- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.161
Face adini bilmiyorum. en iyisi sen beni ekle..esra dincel:))))
Kiss sen nerelerdesin kac gundurr..
ayyyy aşk olsun esracım.mik mikteydim herhaldesabah iş,akşam yemek bi de gece mesaisi olunca topiğe pek uğrayamadım.okula tek gözü makyajlı gitmişim yorgunluktan sen düşün halimi.
ayyyy aşk olsun esracım.mik mikteydim herhaldesabah iş,akşam yemek bi de gece mesaisi olunca topiğe pek uğrayamadım.okula tek gözü makyajlı gitmişim yorgunluktan sen düşün halimi.
bakınnn ben demiştim.deniz de getirecek bize
valla bence çok isabetli bir karar olacak.
yalnız nesrine bunu kim söyleyecek?bu sayfaları okuyabileceğini sanmam,zaten uğramıyor.
bunu söylese söylese topiğin deli kızı gzmm sölerrrr.
hadi gzmcimmm sen bu işi halledersin.2 ayda bebişi halletmiş,her gün mik mik yapıp usanmamış biri olarak bu görev sana vız gelir tırıs gider
gizem kusmaktan kafasını kaldırdığı anda ayağını kırdığı için seni duyabileceğini sanmıyorum
o sandığından çok daha becerikli bi hatun.kusmaktan kafasını kaldırdığı anda ayağını kırdığı günün ertesinde kocasıyla çalışmaya gidecek kadar hemi deeee
güvenimiz tam kendisine.hatta o da senin özel kalemin olsunmüthiş ikili
cimcime koptum sana :)))))))))))
Eki Görüntüle 711755 Eki Görüntüle 711754
ay valla duzeltemedım gızem senın ıcın yukledm sekerım
gülün diye söyledim zati şekerim.yoksaaamm hiç tek gözü makyajlı gider miyim benAyy guldurdun beni Allah iyiligini versin :))Bizim muhasebe ogretmenide dislerine surerdi sabah derslerinde ruju ..
Kis mik miktesin. diye tahmin ettimde bu kadar zamannnn mi surdu... eee mik mikler bitti mi. bat ne zaman
yaw ne ilginç.ben de su samuru olduğumuzdan şüpheleniyorum.ve de ben de hiç inanmıyorum,hamile kalamıycak gibi hissediyorum.
yoksa yoksaaaa,bu denli benzerlik.size anneeee diyebilir miyimmm??
ben daha da gitmem tükkenee falan çalışamam ben ayyy ne lanet bişey evde yalnızlıktan duvarlarla konuşur koyun sayarım daha iyi
Cimmcimeee seval sensinn dimi sekerr.... ekliyorum...
ben daha da gitmem tükkenee falan çalışamam ben ayyy ne lanet bişey evde yalnızlıktan duvarlarla konuşur koyun sayarım daha iyi
gülün diye söyledim zati şekerim.yoksaaamm hiç tek gözü makyajlı gider miyim ben
zaten bu halle çalışmak da nerden çıktı anlamadım.illa kaşınacaksın sen
rahat batıyor sana.ya kusacaksın ya barnağını kıracaksın olmadı işlerde sürüneceksin.
şimdi bundan da vazgeçtin,bakem haftaya bizi ne gibi sürprizler bekliyooo
elbetteeeee
biz sana didik olum biz sana didik
bende inzivaya çekilmenin enfes huzurunu tadıyorum haftaya mesai başlıyo kendimi senelik izinde gibi hissediyorum
Kiz gizos. senjn ciktimi gobiss...benim daha ayni...sadece. siskinligim cok oluyor.
ekşın arıyorum ben valla sorma bi kıçımın üstüne oturup duramadım valla yaa
ahahah iyi çalış her akşam arayıp sorcam görev tamammı diye
eneeee bilmiyorum benim zaten göbeğim vardı şimdi ayırt edemiyorumkiii
Kızlarrrrr Bugün doktortaydım Ve Benim velet sere serpe yaymış kendini Yiğidin malı meydanda olur misali Erkeğim ben diye gösteriyordu resmen kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?