- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.861
inşallah bebişinle görüşürsünüz canımmmmm
ohh çok iyi olmuş canım yat uyu boşver bende tam 4 gündür temizlik yapmıyorum evi bok götürüyo
dün yapmadım kahvaltıdan sonra k.valideme gittim oda dışarıdaymış birlikte cafeye gidip çay içtik 1 saat kadar onunla takıldım sonra eşim aldı eve getirdi beni bende gelince üstümü değiştirdim yattım uyudum 2 saat uyumuşum sonra akşam oldu diye bişey ellemedim zaten bugünde pazar var pazara gitcem çamaşır yıkamıştım onları ütülerim yemek derken bugünde geçecek yine temizlik yok yarına artık
canıım benim çok sağol. bi sen yazmışsın bana başka kimse yazmamış
keseyi bu sefer gördük çok şükür güzelmiş ama kalp atışı için erken dedi ve 2 hafta sona gel dedibekledikçe korkuyorum ben İnşallah 2 hafta hemencik geçer gider.
gUNAYDIN KISLAAAAAAR
benim resmi batım bugun dün pembemi kahemı beyazmı anlamadıgım bı leke geldı sonra gelen olmadı, sabah aynı akıntıdn sadece peçeteye geldi şidmi yıne gelen gıden yok ama olucam belliki ağrılara bakılırsa karnım ağrıyo çok fena bu ayda olmadı gıbı,tüm hazırlıklar haziran için
keseyi bu sefer gördük çok şükür güzelmiş ama kalp atışı için erken dedi ve 2 hafta sona gel dedibekledikçe korkuyorum ben İnşallah 2 hafta hemencik geçer gider.
valla ben bir haftayı geçti temizlik yapmayalı eve girerken midem bulanıyo sürekli kafamda yapılacak olan işler var napıyım hafta içi hastalıktan kafamı kaldıramadımki
dün kayın validem aramış temizlik yapmaya başladım hasta olduğum için yapamamıştım dedim amaan nolcak boşver sende ne çok temizlik yapıosun diyo allahım ne rahat insanlar yaa hastaydık diyorum aa hiç haberimiz olmadı diyo aramazsan tabi haberin olmaz dimi amaan hıh çokta tınn
cimcimem buarada kitabı online buldum şimdi yazdırdım okumaya başlıcam
aynen canım benimde bugün resmi bat günüm ama gelen giden yok gecikti her ay sabah 8 de gelirdi ama geçen ay 12 de gelmişti bakalım yarım saat sonra bekliyorum hoş inşallah gelmez 1 sene ama olsun hazirana kaldım bende
görmemişlerdir canım yaa üzülme
keseyi görmene sevindim inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın sabret geçiverecek zaman 2 hafta dediğin ne ki 9 ay geçecek sonra göbüşten kucağa gelecek bebişin
hangisini okuyacaksın canım grinin elli tonu bitti benim şimdi karanlığın elli tonunu okuyorum yarıladım kitabı. grinin elli tonu çok açık ama kitabın sonlarına doğru aşk dikkat çekmeye başlıyo
ayy görmedim bebeğim özür dilerimm :26:aşkolsun sezgican bende diğer topikten yazdım ya neyse canım gözün aydın keseniz hayırlı olsuuunnnn korkma kuş hemen geçicek ve güzel güzel tiktaklarını duycaksınız
görmemişlerdir canım yaa üzülme
keseyi görmene sevindim inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın sabret geçiverecek zaman 2 hafta dediğin ne ki 9 ay geçecek sonra göbüşten kucağa gelecek bebişin
ayy görmedim bebeğim özür dilerimm :26:
İnşallah geçer de duyarım kalp atışlarını..
Rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede.
evet olabilir benimde gözden kaçırdığım olmuş
teşekkür ederim canım benim İnşallah dediğin gibi geçiverir duyarım kalbini. inşallah kucağıma ladığım günleride gösterir bana Rabbimseninde bat bugün ama gelen yokmuş. :) ateşin kaç çıktı. İnşallah güzel haberler verirsin sende
kız cimcime şaka maka beklemiyorum olmaz molmaz derken sen bu ay hamişmi olcan yoksa ayy hadi inş ne güzel olur yaaaa
ayyy çok acımıştırr yaaaacnm çok geçmiş olsunn nasıl oldu peqiii
ohhh iyi yapmışın haketmiyo hiç bişekilde ama boşver insanlık sende kalsın zaten herşeye bi bahane buluyolar laf ediyolar hiç değilse kutlamadı demesin kocanada iyi olmuş kalsın tek başına akşama kadar sağı solu aradığına göre kaybetmekten de korkuyo ama tabi dediğin gibi gidecek biyein kimsen olmayınca orda anasının babasının kardeşinin dolduruşuyla düşünmeden sayıp döküyo olur olmaz davranışlarda bulunuyo sen türkiyeye gittiğinde bi dene bakalım ben gelemicem doktor doğuma akadr yasakladı seyahati de bakalım nolcak buarada yürümende iyi olmuş canım hamilelerin yürümesi çok iyiymiş hele doğuma az zaman kala çok yürüyüş yapanların doğumu çok kolay oluyomuş
kız sabah sabah ağlattın valla yazılırmı öyle yüreğine sağlık canım
naptın yine sen yaaa bi rahat duramıyosu elin dursa ayağın ayağın dursa dilin durmuyo bi otur kalkama sen en iyisi yaa eşine söyle zincirlesin seni zararsız bi yerlere çok geçmiş olsun kocakarı tedavilerinden yapsaydın barı kuru üzüm zeytin felan sarılır diye biliyorum bi araştırda dene istersen
bende başka bişey istemiyorum kör olursan böyle olur işte neyse napalım :)hey ya rabbim yaaaa şu çocuğu sağ salim kendini sakatlamadan bi al kucağına başka bişey istemiyorum valla
kızım nedir bu kara bulutlar dolaşıyo resmen hamile kaldığından beri
en iyisi ekmekle tuz döndür başından ver birine.
inşallah bebişinle görüşürsünüz canımmmmm
yaaaaaaaff bak şimdi çok kızdım heeeee
kızım sen 2 canlısın neden bu kadar yükleniyosun kendine yeni gelin gibi.
o insanlarda görmüyomu karnını ne diye sana iş yaptırıyolarki
hadi onlar yaptırıyo kocan neden müdahale etmiyo
senden başka kimse yokmuydu iş yapacak
of yaaaa kıyamadım bak
kendine dikkat biraz yaaaa
bak kendini düşünmüyosan bebeğini düşün onu yormaya nasıl izin veriyorsun
koltuğun ayağına çarptım
ayy bende öyle dedim yemin ederim bu ne bendeki bu ara başıma gelmeyen kalmadı
bende başka bişey istemiyorum kör olursan böyle olur işte neyse napalım :)
gözün aydın cicimmmmmmmmmmmm :):)
günaydınnnnnnnnn
gunaydın gızemcım, yaaa kimse neden bele ilgilenmıyo
bebeğim hamilelik sana yaramadı
daha dikkatli olman gerekirden daha dalgın mı oldun ne
bu arada 2. kitabı ortaladım
ve bişey dikkatimi çekti
grinin kıskançlığı sahipleniciliği ve kontrol manyaklığı aynı benim kocam
bitek helikopterimiz yok
ben ilgilenmiştim ama sen benim ilgimle ilgilenmedin
günaydın canımm :)
aptallaştım iyice ya düz yolda yürüyemiyorum
ayyy oha o derecedemi Allah sabır versin o zaman
eneee cimcimem valla görmedim daha yeni uayndıgımdan olabilir, affet bebeğim seninde batın olması lazımdı gelen gıden varmı???
Gunaydiiin hayirdir canimn noldu gozden kacmisss..
gizosss gecmiss olsun canim..dikkat et kendineee..
sezgicannn cok sevindim keseye. kalp i de hemen duyarsin merak etme zaman ucar gider...
hulyaaaa ben senden de jmitliyim aslinda...cimcime kiz bak daha gelen giden yok anacimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?