HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

EET canım emeklerının kıymetını bilmeyenlere emek vermek günah yani bence artık hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama çok fazla evde oturamam sanırım şimdi bile üstüme üstüme geliyo

bende ilk günlerde öyleydim evde boğuluyodum hatta sabahları kocamın arkasından ağlıyodum bende böyle işe gitmek istiyorum diye ama şimdi gitsede yatsam diye bakıyorum insan rahata çabuk alışıyo temizlikti çamaşırdı ütüydü yemekti derken zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum bile

canım doktora gösteremedim daha sonuçları pazartesiye kaldı o yüzden kendim merak ettim az çok bişeyler buluosun nettede ... öyle tabi Rabbim büyüktür o ol derse olur ...

sagol canım..
Bence kesınlıkle senınde beklemez tupler de duzelmıs sımdı sen de artık kacırmazsın gunlerını calısırsın sıkı sıkı ıns gelır hemencecık bebısın

Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin ( Bende bahar istiyorum ..

Sizler nasilsiniz, ne var ne yok ?

kız ısteme sıcakları 10 derece ıyıdır ben ıst havalar kotu dıe mutluyum valla ıkı gun sonra daha da artcak sıcakta hamısken hıc cekılmıor bı ara sıcaktı doktor randevumdan cıkıp mınıbuse bınene kadar fenalık bastı olucem sandım eve gıderken hemen bı lımonata alıp serınlemeye calısmıstım nasıl dayanırız sonra sıcaklıklara smdı vucut daha fazla kan pompalıyor vucut ısımız zaten fazla sekerım :)

Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin ( Bende bahar istiyorum ..

merhaba vallahi istanbul güya sıcak ama günlerdir rüzgar ve kapalı bir hava var.montları tekrar çıkarttık hatta dün akşam hastayım diyemi bilmem üşüdüm kombiyi bile yaktım.

Kis masallah senin gobis kocaman olmus , bende daha bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi ..

Catlak olusumu icin kullaniyor musun bisi bede ElastiQ diye bir kream aldim eczaneden hamis gobekleri icinmis ama bilmiyorum yardimi olurmu , gerci hos daha biside yok ama..

böylede çokk kasvetli ama ya içini daraltıyo insanın.dışarı çıkcam üseniyorum

canım sorma gobus de bebısde buradayım dıyor bende masallahım var benım 4 kg tmm 5 e dogru gıderım var
sen kac kg aldın sımdılık

lıerac kullanıyorum doktora sorarak kullanmaya basladım doktor etkılı dedı bende gunde bır kere suruyordum doktor 3 4 kere dedı onu dıyelı haftada 1 surmeye basladım usenıyorum bu haftada full gec geldık falan dus almaya mecalım kalmıyor :)

biz göremiyoruuzz amaaa bizde görmek istiyoruzzzzzzz

böylede çokk kasvetli ama ya içini daraltıyo insanın.dışarı çıkcam üseniyorum

usenme kız ne guzel pufur pufur esıyor de ınsallah bu yaz cok sıcak olmaz ben temmuz agustosda pert olcam sanırım

biz göremiyoruuzz amaaa bizde görmek istiyoruzzzzzzz

telım 3 gundur sızlere omur ıns acılınca gonderırım canım :)

canım burasıda öyle yağmur yagacak burda da bahar gibi değil, senin içinde olsun bahar hayatım

canım işte o dediklerini yapmaktan nefret ettiğim için yemek hariç, o yuzden evle aram pek yok sadece yarın ilk defa kocamla bı haftasonu geçiricem

hadi inşallah kuzum sen naptın kirpiklerin karıştımı iiceee ;;

kuzu karışmıyo sanırım 2 gundur bakmıyorum işler başımdan aşkındı ama kirpik makasıyla kıvırmış gibiler ona eminim hiçbir belirtim yok derin bir sessizlik söz konusu

Dus deme valla kendimi zor atiyorum banyoya suya bayilan ben fenalik geliyor dusta saclarda uzun yikayana kadar sikinti basiyor, cok useniyorum yikanmaya :)) Bende bir sabah ise gelirken bir aksam yatarken kremi surmeye calisiyorum gunde iki kere bakalim, cildimde cok kuru bir yandan gobus cok yok diye seviniyom bir yandan uzuluyorum. Canim pek kilo almadim cokta yiyorum bulantimda fazla olmadi cok sukur ama bilemedim. 49 ile hamile kaldim simdi ac tok karna 50-51 arasi kilom.. Bakalim belki 5. aydan sonra birden cikar gerci annemde dedi ben 7 aylik sana hamileyken goren 3 ay sanardi anca dedi :))

aman bırak alma kız kg bosver daha ıı bende sonra nasıl vercez dıye kara kara dusunuyorum anneme gıtmek ıstemıyorum anneme gıdınce ıpın ucu kacıyor valla
bellıkı annene cekmıssın oh ne guzel bende bı enlesme var sınırımı bozuyor dırek gobek falan degıl enıme genıslıyorum

canım benim benim değerde 9.2çıkmıştı doktor değerlerde sorun yok demişti takılma nette yazılan herşeye boşver

kıııızzzllaaaarr ay çok heyecanlandım heemn yazayım dün tiroid testi yaptırmıştım yaaaa benim 8.42 olan değeriiiimmm sıkı durun söylüyorum 1.912'ye düşmüş normal değer en fazla 4.69muş ama daha kolay hamile kalmak için 2'nin altında olması geerkiyomuş akşam biyerde okumuştum ayy bana nasıl moral oldu bi bilseniz kan sayımımdada sorun yok benim anladığım kadarıyla çok şükür ohh beee

normal değer
TSH 1,912 µIU/mL 0,350 - 4,950
Serbest T3 2,31 pg/mL 1,71 - 3,71
Serbest T4 1,17 ng/dL 0,70 - 1,48

sonuçlar bunlar

benim kafam çok karıştı kızlar ateş ölçüyorum ya o tablo adetin 12. gününe kesik çizgi çekti yani yumurtlama olabilir dedi ve bizde adet bitti biteli sadece o gün ilişki olmadı
doktor yumurta çatlamamış 17 ve 18mm dedi cuma cumartesi ilişki dedi
akşam ovulasyon yaptım çift çıktı vee kasıklarımın ağrısından dün duramadım bugün yine ağrı var ama biraz hafifledi
ee ben şimdi yumurtladımmı yumurtlamadımmı 17-18mmken yumurta çatlayabiliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…