HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah bebişinle görüşürsünüz canımmmmm

canıım benim çok sağol. bi sen yazmışsın bana başka kimse yazmamış
keseyi bu sefer gördük çok şükür güzelmiş ama kalp atışı için erken dedi ve 2 hafta sona gel dedi bekledikçe korkuyorum ben İnşallah 2 hafta hemencik geçer gider.

valla ben bir haftayı geçti temizlik yapmayalı eve girerken midem bulanıyo sürekli kafamda yapılacak olan işler var napıyım hafta içi hastalıktan kafamı kaldıramadımki
dün kayın validem aramış temizlik yapmaya başladım hasta olduğum için yapamamıştım dedim amaan nolcak boşver sende ne çok temizlik yapıosun diyo allahım ne rahat insanlar yaa hastaydık diyorum aa hiç haberimiz olmadı diyo aramazsan tabi haberin olmaz dimi amaan hıh çokta tınn
cimcimem buarada kitabı online buldum şimdi yazdırdım okumaya başlıcam

aşkolsun sezgican bende diğer topikten yazdım ya neyse canım gözün aydın keseniz hayırlı olsuuunnnn korkma kuş hemen geçicek ve güzel güzel tiktaklarını duycaksınız

aynen canım benimde bugün resmi bat günüm ama gelen giden yok gecikti her ay sabah 8 de gelirdi ama geçen ay 12 de gelmişti bakalım yarım saat sonra bekliyorum hoş inşallah gelmez 1 sene ama olsun hazirana kaldım bende

görmemişlerdir canım yaa üzülme
keseyi görmene sevindim inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın sabret geçiverecek zaman 2 hafta dediğin ne ki 9 ay geçecek sonra göbüşten kucağa gelecek bebişin

hangisini okuyacaksın canım grinin elli tonu bitti benim şimdi karanlığın elli tonunu okuyorum yarıladım kitabı. grinin elli tonu çok açık ama kitabın sonlarına doğru aşk dikkat çekmeye başlıyo

daha grinin 50tonuna başladım eşime söyledim tablete indir online kitabını bulda dedim ne kitabı dedi bende yaa gay bi adamı anlatıyomuş merak ettim dedim sen salakmısın sapıkmısın erotik bilmemne kitap okucan dedi yaa sanane merak ettim dedim zar zor buldu indirdi allahtan nerden duydun bu kitabı demedi adam akşama kadar çocuk mocuk araştırcam derken nette olur olmaz şeyler yapıyorum diye düşüncek artık

aşkolsun sezgican bende diğer topikten yazdım ya neyse canım gözün aydın keseniz hayırlı olsuuunnnn korkma kuş hemen geçicek ve güzel güzel tiktaklarını duycaksınız
ayy görmedim bebeğim özür dilerimm :26:
İnşallah geçer de duyarım kalp atışlarını..
Rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede.
görmemişlerdir canım yaa üzülme
keseyi görmene sevindim inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın sabret geçiverecek zaman 2 hafta dediğin ne ki 9 ay geçecek sonra göbüşten kucağa gelecek bebişin

evet olabilir benimde gözden kaçırdığım olmuş
teşekkür ederim canım benim İnşallah dediğin gibi geçiverir duyarım kalbini. inşallah kucağıma ladığım günleride gösterir bana Rabbim seninde bat bugün ama gelen yokmuş. :) ateşin kaç çıktı. İnşallah güzel haberler verirsin sende

canım gzel anne adaylarım ve anneler ve anne aday adayları hepinizin annler gunu geçmişte olsa kutlu olsun,allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kız cimcime şaka maka beklemiyorum olmaz molmaz derken sen bu ay hamişmi olcan yoksa ayy hadi inş ne güzel olur yaaaa

inşallah ama hakikaten öyle bi şansım yok canım
36.7 idi dün bugün 36.4 e düştü

kız cimcime şaka maka beklemiyorum olmaz molmaz derken sen bu ay hamişmi olcan yoksa ayy hadi inş ne güzel olur yaaaa

yahu yok öyle bişey ay zorla hamiş yapacaksınız beni
kız negatif çıktı testim cuma günü erken gebelik testi yaptım ama negatifti şansım yok yani

ayyy çok acımıştırr yaaaa cnm çok geçmiş olsunn nasıl oldu peqiii

koltuğun ayağına çarptım

ayy bende öyle dedim yemin ederim bu ne bendeki bu ara başıma gelmeyen kalmadı
bende başka bişey istemiyorum kör olursan böyle olur işte neyse napalım :)

gözün aydın cicimmmmmmmmmmmm :):)

Son düzenleme:

günaydınnnnnnnnn

bebeğim hamilelik sana yaramadı
daha dikkatli olman gerekirden daha dalgın mı oldun ne
bu arada 2. kitabı ortaladım
ve bişey dikkatimi çekti
grinin kıskançlığı sahipleniciliği ve kontrol manyaklığı aynı benim kocam
bitek helikopterimiz yok

gunaydın gızemcım, yaaa kimse neden bele ilgilenmıyo

günaydın canımm :)

aptallaştım iyice ya düz yolda yürüyemiyorum
ayyy oha o derecedemi Allah sabır versin o zaman

günaydın canımm :)

aptallaştım iyice ya düz yolda yürüyemiyorum
ayyy oha o derecedemi Allah sabır versin o zaman

sağolasın aynısı hemde ve bende o kız gibi uslanmayıp damarına basmak için elimden geleni yapıyorum

eneee cimcimem valla görmedim daha yeni uayndıgımdan olabilir, affet bebeğim seninde batın olması lazımdı gelen gıden varmı???

yok canım yaa gelen giden yok gözlerim yollarda kaldı onları bekliyorum bende

gunaydın gızemcım, yaaa kimse neden bele ilgilenmıyo

Gunaydiiin hayirdir canimn noldu gozden kacmisss..

gizosss gecmiss olsun canim..dikkat et kendineee..

sezgicannn cok sevindim keseye. kalp i de hemen duyarsin merak etme zaman ucar gider...

hulyaaaa ben senden de jmitliyim aslinda...cimcime kiz bak daha gelen giden yok anacimmm

yok canım gelen giden ama gelecekse gelsin gidecekse gitsin ya bu nedir sıkıldım bekle bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…