HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyyy aşk olsun esracım.mik mikteydim herhalde sabah iş,akşam yemek bi de gece mesaisi olunca topiğe pek uğrayamadım.okula tek gözü makyajlı gitmişim yorgunluktan sen düşün halimi.

Ayy guldurdun beni Allah iyiligini versin :)) Bizim muhasebe ogretmenide dislerine surerdi sabah derslerinde ruju ..

Son düzenleme:
ayyyy aşk olsun esracım.mik mikteydim herhalde sabah iş,akşam yemek bi de gece mesaisi olunca topiğe pek uğrayamadım.okula tek gözü makyajlı gitmişim yorgunluktan sen düşün halimi.

Kis mik miktesin. diye tahmin ettimde bu kadar zamannnn mi surdu... eee mik mikler bitti mi. bat ne zaman

söylerim ben kötü bişey değilki bu daha derli toplu olur topiğimiz onun içinde iyi olur bence ilgilenemiyo yoğunluğundan zaten iyi olur sanırsammmmm :)

gizem kusmaktan kafasını kaldırdığı anda ayağını kırdığı için seni duyabileceğini sanmıyorum

üstüne kusarım bakk

Ayyy ne dedikodumu yapmışsınız hee

cimcime koptum sana :)))))))))))

Eki Görüntüle 711755 Eki Görüntüle 711754
ay valla duzeltemedım gızem senın ıcın yukledm sekerım

oyyyyyy yerimmm ben bunuuu kocamann be buuu maşallahhh benim şimdi bunun biraz küçügü ama bebek değil GÖBEKKKK

yaw ne ilginç.ben de su samuru olduğumuzdan şüpheleniyorum.ve de ben de hiç inanmıyorum,hamile kalamıycak gibi hissediyorum.
yoksa yoksaaaa,bu denli benzerlik.size anneeee diyebilir miyimmm??

oooğğhhh tanrım ne mes'udum
yıllardır hep bu anın hayaliyle yaşadım
ömrüm boyunca seni seviciiim yavrum
tanrımm

senin annen bir melek yavrum

ben daha da gitmem tükkenee falan çalışamam ben ayyy ne lanet bişey evde yalnızlıktan duvarlarla konuşur koyun sayarım daha iyi

zaten bu halle çalışmak da nerden çıktı anlamadım.illa kaşınacaksın sen
rahat batıyor sana.ya kusacaksın ya barnağını kıracaksın olmadı işlerde sürüneceksin.
şimdi bundan da vazgeçtin,bakem haftaya bizi ne gibi sürprizler bekliyooo

Cimmcimeee seval sensinn dimi sekerr.... ekliyorum...

elbetteeeee

ben daha da gitmem tükkenee falan çalışamam ben ayyy ne lanet bişey evde yalnızlıktan duvarlarla konuşur koyun sayarım daha iyi

biz sana didik olum biz sana didik
bende inzivaya çekilmenin enfes huzurunu tadıyorum haftaya mesai başlıyo kendimi senelik izinde gibi hissediyorum

ekşın arıyorum ben valla sorma bi kıçımın üstüne oturup duramadım valla yaa

elbetteeeee

biz sana didik olum biz sana didik
bende inzivaya çekilmenin enfes huzurunu tadıyorum haftaya mesai başlıyo kendimi senelik izinde gibi hissediyorum

ahahah iyi çalış her akşam arayıp sorcam görev tamammı diye

Kiz gizos. senjn ciktimi gobiss...benim daha ayni...sadece. siskinligim cok oluyor.

eneeee bilmiyorum benim zaten göbeğim vardı şimdi ayırt edemiyorumkiii

hergün girer günlük rapor veririm tamam

Kızlarrrrr Bugün doktortaydım Ve Benim velet sere serpe yaymış kendini Yiğidin malı meydanda olur misali Erkeğim ben diye gösteriyordu resmen kendini

Kız çocuktan sonra erkek Çocuk tuhaf geliyor ama Rabbim o duyguyuda tattırıcak işallah.Kıs cimcime Kızını alırım oğluma diyeceğim ama Senden kızda alınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…