- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.621
he ayy sorma valla ben ne derdindeyim adam ne derdinde bide varya bunu söylediğinde yorgunluktan başka biyerinden nefes alıyodu dün onun kursla pikniğe gittik sağolsun akşama kadar voleybol oynadı çok pis yoruldu duşu bile zar şer aldı durmuş bide bunu söylüyo cumartesiden beride ben iyi yaptım bu ay garantili yaptım olcak kesin deyip duruyo onlada anlaşma imzaladı zaaar
Herkese merhabalar Sadece sıcaklayan benmiyim yoksa havamı sıcak .Hiç bir şey yapasım yok bende en iyi bildiğim işi yyapıyorum elimde pc diğer elimde kumanda kızımla keyf yapıyoruz .Zaten bu ara hep keyf yapıyoruz
Ayol ne güldürdünüz beniseviyorum böyle anne-baba adaylarını yahu olayı strese değil de komediye çevirmekk bu anlaşma örneklerini aman benim kocam duymasın hiç üşenmez hazırlar vallahi benimkisi de
bende evimmmeeee gitmek istiyorummm :) uyumak istiyorummmmm kocacıgımla vakit geçirmek istyorum :)
benimki gibi vurdumduymaz zora gelemeyen bi kocan olsun bak gerginlik kalıyomu adam gerilmiyo ben geriliyorum diyede bisürü kızıyo ya hiçmi sabırsız olmaz gerçi ilk defa bu kadar heyecanlı görüyorum eşimi o heyecanda sadeec napıyo bizim ufaklık ateşin kaç çıktı diye hergün düzenli olark sormak benimki nasıl olduysa ona üşenmemiş düşünmüş ama eminin hazırlamaya üşeneceği için no problem :)))
kızlar benim sağ kasığıma ara ara kramp gibi sancı gibi bişey giriyo psikolojikmiki acaba
kızlar benim sağ kasığıma ara ara kramp gibi sancı gibi bişey giriyo psikolojikmiki acaba
bende sınırlenıp kocamla kavga ederken bana hep sey dıyor bız kavga etmıyoruzkı sen kendı kendıne kavga edıyorsun ben hıc sınırlımıyım bak rahatla gevse sende dıo ıkı kat sınırlenıyorum gamsız vurdum duymaz umursamaz adamlar :)
ben hamilelik olmasından yanayım ama ay gunler gecsın hemen ogrenelım umutluyum bu ay senden
ben hamilelik olmasından yanayım ama ay gunler gecsın hemen ogrenelım umutluyum bu ay senden
:) bende senden umutluyum hulyaaa :) var sende bu ay brseyler
cimcime nasıl doktor kız bu gelip alıyımmı dedi inş çok ilgili alakalı bi doktor olduğu içindir ve inş mesleğinde iyi biridr ve sende artık doktor arayıp durmazsın benim gibi ve en önemlisi inş sonuç güzel çıkar
sapık olmasın bu :26:
Ay aynı şey aklıma geldi kocanla birlikte git yalnız gitme felan yazıyım dedim sonra vazgeçtim kızın içine kurt düşürmeyim diye
Espirili bi dr mus genc mi acabaaa..
sen genede dikkatli ol bebisimmm
oyyyy amanda aman beni düşünürmüş canlarım meleklerim
kızlar bende sizin gibi oha ne lan bu dedim teli kapatınca
hatta arkadasımı arayıp sapıkmı bu doktor ya ne diyo böyle dedim
ama meğersem o adamın tarzı öyleymiş
55-60 yaşlarında tonton bişey çok espirili görsen doktor demezsin hep dışarda geziyo muayenehanesine kapanmıyo dedi
çok hasta kabul etmiyomuş
arkadasım onda doğum yapmıştı onun adını verdim diye kabul etmiş benide
arkadasım gidince görürsün bak kapısında kokoşlar var hep sosyete doktoru dedi
tam bana göre dedim bende
kezban sosyetede
sen böyle deyince aklıma hakan peker'in şarkısı geldi köylü güzeli diye bi şarkısı vardı küçükken pek severdim ben sende o hesap olma:)) artık sosyeteyle arkadaş olup bizim gibi avam tabakasınıda tanımazsın sen
valla hiç belli olmaz özel jetimle gelrim artık topiğe
len manyak karıııııı ben kim sosyete kim ulen sosyete bana uysun ben ne onlara uycam
artık tenezzül edip yazmazsında asistanlarına yazdırırsın burdaki yorumlara cevaplarını
artık tenezzül edip yazmazsında asistanlarına yazdırırsın burdaki yorumlara cevaplarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?