- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.201
keskeeeee be özlemimmmm ama hiç zannetmiyorum cimcime de ki aynı düşünce bende de var sanki ben hiç hamiş olamıcam ::S
günaydın kızlar geri sayıma başladım gerçi adetin ilk gününden beri sayıyorum ama resmi olarak başladım 9gün kaldı bata hatta ateş tablosuna bakarsak en geç 1 haftaya test yap adet olmazsan diyo ama takmıcam onu cumartesiye kadar ateşim yüksek çıkarsa ve adet olmazsam cumartesi test yapıp ertesi günü kocama bunu nasıl bi sürprizle söyleyim diye fikri isticem sizden ayy inşallah olur sanki herşey bitti bi sürpriz kaldı daha 9 gün geçcek adet olmucam ateş yüksek değerlerde devam etcek sonra test aşamasına geçicemde testte pozitif çıkcakta oohooooh çok işim var çoookkkk
buarada dün soğanımın ikinci kürünüde bitirmiş bulunmaktayım huzurlarınızda affferim bana en kocamanından
ne dıyımkı hepsı aynı valla bende sızıyorum koltukta ınsan bısı atar ustume 2 saat uyumusum oyle sımdıde tıtrıyorum sanırım gece epey usutmusum hıc dusunce yok bu kocalarda hıcc daha oncede dedım uyudugumu farkederse bı battanıe at dıye nerdeeee ustelık battanıyede yattıgım odada mevcut var dusuncesız bunlar dusuncesız merak etme yanı hamıs oldugundada sorunlar devam edecek :)
insanın zoruna giden kadınlar ne kadar fedakar kendimizden önce onları düşünüyoruz mesela o yemekleri kendimize yapmıyoruz herhalde ay çorba da olsun salatada olsun yanına şuda olsun diye kosturuyoruz bir şey desen yapma dısardan söyleriz diyor ya.surat asılınca ancak 2 saat sonra ne oldu bir şeyinmi var der.Bunların yaradılışı böyle demekki hamilesin insan düşünür ya .hammaddeleri bayagı bir kütük bunların.
aman gıtmez mı bende dıyorum aynılarını. Aynı anda eve gırıyoruz ben ustumu bıle degısmeden mutfaga o tv yada pc basına masaya catal kasık ve bardak koyarsa bıde masayı o kurmus oluyor yemegı o hazırlamıs oluyor
sorma yanı sorma ne adaletsız dunya
ne bu düşünceler beeee napıosunuz siz öyle kötü düşünceler yollamayın evrene olcak inş rabbim hepimize özenip bezenip vercek onun için en uygun zamanı bekliyo ve bekletiyo belkide bizi deniyo isyan edeceklermi yoksa kurana namaza duaya daha sıkı sarılıp banamı yönelecekler diye kızlar rabbim veripte acısını göstermesin o şekilde imtihan etmesin inş hiçkimseyi inş imtihanımız bebeklerimizi biraz beklemektir ve onuda başarıyla en tez zamanda geçeriz burda sürekli yağmur yağıyor mübarek üç aylarda geldi yarında kandil bol bol dua edelim kızlar iyi değerlendirelim bence
yuregıne saglık hıh boyle azarla bunları
isyan etmiyoruz canım etten kemikten insanız sonucta bir an umutsuzluğa düşüyor insan.MUCİZELER HEP ANSIZIN GELİRMİŞ.bende o mucizemi bekliyorum:)Allahım hepimize yardım etsin.
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum :) önünde seni çok mu çok heycanlı bir süreç bekliyor.İnşallah ateşin hep bu yükseklikte devam eder. :) ilişkilerin zaten hep vardı inşallah bebeğinde tutunup bu ay gelir. Sen bunu bu ay fazlasıyla hakettin
Gunaydin kizlarrrrr
Ohh ne. guzel pozitifsin. hadi seni ve ebdayi bekliyoruz bat i en yakin olanlar sizlersiniz sanirim....sen pizitifi gor...bak ne fikirler cikar burdan canim...hadi heycanla bekliyoruzzz
hsst ---- mutlu sona ulaşırsın bu ay inşallah.
mervecım yapma boyle ne demek oyle cımcıme ıle ıkınızın kafalarını bırlestırıp kıvılcım cıkartabılıyormuyuz dıye bakcam boyle konusursanız daha :) acı bıber surcem dıllerınıze
ayyy bence sen bu ay hak ettın cok calıstın dersıne ınsallah mevlam gulecek yuzunuze hadı bakalım :)
aman gıtmez mı bende dıyorum aynılarını. Aynı anda eve gırıyoruz ben ustumu bıle degısmeden mutfaga o tv yada pc basına masaya catal kasık ve bardak koyarsa bıde masayı o kurmus oluyor yemegı o hazırlamıs oluyor
sorma yanı sorma ne adaletsız dunya
yuregıne saglık hıh boyle azarla bunları
sağolasın kuşum
ayy benimkide alıyo eline tableti güya bana destek olmuş oluyo ben sofrayı toplarken yanımda duruyo şunları dolaba yerleştir diyorum bi elinde sigara bi elinde tablet ıkış pıkış verdiklerimi dolapta nereyi bulursa tıkıştırıyo artık bende delleniyorum bide ya boşver sonra topla yorulma diyo zaten yemeği 10da yiyoruz yemekten kalktığımızda 10buçuk oluyo sonra nezaman toplucaksak sonra dışardan adammı gelip toplucak diyoruz kızıyo bide aklı sıra düşüncesiz adamlar
canım azarlamak demeyelimde ya kendimizi üzüyoruz umutsuzluğa kapılıp valla helede sonbaharım'ın o ümitsizliği kaç gündür cidden beni çok üzüyo noooolur kimse üzülmesin artııııkkkkk
Kızlar evlat edinenler topiğinden yalnıza bir diyalog.Neler yaşayacağımızı bilmiyoruz burdaki insanlarda belki bizler gibi beklediler,tedavi oldular ama olmadı.Rabbim yollarını evlat edinme aşamasına kadar getirmiş.Gerçektende ne kadar kocaman yürekleri varmıs Allah bebeklerine kavusturup mutlu etsin hepsini....
--yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz
-- allah hepimizin yardımcısı olsun beni üst sıraya almanız gerekecek :))))))))
çok sevindim adına. sıraların kıpırdamaya başlaması da güzel.
bir hareketlenme var demekki...allah gönüllerinizi birleştirsin.
gönül sıcaklığı versin. darısı bekleyen, sabrı kalmayan, sabrı tükenen bütün anne adaylarına.
sıra işi kolay sen hayırlısı ile bebişini kucağına bir al...:)
rabbim kimseyi o duruma getirmesin o evlatlarını sokağa bırakıp evlat edinilmek zorunda bırakanlarada rabbim ... valla uygun lafıda bulamıyorum rabbim en uygun cezayı verir inş.
mervecım yapma boyle ne demek oyle cımcıme ıle ıkınızın kafalarını bırlestırıp kıvılcım cıkartabılıyormuyuz dıye bakcam boyle konusursanız daha :) acı bıber surcem dıllerınıze
ayyy bence sen bu ay hak ettın cok calıstın dersıne ınsallah mevlam gulecek yuzunuze hadı bakalım :)
sağolasın kuşum
ayy benimkide alıyo eline tableti güya bana destek olmuş oluyo ben sofrayı toplarken yanımda duruyo şunları dolaba yerleştir diyorum bi elinde sigara bi elinde tablet ıkış pıkış verdiklerimi dolapta nereyi bulursa tıkıştırıyo artık bende delleniyorum bide ya boşver sonra topla yorulma diyo zaten yemeği 10da yiyoruz yemekten kalktığımızda 10buçuk oluyo sonra nezaman toplucaksak sonra dışardan adammı gelip toplucak diyoruz kızıyo bide aklı sıra düşüncesiz adamlar
canım azarlamak demeyelimde ya kendimizi üzüyoruz umutsuzluğa kapılıp valla helede sonbaharım'ın o ümitsizliği kaç gündür cidden beni çok üzüyo noooolur kimse üzülmesin artııııkkkkk
rabbim kimseyi o duruma getirmesin o evlatlarını sokağa bırakıp evlat edinilmek zorunda bırakanlarada rabbim ... valla uygun lafıda bulamıyorum rabbim en uygun cezayı verir inş.
amin canım Allah kimseyi o duruma getirmesin o yavrularada yazık allah nasıl bir dengede yaratmıs dünyamızı evlat edinmeyenlerde olmasa onlarda sokak çocugu olacak hayatları mahvolacak dediğin gibi Allah onları terk edenleri bildiği gibi yapsın.Canım burda senin enerjine hayranım zaten bir sürü seyle ugrasıyorsun yinede müthiş pozitifsin bu yansıyor gerçekten.
ne bu düşünceler beeee napıosunuz siz öyle kötü düşünceler yollamayın evrene olcak inş rabbim hepimize özenip bezenip vercek onun için en uygun zamanı bekliyo ve bekletiyo belkide bizi deniyo isyan edeceklermi yoksa kurana namaza duaya daha sıkı sarılıp banamı yönelecekler diye kızlar rabbim veripte acısını göstermesin o şekilde imtihan etmesin inş hiçkimseyi inş imtihanımız bebeklerimizi biraz beklemektir ve onuda başarıyla en tez zamanda geçeriz burda sürekli yağmur yağıyor mübarek üç aylarda geldi yarında kandil bol bol dua edelim kızlar iyi değerlendirelim bence
annem soğana adetin 2. günümü başlanıyodu benim bugün 2. günüm başlayayımmı bugün
amin canım Allah kimseyi o duruma getirmesin o yavrularada yazık allah nasıl bir dengede yaratmıs dünyamızı evlat edinmeyenlerde olmasa onlarda sokak çocugu olacak hayatları mahvolacak dediğin gibi Allah onları terk edenleri bildiği gibi yapsın.Canım burda senin enerjine hayranım zaten bir sürü seyle ugrasıyorsun yinede müthiş pozitifsin bu yansıyor gerçekten.
ayy sorma valla bu ay bende bi pozitiflik bi pozitiflik normalde melankoli bi insanım herşeyin olumsuzunu düşünürüm ama bu ay bi garibim anlamadım valla ama sen bu ay olmazsa ay sonunda gör bak benim pozitifliğimi valla kendimden korkuyorum inş hamile olmasam bile rabbim o üzüntüyü hemencecik fazla yıkılmadan atlatmamı nasip eder
aman ben neyle uğraşıyorumki canım valla bayan olduğu halde ne ağır işler yapanlar var ve kocası tam öküz olanlar var bakma sen bende kızıyorum öküz möküz diyorum ama benimkide hepimizinkide aslında şükretmememiz gereken kocalar duyuyoruz etrafta ne adamlar var rabbime çok şükür şu halime çalışmayı sevmesemde işimde huzurluyum evimde huzurluyum herşeyim yolunda gidiyo bi sağlık sorunumuz çözülemicek bişeyimiz yok tek sıkıntı bebek rabbim onuda nasip etcektir inş hepimize
ayy sorma valla bu ay bende bi pozitiflik bi pozitiflik normalde melankoli bi insanım herşeyin olumsuzunu düşünürüm ama bu ay bi garibim anlamadım valla ama sen bu ay olmazsa ay sonunda gör bak benim pozitifliğimi valla kendimden korkuyorum inş hamile olmasam bile rabbim o üzüntüyü hemencecik fazla yıkılmadan atlatmamı nasip eder
aman ben neyle uğraşıyorumki canım valla bayan olduğu halde ne ağır işler yapanlar var ve kocası tam öküz olanlar var bakma sen bende kızıyorum öküz möküz diyorum ama benimkide hepimizinkide aslında şükretmememiz gereken kocalar duyuyoruz etrafta ne adamlar var rabbime çok şükür şu halime çalışmayı sevmesemde işimde huzurluyum evimde huzurluyum herşeyim yolunda gidiyo bi sağlık sorunumuz çözülemicek bişeyimiz yok tek sıkıntı bebek rabbim onuda nasip etcektir inş hepimize
hep pozitif ol inşallah.Bakalım bu ay sonu kimlerden güzel haber gelecek.evet çok şükür halimize bizimkide dert mi neler var allahım beterinden korusun.Ama bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah.
sonbaharım pozitifsin demişsin ya bu sizin sayenizde inanki ben bu siteye kaydolup buraya yazmaya başladım başlayalı eskiye nazaran daha pozitifim işyerinde uyuklamıyorum (nadiren olanları saymıyorum) iyi geliyosunuz bana yani
hepinizden allah razı olsun kızlar artık sadece bebek değil her ne konuda olursa olsun en ufak bi sıkıntımda mutluluğumda ilk haberdar etmek için can attığım kişilersiniz biliyorumki dara düşsem her şekilde elinizden ne gliyosa yardıma hazırsınız (tabi bende aynı sizler için herşeye hazırım) birlikte sevinçelerimzle sevinip üzüntülerimizle üzüldüğüm bisürü kızkardeşim bisürü arkadaşım oldu burda
kuşum adet bitince 2.gün başladım hatta benim akıntı garip şekilde devam etti ortalama bişey yaptım kafamda öyle başladım ben yani şöyle özetliyim 26 nisan adet oldum (normalde 5-6günde biter) 30nisanda bitti 3mayısa kaadr akıntı devam etti 4mayısta başladım ben soğana ve ikinci kür 10gün içiliyo
annem soğana adetin 2. günümü başlanıyodu benim bugün 2. günüm başlayayımmı bugün
Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru soğan suyu kürü tarifi açıkladı!
1 adet orta boy kuru ve beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
ay ben bunu aklımda tutamıyorum yaa telefonuma kaydettim 30 mayısta başlıcam 5 haziranda bırakcam
2. Kur adete 10 gun kalaaa:)))))) muhtemel adet 10 haziransa 1 inde basla..n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?