- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.221
Belirtiler
Kramp
4. haftalık gebelikte normaldir. Bazı kadınlar bu krampı hafif adet krampı olarak tarif ederler. Hafif kramp 4. haftada korkulması gereken bir şey değildir. Ama buna rağmen kramplar çok ağrılı veya beraberinde ağır vajinal kanama titreme ve ateşle beraber oluyorsa doktor veya sağlık danışmanınıza başvurmanız gerekir.
Hafif vajinal akıntı
4. haftalık gebelikte normaldir ve emplentasyona bağlıdır. Tipik olarak pembe veya açık kahverengidir. Hiçbir zaman normal adet döneminizdeki gibi koyu veya açık kırmızı olmaz.
Mide Bulantısı veya Kusma
Bazı kadınlarda gebeliğin erken döneminde yani 4 haftasında başlayabilir ama daha çok 6. haftada yaygındır. Bu haftada kendinizde çok az mide bulantısı hissederken bulabilirsiniz ve bazı yemeklerin kokusu kusma hissine neden olur. Mide bulantınız haftalar ilerledikçe daha da kötüye gidecek. Sabah hastalığı genellikle ikinci 3 aylık döneme kadar geçmez.
Göğüslerde şişme ve hassasiyet
Gebeliğin 4.haftasında rahatsız edici bir hamilelik belirtisidir. Hatta göğüsleriniz daha da genişler ve dokunduğunuzda ağrı hissedersiniz. Çoğu hamile kadın bu süreci adet döneminden önceki göğüs hassasiyeti ile aynı tanımlar sadece bu 10 kat daha kötüdür
Sık İdrar Çıkarma
Gebeliğin erken belirtilerinden biridir. Bebeğinizin farkına vardıktan sonra yükselen hormonlar böbreklere daha fazla kan akışına neden olur bu da idrar kesenizin daha sık dolmasına neden olur. Gebeliğinizde vücutta %50 daha fazla kan pompalanması demek böbreklerde daha fazla sıvının işlenmesi demektir. Bu da gebe kadınların neden daha fazla tuvaleti ziyaret ettiğinin göstergesidir.
slm bayanlar nasılsınız
kızlaaaar hepinizie merhabaaa; kocişim sonunda görevden döndü,kırmızılarda gidiyor bu gece,ooooo ver elini çalışma,zaten adam sanki askerden gelmişte hiç görmemiş beni gibi canavar olmuş,avını kapmak için bekleyen aslan gibi
selam iyi sen nasılsın?
az önce aynada kendime baktım ve kocama bir kez daha aşık oldum
ben olsaydım benim gibi biriyle evlenmezdim adam dış güzelliğe değil iç güzelliğe bakıyo
saçım başım dağılmış uyduruk bir melikle toplamaya çalışılmış saçlar
kirpiklerle kaşların şehvetle sevişmesi
üzerimde bana 3 beden bol gelen kocamın tişörtü
ince hırkam ve pijamalarımla hiç çekici görünmüyorum
iyi diyeyımkı iyi olayım.... midem benı maf etı varya her gün serum takılıyo halımı görmenız lazım cok kötüyüm
iyi diyeyımkı iyi olayım.... midem benı maf etı varya her gün serum takılıyo halımı görmenız lazım cok kötüyüm
napalımm ev hali ben daha pijamalrımı çıkarmadım üstümden salonda pijamam battaniyem ve kumandamla çok yakışıyoruz birbirimize.bende senden beterim yani
evde nasıl olcaz yeaaaaaa aşkı memnu bihter gibi dolaşamayız ya
oohh hoşgeldin kusmuk diyarına
soda iç canım iyi geliyo
çok geçmiş olsun biranönce atlatırsın bu günlerinide inşallah.
Merhaba Kizlar muhabbetiniz yumoslariniz sposlariniz bol olsun, nasilsiniz bgn bakalim ?
aynen sağımda 3 kumanda 1 kitap 1 telefon ve koltuğun kırlentleri solumda kahve fincanım ve pc
tele gelen mesajlar eşliğinde sol tarafımda duvardaki aynalarda kendimi seyrediyorum midemi bulandırdım durduk yere
yok anam benim en kısa zamanda kilo almam lazım eski fotolara baktımda şimdiki suratım çay kaşığı kadar kalmış haziranda düğünümüz var çok güzel olmak için kilo almam lazım bu akşamdan itibaren pekmezli sütlere başlıyorum
canım yaaa asıt normalde yasak degılmı
gel 2 gün kal benle 5 kilo aldırırım sana haha
doğal maden suyu içiceksin meyyveli falan değil sade günde 1 taneyi doktorlar tavsiye ediyo.içine 1-2 damla limon sıkabilirsin istersen çok faydalı çünküü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?