HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın herkeseeee:)
eşimle mağazaya geldimm çalışcam bugünn evde yalnızlıktan napcağımı şaşırdımm.oramı buramı kırıp duruyorum
gelmişken bi ultrasona giriyim dedim canım çekti
2.5 cm olmuşş hihihihi

kız kolay gelsin :)

Bebiş başlamışmı hareketlere benım sanırım 8 9 haftalarda suyun ıcınde popoyu kaldırıp ındırdıgını goruyorduk :)

aman ne alıştırcam ay ben özünde bana geldiğinde öyleydi o annesi ne yedirdiyse buna hergün yaparız bide güzel oldu olmadı diye eleriz olmadıysa sil baştan bidaha yaaprız biz canım buarada senin 7sene bekledik demene anlam veremedim sen 2yıllık evli değilmiydin

aamiiin canım inş

deluuu niçün ağladın ben biyerde duymuştum anne hamile olduğunu öğrenene kadar yani habersizken bebeğinden allah korurmuş hiçbişey zarar vermezmiş bebeğe benim arkadaşım hamile olduğunu bilmiyodu test yaptı çıkmadı nasılsa değilim diye bide eşi askere gitmişti onun yanına gtcekti adet olmayım diye geciktirici felan içti sonra eşinin yanından döndükten donra bi öğrendiki meğer hamileymiş çok korktu bebeğe bişey olcak diye çünkü adet geciktiriciler bebeğe ne kadar zararlı biliyosundur ama allaha şükür nur topu gibi sapasağlam bi oğlu oldu

yaa varya ne alemsin kızım biz sana demedikmi eşin seni zincirlesin biyere kıpırdama diye sen kalkmış hasar zarar ziyan sakarlık ihtimali yüksek biyere işe çalışmaya gitmişin neyse bakalım inş kazasız belasız vukuatsız atlatırsın bugünü günün sonunda haber et bize iyiyim diye emi

kızlar bi arkadaşımın akrabası hamile yaklaşık bir haftası felan kaldı sabah akşam bekliyolar cumartesi ultrasona girmişler arkadaışm öyle bi anlatıyoki ağzı aynı annesine benziyo gözleri koca koca şusu şöyle busu böyle ayy nekadar heyecanlı bişey yaa rabbim hamiş olanların hepsinin sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucaklarına alabilmeyi nasip etsin ve bizlerede nasip etsin bunları yaşamayı

Amiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlarrrr benım kırmızılarrrr geldı ama uzgun degılım zamanım daha gelmemıs demek kı sımdı kırmızılar gıtsın calısmalara devam ıns

alemsin ee allah izin verirse ne zaman haberi olcak öğreninceki tepkisini yaz mutlaka ay çok merak ettim senmisin bana face açtırmayıp kendi face sahibi olan ohhh iyi olmuş bide ebdanınkine lazım

ay canım akşam o gelmeden ben yattım daha doğrusu yatak odasına gidip kitap okudum oda gelince aradı beni kapıyı aç diye hemen açmadım teli uyuyo numarası yaptım sonra kapıyı açtım o bana daha büyük bi sürpriz yaptı. sigarayı bırakmış
hayatta bırakamam derdi hep bırak deyince ben. neyse kutlama yapmak için mendil pasta almış yedim yattım ama hiç çaktırmadım ona sürprizimden. geç oldu yat istersen sende dedim tamam az sonra yatcam dedi pc yi açtı ben gittim yattım ama bişey demedi sabah kalkıncada bişey demedi gayte keyifliydi bilemiyorumki fırtına öncesi sessizlikmi acebaaa

kızlarrrr benım kırmızılarrrr geldı ama uzgun degılım zamanım daha gelmemıs demek kı sımdı kırmızılar gıtsın calısmalara devam ıns

bak demedi deme biz senle aynı anda hamile kalcaz kalırsak.
benim bat dündü ama gece 11 de geldiler. yani seni beklemişim sanki bende bugün kırmızılarla resmen tanıştım.
inşallah haziranda gelmezler caım

inş canım aman napalım gelsinlerde ne zaman isterlerse buyursunlar yalnız ben bu ay çok emindim hissediyorudm ve kahve akıntılar gelmzdı benden hıcccc galıba bebgım tutunamadı ya da kımyasal :S bakalım kan sonucumda cıkar

canım bu ay herkeste bi tuhaflık var
bak benim asla ama asla saat şaşmazdı normalde dün sabah 8 de olmam gerekiyordu
ama gece 11 de oldum.
onun dışında ablam ve bir arkadasım daha dün olmaları gerekiyordu onlarda olmadı
benden pazar günü yerleşme kanaması gibi pembe bi akıntı geldi bidaha arkası gelmedi
dünde bişey yoktu
akşam 9 gibi o yerleşme kanamasına benzer bişey yine geldi
ilk defa adetimden önce pembe gibi kahverengi gibi tuhaf bişey geldi
aynısı ablamdan ve arkadastanda gelmiş
ve forumdaki benim bir topiğimde de bu tarz kanaması olanlar var.

belirtilere çok takılma canım hazirana daha iyi hazırlanacağız

len ultrasonu nerden buldun deli kız

hastane var burda hemen dibimizde gittim 5 dkda

kız kolay gelsin :)

Bebiş başlamışmı hareketlere benım sanırım 8 9 haftalarda suyun ıcınde popoyu kaldırıp ındırdıgını goruyorduk :)

9+1 bugün kuşuummmm kıpırdanıyodu ama daha çok değilll :)
1 gün önden gidiyo sata göre 9+0 bugünn:)

Son düzenleme:

evet ben yine takıntılı takıldım :) ama çok şükür ki günümde geldi adetim :) yani 3 aydır düzenlii maaaşallah buna şükür hemen gelsin gitsinde bizde önümüze bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…