HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bakın hele bende hiç belirti yok sadece göğüslerim ağrıyo ama normalde adet dönemimdede ağrırdı bide dün kasıklarımda sancı gibi kramp gibi bi sızı girip çıkıyodu akşam eve giderken belim ve karnım tam adet olcakmışım gibi ağrıdı sonra geçti şimdide sol kasığım değişik bi şekilde ağrıyo okadar öyle göğüste damarlanma şu bu yok açlık ve uykusuzluk hali zaten sürekli olduğu için ona yorum yapamıcam
ee ne olcak şimdi hamile olsam bişeyler olması gerekmezmiydi başkaları belirti ararken arama belirti hi belirtisi olmadan hamile olanlar var demesi kolaydı şimdi onu kendime söyleyemiyorum ama napıyım son 3gün kaldı olsun artık bişeyler dimi ama

ateş tablon beni nasıl mutlu ediyo anlatamam :) bana göre de %90 hamilesin sen. :) yarın ateşin yüksek çıkarsa test bilem yapabilirsin ilk idrarınla :) yada sen en iyisi Perşembe günü yap bak bende perşembe yapmıştım öğrenmiştim umudum var senden çokçok fazla.. :) göğüslerinin koyu daire kısmında beyaz sivilce gibi yağ tabakaları var mı ?? :26:

içim pır pır oldu valla bak yazını okuyunca ya sabah yine geçtim aynanın karşısına ama yok yani normaldede var onlardan bende ama yani çoğalmamış allahtan eşim beni aynanın karşısında görğüslerime bakarken felan yakalamadı hayır adam benden şüphe duymaya başlıcak evlilik hayatım tehlikeye gircek:)))

erken değildi,dün bata 3 gün vardı.çıkanın silik milik çıkıyor.benimki aceyle çitilenmiş gibi bembeyaz çıktı
çok yorucu çokkk..
ateş de beni sinir etti.bu yöntem de tutmadı.
denemedik yöntem bırakmadım

http://www.fertilityfriend.com/home/437165

Son düzenleme:

öyle çok olmuyo zaten :) gizli gizli incele ozaman sende aman sakın yakalnayım deme :)

bebeğim tabi yorucu kesinlikle kolay değil. Ama Allah'tan ümit kesilmez herkes hiç beklemediği bir anda hamile kalıyo. İlk idrarla mı yapmıştın testi su filn içtiysen çıkmaması normal.. İnşallah geç döllenme filn olmuştur da ondan göstermemiştir kendisini..
yani hadi bu ay olmadı diyelim önümüzdeki ay olur belki. bebeğinin yiyecek ekmeği varsa bu ay gelir yoksa bidaki aya gelir. sen yeter ki inancını kaybetme..
esra'nın dediği gibi bide eşin görünsün. sana tüp bebek yaparız demeyi bıraksın kendisi bi görünsün bakalım. İnşallah ona gerek kalmadan bu ay bebeğin gelir. çünkü ben eğer bu ay anne olmasaydım doktora bi sıkıntı olup olmadığına dair kontrele gidicektima ma Rabbim istemedi. sizinde inşallah öyle olur canım. Dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…