- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.241
inşallah kuzum bu ay kontrol ayı inşallah gelecek ay dediğin gibi olur hadi sende çektir gelecek ay bizim ayımız olsun
Valla oyle dogru soylemissin ki bebegimm saglikli olsun da allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun bizimki umut iste heray hayata tutunmak icin caba sarfetmek nasil guzel bi bekleyis nasil guzel bi umut ama allah umutlarimizi bosa cikarmasin insallah kuzumm benim:))
evet bende onu dıyorum ne bitmez tukenmez umudumuz varmıs maşallahher ay aynı kısır dongu her ay aynı bekleyiş her ay aynı heycan her ay olumsuz sonuc ama bidahakı ay hiçbişe olmamış gibi tekrar aynı bekleyişe devam sanırım bu bile güzel ki guzel sonuc almak nası guzeldır allah bilir, hep hayırlı zamanları dıledık inşallah hepimizin bebekleri bekliyo bıze gelmeyı malesefki zamanını allah biliyo ama insanız işte tez canlıyız
Haklisin kuzum bende boyle dusunmustum tam olarak sizden de onay alinca daha iyi geliyo valla :)) o zaman benim bat 7 temmuz:)) insallah dogum gunumde 12 agustosta dunyanin en guzel hediyesi benimle olur:))ve tabii bu ay kizlarin hepsi hamileyiimmm diye gelir insallaaahh:)
ehehee süper anlatmışsın canım ya bir kısır döngü sanki her ay aynı şeyler hamile kalırsak o ay bir boşluğa düşeriz heralde düşünsene ovülasyon bat hesaplamak yok ,ayaklarını dikme silkeletme yok, bata 1 hafta kala gğüsler şiştimi, kirpikler karıştımı , kasığım ağrıomu ve bissürü bissürü belirti aramacaaa yok
eneeebak kirpik dedin debenim kirpikler sanki kirpik makasıyla yapmış gibi kıvrık kaç gundur karman çormanbak o belirti hiç aklıma gelmemişti şekerim ben össye hazırlanırkende öleydim sureklı test çözmekten sınav gectıgı halde alışkanlık test çözüyodum dediğin çok doğruu aslında valla buyuk boşluğa düşücez hamile kalırsak ben kesin çift çizgi görürsem şöle derim h"hadi canım şaka yapıyosun"" yok daha neler falan derim heralde, ayyy inşallah o gunleri görelim ben uzay boşluğuna düşmeye razıyım
Canlarım nasılsınız bugün?
ben kurstaydım yeni geldim eve.. benim bilenler biliyordur 6 gündür kahverengi bazen pembe az az lekem oluyordu yani yumurtlamanın 8. günü başladı ve bugüne kadar sürdü tahminlere göre 9 u adet günüm. ama o 6 gündür gelen kahve lekeler oldu kırmızı adet kanıolan var mı böyle lütfen paylaşın kafam çok karıştı eğer bu adetse o 6 gündür gelen neydi oooof of değil de af yarambbim..
ya kızlar size bişey dicem utanıyorum ama sormazsam çatlarım ilk kez böyle oldum neden acaba
benim aşağı mahalle sanki bi yere vurmuşum gibi sızlıyo arada. hergün oluyo bu sızlama ara ara vurup gidiyo
bide bugün sanki jilete vurmuşum gibi kıl köklerim sızlıyo ağrıyo aşağı çekiliyo sanki oram yaaa
hayır depilasyon yapalı çok oldu neden böyle oldu anlamadım rahatsız oluyorum artık:26:
ayyy hamile misin yoksam sen yaa zaten onu çok merak ediorum ya ne ilginç belirti ayy hadi inşallah sen boşluğa düşersin arkandanda ben düşerim)
kızlar çok fenayım içim dışıma çıktı organlarımı kuscam nerdeyse az kaldı
önerebilceğiniz bişiler varmı geçmesi içinn?
Canlarım nasılsınız bugün?
ben kurstaydım yeni geldim eve.. benim bilenler biliyordur 6 gündür kahverengi bazen pembe az az lekem oluyordu yani yumurtlamanın 8. günü başladı ve bugüne kadar sürdü tahminlere göre 9 u adet günüm. ama o 6 gündür gelen kahve lekeler oldu kırmızı adet kanıolan var mı böyle lütfen paylaşın kafam çok karıştı eğer bu adetse o 6 gündür gelen neydi oooof of değil de af yarambbim..
ayy kendimizi astronot kıyafetınde hayal ettim bian çok guldum ama astronotun başındaki o koca yuvarlak inşallah göbüşümüzde olurr canım kısmett
oyy canımmm mide bulantısını aza indiren şey burnundan derin derin nefes alıp ağzından vermen kuvvetlice dene hafıfleyene kadar işe yaradıgını goreceksın ama tabı hamılelıkten olan bulantıyı gecırırımı bılmıyrum hayatım
kızlar çok fenayım içim dışıma çıktı organlarımı kuscam nerdeyse az kaldı
önerebilceğiniz bişiler varmı geçmesi içinn?
Canim bende de bata 5 gun kala olmustu bat gunu kesilmisti demistim ya benimki sukurler olsun yerlesme kanamasiymis ama benim normalde battan 1 gun once kahverengi gelir sonra sokulurdum. 5 gun kala kaverengi gorunce dedim adet oluyorum ama olmayinca arastirmistim. Kanda bu alyuvar akyuvarlardaki protein bilmem ne degerleri ile alakaliymis bazen adetten once bazen adetten sonra birkac gun kahverengi lekelenme olmasi normalmis. Bunyeye gore o ayki yediklerine strese gore degisiklik gosterebiliyormus ben oyle okumustum.. Skma tatli canini ins onumuzdeki ay diyelim hic olmazsa cok gec gelmedi hemen baslarsin calismalara benim adet bittikten 2 gun sonra basladim 5 gun kalana kadar baen gun asisri bazen hergun calismistim.. Ins guzel haberlerini aliriz tez zamanda..
canım saol yazdığın için... pko yok mart sonunda doktoruma gitmiştim alttan muayene ile baktı tertemiz hiçbirşey yok dedi smear bile oldu ama bi sorun yok çok şükür hamile olman için bi sıkıntı yok zamanını bekleyeceksin demişti bizde çalışmaları sürdürdük işte ama bu ay ilk defa böyle oldu benim yerleşmedir diye düşündüm.. gelen leke bazen kahve bazen pembeli geldi akıntıyla birlikte.. şimdi ise tamemn kırmızı.. bu da kafamı karıştırdı..
saoll kuşummm totomdan alırım ben bu halsizlikle o nefesi ancak
test yaptınmı peki hayatım? inşallah dediğin gibi yerleşme kkanamasıdır hadi inşallah guzel seylere delalettir
pek sanmıyorum bu kırmızıları görünce biraz ümidir kırıldı canım test yaptım negatif zaten ama yerleşme bile olsa kanama durunca testte çıkıyormuş diye okumuştum testlerimde tek çizgiden ibaret yani bu ay dengem şaştı benim anlaşılan bebiş ümitlerim hazirana kaldı benim doğduğum ayda bebeğimde gelir inşallah kızlaaaarr :) hatta batım neredeyse doğum günüme geliyor 10 haziran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?