- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.721
bebeğim bugünün ilk iyi haber senden cimcimenin dün yazdıkalrından sonra suan soka gırmıs durumdayımnormal gebelıgı sonlandırılmıs cımcımenın artık doktorlara da guvenemeyeceksek kıme guvenecegız :S
Merhaba Kizla 2 gundur giremedim, gecmisi okuyamadim henuz is yeri cok yogun ve Turkce'de yanlizim(
Ins guzel hayirli havadisleriniz vardir.
Benim igrenc bir cumartesiden sonra pazar sakin gecti, veee asil haber dun sabah 7 den oglen 2'ye kadar polisteydik sonunda cikti oturma izni ve artik kozalaga da bagli degilim :)) 2023'e kadar rahatim seneye fln vatandasliga basvururum belki .. Asil guzel olan ucak biletlerna bakariz artik bu aksam sonra is yeri izinleri derken ins en yakin zamanda TR'deyim :))
Kizlar ne var ne yok varmi guzel hamis haberlerimiz, Sezgicim nasilsin pazartesi kontrolun vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam bebis nasil ?
Iyi yaaa su zor gunlerde sana moralll oldu...eee senin kontril ne zaman cinsiyeti ogrenecennn dimi...
Canim kontrol yarin cinsiyet icin diyorum acaba TR ye gitmeyimi beklesen nasilsa bu kadar bekledim kozalakta gelicek nasilsa Annecimle hep beraber ogreniriz.. Ama bilemiyorum daha dogrusu yarin kontrole gitmeye cok korkuyorum, gecen salidan beri bebisi hic hissetmedin sabaha karsi genelde uykumdan uyaniyorum yatamiyorum yatakta sanki sanki kasiklarima bicak dayiyorlar .. Ins yavrum sagliklidir, bakalim yarin nolucak ..
Canim kontrol yarin cinsiyet icin diyorum acaba TR ye gitmeyimi beklesen nasilsa bu kadar bekledim kozalakta gelicek nasilsa Annecimle hep beraber ogreniriz.. Ama bilemiyorum daha dogrusu yarin kontrole gitmeye cok korkuyorum, gecen salidan beri bebisi hic hissetmedin sabaha karsi genelde uykumdan uyaniyorum yatamiyorum yatakta sanki sanki kasiklarima bicak dayiyorlar .. Ins yavrum sagliklidir, bakalim yarin nolucak ..
Canım korkma bana da aynı şeyle oluyor bu bence bebeğin büyüdüğüne işaret .. Ayrıca çok sevindim iznin çıkmasına .. Bende yarın gidicem kontrole çok merak ediyorum bebişi mi görcem inşallah ..
Hadi ins canim guzel haberlerle geliriz ins :))
canım ben işi baştan sağlam tutmuştum,çünkü bu zamana kadar istediğim her şeyi sürünerek elde ettim.
bu yüzden evlendiğimizin 4.ayında kozalakla doktora gittik.doktora 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor dedik.
tüm testler yapıldı.
kozalağın maşallahı var
ben de ise pko çıktı,o da malum geçen son 2 aydır belli oldu.
8 aydır evliyiz,hiç korunmadık.ama 2 ay yumurtlama da beraber değildik.öncesinde de zaten ben pkolu olduğumu bilmediğim için yımırtlama günü falan takmadık.boşa geçmiş,zaten her ay yumurtlayamıyormuşum.
aslına bakarsan pkolu olduğumu bilerek geçirdiğim ilk aydı.
2 tane de yumurta yapmıştımmmboşa gitti.
ağladım,çünkü millet istiyor hemen oluyor.
benim suçum ne ki her şeyde böyle çile çekiyorum dedim.
Allah tan kozalak çok anlayışlıydı.
şimdi iyi hissediyorum.kozalak en büyük desteğim
Merhaba Kizla 2 gundur giremedim, gecmisi okuyamadim henuz is yeri cok yogun ve Turkce'de yanlizim(
Benim igrenc bir cumartesiden sonra pazar sakin gecti, veee asil haber dun sabah 7 den oglen 2'ye kadar polisteydik sonunda cikti oturma izni ve artik kozalaga da bagli degilim :)) 2023'e kadar rahatim seneye fln vatandasliga basvururum belki .. Asil guzel olan ucak biletlerna bakariz artik bu aksam sonra is yeri izinleri derken ins en yakin zamanda TR'deyim :))
Kizlar ne var ne yok varmi guzel hamis haberlerimiz, Sezgicim nasilsin pazartesi kontrolun vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam bebis nasil ?
Canım korkma bana da aynı şeyle oluyor bu bence bebeğin büyüdüğüne işaret .. Ayrıca çok sevindim iznin çıkmasına .. Bende yarın gidicem kontrole çok merak ediyorum bebişi mi görcem inşallah ..
Kizlarrr cimcimeyi cokmerak ediyorumm...ne yapti acabaaa.
ayy senin adına ne kadar sevindim bilemezsin çok şükür sonunda yüzünü güldürcek bi haber çıktı o kozalak kocanda gelsinde seninle türkiyeye anne baba nasıl olunurmuş görsün senin annen babandan inş bi sorunla daha karşılaşmazsın
canım sende tacyaprakta inş güzel haberlerle gelin minik yiğenlerimizden selam getirin bizlere
ayy senin adına ne kadar sevindim bilemezsin çok şükür sonunda yüzünü güldürcek bi haber çıktı o kozalak kocanda gelsinde seninle türkiyeye anne baba nasıl olunurmuş görsün senin annen babandan inş bi sorunla daha karşılaşmazsın
canım sende tacyaprakta inş güzel haberlerle gelin minik yiğenlerimizden selam getirin bizlere
günaydın herkeseee :)
günaydın herkeseee :)
gunaydin canimm , nasil bebis gectimi bulantilar, bundan sonrasi daha guzel olcak ins bak gor :))
Maaasallah oglusuna canimmmm koca adam olmusss.
canım telaşlanma
ben artık hiiiiiç telaşlı değilim
huzurlumuyum
hayır
ama telaşlıda değilim
dış gebelik değilmiş benim gebeliğim
olması gereken yerdeki gerçek gebeliğimi
kesemin içinde olan bebeğimi almışlar
sağlıklı gebeliğim sonlandırılmış
hatta kesemin içinde et parçası oluşmuş
ne su ne kan ne pıhtı
ebatları yazıyodu ben bişeye benzetememiştim
ama hep içimde bi his vardı
yolunda gitmeyen bişeyler var diye
benim 5 haftalık gebeliğim sol tarafımdaki leke yüzünden dış gebelik olarak yorumlanıp alınmış
yani sol yumurtalığımdaki lekeyi hazır keseyide görememişken dış gebelik deyip almışlar bebeğimi.
patoloji raporumu bugün 2 farklı doktora gösterdim
biri muayne olduğum doktor diğeri prof. hatır için yorumladı yoksa muayene olmak hak getire
o kadar yoğunduki adam
zaten kürtajdan sonra içim rahat olmadığı için netten birkaç doktora ve bulunduğum yerdeki doktora yorumlattığımda hepsi aynı şeyi söylemişti
şimdi son 2 doktorda bu konuda hemfikir
üzgünüm ama normal gebeliğin sonlandırılmış şikayet etsen davayı kazanırsın dediler
ve benim rahmim normal gebelik sonlandırıldığı için yani adam akıllı kürtaj olduğum için toparlanamıyormuş
bu arada kullandığım bi ton antibiyotikde boş yere kullanılmış
çünkü rahim ağzındaki o yarayla uzaktan yakından alakası yokmuş
karaciğerini iflas ettirir bu ne böyle hangi akla hizmet senin gibi birine bu kadar antibiyotik verilmiş dedi doktorum
benim salak embesil doktorum rahim ağzında enfeksiyon var yara yok demiştiya
büyük bir yara varmış doktor dokunur dokunmaz kanamaya başladı
smear yaptı 4 gün sonra sonuçlar çıkacak
12 gün sonrada ben gideceğim
yara yakılacakmış
2 doktorda gelişememiş gebelik olabilir demek isterdim
ama bir gebeliğin gelişemediği tanısını koymak için en az 2 ay geçmesi lazım dediler.
sende ne kanama olmuş ne belirsizlik olmuş zaten normal gebelik belirtilerini yaşamışsın ve dış gebelik 3 aya kadar belli olmaz 35-40 günü bulan kanamalar sonucunda kesinlikle dış gebelik tanısı konur dediler
tüplerim açık hiçbir problem yok
rahmim gayet aşağıda kolayca hamile kalabilirmişim
şuan 6 aylık hamile olacaktım ama benim göbeğimde kucağımda boş
dua edin yarın embesil doktorla karşılaşmamda gücüm olsun onunla yüzleşmem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?