HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ya napıyorsun konuşamıyoruz pek fazla giremedim bu aralar.
mercimek nasıl

İyim canım napiim iş güç uğraşıyorum.. Nisan ayı faturaları kapanmadan kesip muhasebeye teslim etmem lazım onun için paso fatura kesiyorum :) mercimekte iyidir heralde :) mide bulantısından başka bişey yaşatmıyo bana. Cumartesi doktora gidicem bakalım inşallah kalp atışını duyabiliriz. Gerçi eşim doktora gitmeye gerek yok miden bulanıyosa bu bebek yaşıyo diyo inşallah dediği gibi olur.
Sen nasılsın napıyosun ?

bende sabahtan beri beyannamelerle uğraştım.
bu ay soğan suyunu düzenli içmeye çalıştım. gecen ay adetin 25.günü yumurtlamıştım ve 38.gün adet oldum.
gecen hafta 2günde bir ovulasyon testi yaptım negatifti bu hafta hergün yapıyorum yine negatfi heralde bu ayda gec yumurtlayacağım.
gün aşırı çalışmalar devam ediyor ama takdiri ilahi Allah ıma ait o ne zaman isterse o zaman gelecek yavrum.

Öyle tabi canım benim biz ne kadar çabalasak istesekte boş. Rabbim göndereceği zamanı bilir. İnşallah çok bekletmez kimseyi. yani birgün arayla devam et tabi ilişkiye akıntılarını da ağrılarını da takip et ama. İnşallah bu ay olur dileğin.

ayy sorma resmen akıntı manyağı oldum soğan suyuda cok akıntı yapyor. bekliyom bakalım inşallah olur canım. aranıza katılırım biran önce.ama bu ay adet geçmeden test yapmıcamçgecen ay testler cok yanılttı beni.

yapma tabi onlar büyük hayal kırıklığı oluyo

canım inşallah %100 hamilesindir.peşinden ben gelirim sonra diğer arkadaşlar.
Rabbim inşallah dualarımı duydu bu ay bizim yüzümüz gülecek

canı gönülden kocaman bi amin canım hepimiz için

slm kıslar sabahtan beri beyannamelerle uğraşıyom kafam oldu davul sayı göresim yok
oyy kıyamam kolay gelsin çabucak bitsin inş

Kızlar biz geldi ÖZser bey kocaman olmuş doktor baştan popoyo 12 cm bacaklarla 20 cm dedi :) 200 gr dedi

ooo hoşgeldiniz efendim şehzademiz kocaman olmuş maşallah delikanlı adam olmuş maşallah size

canımmm özserciğim rabbim sağlıkla kucağına almak nasibetsin inşallah,biraz önce bir komşum aradı kendisi hamile,dün akşam rüyasında bir ses benim hamile olduğumu söylemiş ama kimin olduğunu görmemiş,bende akşam ekmek açıyordum,rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

maşallah canım
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
darısı başımıza

Âmin canım inş bi an önce sizlerede tattırsın bu heyecanı

ooo hoşgeldiniz efendim şehzademiz kocaman olmuş maşallah delikanlı adam olmuş maşallah size

Teşekkür ederiz şekerim doktor teyzesi bu kez tamamen erkek dedi ilk mavi eşyalarını aldık :)

Aminnnnn canım inş hayırlara yorsun mewlam. İnş bebişin çok bekletmez seni :)

ooo hoşgelmiş ÖZser beyimiz :) maşallah olsun maşallah sıpa nasılda büyümüş yerim ben onu yer yer

Seninkide yakında kocaman olur canım :) kalp atışını duyunda sağlıkla bor an önce

Maşallah ozser beye :)) şimdi gözümde canlandirdim da ince uzun bir paşa desene Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Aminnn canım Allah razı olsun hepinizden.sorma teyzesi yüzünü saklıyo velet :)

Benim gogus de koyulasmadiiu.. dert etmeee...

Yaa canim sen boyle agkadikca icim parcalaniyor...lutfen harap etme....kacinci denemen ona gore bu sefer esini de al git dr.a

Yaa canim sen boyle agkadikca icim parcalaniyor...lutfen harap etme....kacinci denemen ona gore bu sefer esini de al git dr.a

canım ben işi baştan sağlam tutmuştum,çünkü bu zamana kadar istediğim her şeyi sürünerek elde ettim.
bu yüzden evlendiğimizin 4.ayında kozalakla doktora gittik.doktora 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor dedik.
tüm testler yapıldı.
kozalağın maşallahı var
ben de ise pko çıktı,o da malum geçen son 2 aydır belli oldu.
8 aydır evliyiz,hiç korunmadık.ama 2 ay yumurtlama da beraber değildik.öncesinde de zaten ben pkolu olduğumu bilmediğim için yımırtlama günü falan takmadık.boşa geçmiş,zaten her ay yumurtlayamıyormuşum.
aslına bakarsan pkolu olduğumu bilerek geçirdiğim ilk aydı.
2 tane de yumurta yapmıştımmmboşa gitti.

ağladım,çünkü millet istiyor hemen oluyor.
benim suçum ne ki her şeyde böyle çile çekiyorum dedim.
Allah tan kozalak çok anlayışlıydı.
şimdi iyi hissediyorum.kozalak en büyük desteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…