HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Belirtiler

Kramp
4. haftalık gebelikte normaldir. Bazı kadınlar bu krampı hafif adet krampı olarak tarif ederler. Hafif kramp 4. haftada korkulması gereken bir şey değildir. Ama buna rağmen kramplar çok ağrılı veya beraberinde ağır vajinal kanama titreme ve ateşle beraber oluyorsa doktor veya sağlık danışmanınıza başvurmanız gerekir.

Hafif vajinal akıntı
4. haftalık gebelikte normaldir ve emplentasyona bağlıdır. Tipik olarak pembe veya açık kahverengidir. Hiçbir zaman normal adet döneminizdeki gibi koyu veya açık kırmızı olmaz.

Mide Bulantısı veya Kusma
Bazı kadınlarda gebeliğin erken döneminde yani 4 haftasında başlayabilir ama daha çok 6. haftada yaygındır. Bu haftada kendinizde çok az mide bulantısı hissederken bulabilirsiniz ve bazı yemeklerin kokusu kusma hissine neden olur. Mide bulantınız haftalar ilerledikçe daha da kötüye gidecek. Sabah hastalığı genellikle ikinci 3 aylık döneme kadar geçmez.

Göğüslerde şişme ve hassasiyet
Gebeliğin 4.haftasında rahatsız edici bir hamilelik belirtisidir. Hatta göğüsleriniz daha da genişler ve dokunduğunuzda ağrı hissedersiniz. Çoğu hamile kadın bu süreci adet döneminden önceki göğüs hassasiyeti ile aynı tanımlar sadece bu 10 kat daha kötüdür

Sık İdrar Çıkarma
Gebeliğin erken belirtilerinden biridir. Bebeğinizin farkına vardıktan sonra yükselen hormonlar böbreklere daha fazla kan akışına neden olur bu da idrar kesenizin daha sık dolmasına neden olur. Gebeliğinizde vücutta %50 daha fazla kan pompalanması demek böbreklerde daha fazla sıvının işlenmesi demektir. Bu da gebe kadınların neden daha fazla tuvaleti ziyaret ettiğinin göstergesidir.

hani diyoruz ya mucizelerimizi bekliyoruz diye okurken bir kere daha anladım gerçekten yaradılış bütün canlılar içinde insanlar içinde mucize.öyle bir düzen varki evrende gerçekten hayran olmamak imkansız.Her şeyi verende alan da Allah o bizler için en iyisi en güzeli ne ise onu nasip etsin ve bizlerede bunu idrak edecek akıl.benim yumurta taştan mı yapılma yada sıpoşlar mı çok narin ya anlamadım gitti:)

kızlar aşağıdaki haberi az önce okudum .Sonrada ah vah edip eşim beni aldattı diyor insanlar bizlerin başınada gelebilir Allah korusun.Ama bu adam tv lerde heryerde maşallah hemde evli ilk evliliğinden boyunca kızı şimdiki eşinden 2 kızı var.ve o kadar doğalki bu ilişkisi herkese göre birde haber yapıyorlar bunu sen ben yapsak bilmem ne derler.yalan mı?çok kızgınım çok.

ABD'de doum yapacak! | GAZETE VATAN

kızlaaaar hepinizie merhabaaa; kocişim sonunda görevden döndü,kırmızılarda gidiyor bu gece,ooooo ver elini çalışma,zaten adam sanki askerden gelmişte hiç görmemiş beni gibi canavar olmuş,avını kapmak için bekleyen aslan gibi

az önce aynada kendime baktım ve kocama bir kez daha aşık oldum
ben olsaydım benim gibi biriyle evlenmezdim adam dış güzelliğe değil iç güzelliğe bakıyo
saçım başım dağılmış uyduruk bir melikle toplamaya çalışılmış saçlar
kirpiklerle kaşların şehvetle sevişmesi
üzerimde bana 3 beden bol gelen kocamın tişörtü
ince hırkam ve pijamalarımla hiç çekici görünmüyorum

napalımm ev hali ben daha pijamalrımı çıkarmadım üstümden salonda pijamam battaniyem ve kumandamla çok yakışıyoruz birbirimize.bende senden beterim yani
evde nasıl olcaz yeaaaaaa aşkı memnu bihter gibi dolaşamayız ya

aynen sağımda 3 kumanda 1 kitap 1 telefon ve koltuğun kırlentleri solumda kahve fincanım ve pc
tele gelen mesajlar eşliğinde sol tarafımda duvardaki aynalarda kendimi seyrediyorum midemi bulandırdım durduk yere
yok anam benim en kısa zamanda kilo almam lazım eski fotolara baktımda şimdiki suratım çay kaşığı kadar kalmış haziranda düğünümüz var çok güzel olmak için kilo almam lazım bu akşamdan itibaren pekmezli sütlere başlıyorum

Merhaba Kizlar muhabbetiniz yumoslariniz sposlariniz bol olsun, nasilsiniz bgn bakalim ?

yumoşu spoşu olmayanlar ne yapsın onlarada kırmızılar bol olsunmu diyon yani sen
bence bir an önce gitsinler fazla kalmadan üzmeden kızdırmadan gitsinler bu ay uzun olsun bebeğim bana gelsin ama gelir gelmez karnımı şişirsin ben artık şiş göbekle gezmek istiyorum yaaaaa
Allahım duygularımda iştahım gibi bi gidiyo bi geliyo dün istemiyodum bugün yine çocuk diyorum

gel 2 gün kal benle 5 kilo aldırırım sana haha
canım yaaa asıt normalde yasak degılmı

doğal maden suyu içiceksin meyyveli falan değil sade günde 1 taneyi doktorlar tavsiye ediyo.içine 1-2 damla limon sıkabilirsin istersen çok faydalı çünküü..

Reklam Divriği İlçesi’ne 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayıs’ta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.

Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivas’ta özel bir hastanede T.Ö.’nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.

BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ

Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivas’ta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.

GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ

Şüpheli M.Ö.’nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.

YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ

Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.’nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi

formülü gönder sen bana 2 günde olmasada 20 günde 5 kilo garanti edebileceğiniz formülleri bekliyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…