HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy hadi gözün aydın canım yumurtalarında büyüdü çatladı tiroid de düştü bu ay senin ayın olcak galibaaa önümüzdeki ayda ben gelirim Allah ın izniyle aranıza bu arada sağol canım pazartesi göstercem bakalım sonuçları bi sıkıntı yoktur inşallah ...

aaammmiiin canım şimdi ezanda okunuyo ezanın yüzü suyu hürmetine innnşşşşallaaahhhh eşime söyledim oldu oldu bu ay kesin oldu diyo canım beniiimm koca kozalağım benim

oldu diye hissediyosa olmuştur. benimki de pek ümitliydi bu aydan Rabbim yüzüne güldü. İnşallah senin kozalağın yüzüne de güler..

kızlar reglıme daha 9 gun var ama benım kasıklarım agrıyor dunden beri.
yumurtam pazartesi catladı ve ilişki oldu.

kasık agrımın bukadar once baslaması hamılelık belitisi olabilir mi sizce, nedersiniz?

buay soldan yumurtladım ve sol kasıgım cok agrıyor, acaba preseed den mi?
ilk kez kullandım onu da malum.

Son düzenleme:
kızlar kendimi tebrık edıyorum birazonce eczanenın onunden geçtim ve test almadımmmm,cumaretsi pazar eşim yanımda olduğu için otomatık olarak alamıcam pazartesiye kaldım aferım bana cidden tebrık ettım kendımı

benim gayet düzgün valla

Kis belki gec yumutluyorsundur.. bol bol mikmikle sen bata 5 gun fln kalana kadar.. :))

Saatleri tutturamıyorum ben geliyorum kendim çalıp kendim oynayıp gidiyorum

akşamın bu saatlerinde herkesin yemek telaşı oluyor canım ondan kimse kalmıyor ama 1 saat sonra bak en az 10 kişi olur okumaya yetişemezsin sayfaları

nasılsın hamilelik nasıl gidiyo göbüş çıkmıştır artık iyice

allahım ben hala işteyim revamı yarebbim bana bu tam mik milte fazla mesai derken üzerine hastalık bide işyerinde fazla mesai teker teker gelin üleeyyyyynnnnn işteyim ve eşimin haberi yok daha üstelik 11e kadarda burdayız sanırsam elemanlar hazırlandı etti derken 12de evde olurum offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…