HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Temizlik yaptım sonunda bitti ama bende bittim.. belim ağrıyo halbukisi kendimi o kadarda yormadım ama :26:
biraz dinleneyim diye buraya geldim ama burada da kimse kalmamış sanırım.

kol arkasından yaptılar.göbekten yapsalar biraz acırdı belki,yapıldığını anlardım
Ovitrelleydi evet.deri altına yapılıyormuş,yeri önemli değil dedi doktor.

canım ben de aynı iğneyi vuruldum ama göbekten benim iğneden sonra 3.gün çatladı sen de yarın değil bir sonraki gün bence

canım ben de aynı iğneyi vuruldum ama göbekten benim iğneden sonra 3.gün çatladı sen de yarın değil bir sonraki gün bence

canım,yani göbekten mi olmak lazımdı?hıyar adam bana öle bişi demediboşa mı gitti yane şimcik inneeemmm
ben yımırta 36 saat sonra kesin çatlar sanıyordum.doktor 5 gün sonra bile çatlayabilir ,o yüzden 10 gün 5 gün günaşırı mikmik dedi.ben gidip yarın bakıcam,çatlamış mı diye?meraktan ben çatlıycam yoksa.

bu arada mesaj kutuna bak tatlım.

baktım buradan cvp attım canım sana

hayır 36 saat sonra ilk ilişki diyolar göbek kol farketmez sanırım buna takılma iğneyi bugün vurdurduysan perşembe git doktora

bugün iğne olduysan bu gece yasak olmalı demedi mi sen yarın başla mik mike birgün ara ver sonra 2-3 gün takıl devam çatladıktan sonra zaten 2 gün geçince bir önemi kalmıyo mikmikin boşa kürek yaniii:)

ebdacım özelden atamıyorum 5dk diyo bu arada yeliz yapıo şuan tabloyu canım sen girme :))) şimdilik...

yooo yasak falan demedi.sadece 36 saat sonra ilişki dedi.topiklerde okudum,herkesin doktoru farklı bişi demiş.kafama göre takılıcam ben de.bugün mik mikin ne zararı olabilir ki?spermler içerde bekler işte.iğneden 5 saat sonra bile çatlama olabilirmiş,5 gün sonra da.ben bugünden başladım çalışmaya

hadi hayırlısı canım umarım güzel haber alırız senden...

kol arkasından yaptılar.göbekten yapsalar biraz acırdı belki,yapıldığını anlardım
ovitrelleydi evet.deri altına yapılıyormuş,yeri önemli değil dedi doktor.

ban göbek altından kendin yap dedi o kadar cesaretim olmadığı için sağlık ocağına gidip yaptırdım ama tekrar çatlayıp çatlamadığına gel bakalım demedi

gizemcimmmm bulantı haftaların başladı demekkkk( zor günler geçireceksin 2-3 kadar da sürecek ama snra bitecek allahın izniyleee cnmm allahh sabır versinn ben kusmadıım haldee bulantılar bile yetmişti banaa...bebeğin için dayann canımm dua et boll boll bide elma tavsiye ederim bana ii geliodu yanii

günaydın kızlar

ben bugün daha da kötüyüm dün eczaneye gittim yumurtlama haftasındayım diyemiceğim için gebelik şüphesi var ben napcam ne kullancam dedim hiç bişey veremem en fazla parol kullanabilirsin dedi akşam yatmadan içtim ama banamısın demedi bide bu hastalığa rağmen dün eve gidince oturduğumda saat 10du oda yemek için oturdum borek yapıyım hadi bide fırını yakmışken pasta yapıyım olmadı yarının yemeğinide pişiriveriyim derken ayaklarım çatladı
eğer bu ayda gelmezse o çocuk varyaaaa geldiği zaman kafasına kafasına vurcam şu hastalığı o gelsin diye ilaç milaç içmeden çekiyorum allahım yarabbim gör şu halimizide ver mükafatımızı artık nolursun yarabbim

kızlar bişey sorcam bu eczacı bana parol içebilirsin dedi ya ben gece yatmadan önce içtim bitane şimdi kahvaltı yapıp bidaha içsemmiki sanırım yumurtluyorum yada yarın yumurtlucam kasıklarım fena acımaya başladıda zararlı olurmu bilemedim

nesrinim canım benim geçmiş olsun,şu kisttende kurtul da inşallah karışmak gibi olmasın ama biran önce tüp bebek tedavisine başla kuzum hem yavrucuklar çift olur belki

Buarada fırsat bulursan Sezgiye de hamilelik ikonu eklesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…