- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.661
kıııızzzllaaaarr ay çok heyecanlandım heemn yazayım dün tiroid testi yaptırmıştım yaaaa benim 8.42 olan değeriiiimmm sıkı durun söylüyorum 1.912'ye düşmüş normal değer en fazla 4.69muş ama daha kolay hamile kalmak için 2'nin altında olması geerkiyomuş akşam biyerde okumuştum ayy bana nasıl moral oldu bi bilseniz kan sayımımdada sorun yok benim anladığım kadarıyla çok şükür ohh beee
ay canım çok sevindim yaaaaa o kadar çalıştın didindin ama değdi bak işte
inşallah ama inşallah haziranda sende gebelik müjdesi verirsin canımmmmmm
ayy kuzum benim amiin inş ama haziran deme yaa belki mayıstada veririm bat 24 mayıs çünküüüü inş hazirana kalmazda bu ay geliverir çünkü haziranda gelesi tutarsa benim italya yatar amaan neyse tam cuma vakti rabbim hayırlısını versn tez zamanda hepimize inş
yok bebeğim haziran derken batından sonra müjde verirsin demek istedim sanki bat günü ay bitiyomuş gibi düşündüm bian
bizim prag-budapeşte-viyana seyahati iptal oldu kocam hamile kalırsan zor olur en iyisi gemi seyahati dedi saftirik adam sanki gebe kalma gibi bi ihtimalim var bu ayhem haberi yok gebelik olursa o bile zor ama onu hayatta yalnız göndermem ya benimle gider yada benimle kalır
yok bebeğim haziran derken batından sonra müjde verirsin demek istedim sanki bat günü ay bitiyomuş gibi düşündüm bian
bizim prag-budapeşte-viyana seyahati iptal oldu kocam hamile kalırsan zor olur en iyisi gemi seyahati dedi saftirik adam sanki gebe kalma gibi bi ihtimalim var bu ayhem haberi yok gebelik olursa o bile zor ama onu hayatta yalnız göndermem ya benimle gider yada benimle kalır
valla benim göndermeme gibi bi durumumda yok mecbur gidecek eğer o gider ben gidemezsem kahrımdan çatlarım heralde oturur ağlarım
hamileyken gemi daha zararlı değilmiki mantıken bi düşündümde ben üniversiteyi kıbrısta okudum ilk iki sene sonrada ara ara gemiyle gittim geldim anam anam iğrenç bişeydi gerççi sizinki farklı gemi tabi seyahat için ama olsun gemi daha zararlı diye düşündüm birden neyse yaa hayırlısı diyelim biz
Kis daha gezicektik burda niye iptal oldu simdiustelik hemi daha zor icin disina cikar ucakla 2 saat hoop burdasin bak bende hamile gelicem Aallah kismet ederse doktor cok normal bisi olmaz dedi..
öncelikle hayırlı uğurlu olsunn inşallahh bebişleriniz...slm kızlar yeni katıldım aranıza taçyaprak seninle beraber 7 hafta sonra biri daha hamiş olmuş erken adet öncesi olan belirtilerinizi yazarmısınız :vücutta içten olan belirtilerinizi felan
Amin canim ins hep beraber buyuturuz bebisleri.. Canim valla simdi yanlis bisi demiyim cunku bebek hareketi icin yok belirti aramaktayim cok sukur acaba gaz sancisimiydi bebekmi hareket etti diye kendimi dinlemekten kafayi yicem :)) 351 sayfada hamis kaldigimda sicagi sicagina anlatmistim butun belirtilerimi istersen bakabilirsin..
hayırlı cumalar slm bayanlar nasılsınız :)
slm bayanlar nasılsınız :)
uuufff ufff sabahtan beri sadece 2tır yüklendi daha 13tane daha var ama iş yok anaam anaam ben 12ye kadar burdayım sanırsam
kis senin sabah mesailerin yokmu , git evine yat .. :))
kıııızzzllaaaarr ay çok heyecanlandım heemn yazayım dün tiroid testi yaptırmıştım yaaaa benim 8.42 olan değeriiiimmm sıkı durun söylüyorum 1.912'ye düşmüş normal değer en fazla 4.69muş ama daha kolay hamile kalmak için 2'nin altında olması geerkiyomuş akşam biyerde okumuştum ayy bana nasıl moral oldu bi bilseniz kan sayımımdada sorun yok benim anladığım kadarıyla çok şükür ohh beee
canım burasıda öyle yağmur yagacak burda da bahar gibi değil, senin içinde olsun bahar hayatım
canım işte o dediklerini yapmaktan nefret ettiğim için yemek hariç, o yuzden evle aram pek yok sadece yarın ilk defa kocamla bı haftasonu geçiricem
kuzu karışmıyo sanırım 2 gundur bakmıyorum işler başımdan aşkındı ama kirpik makasıyla kıvırmış gibiler ona eminimhiçbir belirtim yok derin bir sessizlik söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?