- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.121
selam kıslar, benım gunler geldi cattı, ama kendımı uzgun hıssedıyorum nedense
reglım 19mayısda, yarın kan testi yaptırıcam.
var ise orada cıkar muhtemelen. ama hıc bır belırtı yok, sabah ısımı olctum 36.7 cıktı.
bu aydan umitliydim ama nedense içimi bir umutsuzluk kapladı.
Allah ım cok sukur hersey için. cok sıkıyorum ondan olmuyor heralde.. bu ay ilk defa preseed ile denedik, tuttumu bilmiyorum.
ilk 6-7 gun kasıklarım cok agrıdı.. ama sımdı kesıldı artık, hayırlısı olsun.
Allah hepimizin göbuslerini saglıcaklı bebişlerle doldursun :)
hepinize cok selamlar sevgiler
hakkında hayırlısı olsun.Elinden geleni yap takdir Allahın aslında üzülüyoruz hepimiz elde değil ne yazıkki ama çokta yapacak bir şey yok hamile değilsek.Şu preseed ne işe yarıyor?eczanedenmi alıyorsunuz netten mi yoksa.
canım sadece sen değil topikteki herkes her ay kendini dinliyor.en ufak şeyi belirti sayıyor.umut olmasa yaşanır mı?üzüldüğüm tek noktaa ben neden bu kadar kendimi dinliyorumm
bak demedi deme biz senle aynı anda hamile kalcaz kalırsak.
benim bat dündü ama gece 11 de geldiler. yani seni beklemişim sanki bende bugün kırmızılarla resmen tanıştım.
inşallah haziranda gelmezler caım
Heyoooo kısçelerrrr ne haber yahuu :)
Iyilik canim senden ne haber :))
Temizlik derdindeyim dünden beri mutfağı temizliorum bugünde ama buralara gelmedende edemiorum :) 4 kilo almıştım rejime başladım -900 gitti bile :) 1 ayda gider bende rahatlarım
ya evet preseed nedir nasıl kullanılır ne işe yarar acil bilgi verirse gizem vallahi çok hayra geçer.
bence bu topiği cimcime devralsın.nesrin,iş yoğunluğundan olsa gerek hiç uğrayamıyor.
en azından bir süreliğine cimcimeye devretsin de başsız kalmayalım.
nesrini de seviyorum,sakın yanlış anlamasın ama valla benden bile az uğruyor topiğeeee.
çookkkk sahipsizzz çookkk
canım sadece sen değil topikteki herkes her ay kendini dinliyor.en ufak şeyi belirti sayıyor.umut olmasa yaşanır mı?
gördüğünüz gibi kendisi tam politikacıdır.başkan olmaya en uygun aday.vaatleri sonsuz.geçen ayda bana vaadetmişti,beraber hamiş kalıcaz diyeeeayrıca hamiş olursa çiçekli pijama da yollayacak
canım benim bu ulvi görevi bana layık gördüğün için teşekkür ederim
nesrinde uygun görürse elbette seve seve devralırım ama geçici bir süreliğine tabi. sonra nesrin gelince geri veririm
bana oy verin topiğe deniz getircem
ben herkesi hatırlıyorum sen ben merve rüzgar hep birlikte hamiş kalcaz he sonra tazebaharda var beebeek de var
çiçekli pijamalarım ovulasyonlarım ve gebelik testlerim bitmezlerse hepsini yollarım anacım yeterki gelsin bebişim
bakınnn ben demiştim.deniz de getirecek bize
valla bence çok isabetli bir karar olacak.
yalnız nesrine bunu kim söyleyecek?bu sayfaları okuyabileceğini sanmam,zaten uğramıyor.
bunu söylese söylese topiğin deli kızı gzmm sölerrrr.
hadi gzmcimmm sen bu işi halledersin.2 ayda bebişi halletmiş,her gün mik mik yapıp usanmamış biri olarak bu görev sana vız gelir tırıs gider
canım benim bu ulvi görevi bana layık gördüğün için teşekkür ederim
nesrinde uygun görürse elbette seve seve devralırım ama geçici bir süreliğine tabi. sonra nesrin gelince geri veririm
bana oy verin topiğe deniz getircem
ben herkesi hatırlıyorum sen ben merve rüzgar hep birlikte hamiş kalcaz he sonra tazebaharda var beebeek de var
çiçekli pijamalarım ovulasyonlarım ve gebelik testlerim bitmezlerse hepsini yollarım anacım yeterki gelsin bebişim
gizem kusmaktan kafasını kaldırdığı anda ayağını kırdığı için seni duyabileceğini sanmıyorum
o sandığından çok daha becerikli bi hatun.kusmaktan kafasını kaldırdığı anda ayağını kırdığı günün ertesinde kocasıyla çalışmaya gidecek kadar hemi deeee
güvenimiz tam kendisine.hatta o da senin özel kalemin olsunmüthiş ikili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?