HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay dün yemeği topluyorum masa kalmış bitek oda oturmuş masada temiz bi köşeye oyun oynuyo tablette dedim ya masayı bari silsene amaan sildin işte sen diyo dedim bi hamile oluyuum bunlar senin iyi günlerin ne yemek ne bulaşık na çamaşır hiiç bişey yapmıcam hepsini sen yapcan dedim ee sen napcan ya ozaman diyo dedim ben yatcam bebek büyütcem karnımda kolaymı beebk yapması dedim

gizemcimmm gunaydın, hayırlı olsun canım sende almışssın mucizeyi içine maşallah hayırlı ugurlu olsun canım allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ,,

valla ben pazar günü çok etkileyici bi konuşma yaptığıma inanıyorum artık oda yavaş yavaş moda girmeye başladı

3 arkadasımız doğum yaptı onlara hediye alacaktık.
ne alsak ben anlamam dedi
bende işlerine yarayacak hediyeler olsun herkes kıyafet alıyo biz ihtiyaçları olanı alalım yada altın alalım geri dönüşümlü olsun sonra onlarda bize alır geleceğe yatırım bi anlamda dedim.
iyide bizim olmazsa nolcak dedi
bende neden olmıcakmış bikere olduya
sadece babası gibi aceleci olduğundan olduğu yerde kümelenmiş sıpa dedim güldü
hem baktık olmuyo olmıcakta o zaman nikah tazeler düğün yaparız
davetiye göndeririz o zaman mecbur getirirler dedim gülüştük
hem zaten ara verdiğimiz yeter 19 mayıstan sonra sıkı çalışmamız lazım
biran önce olacaksa olsun olmayacaksada tedaviye başlarız yaşımız geçiyo dedim
haklısın bravo bendeb unu bekliyodum dedi

amin canım inşallah.İnan burdaki herkes bu mutluluğu hakediyor.Yok mu etrafımızda dertleşeceğimiz arkadaşlarımız,dostlarımız,yakınlarımız.Mutlaka var.Ama herkes yaşadıgını bilir.Bizim paydamız ortak.Birbirimizi anlıyoruz o yüzden burdayız.Sende hamileler kervanına katılacaksın inşallah en hayırlı zamanda.

ben hep öyle uyuyorumya
gözlerim kobak gibi oldu

süper konusma olmuş arif olan anlar değil mi?

ee bunu söylemenimi bekliyomuş her ay yum yum zamanı dönüyo kıçını bunu dedirtmeden işşi ciddiye alsa ya biraz allam yaa bi garip bu adamlar yoksa en gariplerinimi biz bulmuşuz blemedim

:) evet kesinlikle iş güç yemek yapmak bulaşık ütü mik mik hiç bir şey olmayacak.kafamıza göre takılacağız bebişlerle.

süper konusma olmuş arif olan anlar değil mi?

anladı ama yanlış anladı yine

ee bunu söylemenimi bekliyomuş her ay yum yum zamanı dönüyo kıçını bunu dedirtmeden işşi ciddiye alsa ya biraz allam yaa bi garip bu adamlar yoksa en gariplerinimi biz bulmuşuz blemedim

valla benimki normal değil normal olmadığı için evlendim zaten ama yinede arada şaşıp kalıyorum bende
ben 19 mayıstan sonra dedim adam hemen kısmını almış sadece pazardan beri kuyruk gibi peşimde dolanıyo

:) evet kesinlikle iş güç yemek yapmak bulaşık ütü mik mik hiç bir şey olmayacak.kafamıza göre takılacağız bebişlerle.

Ahhh canlarim tabiki siz su an bunu motivasyon olarak dusunun :)) Ama hicte oyle olmuyor valla, aseremiyorsunuz bile. Hafta sonu dedim benim adama hadi gidelim pasta alalim diye, diyor bir suru recel aldin canin tatli istediyse ye diyor. Bende kaktim pastami kendim yaptim, kozalaga vermicektim ama kiyamadim :)

ay yok yazık benimki hemen tamam hadi alıyım geliyim der ama o kıçını kaldırıpta gidene kadar ben sinirden çatlarım sonrada istemiyorum vazgeçtim der küserim

ama insan aptal gibi olmuyomu bütün gün ya ben oluyorum şahsen:44:

uyu uyu bunlar iyi günlerin değerlendir bi doğsunda nasılsa istesende uyuyamıcan yatırım yap stokla uykuyu şimdiden

hahay işine gelen kısmını anlamış demekki

iyi olur işte dikilirim erkenden alışırım erken uyanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…