HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar sağlık ocagına gittim kan verdim yalnız sonucumu yarın saat 3 gibi alacağım :S belkide sonuç gelmeden kırmızılar gelmıs olur :) ya dün 17:40 gibi bir test yaptım hayali varla yok arası bir çizgi 3-4. dk da cıktı bi 10 dk ya kadar biraz daha anlaşılır oldu.Ama nasıl bir çizgi bılıyor musunuz pemde değil sanki birşeyin gölgesi gibi ışıkta belli oluyor hayal mi görüyorum diye kardeşime gösterdim evet abla çizgi var ama çooook silik dedi.Neyse akşam 23 gibi hiç su içmeden tekrar test yaptım bu sefer bekledim bekledim hiç birşey yok.sabah saat 7:05 gibi ateşimi ölçtüm 36,6.sonra birde ilk idrarla tekrardan test yaptım yine 2. çizgi ama yine soluk.bende gittim kan verdim.özele gitmedim çünkü gittiğim hastanede kardeşim hemşire ve 4-5 defa doktorun önerisiyle daha önceki adet gecikmelerimde hep kan verdim ama sonuç negatifff ve utanıyorum artık o yüzden emin olmadan gitmek istemedim kızlar çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin :) bu arada dün sabah afedersiniz sarı akıntıyla bariz kahve bir akıntı gelmişti heh dedim adet oluyorum ama sonra ne gelen var ne giden bilmiyorum bakalım beklemedeyim :)

ohhh iyi yapmışın haketmiyo hiç bişekilde ama boşver insanlık sende kalsın zaten herşeye bi bahane buluyolar laf ediyolar hiç değilse kutlamadı demesin kocanada iyi olmuş kalsın tek başına akşama kadar sağı solu aradığına göre kaybetmekten de korkuyo ama tabi dediğin gibi gidecek biyein kimsen olmayınca orda anasının babasının kardeşinin dolduruşuyla düşünmeden sayıp döküyo olur olmaz davranışlarda bulunuyo sen türkiyeye gittiğinde bi dene bakalım ben gelemicem doktor doğuma akadr yasakladı seyahati de bakalım nolcak buarada yürümende iyi olmuş canım hamilelerin yürümesi çok iyiymiş hele doğuma az zaman kala çok yürüyüş yapanların doğumu çok kolay oluyomuş

kız sabah sabah ağlattın valla yazılırmı öyle yüreğine sağlık canım

Allaaahımmmm ayak parmağım çatladııııı koltuğun kenarına vurdum bildiğiniz yamuldu parmak ama hiçbi tedavi yapılamadı haliyle sargı dışında
yürüyemiyorummmmmmmmmm

naptın yine sen yaaa bi rahat duramıyosu elin dursa ayağın ayağın dursa dilin durmuyo bi otur kalkama sen en iyisi yaa eşine söyle zincirlesin seni zararsız bi yerlere çok geçmiş olsun kocakarı tedavilerinden yapsaydın barı kuru üzüm zeytin felan sarılır diye biliyorum bi araştırda dene istersen

Günaydın canikomlarr... Bugün kontrolüm var biliyosunuzdur :) birazdan iş yerinden çıkıp gidicem Allahın izniyle inşallah görürüz bebeğimizi... Sizlerde dua edin e mi.. :18:

canım yaa inş olumlu sonuç alırsın bu sefer ama niye bukadar geç çıkıyomuş normalde verdiğin gün saat 3te çıkıyo sonuçlar hep niye seninki ertesi güne kaldı sağlık ocaklarındada saat 11den önce tahlil veriyosun onlar hastaneye gönderiyolar ve saat 3te sonuç çıkmış oluyo diye biliyorum ben neyse geç olsun güç olmasın pozitif gelsinde yeterki

Son düzenleme:

bılmıyorum kı ::S birde saşlak doktor diyor kı ben masustan 1 gun gectı dedım :) bu ne acele der gibi baktı tedavı mı goruyorsunuz dıyorrr
hayr ama ıstıyoruz dedım delı adam

Gunaydın kızceler nasılsınız ben uyku uyku uyku dıye ölüyorum

Hafta sonu kaynım evlendi cuma kayınvalidede idik dolma sarmaca falan hazırlık derken gece yarısından sonra eve geldık
cumartesi evi temizledim sonra kuafor ardından kınaya gıttık kınada bızde yemek dagıtılır bıde ocak bası ıhalesı basıma kaldı tabak hazırla dagıt en az 400 450 kısı vardı
gece yarısı ev halıyle pazar kalk dırek kuafor sonra dugun karsılama kosturmaca derken kayınvalıdeye gectık dugunden evde koca koca tencereler bosalmıs onları yıka yok yemek hzırla mutfak zaten savas alanı olmus onu topla eve geldıgımde ayaklarım benden bagımsız hala gelmıslerdı
malum ıkı gunde topuklu vardı hele cumartesı korselı corap gıydı aman aman sakın korselı corap gıymeyın hamısken bı ara nefes alırken bıle kasıklarımda bı agrı oluyordu mahvoldm o gece ayaklarım yuksekte yattım Allahtan sabahına gectı

sımdıde uyukluyorum ama neyazıkkı ıs cok

Merveeeeee kiz benim de ilk test oyleydi sanki cift goruyorum gibi...golge gibiydi. battan 1 gun onceydi...canim yaaaa insallah kan da iyi gelir. cok sevindim. belirtilerin var mi

Merveeeeee kiz benim de ilk test oyleydi sanki cift goruyorum gibi...golge gibiydi. battan 1 gun onceydi...canim yaaaa insallah kan da iyi gelir. cok sevindim. belirtilerin var mi

kızzzz benımde dun bata 2 gun bugun bata 1 gunnn var ::) belırtılerım var ama psıkolojık mı bılmıyorum eger pozıtıfse hepıcıgını anlatacam tek tek ve nele yaptıgımı da :)

bılmıyorum kı ::S birde saşlak doktor diyor kı ben masustan 1 gun gectı dedım :) bu ne acele der gibi baktı tedavı mı goruyorsunuz dıyorrr
hayr ama ıstıyoruz dedım delı adam

ne gerizekalı oluyolar bu doktorlar yaa sanki onlar uzaydan felan gelme bebek istiyorum varmı ötesi ne bu aceleymiş bende acile gitmiştim birinde test yaptırmaya bide doğum evi yani kırk tane soru sordu neyseki haızrlıklı gitmiştim adetimin üzerinden 10gün geçti dedim öyle ikna oldu test yapmaya incileri dökülüyo pşazadelerin

sen delimisin çılgın babet tarzı düz şık bi ayakkabı alsaydın ya bide iki gün ve bisürü koşturmaca üstüne bide korseli çorap aferin sana aferin iyi yapmışsın

kızlar iki gündür bir uyudum bir uyudum anlatamam güye dün temizlik yapacaktım baktım çok uykum geldi biraz yatıyım dedim tam 6saat uyumuşum süpürge felan orta yerde kaldı hala da bekliyo hastalık bi taraftan bide işin yoğunluğu bide dün kednimi zehirledim sanırsam bi güzel sızdım ohhhh

Allaaahımmmm ayak parmağım çatladııııı koltuğun kenarına vurdum bildiğiniz yamuldu parmak ama hiçbi tedavi yapılamadı haliyle sargı dışında
yürüyemiyorummmmmmmmmm

hey ya rabbim yaaaa şu çocuğu sağ salim kendini sakatlamadan bi al kucağına başka bişey istemiyorum valla
kızım nedir bu kara bulutlar dolaşıyo resmen hamile kaldığından beri
en iyisi ekmekle tuz döndür başından ver birine.

Günaydın canikomlarr... Bugün kontrolüm var biliyosunuzdur :) birazdan iş yerinden çıkıp gidicem Allahın izniyle inşallah görürüz bebeğimizi... Sizlerde dua edin e mi.. :18:

inşallah bebişinle görüşürsünüz canımmmmm

yaaaaaaaff bak şimdi çok kızdım heeeee
kızım sen 2 canlısın neden bu kadar yükleniyosun kendine yeni gelin gibi.
o insanlarda görmüyomu karnını ne diye sana iş yaptırıyolarki
hadi onlar yaptırıyo kocan neden müdahale etmiyo
senden başka kimse yokmuydu iş yapacak
of yaaaa kıyamadım bak
kendine dikkat biraz yaaaa
bak kendini düşünmüyosan bebeğini düşün onu yormaya nasıl izin veriyorsun

aynen zaten dombilinin teki :) mehmet suözü mü neydi adı benim aile hekimimmiş kendisi hiç tasvip etmedim :)
tabi aile hekimim olduğundan ters te gitmek istemedim yarın brgün muhtac olabılırm dieeeee :)

ohh çok iyi olmuş canım yat uyu boşver bende tam 4 gündür temizlik yapmıyorum evi bok götürüyo
dün yapmadım kahvaltıdan sonra k.valideme gittim oda dışarıdaymış birlikte cafeye gidip çay içtik 1 saat kadar onunla takıldım sonra eşim aldı eve getirdi beni bende gelince üstümü değiştirdim yattım uyudum 2 saat uyumuşum sonra akşam oldu diye bişey ellemedim zaten bugünde pazar var pazara gitcem çamaşır yıkamıştım onları ütülerim yemek derken bugünde geçecek yine temizlik yok yarına artık

buarada ben kafayı sanırım sıyırdım gazamız mübarek olsun arkadaşlar eğer bu ay olmazsa beni kötü şeyler bekliyo gibi geliyo sonum hiç hayır değil cumartesi ve pazar günü uykudan arta kalan vakitlerde sürekli kocama bebeğim şunu istiyo bebeğim bunu istiyo biz şunu şöyle yapmak istiyoruz senin böyle yapmanı istiyoruz dedim durdum eşimede her dediğimi yaptırıyorum haa deneme oldu bak beebğim var bebeğim şunu şunu istiyo diyorum uflaya puflaya yapıyo daha yokken yapıosa olunca en az 2-3 ay idare eder dediklerimi yaptırabilirim heheheehe

gUNAYDIN KISLAAAAAAR
benim resmi batım bugun dün pembemi kahemı beyazmı anlamadıgım bı leke geldı sonra gelen olmadı, sabah aynı akıntıdn sadece peçeteye geldi şidmi yıne gelen gıden yok ama olucam belliki ağrılara bakılırsa karnım ağrıyo çok fena bu ayda olmadı gıbı,tüm hazırlıklar haziran için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…