- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.201
Ahhh canlarim tabiki siz su an bunu motivasyon olarak dusunun :)) Ama hicte oyle olmuyor valla, aseremiyorsunuz bile. Hafta sonu dedim benim adama hadi gidelim pasta alalim diye, diyor bir suru recel aldin canin tatli istediyse ye diyor. Bende kaktim pastami kendim yaptim, kozalaga vermicektim ama kiyamadim :)
kızlar doğalgaz faturası gelmiş 15lira normalde 8-9lira gelirdi en fazla 12,5gelmişti bukadar duşa az bile gelmiş bakalım su nekadar gelcek
canım benim arada bulantılarım var sabahları özellikle .. ama işte bazen korkuyorum sorun mu var diye.. istersen ben göndereyim sana canım kargoyla canını çektirdim sanırım kusura bakma(
Ahhh canlarim tabiki siz su an bunu motivasyon olarak dusunun :)) Ama hicte oyle olmuyor valla, aseremiyorsunuz bile. Hafta sonu dedim benim adama hadi gidelim pasta alalim diye, diyor bir suru recel aldin canin tatli istediyse ye diyor. Bende kaktim pastami kendim yaptim, kozalaga vermicektim ama kiyamadim :)
ya kızlar size bişey dicem utanıyorum ama sormazsam çatlarım ilk kez böyle oldum neden acaba
benim aşağı mahalle sanki bi yere vurmuşum gibi sızlıyo arada. hergün oluyo bu sızlama ara ara vurup gidiyo
bide bugün sanki jilete vurmuşum gibi kıl köklerim sızlıyo ağrıyo aşağı çekiliyo sanki oram yaaa
hayır depilasyon yapalı çok oldu neden böyle oldu anlamadım rahatsız oluyorum artık:26:
benim kırmızılar malesef geldi kızlar neyse en azından çok ümitlenmeden acı sonla yüzyüze geldim tekrar
benim kırmızılar malesef geldi kızlar neyse en azından çok ümitlenmeden acı sonla yüzyüze geldim tekrar
Hayirlisi olsun cnm, kismet degilmis bu ay Ins bol bol calisirsin onumuzdeki ay mujdelendiirsin bizi.. Kac gun gecikmis oldu doktor randevum var diyordun yetisebilicek misin ?
hayırlısı canım en azından bekletmemiş ki öbür aya sıkı çalışma için boşuna vakişt kaybetmezsin, herşeyde bi hayır vardır, anneliğin en buyuk şartı sabırlı olmak bılıyosun sabırla beklicez napalım artık
evet canım ya demek ki daha vakti gelmemiş en azından şu testler mestler yapılsın da bir sorun mu var öğrenelim belkide boşa kürek çekiyoruztabi ki temennim hiçbir şey çıkmaması ama hayırlısı bakalım ... inşallah senden alırız güzel haberi bu ay canımm
hayırlısı tabi canım zamanı gelmemiş annesi bizim bu bebikler nazlı nazlıallahın izniyle bişeyin yoktur inşallah hem olsada herşeyın çaresi var, yarada sığınıp sabredicez napalım, inşallah teyzesi bakalım eger hamileysem hemen ogreneyım degılsem kırmızılar hemen gelsin istiyorum obur aya çalışmalara başlamak icın herşey vaktınde olsun
ayy evet çok nazlılar çoookaynen öyle canım rabbim bizi sınıyor belki de kullarım isyan edecek mi yoksa bana mı sığınacak diye hayırlısı olsun çok bekletmesin inşallah ...inşallahhh seninledir nazlı kirazın canımm ama dediğin gibi olmazsa da çalışmalara devam bakalım bu ay hangi yöntemler bekliyor bizi silkeletmede işe yaramadı
hep dıyoruzya olacagı varsa yönteme falan bakmıyo neler neler denendi, allah ol derse olacak hiç istmesen bile gerçi istemeyınce daha rahat oluyobenim arkadasım hapı bırakır bırakmaz hemde ılıskı sonrası hemen dus alıp hatta paket bolgesınıde iyice yıkamış ilişki sonrası ama o ay hamıle kaldı, olacaksa ilişki sırasında gıdıyo zaten sipoşlar ,isyam etmemek doğru zamanı beklemek lazım
Canim Allah'in isine karisilmiyor bak benim esimin kardesinin kiz arkadasina , tanisali 6 ay olucak kizla yilbasinda hamileyim dedi bir kac gun sonra dusuk yapti, simdi yine hamile aramizda 2 fln var dogum icin ..hep dıyoruzya olacagı varsa yönteme falan bakmıyo neler neler denendi, allah ol derse olacak hiç istmesen bile gerçi istemeyınce daha rahat oluyobenim arkadasım hapı bırakır bırakmaz hemde ılıskı sonrası hemen dus alıp hatta paket bolgesınıde iyice yıkamış ilişki sonrası ama o ay hamıle kaldı, olacaksa ilişki sırasında gıdıyo zaten sipoşlar ,isyam etmemek doğru zamanı beklemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?