- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.301
günaydınn güzel anne adayları
GUNAYDIN GUZELLERRR
hulyacım parol bıldıgım kadarıyla agrı kesıcı ve bende gebelık olsa bıle zararı yok dıye bılıyorum canım dayanamıyo gıbıysen içmelisin bence,
nesneeeesss sen beni duymuyosun( artık benı lıstene almıyomusun bak batıma da 6 gun kaldı:26::26:
günaydın kızlar canım geçmiş olsun doktor düşük esnasında banada yazmıştı zararı yok biliyorum parolun
nesrinim canım benim geçmiş olsun,şu kisttende kurtul da inşallah karışmak gibi olmasın ama biran önce tüp bebek tedavisine başla kuzumhem yavrucuklar çift olur belki
Buarada fırsat bulursan Sezgiye de hamilelik ikonu eklesene
GUNAYDIN GUZELLERRR
hulyacım parol bıldıgım kadarıyla agrı kesıcı ve bende gebelık olsa bıle zararı yok dıye bılıyorum canım dayanamıyo gıbıysen içmelisin bence,
nesneeeesss sen beni duymuyosun( artık benı lıstene almıyomusun bak batıma da 6 gun kaldı:26::26:
nesnes sana direk hamile ikonu yapcakta onu bekliyo canım
incir getirdim evden bide bal biradan onu içcem ayy inş geçer yaa
canım şu kistte çözüm bulayım sonra düşünüyorum bende hayırlısı bakalım
kızlar duyuyorum ama tabloyu düzenleyemiyorum ne yeniden yapabiliyorum ne düzeltebiliyorum kız yazdım ogun sisitemde sorun var die hatta heycanlıda ekle demişti
günaydın canım ne var ne yok?
iyiyim çok şükür çalışıyorum sen nasılsın
tazecim inşallah ayy anlamdım yeniden yapayım diyorum olmuyo geldiğimden buyana uğraşıyorum anlamadım
iş güç işte canım,bende iyiyim.kaldı bata 1 hafta,gün sayıyorum işte
iş güç işte canım,bende iyiyim.kaldı bata 1 hafta,gün sayıyorum işte
var mı belirtiler ayy çok heyecanlı =)
eneeee benimde 6 günüm kaldı hopehope
ayyyy ne guzel konusuyosun sen oyle sabah sabah canım benimm
geçer canım bol bol c vıtamını almalısın ve dınlenmelısın birde telkinde bulun kendıne ben ıyıyım her geçen dakıka daha ıyı oluyorum de inşallah duzelırsınn
ah canım benim tamam o zaman problem yok aslında hülyanın dediği daha hoşuma gitti belki 14 mayısta direk hamile ikonu koyarsın sıstem ondan kabul etmıyo
bu bi işartet olabilir, sistem sana dur tazenin ikonunu 6 gun sonra yaparsın dıyoduryaa hülyaaa aklıma düşürdün şimdi yine yaaa
anaaaa ne güzel topikte mayıs 2.hafta da bayaaa beklenti yoğunluğu var,inşallah güzel haberler veririz
hahahaa olmaz mı!!! sol kasıkta batma,üşüme ve yorgunluk mevcut ha birde uyku ve çiş sıklığı var ama onları saymıyorum her zaman olan bir durumee tabi bir de hıdırrellezde bir bebek yaptım üzerinede kırmızı puantiyeli bir kundak diktim ve orkidemin saksısına gömdüm hahahahaa en çok bu beni umutlandırıyor:13:
kesin öyle canım o yüzden zaten ayın 13-14-15 civarında bisürü hamiş olcağı için (inş) nesrincimde çok uğraşmasın tek seferde düzeltsin diye sistem bile hata veriyo
ayy sanki aklından çıkıyoduda delimi ne valla şahsen benim hiç aklımdan çıkmıyo özellikle sen ve merhabahayatbugün itibariyle benimde kabak gibi 16günüm kaldı
inşallah canım, bende öyle belirtiler yok sadece kasıkalrımda ilk defa batmalar oluyo elektrık çarpması gibi,birde dün gece aslında sabahın 5inde mide ağrısıyla uyandım taş gibiydi midem o kadar ne olurs aolsun yok belirti dğildi şu sebeptendir dıyorum ama bakalım nasıl gececek bu bi hafta bilemedim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?