HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Noldu Gizos pek merakliydin kusmaya ben niye kusmuyom diyordun

Canim oncelikle hem ye hem kus miden bos kalmasin, naneli ayran kuru ekmek krker fln bana iyi gelmisti .. Hadi bakalim basladi seninde 12 bitene kadar boyle dermisim :))

ayyy öyle değilmiş hiç valla onu yazan parmaklarım çıksın yemin ederim çok zormuşş çokkkk

darısı senin başına ciciiimm ama bulantısız olsun seninki AMİNNNNNNNN :)

ayyy öyle değilmiş hiç valla onu yazan parmaklarım çıksın yemin ederim çok zormuşş çokkkk

darısı senin başına ciciiimm ama bulantısız olsun seninki AMİNNNNNNNN :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bu duyguyu bende yaşarım hepimiz yaşarız inşallah,bulantılı bulantısız o nas rahat edecekse ole olsun ama bulantısız olursa makbuldur tabi biraz daha rahatladınmı????

aaaammiiiiiiin canım benim Allah razı olsun sende en kısa zamanda sevinirsin inşallah hayırlısıyla zaten kafaya çok takmasak akışına bırkasak biz tedbiri alıp gerisini Allaha bırkasak herşey güzel olacak ama yapamıyoruz işte binbir çeşit teori geliştiriyoruz.. bazen beynime bi dur demek istiyorum diyorumda.. ama olmuyor ki elimizde değil.. ama hayırlı zamanda olsun öncelikle sağlıklı olsun ama çok bekletmesin yavrularımızz :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bu duyguyu bende yaşarım hepimiz yaşarız inşallah,bulantılı bulantısız o nas rahat edecekse ole olsun ama bulantısız olursa makbuldur tabi biraz daha rahatladınmı????

Makbulmuş valla ben bilemedim ama geçen haftaya kadar benim midem neden bulanmıyo bişeymi var diye diye psikolojimi bozup hastanelik bile oldum
yok canım rahatlamadım parmak atcam sanırım çıkınca rahatlıyorum

amin canım benım allah hepimizden razı olsun ,dur demekle olmuyo ıste napalım bole bole gececek gunlerımız,bekletmesınler çok dha fazla cagıralımkı gelsınelrrr

Makbulmuş valla ben bilemedim ama geçen haftaya kadar benim midem neden bulanmıyo bişeymi var diye diye psikolojimi bozup hastanelik bile oldum
yok canım rahatlamadım parmak atcam sanırım çıkınca rahatlıyorum

ahhh ah biz kadınlar psikolojımızle varya dunyayı döndürürüz,benim kzuenımde şöle derdi hamileyken yemek yemeden öncemi çıkarayım yedikten sonramı diye kendını ayarlardı sabret tatlım az bi zamanın kaldı sonra keyfını içindekileri değil hamileliğin keyfini çıkarırsın

aminnn canımm inşş :)
kaç gün var bata seni bekleyenlerden biride benimm

sana bi tarafımla gülüyorummm tatlım,ama bakınca görünmüyoooo
Allah'ın sevgili kulusun,duaların kabul oldu işte.daha ne istiyorsun?
kusmuyorsun şikayet ediyorsun,kusuyorsun gene şikayet ediyorsun.
töbe haşaaaa!!çarpılırsın bakk

ayy dimi ebdoş ama ben bilemedim anam valla böyle olcağını bilemedimmmm bilemediiimmmm
öyle bi öğürüyorumki üst kattakiler banyonun borularına vuruyo sürtük kadın töbe yarabbim

kızlar çok fenayım içim dışıma çıktı organlarımı kuscam nerdeyse az kaldı
önerebilceğiniz bişiler varmı geçmesi içinn?

ahahahahaha
noldu şekerparem midem bulanmıyo diye panik atak yaptın kendini. her an midem bulansın diye dua ettin duaların kabul oldu bak
biz sağa didik olum biz sağa didik bu kadar isteme pişman olursun didik
didik didik ama dinletemedik
bebeğim geçmiş olsun :26:
kraker ye tuzlu ayran iç ne bilim ben o günleri yaşamadım ama yaşayanlardan fikir al benim elimden dua etmek geliyo senin için inşallah en kısa zamanda geçer gider ya rappim gizemin mide bulantıları geçsin hiç kusmasın süpaneke dinimiz amin

başlarım onların düzenine ama haaaaaa daha ne yapcam be soğanınıda içtim fitilinide koydum antibiyotiğinide aldım hayır söküp takılan bişii diilki söküp pamuklara sarayım
zaten 20 mayısta doktora gitcem bu seferde yumurtalarda düzensizlik çıkarsa kendimi en yakın köprüden atcam ama bu ne beeeee :95:
evlenmez olaydım nerden evlendim yaaa :84:

tamamen geçmesin azcık geçsin yiyim içiyim yeter
saoll kuşummmmmm yapcak bişey yok :44:

yapacak iş olmaz mı?gzmmm gibi önce nie kusmuyorum derdine düşüp panikatak olursun.sonra nie kusuyorum ben yaaa deyip deli olursunnnn

ebda canım nasılsın? mesajını geç gördüm kusura bakma,okudun mu
okudum canım.
çok tenk yu.bugün 12de iğneyi vuruldum ama vurulduğuma emin değilim.hiç bişey hissetmedim yaaa.acep hemşir iğneyi mi kaçırdı?pahalı yaaa eve geldim,güya bugün mik mik olmayacaktı ama işte kazara oluverdi artık yarına kalite malite aramıycazz.olan hayvancağızlarla yetinicez sanırım her gün yapıcam 5 gün boyunca.ama bazen yumurtalar 36 saat sonra değil daha geç de çatlayabiliyormuş.meraktan yarın da gidip baktırıcam,çatlamış mı diye?iyi alıştım heee.haftada 3 kere göstermezsem rahat edemiyorummm

ayy dimi ebdoş ama ben bilemedim anam valla böyle olcağını bilemedimmmm bilemediiimmmm
öyle bi öğürüyorumki üst kattakiler banyonun borularına vuruyo sürtük kadın töbe yarabbim
gerizekalı karı,kıskanmasın hamile var burda.sinirlenirsen git kapılarının önüne kus kız.
sonra zili çal,kaç.inş o karı ayağını basar da görür gününü

Son düzenleme:
tamamen geçmesin azcık geçsin yiyim içiyim yeter
saoll kuşummmmmm yapcak bişey yok :44:

azıcıktan biraz çok geçsin ama yaaa :26:

az önce balam gittim yeğenim teyze annem beni çok üzüyo ama ben yinede onu seviyom diyo
sen anneni üzmüyomusun sanki dedim
bende üzüyom ama ben azıcık üzüyom o daha çok üzüyo ben 1 üzüyom arada sırada moralim bozukken diyo.
bunu söyleyen sıpa daha 3 bucuk yaşında.
aşık olmuş psikolojisi bozuk ergene erken girdi.
of baba yaaa gel senle azcık dertleşelim aşk acısı çekiyom galiba ben diyo
Allah ım onu seyrederken gülmekten gözümden yaş geldi nolur allah ım banada böyle bir evlat ver dedim

haha bi alemsin yaa ovitrelle miydi iğnen,göbek altından mı yaptılar

ayyyy onu bi anlatsam çıldırırsınn normal kadın değil o pis kadınlar varya onlardan
mesleği o yani

OYYYYYYYYYYYYY yerimmmm ben onuuuuu eşşeeeekkkk aşık omuş hee velete bak yaa

ayyyy onu bi anlatsam çıldırırsınn normal kadın değil o pis kadınlar varya onlardan
mesleği o yani

OYYYYYYYYYYYYY yerimmmm ben onuuuuu eşşeeeekkkk aşık omuş hee velete bak yaa

ay sorma yaaa bide alıyo telefonu eline alooooo ceeennk annem babam beni çok üzüyo ben size geliyom al beni burdan diyo ablam isteme kızım çocuk falan isteme 10 yıl yaşlandırdı beni bu çocuk diyo böyle bi evladım olsun ben yaşlanmaya razıyım dedim bende

Selam bayanlaarrr baş ağrım bu akşam itibariyle geçmiş ve adet olmuş bulunmaktayım ohh beee yarın bçt ye başlıcam sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı :) dimii :))) ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…