- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.161
cimcime - hsst
sen şimdi yaparsın o bir ay sonra bu tehtidi unutur yine tavır yapar merak etme.Yapmasaydında o senden bin kat daha fazla küserdi sana inat eder devam ettirirdi.Yani kısaca her durumda pohpohlamak zorundayız onları.Ama bebekler bir olsun görürler günlerini o zaman:)Gün bizim günümüz olacak.
ayy oha bana yine uyumuşum çok
geç uyanmak hiç iyi bişey değil mal gibiyim yine allahımm yarebbiimm yaa.sabah 10da aradılar yarım saate mağazaya inebilirmisn diye okula gitcem ya ben dedim aaa falan oldular içimin yağları eridi tabiki gitmicem ama
günaydınn bidee
cimcime - hsst
sen şimdi yaparsın o bir ay sonra bu tehtidi unutur yine tavır yapar merak etme.Yapmasaydında o senden bin kat daha fazla küserdi sana inat eder devam ettirirdi.Yani kısaca her durumda pohpohlamak zorundayız onları.Ama bebekler bir olsun görürler günlerini o zaman:)Gün bizim günümüz olacak.
gizemcimmm gunaydın, hayırlı olsun canım sende almışssın mucizeyi içine maşallahhayırlı ugurlu olsun canım allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ,,
bak yine tuglerim dıken dıken oldu, sen ne zaman bole seyler yazsan çok etkileniyorum,taaa içten hissederek yazıyosun allahım inşallah guzel sesini duyar duaların hep kabul olur canımm
evet geç kaldım sezgicimmmm almicam zaten ateş ölçer bi bekleyeyım benim mucizem belki benimledir babasına doğumgünü anne ve babasına ise evlilik yıldonumu hedıyesı olur belkim
ayy oha bana yine uyumuşum çok
geç uyanmak hiç iyi bişey değil mal gibiyim yine allahımm yarebbiimm yaa.sabah 10da aradılar yarım saate mağazaya inebilirmisn diye okula gitcem ya ben dedim aaa falan oldular içimin yağları eridi tabiki gitmicem ama
günaydınn bidee
valla ben pazar günü çok etkileyici bi konuşma yaptığıma inanıyorum artık oda yavaş yavaş moda girmeye başladı
3 arkadasımız doğum yaptı onlara hediye alacaktık.
ne alsak ben anlamam dedi
bende işlerine yarayacak hediyeler olsun herkes kıyafet alıyo biz ihtiyaçları olanı alalım yada altın alalım geri dönüşümlü olsun sonra onlarda bize alır geleceğe yatırım bi anlamda dedim.
iyide bizim olmazsa nolcak dedi
bende neden olmıcakmış bikere olduya
sadece babası gibi aceleci olduğundan olduğu yerde kümelenmiş sıpa dedim güldü
hem baktık olmuyo olmıcakta o zaman nikah tazeler düğün yaparız
davetiye göndeririz o zaman mecbur getirirler dedim gülüştük
hem zaten ara verdiğimiz yeter 19 mayıstan sonra sıkı çalışmamız lazım
biran önce olacaksa olsun olmayacaksada tedaviye başlarız yaşımız geçiyo dedim
haklısın bravo bendeb unu bekliyodum dedi
valla ben pazar günü çok etkileyici bi konuşma yaptığıma inanıyorum artık oda yavaş yavaş moda girmeye başladı
3 arkadasımız doğum yaptı onlara hediye alacaktık.
ne alsak ben anlamam dedi
bende işlerine yarayacak hediyeler olsun herkes kıyafet alıyo biz ihtiyaçları olanı alalım yada altın alalım geri dönüşümlü olsun sonra onlarda bize alır geleceğe yatırım bi anlamda dedim.
iyide bizim olmazsa nolcak dedi
bende neden olmıcakmış bikere olduya
sadece babası gibi aceleci olduğundan olduğu yerde kümelenmiş sıpa dedim güldü
hem baktık olmuyo olmıcakta o zaman nikah tazeler düğün yaparız
davetiye göndeririz o zaman mecbur getirirler dedim gülüştük
hem zaten ara verdiğimiz yeter 19 mayıstan sonra sıkı çalışmamız lazım
biran önce olacaksa olsun olmayacaksada tedaviye başlarız yaşımız geçiyo dedim
haklısın bravo bendeb unu bekliyodum dedi
ay dün yemeği topluyorum masa kalmış bitek oda oturmuş masada temiz bi köşeye oyun oynuyo tablette dedim ya masayı bari silsene amaan sildin işte sen diyo dedim bi hamile oluyuum bunlar senin iyi günlerin ne yemek ne bulaşık na çamaşır hiiç bişey yapmıcam hepsini sen yapcan dedim ee sen napcan ya ozaman diyo dedim ben yatcam bebek büyütcem karnımda kolaymı beebk yapması dedim
süper konusma olmuş arif olan anlar değil mi?
ee bunu söylemenimi bekliyomuş her ay yum yum zamanı dönüyo kıçını bunu dedirtmeden işşi ciddiye alsa ya biraz allam yaa bi garip bu adamlar yoksa en gariplerinimi biz bulmuşuz blemedim
:) evet kesinlikle iş güç yemek yapmak bulaşık ütü mik mik hiç bir şey olmayacak.kafamıza göre takılacağız bebişlerle.
ben hep öyle uyuyorumya
gözlerim kobak gibi oldu
Ahhh canlarim tabiki siz su an bunu motivasyon olarak dusunun :)) Ama hicte oyle olmuyor valla, aseremiyorsunuz bile. Hafta sonu dedim benim adama hadi gidelim pasta alalim diye, diyor bir suru recel aldin canin tatli istediyse ye diyor. Bende kaktim pastami kendim yaptim, kozalaga vermicektim ama kiyamadim :)
ama insan aptal gibi olmuyomu bütün gün ya ben oluyorum şahsen:44:
anladı ama yanlış anladı yine
valla benimki normal değil normal olmadığı için evlendim zaten ama yinede arada şaşıp kalıyorum bende
ben 19 mayıstan sonra dedim adam hemen kısmını almış sadece pazardan beri kuyruk gibi peşimde dolanıyo
ay yok yazık benimki hemen tamam hadi alıyım geliyim der ama o kıçını kaldırıpta gidene kadar ben sinirden çatlarım sonrada istemiyorum vazgeçtim der küserim
uyu uyu bunlar iyi günlerin değerlendir bi doğsunda nasılsa istesende uyuyamıcan yatırım yap stokla uykuyu şimdiden
ama insan aptal gibi olmuyomu bütün gün ya ben oluyorum şahsen:44:
oluyo ben oluyorum şahsen ama yapacak bişey yokki mecbur yatıp uyuyorum temizliği erken yapınca bu seferde öğleden osnra uyuyorum
ayyyy başlarım temizliğe valla hiç uğraşamam kitap okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?