- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.281
kol arkasından yaptılar.göbekten yapsalar biraz acırdı belki,yapıldığını anlardım
Ovitrelleydi evet.deri altına yapılıyormuş,yeri önemli değil dedi doktor.
canım ben de aynı iğneyi vuruldum ama göbekten benim iğneden sonra 3.gün çatladı sen de yarın değil bir sonraki gün bence
ebdacım özelden atamıyorum 5dk diyo bu arada yeliz yapıo şuan tabloyu canım sen girme :))) şimdilik...
canım,yani göbekten mi olmak lazımdı?hıyar adam bana öle bişi demediboşa mı gitti yane şimcik inneeemmm
ben yımırta 36 saat sonra kesin çatlar sanıyordum.doktor 5 gün sonra bile çatlayabilir ,o yüzden 10 gün 5 gün günaşırı mikmik dedi.ben gidip yarın bakıcam,çatlamış mı diye?meraktan ben çatlıycam yoksa.
bu arada mesaj kutuna bak tatlım.
ebdacım özelden atamıyorum 5dk diyo bu arada yeliz yapıo şuan tabloyu canım sen girme :))) şimdilik...
baktım buradan cvp attım canım sana
hayır 36 saat sonra ilk ilişki diyolar göbek kol farketmez sanırım buna takılma iğneyi bugün vurdurduysan perşembe git doktora
bugün iğne olduysan bu gece yasak olmalı demedi mi sen yarın başla mik mike birgün ara ver sonra 2-3 gün takıl devam çatladıktan sonra zaten 2 gün geçince bir önemi kalmıyo mikmikin boşa kürek yaniii:)
yooo yasak falan demedi.sadece 36 saat sonra ilişki dedi.topiklerde okudum,herkesin doktoru farklı bişi demiş.kafama göre takılıcam ben de.bugün mik mikin ne zararı olabilir ki?spermler içerde bekler işte.iğneden 5 saat sonra bile çatlama olabilirmiş,5 gün sonra da.ben bugünden başladım çalışmaya
kol arkasından yaptılar.göbekten yapsalar biraz acırdı belki,yapıldığını anlardım
ovitrelleydi evet.deri altına yapılıyormuş,yeri önemli değil dedi doktor.
hadi iyi geceler canım ben yatar...
kızlar çok fenayım içim dışıma çıktı organlarımı kuscam nerdeyse az kaldı
önerebilceğiniz bişiler varmı geçmesi içinn?
kızlar çok fenayım içim dışıma çıktı organlarımı kuscam nerdeyse az kaldı
önerebilceğiniz bişiler varmı geçmesi içinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?