HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoşgeldinn kaçakk :):)
saoll canımmm darısı başınıza inşşşş en kısa zamanda :)

enee öle demesene gizem kaçmadım mecburiyetlerden gelemim ama bak asla sizi bırakmadım düşündüm hep napıyoalr acaba dıye sonunda geldiö, amin canım inşallah en hayırlı zamanlarda, preseed alan senmiydin hamile kalmadan once??

yok son cümlen yanlış olmuş dicektinki bizde en kısa zamanda hamileler kervanına katılıcaz en hayırlı zamanda dicektin kendini unutmuşsun

yaprakım ohhh afıyet olsun ama tek başına yemedın canım ıkı basına yedın o yuzden ohhhh yarasınn ikisinisede

ayy bende okuyum sağol canım aydınlattığın için ama ben gidip alamamki acaba online kitabı varmıdırki ben bi bakıyım dur akşam

canım onlıne yok galiba bende aramıştım
kitapyurdundan aldım ben üçleme
54.60 tl kargo bedava bide kalem yollamışlar önemli yerleri not alayım diye heralde

canım onlıne yok galiba bende aramıştım
kitapyurdundan aldım ben üçleme
54.60 tl kargo bedava bide kalem yollamışlar önemli yerleri not alayım diye heralde

Kis baktim bende siparis vercektim 10 gun dediler dedim ben gidine alirim Tr ye kismetse 1 ay kaldi sonra netten siparis veririm dedim, kargo ceke ucretli iki titap daha alirim dedim nasilsa gelmeye az kaldi..

Kis baktim bende siparis vercektim 10 gun dediler dedim ben gidine alirim Tr ye kismetse 1 ay kaldi sonra netten siparis veririm dedim, kargo ceke ucretli iki titap daha alirim dedim nasilsa gelmeye az kaldi..

ay evet canım hiç şimdiye sıkıştırma gelince alırsın hem kargo bedavaya geldi bana hoş 4,5lira bişeydi kargo ama olsun bedava olsunda isterse 10 kuruş olsun
cuma sipariş ettim dün sabah elime geçti kitaplar kalında hemen bitmeyecek her ay birini okusam 3 ay kafam rahat olacak bebiş gelirse sürpriz olacak kendimi dinlemeden takmadan sahip olurum belki

kıs bu arada bebiş 10,1 cm olmuş benim telefonum 11,5 cm telefon kadar bile değil bebeğin ama göbüş çıkmıştır artık iyice

Kizlar koca ananasi tek basima yedim cok mu kotuyum :26:

canım bende bazen öyle oluyor özellikle erik konusunda bir kilo eriği bıraksalar tek başıma yerim:) bide ben bebeğimim hissetmiyorum şuan arada bulantılarım olmasa hamile değilmiyim acaba diyeceğim bazen bi sorun mu var diye korkuyorum sen hissetmeye başladınmı canım??

Yok kis nerde bulanti yok , artik aksam 11lere kadar uyumadan durabiliyrum enerjim geri geldi sanki, bebisinde hareketllerini hissetmiyorum hic himis gibi gelmiyor banada.. Ayy Erik haftaya gelicek benim ins TR arkadasim geliyor erikle cagla siparis ettim az kaldi benim eriklere:)))

canım benim arada bulantılarım var sabahları özellikle .. ama işte bazen korkuyorum sorun mu var diye.. istersen ben göndereyim sana canım kargoyla canını çektirdim sanırım kusura bakma(

ya kızlar size bişey dicem utanıyorum ama sormazsam çatlarım ilk kez böyle oldum neden acaba

benim aşağı mahalle sanki bi yere vurmuşum gibi sızlıyo arada. hergün oluyo bu sızlama ara ara vurup gidiyo
bide bugün sanki jilete vurmuşum gibi kıl köklerim sızlıyo ağrıyo aşağı çekiliyo sanki oram yaaa
hayır depilasyon yapalı çok oldu neden böyle oldu anlamadım rahatsız oluyorum artık:26:

yaa ellerim ayaklarım yanklarım yanıyo yaaa bu nedir arkadaş yaz gunu hasta olmam inşallah kış boyu olamdım yazın hasta olunmaz dimi

o bende de oluyo böyle birisi elini koymuş çekiyomuş gibi kramp gibi bişe sızlıyo valla kıl koklerıde ağrıyo hayırlara çıksın cimcimem inşallah yaşamadığımız hiçbişe kalmadı zaten maşallahımız var bi hamile olsaydıkta kurtulsaydık bide yeni moda bacağa vuran kasık ağrısı çıktı başıma bu sefer

Topiğimizin annesi, sevdiğimiz saydığımız ablamız sayın nesrin hanımcım.
Neden bana bu ikondan koymadın.. ben bu ikonu alabilmek için 8 ay sabrettim çalıştım didindim
sonunda oldu (Allahın izniyle-çok şükür) ama sen bana neden koymadın
mesajıma dönüş yaparsanız pek bahtiyar olacağım sevgilerimlen sezggi
NOT: bide orada yazan bat varya orası 28 mart olucek

ay valla ben belirti aramıyorum çünkü bu aydan hiç uuuu-muu-duummmm yoooooookkkk
bu sancı öldürcek beni

hahaahah ne güzel bir dilekçe örneği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…