- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.181
ay ben hiç inanmıyorum nedensesanki hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum
Bende pek gobis yok ama kozalaklada konusmuyorum gerekli kalmadikca yarin is yerindekilere cektirir aksam atarim :)
maşallah maşallah .Allah bize de en kısa zamanla bebişli göbüşler nasip etsinnnn,topikçekkk
ayyyy aşk olsun esracım.mik mikteydim herhaldesabah iş,akşam yemek bi de gece mesaisi olunca topiğe pek uğrayamadım.okula tek gözü makyajlı gitmişim yorgunluktan sen düşün halimi.
söylerim ben kötü bişey değilki bu daha derli toplu olur topiğimiz onun içinde iyi olur bence ilgilenemiyo yoğunluğundan zaten iyi olur sanırsammmmm :)
üstüne kusarım bakk
Ayyy ne dedikodumu yapmışsınız hee
oyyyyyy yerimmm ben bunuuu kocamann be buuu maşallahhh benim şimdi bunun biraz küçügü ama bebek değil GÖBEKKKK
çok şükür mik mikler bitti ama ben de bittimbata daha var canım.23 mayısta beklemiyoruz inş kendisini
Kızlarrrrr Bugün doktortaydım Ve Benim velet sere serpe yaymış kendini Yiğidin malı meydanda olur misali Erkeğim ben diye gösteriyordu resmen kendini
Kız çocuktan sonra erkek Çocuk tuhaf geliyor ama Rabbim o duyguyuda tattırıcak işallah.Kıs cimcime Kızını alırım oğluma diyeceğim ama Senden kızda alınmaz
Saçmalama be tatlım sen ilk ay ceketle hamiş kalmadın mı şimdi neyin umutsuzluğu bu
Kız devam et 3 4 gün daha erken dah bırakma
Kızlarrrrr Bugün doktortaydım Ve Benim velet sere serpe yaymış kendini Yiğidin malı meydanda olur misali Erkeğim ben diye gösteriyordu resmen kendini
canım ben 8inde çarşamba günü yani yımırtlamıştım.doktorda ultrasonda gördüm,doktorda söyledi,çatlamışlar diye.zaten çatlatma iğnesi olmuştum.pazara kadar çalıştım.en son 11 mayısı mesai.
zaten yumurta dediğin nedir ki?24 saat ömrü var.
yani ben yımırta çoktan mefta olmuştur diye düşünerekten 11inden sonra bıraktım.yanlış mı ittim acaba?
Günaydın ballı börekler :)
günaydın tatlı göbiş ,gündüz ortalarda yoksunuz akşamlarıda kaynatıyorsunuz evde internette pc de telefonda olmasına rağmen her bir şey var yani ama ben giremiyorum işlerden ve eşimden dolayı:)
Bende aslında cok fazla gıremıorum ama yınede dedıkodu kazanının ucuna kulagına yetısıyorum
sorma ya ısten eve gelınce vakıt neyım kalmıyoryemekdı masa topla ertesı gun yemegı dusun he bıde benım gıbı yak sonra onu sonra da bı kosede sız
cimcime koptum sana :)))))))))))
Eki Görüntüle 711755 Eki Görüntüle 711754
ay valla duzeltemedım gızem senın ıcın yukledm sekerım
aynen öyle gerçekten zaman kalmıyor akşam için yemek hazırla daha yemeği yerken yarın akşam ne yapsam diye düşün sonra çay faslı ütü varsa ütü sonrada birde adamların kaprisini çek özellikle dedim benimkine haftasonu bak 11.günüm bu hafta sıkı çalışmamız lazım diye yokkk nerde pc den ayrılamıyor saat kaç olmus yatıyorum diyorum 5 dk daha diyor bana ya.yazılı müracat mı yapacağım ben değil mi?bende yattım sinirden uyuyamadımda sanki ben çok meraklıyım.o da ne zaman sonra geldi uyudu horul horul.sinir oluyorum bazen ben ne diye ugrasıyorum diye ya.
Canım arkadasımmm maasallah cokkkk tatlısınız.Ay banada nasip olacak mı göbüşümü böle görmkeee
ne dıyımkı hepsı aynı valla bende sızıyorum koltukta ınsan bısı atar ustume 2 saat uyumusum oyle sımdıde tıtrıyorum sanırım gece epey usutmusum hıc dusunce yok bu kocalarda hıcc daha oncede dedım uyudugumu farkederse bı battanıe at dıye nerdeeee ustelık battanıyede yattıgım odada mevcut var dusuncesız bunlar dusuncesız merak etme yanı hamıs oldugundada sorunlar devam edecek :)
ıns en kısa zamanda nasıp olacak cnm :) belkı de bu ay
tesekkur ederız
çok şükür mik mikler bitti ama ben de bittimbata daha var canım.23 mayısta beklemiyoruz inş kendisini
ne dıyımkı hepsı aynı valla bende sızıyorum koltukta ınsan bısı atar ustume 2 saat uyumusum oyle sımdıde tıtrıyorum sanırım gece epey usutmusum hıc dusunce yok bu kocalarda hıcc daha oncede dedım uyudugumu farkederse bı battanıe at dıye nerdeeee ustelık battanıyede yattıgım odada mevcut var dusuncesız bunlar dusuncesız merak etme yanı hamıs oldugundada sorunlar devam edecek :)
insanın zoruna giden kadınlar ne kadar fedakar kendimizden önce onları düşünüyoruz mesela o yemekleri kendimize yapmıyoruz herhalde ay çorba da olsun salatada olsun yanına şuda olsun diye kosturuyoruz bir şey desen yapma dısardan söyleriz diyor ya.surat asılınca ancak 2 saat sonra ne oldu bir şeyinmi var der.Bunların yaradılışı böyle demekki hamilesin insan düşünür ya .hammaddeleri bayagı bir kütük bunların.
ne bu düşünceler beeee napıosunuz siz öyle kötü düşünceler yollamayın evrene olcak inş rabbim hepimize özenip bezenip vercek onun için en uygun zamanı bekliyo ve bekletiyo belkide bizi deniyo isyan edeceklermi yoksa kurana namaza duaya daha sıkı sarılıp banamı yönelecekler diye kızlar rabbim veripte acısını göstermesin o şekilde imtihan etmesin inş hiçkimseyi inş imtihanımız bebeklerimizi biraz beklemektir ve onuda başarıyla en tez zamanda geçeriz burda sürekli yağmur yağıyor mübarek üç aylarda geldi yarında kandil bol bol dua edelim kızlar iyi değerlendirelim bence
günaydın kızlar geri sayıma başladım gerçi adetin ilk gününden beri sayıyorum ama resmi olarak başladım 9gün kaldı bata hatta ateş tablosuna bakarsak en geç 1 haftaya test yap adet olmazsan diyo ama takmıcam onu cumartesiye kadar ateşim yüksek çıkarsa ve adet olmazsam cumartesi test yapıp ertesi günü kocama bunu nasıl bi sürprizle söyleyim diye fikri isticem sizden ayy inşallah olur sanki herşey bitti bi sürpriz kaldı daha 9 gün geçcek adet olmucam ateş yüksek değerlerde devam etcek sonra test aşamasına geçicemde testte pozitif çıkcakta oohooooh çok işim var çoookkkk
buarada dün soğanımın ikinci kürünüde bitirmiş bulunmaktayım huzurlarınızda affferim bana en kocamanından
günaydın kızlar geri sayıma başladım gerçi adetin ilk gününden beri sayıyorum ama resmi olarak başladım 9gün kaldı bata hatta ateş tablosuna bakarsak en geç 1 haftaya test yap adet olmazsan diyo ama takmıcam onu cumartesiye kadar ateşim yüksek çıkarsa ve adet olmazsam cumartesi test yapıp ertesi günü kocama bunu nasıl bi sürprizle söyleyim diye fikri isticem sizden ayy inşallah olur sanki herşey bitti bi sürpriz kaldı daha 9 gün geçcek adet olmucam ateş yüksek değerlerde devam etcek sonra test aşamasına geçicemde testte pozitif çıkcakta oohooooh çok işim var çoookkkk
buarada dün soğanımın ikinci kürünüde bitirmiş bulunmaktayım huzurlarınızda affferim bana en kocamanından
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum :) önünde seni çok mu çok heycanlı bir süreç bekliyor.İnşallah ateşin hep bu yükseklikte devam eder. :) ilişkilerin zaten hep vardı inşallah bebeğinde tutunup bu ay gelir. Sen bunu bu ay fazlasıyla hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?