HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amin canim ins. Allah havale edeyorum artik hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.. Sende uzulme kirmizilar gelicek fln diye Rabbim en iyisini bilir once evimize huzur mutluk versin zamani gelince nesesinide bebisleride verir ins..

amin canım inşallah,aslında kırmızılar geldi diye üzüldüm ama dr bana pko demişti bu ay düzenli geldi kırmızılar bu sevindirdi beni :),sende üzme artık kendinide bebişinide,rabbim onun yüzü suyu hürmetine evinize huzur versin inşallah

Gunaydin kizlar,
Bizim okuz hala uyuyor bende gidiyorum bebegimle anneler gunu kutlamaya.. Bebisimeilk cicisini fln alirim sonra gider sinemade bir cizgi film seyrediziz aksama donmeyi planliyorum eve, annesinin anneler gununu fln kutlamak hic icimden gelmiyor oysa hediyemi bile almistim ama yeni gelinleri nasilsa kutlar ben gidip bebegimi gezdiricem bgn..

Hepinizin anneler gunu kutlu olsun Rabbim bizleri kurtarsin yavrumuzu kucagimiza versin, anne olmak isteyen herkesinde kollarini arartmasin ..
Guzel bir gun olsun bugun hepimiz icin.

Caniim en guzelini yapiosun cikin gezin bosver hediye felan anlicak adam olsalar utanacak yuzleri olsa ver hediyenide utansinlar insanlik sende kalsin derdim ama onlarda onu anlicak akil fikir bile yok belliki cik gez ohhh bi hafta sonun var zaten hem o nasil seni birakip gidiyodu simdide o evde kalsin uyaninca seni bulamasinda gorsun bakalim nasilmis sende eve dondugunde coook mutlu ol nerdeydin felan derse sen gecen gece nerdeysen bende ordayim seni mutlu edenler benide mutlu etti dersin

Canım benim senin de anneler günün kutlu olsun tatbiki em iyisini yapıosun çık gez dolaş bebeğine zamam Ayır kötü şeyler düşünme bebeğin sana her zaman yeter .. Bir de aklında bulunsun umutsuz konuşmuşsun boşamasak bebeğimi alır demişsin ama bizim de burda öyle bi davamız vardı adam Çek ti ve ni dava açıldı bebeği annesine verdiler korkma kimse senden bebeğini alamaz sonuçta bi bebeğin yeri annesini yanı ..

günaydın hamişler ve anneler aynı zamanda aday adayları
hamişlerin ilk anneler gününü 2. hamişlerin 2 bebek annesi olarak girdikleri ilk anneler gününü kutluyorum ve benim gibi 2014 anneler gününde kucağında yada göbeğinde bebeğiyle olmayı dileyen tüm aday adaylarının anneler günün kutluyorum
umarım bebeksiz son anneler günümüz olur seneye bizde bu günün anlam ve önemini hissederiz

günaaaydınnnnn bütün annelerin,anne adaylarının ve kendini anneliğe hazıır hissedip en kısa zamanda bunu yaşayacak olan herkesin annişler günü kutlu olsunnnnnnnnnn

Anneler,anne adayları ve anne aday adayları,hepinizin anneler günü kutlu olsun,inşallah önümüzdeki anneler gününe meleklerimizle birlikte yada onlara kavuşmak için gün sayarken geçirelim,hepinizi öpüyorum kocaman

Canlarimmm anneler anne adaylari ve anne aday adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun :)) seneye bugun hepimiz anne olmus olalim bu duyguyu kanli canli bebeklerimiz kucagimizda olarak yasayalim insallahhh :)) hepinizi cok seviyorum ve hem sizi hemde bebisleri cok opuyorum :)))

kızlar merhabalar size bişi sormak istiyorum.ben nisan 22 sınde regl oldum.gectıgımız gun 7 sınde kahve rengınde leke geldı o gun geldı ve kesıldı.sonra normal akıntı geldı.o gun kan testı yaptırdım 2.00 cıktı negatıf dedıler.ama adetime daha on gun fln vardı.acaba yerlesme kanaması olabılır mı yanı bu ay 20si gıbı adet olmam lazım. herkez yerlesme kanamasıdır dıyor zaten aynı gun kan testı sonuc vermez dıyorlar.adet tarıhımı bekleyıp tekrar mı yaptırmam gerekıyor acaba yardımcı olursanız sevınırım

kızlar bana yardım edin yaa adetime 4 gün kaldı bugün öğlen test yaptım negatif yanılma olabilirmi acaba adet ağrısı gibi ağrılarım var belimde ve kasığımda ama benim hiçbir zaman adetten bu kadar önce olmazdı adet günü ve 2. günü olurdu ağrılarım ve akıntımda var az akıntımda sadece yumurtlama günlerimde olur ve kesilir az az akıntım da oluyor ne diyosunuz?

Kiz sen oyle dedin diye gelirken baska hediye aldim eve girmeden verdim anasina simdi eve gelip hediyeyi alip ciksam okuz gorucekti, o bilmeden veriyim dedim .. icimden gelmesede soylucek laflari olmasin dedim.. Valla sabah giderken maraton vardi butun yollari toplu ulasimi kapamislar bende yaklasik 10km nehir kenarindan yurumek zorunda kaldim anlicaniz bebis iyi gezdi bgn bayagi yorulduk magzalara girdik cicisler baktik ama yine cesaret edip alamadik bisi :)

Eve yeni geldim ogle yemegimide eski calistigim yerde yedim hem bir iki insan gormus oldum okuzde telefonlarini acmayinca bu saate kadar milleti aramis demisler oglen burdaydi sonra millet beni ariyor nerdesin iyimisin diye, napican iste insanin baska gidicek yeri olmayinca boyle oluyor.. Eve geldim hemen uzandim hic konusmadim..

oh çok iyi yapmışsın canım senin içinde değişiklik olmuş çok sevindim iyi olmanıza.

Anne şevkatini evlat sevgisini henüz bir çocuğa sahip değilken bile arzulayan İliklerine kadar hisseden bugün boynu bükükmüş gibi hissedip tüm gün boyunca kendilerine dua ettiğim arkadaşlarım Anneler gününüz kutlu olsun Dilerim seneye evlatlarınızla birlikte geçirirsiniz anneler gününü .Hepimizn Annelr günü kutlu olsun .Yüreğimizde büyüttüğümüz sevgi kollarımızda bizimle büyüsün işallah. olsun işallah .

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim canim..seninde anneler gununu herkesin anneler gununu kutluyorum..annelik duygusu burdaki herkesin icinde oldugu icin herkes anne sayilir. Annelik sevkat demek bir kediye bir cocuga bir insana bir kocaya duyulan srvkat....en cok da kendi yavruna duydugun srvkat yapar insNu...o yuzden burdaki herkesin anneler gunu kutluuuuuuuu olsuuuuuuunnnnn

Yavvv arkadaslar bu ne acelecilik...erken yaptiriyosunuz su testleri sonra acabaaa mu diyorsunyz...olan size oluyor...bence her ikinizinde daha cok erkebnn...lutfen yanlis snlamayin dediklerimi... sonra hayal kirikligi oluyor...

Son düzenleme:
Allaaahımmmm ayak parmağım çatladııııı koltuğun kenarına vurdum bildiğiniz yamuldu parmak ama hiçbi tedavi yapılamadı haliyle sargı dışında
yürüyemiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…