- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.681
ayy canım benim çok sevindim :) inşallah bu ay güzel haberler alırız senden.. Amiiiinnn
kıııızzzllaaaarr ay çok heyecanlandım heemn yazayım dün tiroid testi yaptırmıştım yaaaa benim 8.42 olan değeriiiimmm sıkı durun söylüyorum 1.912'ye düşmüş normal değer en fazla 4.69muş ama daha kolay hamile kalmak için 2'nin altında olması geerkiyomuş akşam biyerde okumuştum ayy bana nasıl moral oldu bi bilseniz kan sayımımdada sorun yok benim anladığım kadarıyla çok şükür ohh beee
aaammmiiin canım şimdi ezanda okunuyo ezanın yüzü suyu hürmetine innnşşşşallaaahhhh eşime söyledim oldu oldu bu ay kesin oldu diyo canım beniiimm koca kozalağım benim
Rahim filmi cektorecrktin canim noldu.merak ettim...
çektirdim canım çok şükür sorun çıkmadı 21. günü tekrar gideceğim yumurtaların kendiliğinden çatlayıp çatlamadığına bakacak
olsun canım kendini fazla dinlememeye çalış zaten az kaldıya o kirpik karışma olayına çok gülüorum nerden bulmuşlar onu tamam gerçek olabilir karışıodur ama onu nasıl fark ettiniz siz yaa hamiş olan kızlar bi bakın nolur ya karışıkmı alt kirpikleriniz
aaayyyyyy içim şişti
benimde valla ütü yaptım evi süpürdüm canımmm sıkılıyooooooooooooooo
ben kitaba sardırdım herşeyi unuttum süpürge yapmadım bugün yarın yapcam artık çocukta istemiyom zaten bu kitaplar bana 6 ay yeter
kızlar reglıme daha 9 gun var ama benım kasıklarım agrıyor dunden beri.
yumurtam pazartesi catladı ve ilişki oldu.
kasık agrımın bukadar once baslaması hamılelık belitisi olabilir mi sizce, nedersiniz?
buay soldan yumurtladım ve sol kasıgım cok agrıyor, acaba preseed den mi?
ilk kez kullandım onu da malum.
Bebek gibi kitap zaten ahaha
aynen vallagirdim içinde yaşıyorum onlarla bir herşey gözümün önünde
Saatleri tutturamıyorum ben geliyorum kendim çalıp kendim oynayıp gidiyorum
ben kitaba sardırdım herşeyi unuttum süpürge yapmadım bugün yarın yapcam artık çocukta istemiyom zaten bu kitaplar bana 6 ay yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?