HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy cok tatli ciftsinizzz .. :))))) canimmm insallah bu ay olcak olcakkkk...

hııı sorma tadımızdan yenmiyoruz şekerimizi fazla kaçırmışlar ay eve gelmiş yine soruyo yaa yokmu bişeyler diyo hissetmiyomusun hiç bişey olmuştur yada olmamaıştır diyedemi hissetmiyosun diyo ben her ay hissediyorumda napıyım bebeiş hissetmiyo zaten günler geçmiyo bide sorup suruyo iyice geriyo beni amaaan bizde sorsalar kızarız sormasalar kızarız

iştahım bi açıldıki sormayın ya bulantı falan yok sürekli yiyorummmmmm

ayy şu işin ortasını bi bulamadım gizoş yaaa neyse en azından bu seferki iyi bişey bak tamam güzelini buldun dahada bişey isteme niye şu olmuyo niye bu olmuyo deyip durma aynen böyle devam et sesin çıkmasın daha tamammı ye yede bebeişe kan can olsun topalak gibi tombiş tombiş gelsin kuzucuk

aayyyyy çok eğleniyorum
kocamın face adını değiştirdim kendi adımı yazdım profil resminide ikimizin resmini ayarladım beğenen beğenene ve kendisinin haberi yok büyük sürpriz olcak

alemsin ee allah izin verirse ne zaman haberi olcak öğreninceki tepkisini yaz mutlaka ay çok merak ettim senmisin bana face açtırmayıp kendi face sahibi olan ohhh iyi olmuş bide ebdanınkine lazım

Eki Görüntüle 710336

al sana 10 saat calısmıs 3 vesaıt degıstırmıs eve gıder gıtmezde poz vermıs ozlem

Anaaa karnin cikti mii telden giriyorum sen kac haftaliktin ki sekerim.... cok tatli olmussun muckkkk

canımmmmbenim bende çatlıyorummm ama sağlık ocagına verdım kan yarın saat 3 te arayacağım bakalım ama korkuyorum :S

Bu nasil saglik ocagi ben kan verdim saat aynu gun 3 te esim sonucumu aldi..

Huhhhhuhhh. islik islik islik....cok guzeeeelll.. iyi karnin falan tam cikmamiaken dugun isinide halletmis oldunnn... esinle de cok yakusiyosunuzz...

Son düzenleme:
Iyiyim hulyacim...senin yazilara guluyorum....esinde cok tatli. aranizdaki muhabbet hosuma gitti cok...bat ne zaman kac gun kaldi..adetlerin duzebnlimiydi bu soeulara cevap ariyorum:))))))

ay bende çok gülüyorum bize zaten canım sağolasın :))))) adetler düzensiz şeker garip pkoluyum ben ama geçen ay 29günde ondan önceki ayda 34günde adet oldum ben bu ay için 29günü baz alıyorum çünkü soğan içiyorum ya düzenlemiştir inş veee bugün adetin 19.günü geçmiyo şu günler bi türlü

Calismayi bitirmee daha cok varmuss...

yok canım bende bu koca olduktan sonra maşallah bu çalışmalar bitmez zaten adet bitti biteli çok şükür iki gün yapmadan sıyırdım dün akşam inletti beni ee bi önceki gün olmamış dün olcakmış ii dedim tamam senden kaçış yok sonra sabahın körü uyandırıyo ee kalk hadi akşam güzel olmadı bidaha yapalım bie susmuyo gitmiyo yap napcaksan beni rahatsız etmeden sonra sessizce çekil ben uyucam dedim

Kahvaltiii vaktiiii gorusiruz.

afiyet olsuuuunnn

merve canım naptın gelen giden yok dimi

gunaydınnnn canlarım malum bugün bat :) ama ne gelen var ne giden sabah kalktım kahve akıntı vardı bırde testım yıne hayalıııı neyse 3 te kan sonucumu alacagım Allah'ın iznıyle olursa basım ustune ama yoksa da Rabbı'm bunu uygun görmüş hakkımızda hayırlısı

ayyy canım maaşallah allahım nazarlardan saklasın süpersin

tesekkur ederız tatlım

cıktı kız cıktı göbüşümde cıktı bebısımde 16 haftalık canım
ay sımarıcam sımdı sorma cok cıkıyor dıye uzuluyordum elbıseler olmuyor dıe ama neyse hallettık bı sekılde o nar cıcegı elbıse kınamda 48 kg ıken gıydıgım elbıse sımdı 58 kg ıle gırdım ıcıne ama 10 gun sonra hayatta olmazdı
tesekkur ederız sekerım cok bekledım ben onu 7 senecık :)

Kahvaltiii vaktiiii gorusiruz.

afiyet olsun canım

günaydın kızlarr

gunaydın canım nasılsın?

ayyy cok guldum aksam guzel olmadı demesıne adamı nasıl alıstırdıysan artık ıns bu calısmaların karsılıgını alırsınız canım

canım moral bozmak yok bence guzel haberler alıcaz

hahah Allah sizi davul etmeye inşallah bu ay olucak kuzum.. çalışmalara devam et sen bebişiniz gelsin hayırlısıyla. seninde eşininde yüzünü güldürsün Amiiinn

teşekkür ediyorum kuzum ama sen kendini böle hırpalama lütfenn yeniden yeniden başlıyacaksın çalışmalara ve gün gelecek 9 ay hasret kalacaksın çalışmalara.. hepimiz baştan başladık sonunda hüsrana uğradık ama yılmadık yine başa döndük yine başladık. sende şimdi öle yapıcaksın ve Rabbimin istediği bir zamanda gelicek bebeğin sana.. İnan ve katıl aramıza

günaydın hepinizeee ve günaydın esracım sanada nasılsın bakem
Günaydın hülya günaydııınn

günaydın kızlarr
Günaydınlar olsun nesnesim kız gene bi ton iş mi yüklediler senin sırtına.

hadi bakalım inşalah bugün güzel haberlerimiz gelicek mendiller hazırlansın hade hopppaaaa

ÖZLEEEMM günaydın kuzuuum

kızlarrr sizin desteğiniz bana okadar moral veriyor ki anlatamam iyikiiii varsınız dün öyle bir ağladım kiiiiii ya farkında olmadan bebeğimi kaybettiysem die :S:S:S:S:SS eşime sarıldım uzunnnnn uzunnnn ağladım adamın üstünü salya sümük batırdım diyor ne olduuu neyse yakında çıkar kokusu dedi :) inş bugün güzel haberler veririm canım kocamaaaaaa :) onu çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…