HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kudum bende simdi canim, bende cok sasirdim.. Allah'tan baska koruyanimiz yok ne yazikki Rabbim hepimizi korusun minik canlari bizlere bagislasin..

Iyi yaaa su zor gunlerde sana moralll oldu...eee senin kontril ne zaman cinsiyeti ogrenecennn dimi...

Iyi yaaa su zor gunlerde sana moralll oldu...eee senin kontril ne zaman cinsiyeti ogrenecennn dimi...

Canim kontrol yarin cinsiyet icin diyorum acaba TR ye gitmeyimi beklesen nasilsa bu kadar bekledim kozalakta gelicek nasilsa Annecimle hep beraber ogreniriz.. Ama bilemiyorum daha dogrusu yarin kontrole gitmeye cok korkuyorum, gecen salidan beri bebisi hic hissetmedin sabaha karsi genelde uykumdan uyaniyorum yatamiyorum yatakta sanki sanki kasiklarima bicak dayiyorlar .. Ins yavrum sagliklidir, bakalim yarin nolucak ..

Bende arada aralik anneleri topigine giriyorum.. cok kisi bebegini kaybetti..yine oyle bi yazi vardi birinin bebeginin kalbi durmus bugun alacaklarmis...bunlari okuyunca endiseleniyorumm...

olaun yaa yarin ogreniyosan ogren...cinsiyeti...guzel olur..tr ye gelmen jamileligin bebisin icinde iyi olur. moral bulursunn..

Canım korkma bana da aynı şeyle oluyor bu bence bebeğin büyüdüğüne işaret .. Ayrıca çok sevindim iznin çıkmasına .. Bende yarın gidicem kontrole çok merak ediyorum bebişi mi görcem inşallah ..

üzülme canım Allah verir bir sebep bir zamanda bizlere inşallah bu bizim haketmediğimizi başkalarınında hakettiğini göstermez öyle olsa her anne baba mükemmel olurdu ama değiller.Sokak çocukları olmazdı.Allah büyük.

hoşgeldin canııım :) çok güzel haberlerle gelmişsin valla.. yakında TR yolu da görünüyo sana şahane ben iyiyim bebeğimde iyidir umarım canısı ara ara mide bulantılarım oluyo o kadar. Aslında pazartesi gitcektim doktora ama ben bu Cumartesi özelden randevuyu aldım bile. bu cumartesi gitcez hayırlısıyla :)

ayy senin adına ne kadar sevindim bilemezsin çok şükür sonunda yüzünü güldürcek bi haber çıktı o kozalak kocanda gelsinde seninle türkiyeye anne baba nasıl olunurmuş görsün senin annen babandan inş bi sorunla daha karşılaşmazsın

canım sende tacyaprakta inş güzel haberlerle gelin minik yiğenlerimizden selam getirin bizlere

Kizlarrr cimcimeyi cokmerak ediyorumm...ne yapti acabaaa.

ay bende çok merak ediyorum inş saçma sapan su yüzüne çıkmaya çalışıp dahada fazla yıpratmaz kızı ama bide şu var yani yaptı bu işi ama yani bu raporları başka doktora gösterebileceğini hiçmi düşünmedi de hiç çekinmeden verdi raporu eline

İnşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah ..

cimcime inanılır gibi değil yaşadıkların gerçekten.Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp anne olmayı nasip ederde inşallah acın bir nebze olsun azalır.bende muayene gitmiştim alttan muayene ettiler o gün kanamam başladı ve düşük yaptım hep diyorum keske dra gitmeseydim.

Sagol canim eksik olma, ins bakalim biraz gelelim kafamiz dagilsin ortamdan uzaklasalim coksa kozalagimi seviyorum ben ..

Bakalim teyzeleri ins ogrencez yarin cicekmi bocekmi bizimkiler :))

Maaasallah oglusuna canimmmm koca adam olmusss.

sorma teyzesı buyuyor artık :)

canım ne dıyecegımı bılemeyecgım kadar saskınım nasıl bole bır sey olur nasıl bır ıhmal kı o lekeyı dıs gebelık sanabılır ama sen ıkı doktora gıtmıstın ıkısıde dıs gebelık demıstı hem boyle bır raporu verıdgııne gore acıklayabılecegı bır durum olmasın anlayamıyorum ama lutfen kendını harap etme uzmemeye calıs yasadıgın hıc bır sey senın sucun degıl
hatırlarsan sana sonlandırmazsak senı zehırleyebılecegını bebek buyudukce tuplerın patlayacagı gıbı seyler soylemıslerdı kım olsa ıkı doktor da aynı seyı dese senın yaptıgını yapardı bana da bos gebelık demıslerdı ama dıger dktor bebegın kalp atısını duydu ve sonlandırılmaktan kurtuldu. Emınım bır umut olsa bu sekılde bır son olmaz dı sızın ıcınde bır acıklaması olmalı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…