi benim isteyesim tutuyo ondada benimki istemiyo sırnaşıncada tersliyo nasıl bozuluyorum nasıl bozuluyorm ama o isteyince gecenin 4ünde uykudan uyandırıyo valla
eneeee o zaman yeni bi ölçer almam lazım zira bu zamana kadar koltuklatından ölçüyoduk ateşi şimdi dilimizin altına sokamayızama ben yumurtlama bittiğinden beri beni sıcaklar basıyo yuzum ateş gibi avuçiçlerim yanıyo nefesım kendımı yakıyomuş gibi hissediyorum, allahım allahım yoksa ben gebemiyim
bakalım neler olcak bu ay tutmazsa bidahaki ay bakarım ateşime artık çok geç dimi benim için
ay inşallah bakalım ama benim umudum yok yinede
ben kalamadım onu hamile bırakayım bari
kıs bende çok sinir oluyorum normalde hep o sürünür yum yum haftasında ben süründüm yapma uykum var diyo öküz
bende sinirli bi şekilde arkamı dönüyorum yorganıda çekiyorum üstüme o zaman gelip sarılıyo kardeş kardeş uyuyoruz
tazebaharım iyiyim biraz soğuk algınlığım var göz nezlesi olmusum.Ben resmi kalbime çizdim eşim,ben ve bir bebek hemde dünyalar tatlısı şirin mi şirin.Her an her saniye o resim kalbimde.Allah dermiş ki ben o kulumu çok seviyorum sesini biraz daha duyayım istediğini hemen vermeyeyin.Nerde ben ona layık bir kul değilim ama inşallah sesini sevdiklerinden oldugum için dir bu süreç:)Sabır.Gün gelecek sebeplerini anlayacağız bu zamanlarında.
evet geç kaldın artık :) dur bi hemen alma ateşölçeri belkim gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?