HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

walla nesnesim duysada benim batımı da eklese 14 mayıs diyee:26::26::26::26: o listeden çıkmıştımya çıktığım gibi geri dönmek istiyorum

kızlar doğalgaz faturası gelmiş 15lira normalde 8-9lira gelirdi en fazla 12,5gelmişti bukadar duşa az bile gelmiş bakalım su nekadar gelcek

bu erkeklerin hammaddesi odundan diyeceğim ama oduna ayıp olacak onlar bile bir sürüüü seye yarıyorlar:)seninkide ne gamsız baykuşmuş yaaaaa.biz şimdi çokkkkkk uğraşıyoruz ya hastane faaln filan belki bizimkiler yapmaz:)umut işte...

canım benim arada bulantılarım var sabahları özellikle .. ama işte bazen korkuyorum sorun mu var diye.. istersen ben göndereyim sana canım kargoyla canını çektirdim sanırım kusura bakma(

Canim olur mu ole sey ne demek zaten az kaldi geliyorum Tr 'ye .. :))
Benim bulantilar 12 haftadan sonra gecti zaten pekte olmadi, simdi cok sukur biseyim yok. Bulantilar vitamin eksikliginden oluyormus ozellikle B vitamenleri kullaniyor musun vitamin ilaci fln ?

hep iyi niyetimizden hep kıyamadığımızdan oluyo herşey hep bizim yüzümüzden =)

Cani benimde bir kere oyle oldugum donem olmustu, sonra sanki yanma hissi oldu doktora gittim azcik enfeksiyn demisti 1 hafta krem kullandim gunde bir kere vaginal gecti.. Belki sen simdi iltahaplari akittin ya disari ondan olmus olabilir mi.. Ben kotuyu sylemis olmiyimda ama hemen geciyor..

benim kırmızılar malesef geldi kızlar neyse en azından çok ümitlenmeden acı sonla yüzyüze geldim tekrar

hayırlısı canım en azından bekletmemiş ki öbür aya sıkı çalışma için boşuna vakişt kaybetmezsin, herşeyde bi hayır vardır, anneliğin en buyuk şartı sabırlı olmak bılıyosun sabırla beklicez napalım artık

Hayirlisi olsun cnm, kismet degilmis bu ay Ins bol bol calisirsin onumuzdeki ay mujdelendiirsin bizi.. Kac gun gecikmis oldu doktor randevum var diyordun yetisebilicek misin ?

hayırlısı olsun canım 2.gündü bugün ama büyük ihtimalle çektirebilirim hsg yi çünkü adetin son günlerinde lekelenme şeklinde fln da olsa yapabiliolarmış yaptıralım bakalım inşallah bişey varsada temizlenir tüplerim ....

evet canım ya demek ki daha vakti gelmemiş en azından şu testler mestler yapılsın da bir sorun mu var öğrenelim belkide boşa kürek çekiyoruz tabi ki temennim hiçbir şey çıkmaması ama hayırlısı bakalım ... inşallah senden alırız güzel haberi bu ay canımm

hayırlısı tabi canım zamanı gelmemiş annesi bizim bu bebikler nazlı nazlı allahın izniyle bişeyin yoktur inşallah hem olsada herşeyın çaresi var, yarada sığınıp sabredicez napalım, inşallah teyzesi bakalım eger hamileysem hemen ogreneyım degılsem kırmızılar hemen gelsin istiyorum obur aya çalışmalara başlamak icın herşey vaktınde olsun

ayy evet çok nazlılar çoook aynen öyle canım rabbim bizi sınıyor belki de kullarım isyan edecek mi yoksa bana mı sığınacak diye hayırlısı olsun çok bekletmesin inşallah ...inşallahhh seninledir nazlı kirazın canımm ama dediğin gibi olmazsa da çalışmalara devam bakalım bu ay hangi yöntemler bekliyor bizi silkeletmede işe yaramadı

kızceler sımdı hastane arastırdım da fıyatlar aldım yazım belkı merak eden faydası dokunan olur dıye

Memorıal 230 TL
Alman hastanesi 200 TL
Amerikan Hastanesi 275 TL
İnternational 240 TL

hep dıyoruzya olacagı varsa yönteme falan bakmıyo neler neler denendi, allah ol derse olacak hiç istmesen bile gerçi istemeyınce daha rahat oluyo benim arkadasım hapı bırakır bırakmaz hemde ılıskı sonrası hemen dus alıp hatta paket bolgesınıde iyice yıkamış ilişki sonrası ama o ay hamıle kaldı, olacaksa ilişki sırasında gıdıyo zaten sipoşlar ,isyam etmemek doğru zamanı beklemek lazım

evet benim bir arkadaşımda o ay işler çok yoğundu bir ayda 1 ya da 2 kez ilişki oldu birde baktım hamile kalmışım dedi kısmet napalım bekledikleri yerde tatlanıo iyice bebişlerimiz bence

Canim Allah'in isine karisilmiyor bak benim esimin kardesinin kiz arkadasina , tanisali 6 ay olucak kizla yilbasinda hamileyim dedi bir kac gun sonra dusuk yapti, simdi yine hamile aramizda 2 fln var dogum icin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…