- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.101
Annaaaam kiz senden umutluyduk hayirlisi olsun yaaa. cimcimcim seninde mi gelfiler.. hayirlisiolsun kizlar yaaa uzuldum amaa..
evet ben yine takıntılı takıldım :) ama çok şükür ki günümde geldi adetim :) yani 3 aydır düzenlii maaaşallah buna şükür hemen gelsin gitsinde bizde önümüze bakalım
Annaaaam kiz senden umutluyduk hayirlisi olsun yaaa. cimcimcim seninde mi gelfiler.. hayirlisiolsun kizlar yaaa uzuldum amaa..
KIZLAR bende sbah 7 bucukta yaptım ılk ıdrarla test kabak gibib tek çizgi:))) zaten onu beklerken 3 damla kırmızı geldi,meğersem zaten bneım batım bugunmüş ama şuan gelen giden yok kupkuruyum,kısacası benımde umutlar öbür aya kaldı,merve ve cimcimem aynı kaderı paylaşıyoruz ben artık ne yapacagımı sasırdım sanırım bu ay soğan kürü yapıcam, bi tarafım vardır bı hayır dıyo bı tarafım neden dıyo ama allahım isyandan korusun hayırlılarını nasip etsişn
canımmm şöyle düşün
sen şuan anne olmaya hazır değilsin vücudun zayıf ve bebeğin sana gelirse onu kaybedeceğini bildiği için senin en uygun zamanını bekliyo. neden diye düşünme. anneliğe henüz hazır değilmişiz demekki. Allah bilir biz bilemeyiz. soğan suyuna başla.
ben bu ay ikinci kürü yapacağım inşallah.
haziran bizim ayımız olacak Allah ın izni ile
Kizlar kirmizilar mi geldi yoksa( Allahtan hayirlisi kismet oteki ayadir ins...
Kızlar vardır Allahın bir bildiği bizlerde en kısa zamanda hayallerimize kavusuruz inşallah.
Kizlar kirmizilar mi geldi yoksa( Allahtan hayirlisi kismet oteki ayadir ins...
çok haklısın cimcimem çok doğru umudumuzu kaybetmek yok doğmgünü falan hıkaye olduama mutlaka bı hayır vardır inşallah dediğin gibi olur
soğan kürüne ne zaman başlamam lazım?
yaprağım ben henüz tam sökülmedim ama sabah 3 damla kırmızı gördüm test yaptım negatifti akşama kadar olurum sanırım kısmet.....
Kızlar vardır Allahın bir bildiği bizlerde en kısa zamanda hayallerimize kavusuruz inşallah.
kızlar sabah ne oldu bakın.
ben 44 kiloya düştüm. dün moralim çok bozuldu aktara gitmem gerekiyodu gitmişken kilo ve iştah için bitkisel bişey ver dedim arkadasıma.
oda bana balık hapı önerdi. kocaman fitil gibi kapsüller. neyse omega 3-6-9 yazıyo üstünde. bende bak işe yarayacaksa ver yaramazsa boşuna kullandırma dedim. arkadas zaten sana işe yaramayacak bişey asla vermem senin bünyeni tanıyorum bu ie yarar dedi. annesine vermiş eklem ağrıları için annesi kilo almaya başlayınca bırakmış. ben folik asit kullanıyorum aynı zamanda. bi zararı olurmu dedim. ben eşime doğumdan önce ve doğumdan sonra folik asit yerine bundan 1er kutu içirdim hiçbir zararı yok dedi. hatta doktor çok memnun kalmıştı ve kendiside gelip aldı sonra dedi. neyse 200 tane kapsül var içinde kutunun.
sabah eşim onu gördü
bu ne böyle dedi
bende vitamin benim için çok kilo verdim ilaçlar yüzünden takviye bu dedim.
zaten o doktorun ben taa ...............ilaç vere vere öldürcek seni bi deri bi kemik kaldın başka bi doktora git zaten bir ay sonra başka biyere götürcem adam akıllı doktora dedi.
bende noldu be neden kızdın dedim
meğersem benim herifim doktorun bana verdiği ilaçları araştırmış. başka doktorlara sormuş ve hepsi kullanmayın o kadar antibiyotik hamile kalmayı zorlaştırır yararlı bakterileride öldürürsünüz demiş.
benim bu ay ilaçlarımı kullanmadığımı biliyodu iyiki kullanmamışsın onlarıda dedi.
ben şimdi başka bi doktoru araştırıyodum zaten profesör buldum bi tane ama hergün poliklinik yapmıyomuş haftada bir gün yapıyomuş acaba ona gitsemmi kocamı dinleyip
inşallah canımmmm :))
soğana sen ilk kürden başlayacaksın adetin 7. günü başla 15 gün devam et sabah akşam yemeklerden yarım saat önce kaynat ılıktan biraz sıcak iç
amiin inşallah canımm
amin canım hayırlısı,
preseed kullanan gizemdi dimi bizdemi kullansak napsak
kızlar sabah ne oldu bakın.
ben 44 kiloya düştüm. dün moralim çok bozuldu aktara gitmem gerekiyodu gitmişken kilo ve iştah için bitkisel bişey ver dedim arkadasıma.
oda bana balık hapı önerdi. kocaman fitil gibi kapsüller. neyse omega 3-6-9 yazıyo üstünde. bende bak işe yarayacaksa ver yaramazsa boşuna kullandırma dedim. arkadas zaten sana işe yaramayacak bişey asla vermem senin bünyeni tanıyorum bu ie yarar dedi. annesine vermiş eklem ağrıları için annesi kilo almaya başlayınca bırakmış. ben folik asit kullanıyorum aynı zamanda. bi zararı olurmu dedim. ben eşime doğumdan önce ve doğumdan sonra folik asit yerine bundan 1er kutu içirdim hiçbir zararı yok dedi. hatta doktor çok memnun kalmıştı ve kendiside gelip aldı sonra dedi. neyse 200 tane kapsül var içinde kutunun.
sabah eşim onu gördü
bu ne böyle dedi
bende vitamin benim için çok kilo verdim ilaçlar yüzünden takviye bu dedim.
zaten o doktorun ben taa ...............ilaç vere vere öldürcek seni bi deri bi kemik kaldın başka bi doktora git zaten bir ay sonra başka biyere götürcem adam akıllı doktora dedi.
bende noldu be neden kızdın dedim
meğersem benim herifim doktorun bana verdiği ilaçları araştırmış. başka doktorlara sormuş ve hepsi kullanmayın o kadar antibiyotik hamile kalmayı zorlaştırır yararlı bakterileride öldürürsünüz demiş.
benim bu ay ilaçlarımı kullanmadığımı biliyodu iyiki kullanmamışsın onlarıda dedi.
ben şimdi başka bi doktoru araştırıyodum zaten profesör buldum bi tane ama hergün poliklinik yapmıyomuş haftada bir gün yapıyomuş acaba ona gitsemmi kocamı dinleyip
bence git canım bir fikrini al ne dıyo bakalım prof
tamam canım çok saol
arkadasım sekreteri oluyor onu aradım şimdi anlat durumumu ve bugün adetimn ilk günü onuda söyle ne zaman gel derse o zaman gelirim dedim tamam dedi haber vercek bana kimbilir belki kadın adetliyken çağırır bende hemen bu hafta gidiveririm
hadi bakalım şifa olsun inşallah
görün tabi başka doktor herzaman ıyıdır hem gıttın dıye ılla verdıgı ılacları yada herhangı bırseyı yaptırcak halın yok bır gorsun bakalım prof amcamın fıkrı ne ımıs
ayy bakalım ne dıcek bu doktor ınsallah sıfan olsun hayatım farklı bı görüş çok önemli
evet canım kimbilir belki bu daha iyi gelir. arkadasım fazla hasta almıyo günde 10-15 hastaya bakıyo ama çok ilgileniyo herşeyi araştırır demişti.
evet canım kimbilir belki bu daha iyi gelir. arkadasım fazla hasta almıyo günde 10-15 hastaya bakıyo ama çok ilgileniyo herşeyi araştırır demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?