HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

keskeeeee be özlemimmmm ama hiç zannetmiyorum cimcime de ki aynı düşünce bende de var sanki ben hiç hamiş olamıcam ::S

mervecım yapma boyle ne demek oyle cımcıme ıle ıkınızın kafalarını bırlestırıp kıvılcım cıkartabılıyormuyuz dıye bakcam boyle konusursanız daha :) acı bıber surcem dıllerınıze

ayyy bence sen bu ay hak ettın cok calıstın dersıne ınsallah mevlam gulecek yuzunuze hadı bakalım :)

Şu istanbul'un havası gibi ruh halimiz de gel gitli:)Gece o kadar yağmur yağdı sabah işe gelirken üşüdüm .Şimdiye kadarda kapalıydı hava 2 dk önce nasıl bir güneş açtı:)bizlerde böyleyiz işte.

Kızlar evlat edinenler topiğinden yalnıza bir diyalog.Neler yaşayacağımızı bilmiyoruz burdaki insanlarda belki bizler gibi beklediler,tedavi oldular ama olmadı.Rabbim yollarını evlat edinme aşamasına kadar getirmiş.Gerçektende ne kadar kocaman yürekleri varmıs Allah bebeklerine kavusturup mutlu etsin hepsini....

--yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz

-- allah hepimizin yardımcısı olsun beni üst sıraya almanız gerekecek :))))))))
çok sevindim adına. sıraların kıpırdamaya başlaması da güzel.
bir hareketlenme var demekki...allah gönüllerinizi birleştirsin.
gönül sıcaklığı versin. darısı bekleyen, sabrı kalmayan, sabrı tükenen bütün anne adaylarına.
sıra işi kolay sen hayırlısı ile bebişini kucağına bir al...:)

isyan etmiyoruz canım etten kemikten insanız sonucta bir an umutsuzluğa düşüyor insan.MUCİZELER HEP ANSIZIN GELİRMİŞ.bende o mucizemi bekliyorum:)Allahım hepimize yardım etsin.

canım benm isyan ediyoruz yada ediyosunuz demek istemedim ama nolur ümidvar olmaya çalışalım inş rabbim o mucizesini hepimize göstercek inanmak başarmanın yarısıymış bunu yapalım önce sonra diğer yarısıda inş geliverir hemencecik

iiinnnnnşallah valla heyecanlıyım ama bi yandan da sakinim anlamadım ruh halimi bende

Gunaydin kizlarrrrr

Ohh ne. guzel pozitifsin. hadi seni ve ebdayi bekliyoruz bat i en yakin olanlar sizlersiniz sanirim....sen pizitifi gor...bak ne fikirler cikar burdan canim...hadi heycanla bekliyoruzzz

ebdayla batlarımız aynı tabi benimki geçen ayki gibi 29günde gelecekseki innşş gelmez 9ay boyunca çok sağolasın canım

hsst ---- mutlu sona ulaşırsın bu ay inşallah.

amin canım inşşş bu ay ben arkamdanda sizler inş hep birlikte hamiş oluveririzde nesrin hamiş ikonu koymaktan usanır

canım ne bileyim oyle umutsuzum işte am aslllaaaaa ısyyaaaann etmek yok Rabbi'm dedğin gibi dogru zamanı bekliyrduk bebegımı gönderme için Rabbi'me sıgındık zaten be güzelim başka yapacak neyımız var kı

annem soğana adetin 2. günümü başlanıyodu benim bugün 2. günüm başlayayımmı bugün

kuşum adet bitince 2.gün başladım hatta benim akıntı garip şekilde devam etti ortalama bişey yaptım kafamda öyle başladım ben yani şöyle özetliyim 26 nisan adet oldum (normalde 5-6günde biter) 30nisanda bitti 3mayısa kaadr akıntı devam etti 4mayısta başladım ben soğana ve ikinci kür 10gün içiliyo

sonbaharım pozitifsin demişsin ya bu sizin sayenizde inanki ben bu siteye kaydolup buraya yazmaya başladım başlayalı eskiye nazaran daha pozitifim işyerinde uyuklamıyorum (nadiren olanları saymıyorum) iyi geliyosunuz bana yani
hepinizden allah razı olsun kızlar artık sadece bebek değil her ne konuda olursa olsun en ufak bi sıkıntımda mutluluğumda ilk haberdar etmek için can attığım kişilersiniz biliyorumki dara düşsem her şekilde elinizden ne gliyosa yardıma hazırsınız (tabi bende aynı sizler için herşeye hazırım) birlikte sevinçelerimzle sevinip üzüntülerimizle üzüldüğüm bisürü kızkardeşim bisürü arkadaşım oldu burda

kesinlikle öyle burası bağımlılık yaptı:)bazen diyorum girmeyeceksin 2-3 ay ara verdim ya tedaviye ben .kafandan at internetede girme ama merak ediyorum kızlar ne yapmıs ne etmiş,kimler hamile kalmıs v.s diye.Allahtan dileğim tanıdıgım tanımadığım ve burda sizler kimler varsa evlat sahibi olmak isteyen Allahım çok bekletmesin bizlerede anne olmayı nasip etsin mübarek günler hürmetine.

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru soğan suyu kürü tarifi açıkladı!

1 adet orta boy kuru ve beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).

Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.

Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.

ay ben bunu aklımda tutamıyorum yaa telefonuma kaydettim 30 mayısta başlıcam 5 haziranda bırakcam

2. Kur adete 10 gun kalaaa:)))))) muhtemel adet 10 haziransa 1 inde basla..n

kızcıklar şimdi şöyle oluyor saraçoğlu zatı muhteremin sitesinde ben soğana ilk başladığımda hatta kendisiyle telefonda haşır neşir olup sonra akraba olduğumdada dediğiniz gibi yazıyordu ikinci küre adetten 10gün önce yazıyordu hatta benimde kafam karışıyodu adetim düzenli değilki nerden bilcem 10gün kaldığını vede ya bebek olduysa zararı olmazmı diye amma velakin sonradan siteyi güncellemiş bu adam soğan topiğinde sordum bende bunu hatta ve dedilerki herkesin adet süresi farklı olduğu için kimi 5 günde kimi 8günde temizlendiği için adet bittikten 2-3gün sonra başlanılır yazmış ve herkes benim gibi muallakta kaldığı ve kafası karıştığı için ikinci kürüde ikinci adet bittikten 2 gün sonra başlanılır yazmış bende öyle yaptım mantıklıda geldi bebiş olursa zararıda olmaz hem

Hamilelikte 3.Hafta Belirtileri Nelerdir?

Siz henüz hiçbir değişiklik farketmeseniz de hamileliğin en kritik olayı gebeliğin bu haftasında gerçekleşir; döllenme. Yumurtalıktan atılıp, tüp boyunca rahme doğru ilerlemekte olan yumurta hücresi bir grup sperm hücresi ile karşılaşır. Fakat bu sperm hücrelerinden ancak bir tanesi yumurta hücresinin üstündeki zırh tabakasını (zona pelusida) delerek yumurta hücresinin içerisine girmeyi başarır, bu olayın ardından birtakım kimyasal reaksiyonlar ile yumurta hücresi üzerindeki zırh tabakası daha da kuvvetlenerek bir başka sperm hücresinin içeri girmesine engel olur. Yumurta hücresine ulaşmayı başaran sperm hücresi genetik kodunu yumurta hücresi ile birleştirir. Bu olaya döllenme, oluşan yeni hayata ise zigot denir. Bu dönemde ileride doğacak bebeğin tüm genetik yapısı ve cinsiyeti belirlenmiş olur.Döllenmeden sonra daha küçücük bir hücreden ibaret bebeğin hücreleri hızla çoğalmaya devam eder, bu arada rahim içine doğru olan seyahati de devam etmektedir. Bu seyahat 3-4 gün içinde son bulacaktır. Rahim içine ulaştığında hücre sayısını 16 ya çıkarmıştır. Embriyo kendisi için hazırlanmış olan rahim içerisinde yerleşebileceği uygun bir yer seçer. Sıklıkla rahmin fundus dediğimiz en üst kısmında ve arka duvara yerleşir. Bu olaya implantasyon denir. İmplantasyonun gerçekleşmesini hızla çoğalıp farklılaşan embriyonun trofoblast (bu hücreler ileride bebeğin eşi yani plasentayı oluşturacaktır) denen hücreleri sağlar. Bu hücreler birtakım yıkıcı enzimler salgılayarak rahmin duvarı içinde ilerleyerek kendisi için uygun ve güvenli bir yer açmakta ve ayrıca beslenebileceği kan gölcükleri oluşturmaktadır.

Bu haftada hamile kaldığımı hissedebilir miyim ?
Bu dönemde nadiren de olsa birkaç damladan fazla olmayan ve kendiliğinden duran bir ara kanama ile karşılaşabilirsiniz. Bu kanamaya implantasyon kanaması denir. Nedeni bebeğin rahme tutunmaya çalışırken yıkıcı enzimler salgılamasıdır. Bu ara kanama olmaz ise anne adayı başka herhangi bir ruhsal veya fiziksel değişiklik hissetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…