HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya sinirlerim tepemde.ank dan geldim.anında ilk çişimle test yaptım tabe.
aldım babayı.negatifffffffffffff.
oturdum hüngür hüngür ağladım
kozalak da geldi teselli etmeye,ama nafile...
bıktım artıkkkkk beklemektennnn.
çok üzgünüm işte

kozalağın beni tesellisi : amannn aşkım üzüldüğün şeye bak.
tüp yaparız yaza,takma kafana.hem ikiz olur 2 kere doğurmamış olursun.
hem daha az acı,hem bir taşla iki kuş.
vücuduna da yazık.2 kere doğum zor olur.doğur zayıfla,doğur zayıfla
sen de insansın.bir kere de temizce halladeriz.
hem 2 kere doğursan 2 defa hastaneye doğum parası verecektik.şimdi 1 kere de doğurunca tek bebek de bedavaya gelecekkk
ya ben ne diyorum o ne diyoooooooooo akıl küpü kozalağım,çok düşüncelidir.
hem ağladım hem güldüm

Canım üzme kendini de eşini de inş önümüzdeki ay bebiş sizinle olur üzülmek yok Rabbim büyük inş en kısa zamanda sizlerinde önce göbüşünü sonra kucağını doldurur

Bebisimmm uzme kendini o kozalaga soyle kendisi test yaptirsin . bakalim belki onda bi swy vardir.. sen yeterince dr dr gezdin ..haksiz miyim..en son isi sansa da birakmadin cat. ignesi oldun...daha neyin eksik. hadi onceden kist vardi yum. buyumedi feladi.. simdi sartlar olgunduu... soyle gitsin gorunsun dr a uzme kendini bende uzuldum yazini okuyunca...

hahahay ayy allahım ya bu kozalaklar istedikleri zaman ne kadar yaratıcı oluyolar ne kadar dahiyane fikirler buluyolar sonra onlara gülcez diye yada kızcaz diye kendi sinirimizi unutuyoruz ama adamda haklı bak herşey çift dikiş olacağına tek seferde pıt pıt tamam diyo
kuzum dur bakalım bikere ateş tablona baktım ee bide senin çatlatma iğnesi olduğun zamanı biliyoruz ne zaman çatladığını biliyoruz daha var dur bakalım bikaç gün daha bekle beki geç döllenme ne biliyosunda hemen üzülüp ağlıyosun eşiminde dediği gibi niye bebeğini üzüyosun durduk yere hafta sonunu bekelyelim olmazsa ikimiz beraber buluşur ağlarız yadaaa ikimize güzel haber veririrz

şükür iyim canım arada batmalar oluyo agrı girip çıkıyor yumurtalığıma bide belim ağrıyor onun haricinde bir şey yok otada başladım 26 da soğan suyunada başlayacam bakalım

sen adet olmuştun dimi canım kusura bakma ben unutuyorumda soğanı ilkmi içmeye başlıcan bide hayıt ve soğanı birlikte içip çemiceğini bi sor aktara felan derim yada burda bilen biri varsa bazı kürler birlikte kullanılınca yararından çok zararı oluyomuş çünkü ama hayıtın faydasını çok duydum bende inş şifa olur canım sanada

evet canım adet oldum evet soğan suyunu ilk içecem şimdi hayıtı içiyorum adete 10 kala yada adetten 7 gün sonra başlanıyor 10 gün kullanıp bırakacam bişey olmaz sanırım soğan suyunu içerken olmazsa hayıtı kulllanmam

Merhaba bayanlar.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım
adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.

bebekimsin merhaba sizi de endemoldan aramışlar arkandayız yarışması için ben de geçen hafta arandım ama daha video çekip göndermedik tabu filan oynayacakmışız en fazla 6 kişi yazıyodu da ödül belli mi bilginiz var mı ya da yarışmanın ne zemen olacağı belli mi teşekkürler

ayyy gülmeli mi ağlamalı mı. :) canım benim üzme hiç kendini inşallah seninde olucak birgün. belkide erken olduğu için çıkmadı seninki de olamaz mı?
Eşinde haklı ama inşallah ikizin olur da tek seferde doğurur kurtulursun :)

Ateşinde güzel gidiyo üstelik. bakalım inşallahh hayırlı haberler verir bu tablo. geç döllenme filn da olabilir biliyosun. Rabbim gönlüne göre versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…