- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.661
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
günaydınnnnnn canım
günaydın kızlarrr nasılsınız? burada da hava çok sıcak günüm şimdilik sakin :) akşam olsa da eve gitsek :)
sende soğan suyu mu içiyorsun bende başlamıştım 1 hafta içtim sadece sonra görümceme gittik kaldı orda yapamadım
günaydın canım yoktun epeydirgünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
günaydın kızlarrr nasılsınız? burada da hava çok sıcak günüm şimdilik sakin :) akşam olsa da eve gitsek :)
sabır canım sabır bak son üç gün diyosun ya işte az daha bekle ( demesi kolay sanki biz bekliyoruz :))
ateş tablon beni nasıl mutlu ediyo anlatamam :)bana göre de %90 hamilesin sen. :) yarın ateşin yüksek çıkarsa test bilem yapabilirsin ilk idrarınla :) yada sen en iyisi Perşembe günü yap bak bende perşembe yapmıştım öğrenmiştim umudum var senden çokçok fazla.. :) göğüslerinin koyu daire kısmında beyaz sivilce gibi yağ tabakaları var mı ?? :26:
erken değildi,dün bata 3 gün vardı.çıkanın silik milik çıkıyor.benimki aceyle çitilenmiş gibi bembeyaz çıktıayyy gülmeli mi ağlamalı mı. :) canım benim üzme hiç kendini inşallah seninde olucak birgün. belkide erken olduğu için çıkmadı seninki de olamaz mı?
Eşinde haklı ama inşallah ikizin olur da tek seferde doğurur kurtulursun :)
içim pır pır oldu valla bak yazını okuyunca ya sabah yine geçtim aynanın karşısına ama yok yani normaldede var onlardan bende ama yani çoğalmamış allahtan eşim beni aynanın karşısında görğüslerime bakarken felan yakalamadı hayır adam benden şüphe duymaya başlıcak evlilik hayatım tehlikeye gircek:)))
erken değildi,dün bata 3 gün vardı.çıkanın silik milik çıkıyor.benimki aceyle çitilenmiş gibi bembeyaz çıktı
çok yorucu çokkk..
ateş de beni sinir etti.bu yöntem de tutmadı.
denemedik yöntem bırakmadım
437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla hiç belli olmaz özel jetimle gelrim artık topiğe
len manyak karıııııı ben kim sosyete kim ulen sosyete bana uysun ben ne onlara uycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?