- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.841
Allaaahımmmm ayak parmağım çatladıııııkoltuğun kenarına vurdum bildiğiniz yamuldu parmak ama hiçbi tedavi yapılamadı haliyle sargı dışında
yürüyemiyorummmmmmmmmm
Kiz sen oyle dedin diye gelirken baska hediye aldim eve girmeden verdim anasina simdi eve gelip hediyeyi alip ciksam okuz gorucekti, o bilmeden veriyim dedim .. icimden gelmesede soylucek laflari olmasin dedim.. Valla sabah giderken maraton vardi butun yollari toplu ulasimi kapamislar bende yaklasik 10km nehir kenarindan yurumek zorunda kaldim anlicaniz bebis iyi gezdi bgn bayagi yorulduk magzalara girdik cicisler baktik ama yine cesaret edip alamadik bisi :)
Eve yeni geldim ogle yemegimide eski calistigim yerde yedim hem bir iki insan gormus oldum okuzde telefonlarini acmayinca bu saate kadar milleti aramis demisler oglen burdaydi sonra millet beni ariyor nerdesin iyimisin diye, napican iste insanin baska gidicek yeri olmayinca boyle oluyor.. Eve geldim hemen uzandim hic konusmadim..
Anne şevkatini evlat sevgisini henüz bir çocuğa sahip değilken bile arzulayan İliklerine kadar hisseden bugün boynu bükükmüş gibi hissedip tüm gün boyunca kendilerine dua ettiğim arkadaşlarım Anneler gününüz kutlu olsun Dilerim seneye evlatlarınızla birlikte geçirirsiniz anneler gününü .Hepimizn Annelr günü kutlu olsun .Yüreğimizde büyüttüğümüz sevgi kollarımızda bizimle büyüsün işallah. olsun işallah .
Allaaahımmmm ayak parmağım çatladıııııkoltuğun kenarına vurdum bildiğiniz yamuldu parmak ama hiçbi tedavi yapılamadı haliyle sargı dışında
yürüyemiyorummmmmmmmmm
kızlar sağlık ocagına gittim kan verdim yalnız sonucumu yarın saat 3 gibi alacağım :S belkide sonuç gelmeden kırmızılar gelmıs olur :) ya dün 17:40 gibi bir test yaptım hayali varla yok arası bir çizgi 3-4. dk da cıktı bi 10 dk ya kadar biraz daha anlaşılır oldu.Ama nasıl bir çizgi bılıyor musunuz pemde değil sanki birşeyin gölgesi gibi ışıkta belli oluyor hayal mi görüyorum diye kardeşime gösterdim evet abla çizgi var ama çooook silik dedi.Neyse akşam 23 gibi hiç su içmeden tekrar test yaptım bu sefer bekledim bekledim hiç birşey yok.sabah saat 7:05 gibi ateşimi ölçtüm 36,6.sonra birde ilk idrarla tekrardan test yaptım yine 2. çizgi ama yine soluk.bende gittim kan verdim.özele gitmedim çünkü gittiğim hastanede kardeşim hemşire ve 4-5 defa doktorun önerisiyle daha önceki adet gecikmelerimde hep kan verdim ama sonuç negatifff ve utanıyorum artık o yüzden emin olmadan gitmek istemedim kızlar çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin :) bu arada dün sabah afedersiniz sarı akıntıyla bariz kahve bir akıntı gelmişti heh dedim adet oluyorum ama sonra ne gelen var ne giden bilmiyorum bakalım beklemedeyim :)
canım yaa inş olumlu sonuç alırsın bu sefer ama niye bukadar geç çıkıyomuş normalde verdiğin gün saat 3te çıkıyo sonuçlar hep niye seninki ertesi güne kaldı sağlık ocaklarındada saat 11den önce tahlil veriyosun onlar hastaneye gönderiyolar ve saat 3te sonuç çıkmış oluyo diye biliyorum ben neyse geç olsun güç olmasın pozitif gelsinde yeterki
bebgımmm ılk ne zmaan baslamıstın sen teste bırde hepp sabah mı8 yaptın
kızlar sağlık ocagına gittim kan verdim yalnız sonucumu yarın saat 3 gibi alacağım :S belkide sonuç gelmeden kırmızılar gelmıs olur :) ya dün 17:40 gibi bir test yaptım hayali varla yok arası bir çizgi 3-4. dk da cıktı bi 10 dk ya kadar biraz daha anlaşılır oldu.Ama nasıl bir çizgi bılıyor musunuz pemde değil sanki birşeyin gölgesi gibi ışıkta belli oluyor hayal mi görüyorum diye kardeşime gösterdim evet abla çizgi var ama çooook silik dedi.Neyse akşam 23 gibi hiç su içmeden tekrar test yaptım bu sefer bekledim bekledim hiç birşey yok.sabah saat 7:05 gibi ateşimi ölçtüm 36,6.sonra birde ilk idrarla tekrardan test yaptım yine 2. çizgi ama yine soluk.bende gittim kan verdim.özele gitmedim çünkü gittiğim hastanede kardeşim hemşire ve 4-5 defa doktorun önerisiyle daha önceki adet gecikmelerimde hep kan verdim ama sonuç negatifff ve utanıyorum artık o yüzden emin olmadan gitmek istemedim kızlar çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin :) bu arada dün sabah afedersiniz sarı akıntıyla bariz kahve bir akıntı gelmişti heh dedim adet oluyorum ama sonra ne gelen var ne giden bilmiyorum bakalım beklemedeyim :)
Merveeeeee kiz benim de ilk test oyleydi sanki cift goruyorum gibi...golge gibiydi. battan 1 gun onceydi...canim yaaaa insallah kan da iyi gelir. cok sevindim. belirtilerin var mi
kızzzz benımde dun bata 2 gun bugun bata 1 gunnn var ::) belırtılerım var ama psıkolojık mı bılmıyorum eger pozıtıfse hepıcıgını anlatacam tek tek ve nele yaptıgımı da :)
bılmıyorum kı ::S birde saşlak doktor diyor kı ben masustan 1 gun gectı dedım :) bu ne acele der gibi baktı tedavı mı goruyorsunuz dıyorrr
hayr ama ıstıyoruz dedım delı adam
Gunaydın kızceler nasılsınız ben uyku uyku uyku dıye ölüyorum
Hafta sonu kaynım evlendi cuma kayınvalidede idik dolma sarmaca falan hazırlık derken gece yarısından sonra eve geldık
cumartesi evi temizledim sonra kuafor ardından kınaya gıttık kınada bızde yemek dagıtılır bıde ocak bası ıhalesı basıma kaldı tabak hazırla dagıt en az 400 450 kısı vardı
gece yarısı ev halıyle pazar kalk dırek kuafor sonra dugun karsılama kosturmaca derken kayınvalıdeye gectık dugunden evde koca koca tencereler bosalmıs onları yıka yok yemek hzırla mutfak zaten savas alanı olmus onu topla eve geldıgımde ayaklarım benden bagımsız hala gelmıslerdı
malum ıkı gunde topuklu vardı hele cumartesı korselı corap gıydı aman aman sakın korselı corap gıymeyın hamısken bı ara nefes alırken bıle kasıklarımda bı agrı oluyordu mahvoldm o gece ayaklarım yuksekte yattım Allahtan sabahına gectı
sımdıde uyukluyorum ama neyazıkkı ıs cok
yürüyemiyorummmmmmmmmm
Günaydın canikomlarr... Bugün kontrolüm var biliyosunuzdur :) birazdan iş yerinden çıkıp gidicem Allahın izniyle inşallah görürüz bebeğimizi... Sizlerde dua edin e mi.. :18:
Gunaydın kızceler nasılsınız ben uyku uyku uyku dıye ölüyorum
Hafta sonu kaynım evlendi cuma kayınvalidede idik dolma sarmaca falan hazırlık derken gece yarısından sonra eve geldık
cumartesi evi temizledim sonra kuafor ardından kınaya gıttık kınada bızde yemek dagıtılır bıde ocak bası ıhalesı basıma kaldı tabak hazırla dagıt en az 400 450 kısı vardı
gece yarısı ev halıyle pazar kalk dırek kuafor sonra dugun karsılama kosturmaca derken kayınvalıdeye gectık dugunden evde koca koca tencereler bosalmıs onları yıka yok yemek hzırla mutfak zaten savas alanı olmus onu topla eve geldıgımde ayaklarım benden bagımsız hala gelmıslerdı
malum ıkı gunde topuklu vardı hele cumartesı korselı corap gıydı aman aman sakın korselı corap gıymeyın hamısken bı ara nefes alırken bıle kasıklarımda bı agrı oluyordu mahvoldm o gece ayaklarım yuksekte yattım Allahtan sabahına gectı
sımdıde uyukluyorum ama neyazıkkı ıs cok
ne gerizekalı oluyolar bu doktorlar yaa sanki onlar uzaydan felan gelme bebek istiyorum varmı ötesi ne bu aceleymiş bende acile gitmiştim birinde test yaptırmaya bide doğum evi yani kırk tane soru sordu neyseki haızrlıklı gitmiştim adetimin üzerinden 10gün geçti dedim öyle ikna oldu test yapmaya incileri dökülüyo pşazadelerin
sen delimisin çılgın babet tarzı düz şık bi ayakkabı alsaydın ya bide iki gün ve bisürü koşturmaca üstüne bide korseli çorap aferin sana aferin iyi yapmışsın
kızlar iki gündür bir uyudum bir uyudum anlatamam güye dün temizlik yapacaktım baktım çok uykum geldi biraz yatıyım dedim tam 6saat uyumuşum süpürge felan orta yerde kaldı hala da bekliyo hastalık bi taraftan bide işin yoğunluğu bide dün kednimi zehirledim sanırsam bi güzel sızdım ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?