HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

GUNAYDIN GUZELLERRR

hulyacım parol bıldıgım kadarıyla agrı kesıcı ve bende gebelık olsa bıle zararı yok dıye bılıyorum canım dayanamıyo gıbıysen içmelisin bence,

nesneeeesss sen beni duymuyosun( artık benı lıstene almıyomusun bak batıma da 6 gun kaldı:26::26:

nesnes sana direk hamile ikonu yapcakta onu bekliyo canım
incir getirdim evden bide bal biradan onu içcem ayy inş geçer yaa

canım şu kistte çözüm bulayım sonra düşünüyorum bende hayırlısı bakalım

kızlar duyuyorum ama tabloyu düzenleyemiyorum ne yeniden yapabiliyorum ne düzeltebiliyorum kız yazdım ogun sisitemde sorun var die hatta heycanlıda ekle demişti

nesnes sana direk hamile ikonu yapcakta onu bekliyo canım
incir getirdim evden bide bal biradan onu içcem ayy inş geçer yaa

ayyyy ne guzel konusuyosun sen oyle sabah sabah canım benimm
geçer canım bol bol c vıtamını almalısın ve dınlenmelısın birde telkinde bulun kendıne ben ıyıyım her geçen dakıka daha ıyı oluyorum de inşallah duzelırsınn

ah canım benim tamam o zaman problem yok aslında hülyanın dediği daha hoşuma gitti belki 14 mayısta direk hamile ikonu koyarsın sıstem ondan kabul etmıyo

var mı belirtiler ayy çok heyecanlı =)

hahahaa olmaz mı!!! sol kasıkta batma,üşüme ve yorgunluk mevcut ha birde uyku ve çiş sıklığı var ama onları saymıyorum her zaman olan bir durum ee tabi bir de hıdırrellezde bir bebek yaptım üzerinede kırmızı puantiyeli bir kundak diktim ve orkidemin saksısına gömdüm hahahahaa en çok bu beni umutlandırıyor:13:

kesin öyle canım o yüzden zaten ayın 13-14-15 civarında bisürü hamiş olcağı için (inş) nesrincimde çok uğraşmasın tek seferde düzeltsin diye sistem bile hata veriyo

bu bi işartet olabilir, sistem sana dur tazenin ikonunu 6 gun sonra yaparsın dıyoduryaa hülyaaa aklıma düşürdün şimdi yine yaaa

ayy sanki aklından çıkıyoduda delimi ne valla şahsen benim hiç aklımdan çıkmıyo özellikle sen ve merhabahayat bugün itibariyle benimde kabak gibi 16günüm kaldı

anaaaa ne güzel topikte mayıs 2.hafta da bayaaa beklenti yoğunluğu var,inşallah güzel haberler veririz

inşallah canım, bende öyle belirtiler yok sadece kasıkalrımda ilk defa batmalar oluyo elektrık çarpması gibi,birde dün gece aslında sabahın 5inde mide ağrısıyla uyandım taş gibiydi midem o kadar ne olurs aolsun yok belirti dğildi şu sebeptendir dıyorum ama bakalım nasıl gececek bu bi hafta bilemedim:26::26:

ya ben hamile kalacağım yada orkidem puantiyeli çiçekler doğuracak

haklısın canım hiç aklımdan çıkmıyo dicem ama ara ara çıkıyo hakkımı yemeyım şimdi candy crush oynarken çıkıyo aklımdan o sıra kasıgıma bi batma geliyo yıne hatırlıyorumilk defa batma var hep agrı olurdu bakalım belki yıne ilkleri yaşıyorumdur hiçbişe yoktur,çünkü uyku hali yorgunluk falan yok maşallah cıvıl cıvılım

batma iyidir ben gebeler de olduğunu çok duymuştum bu hafta nasıl geçecek hakkaten bende bilmiyorum

soğanımı içtim arkasına incirli sütümü içtim arkasına kahvaltımı ettim tiroid hormonumu aldım ohhh şimdi uyuma zamanı uyuyup iyileşme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…