- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.641
EET canım emeklerının kıymetını bilmeyenlere emek vermek günah yani bence artıkhayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama çok fazla evde oturamam sanırım şimdi bile üstüme üstüme geliyo
vallahi ben hormon tahlillerini yaptırdıgımda dr a gösterdim hiç bir şey demedi.bende derinlemesine hiççççççç araştırmadım.Dr larada güvenemeyeceksek neden gisyoruz ki hastanelere.ama güvensizlikte olmuyor değil herkes işini iyi yapıyor mu diye.Ama bence istersen en kapsamlı hastane en mükemmel dr olsun alnımıza yazılmadıysa onlar ne yapsın.Tedavi olmak bizden takdir Allahtan herşey sebep herşey nasip.
inşallah canım benim yaa ne güzell maşallah meleğin seni bekletmemişinsan herşeye paniğe kapılıyor tüpteki yapışıklıktan hamile kalamadım heralde çok şükür açıldı derken bide yumurtlama sıkıntısımı var diye üzülmüştüm ama araştırdığım kadarıyla kötü değilmiş ...
Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin( Bende bahar istiyorum ..
Sizler nasilsiniz, ne var ne yok ?
Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin( Bende bahar istiyorum ..
geçmiş olsun canım atlattın ne güzel inş bu ay dinlenirsin ve önümüzdeki ay hamiş haberini alırız
canım hiçbişeyciğin yok senin, inancını yitirmeden çalışmalar devam senide bekletmicek bebişin gör bak
sagol canım..
Bence kesınlıkle senınde beklemez tupler de duzelmıs sımdı sen de artık kacırmazsın gunlerını calısırsın sıkı sıkı ıns gelır hemencecık bebısın
kız ısteme sıcakları 10 derece ıyıdır ben ıst havalar kotu dıe mutluyum valla ıkı gun sonra daha da artcak sıcakta hamısken hıc cekılmıor bı ara sıcaktı doktor randevumdan cıkıp mınıbuse bınene kadar fenalık bastı olucem sandım eve gıderken hemen bı lımonata alıp serınlemeye calısmıstım nasıl dayanırız sonra sıcaklıklara smdı vucut daha fazla kan pompalıyor vucut ısımız zaten fazla sekerım :)
Kis masallah senin gobis kocaman olmus, bende daha bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi ..
Catlak olusumu icin kullaniyor musun bisi bede ElastiQ diye bir kream aldim eczaneden hamis gobekleri icinmis ama bilmiyorum yardimi olurmu , gerci hos daha biside yok ama..
Kis masallah senin gobis kocaman olmus, bende daha bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi ..
Catlak olusumu icin kullaniyor musun bisi bede ElastiQ diye bir kream aldim eczaneden hamis gobekleri icinmis ama bilmiyorum yardimi olurmu , gerci hos daha biside yok ama..
böylede çokk kasvetli ama ya içini daraltıyo insanın.dışarı çıkcam üseniyorum
biz göremiyoruuzz amaaa bizde görmek istiyoruzzzzzzz
bende ilk günlerde öyleydim evde boğuluyodum hatta sabahları kocamın arkasından ağlıyodum bende böyle işe gitmek istiyorum diye ama şimdi gitsede yatsam diye bakıyorum insan rahata çabuk alışıyo temizlikti çamaşırdı ütüydü yemekti derken zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum bile
hadi inşallah kuzum sen naptın kirpiklerin karıştımı iiceee ;;
canım sorma gobus de bebısde buradayım dıyor bende masallahım var benım 4 kg tmm 5 e dogru gıderım var
sen kac kg aldın sımdılık
lıerac kullanıyorum doktora sorarak kullanmaya basladım doktor etkılı dedı bende gunde bır kere suruyordum doktor 3 4 kere dedı onu dıyelı haftada 1 surmeye basladım usenıyorum bu haftada full gec geldık falan dus almaya mecalım kalmıyor :)
Dus deme valla kendimi zor atiyorum banyoya suya bayilan ben fenalik geliyor dusta saclarda uzun yikayana kadar sikinti basiyor, cok useniyorum yikanmaya :)) Bende bir sabah ise gelirken bir aksam yatarken kremi surmeye calisiyorum gunde iki kere bakalim, cildimde cok kuru bir yandan gobus cok yok diye seviniyom bir yandan uzuluyorum. Canim pek kilo almadim cokta yiyorum bulantimda fazla olmadi cok sukur ama bilemedim. 49 ile hamile kaldim simdi ac tok karna 50-51 arasi kilom.. Bakalim belki 5. aydan sonra birden cikar gerci annemde dedi ben 7 aylik sana hamileyken goren 3 ay sanardi anca dedi :))
FSH
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
kızlar böyle bir yazı buldum ya moralim bozuldubenim FSH 9,09 yumurtlamada bi sıkıntı mı var ya da sınırdamıyım acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?