HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

burcucum ogren cınsıyetını sen sımdı bıde turkıyede tescıllemıs olursun
bende on gun sonra baska doktora gıdecegım
bu arada gozun aydın

burcucum ogren cınsıyetını sen sımdı bıde turkıyede tescıllemıs olursun
bende on gun sonra baska doktora gıdecegım
bu arada gozun aydın

Sagol canim bakalim yarin kozalak gelebilirse doktora ogrenelim napalim :))
Valla gozum aydin annecigimi gorebilcem gecen hafrtadan bu gune iki kilo vermisim anacim bakar bana :))
Benimde 11 Haziran 4lu test var o zamanda baska doktor bakicak, ayy insan heyecanlaniyor hele o minik burnunu cenesini gordukce ins sagliklidir uzulmemistir bebis bakalim yarin gorucexz..

canım benım doktorum dun gıttım 4 lu test ıcın ıstemedı dedı sadece aft testı yapalım oda sırtında acıklık varmı dıye bakılıormus zeka testıne gerek yok ıkılı test sonucumuz cok ıı cıkmıstı dedı
sadece aft yaptık bız

Valla bilmiyorum canim bende ikili cok guzel cikmisti o yuzden doktor 3luye gerek yok dedi simdi 20 haftada fln iste baska test yolladi acikcasi bilemiyorum tam olarak ne testi gidince hastaneye gorucez, sadece sono ve biochemie yaziyor kan fln vermicem galiba cunku ikilide kanda yaziyordu . Acikcasi doktor ya cekce ya tip dilinde anlatiyor o zamanda hatlar karisiyor, hastaneye gidince acikatiyorum bu ne icindi simdi fln diye, kozalakta gelince doktorlar ona cekce daha net anlatiyor.. Aman saglikli olsunlarda varsin birsuru test yapalim ben seviyorum sonoda daha uzun goruyoruz bebisleri :)))

Sana yaşatilan durum hem aci hem sinir bozucu... bu duygulari seninle paylaşiyoruz bugun herkes çok uzgun... Guzel dileklerimiz seninle. Boyle tecrubesiz doktorlar uzak olsun herkesten.

bat cuma canım ben testleri yapıp negatifleri görüp totomun üzerine oturup halada ümit etmeye devam ediyorum

kızlar ben çıkıyorum dualarınızı bekliyorum yarında yüksek bir ateşle buraya günaydın demek için

Olsun canim Allah'tan umut kesilmez kirmizilar gelmeden testler negatif ciksa kac yazar.. Hadi ins atesli hatunsun yarin yakarsin buralari yine ins.. :))
Iyi Aksamlar canim ..

allahımmm ağzım açık kaldı,bir doktor bunu nasıl yapabilr,canım benim rabbim sana güç versin inşallah,sağlığımız nasıl insanların eline emanet ve hiç mi vicdan yokmuş o insanda

canım benim çok üzüldüm ne denir ki böyle bir durumda onuda bilemedim sen içini ferah tut git ve konuş doktorla inşallah hemen toparlanırsın kıyamam sana yaa

Kizlarrr cimcimeyi cokmerak ediyorumm...ne yapti acabaaa.

Sana yaşatilan durum hem aci hem sinir bozucu... bu duygulari seninle paylaşiyoruz bugun herkes çok uzgun... Guzel dileklerimiz seninle. Boyle tecrubesiz doktorlar uzak olsun herkesten.

Kizlar nerelerdesiniz bugun ?
Cimcimem geldin mi noldu , nasilsin , merak ediyoruz seni. Allah'im yeni bebisinle sabrini versin ins..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
2 gündür psikolojim alt üst durumda
hiç kimseyi göresim kimseyle konuşasım yok
ne yediğimden bişey anlıyorum ne baktığımı görüyorum
tam kendimi dış gebeliğe alıştırmışken
tam onu atlatıyorken tepetaklak oldum
sürekli uyuyasım var
ama uyuyamıyorum gece sabaha kadar gözümü kırpamadım
sabah gittim benim kasaba
ama yerinde bulamadım
doğuma gitmiş
sekreteri muayenemi vardı dedi
bişey belli etmedim evet dedim
öğlene kadar gelmez öğleden sonra gelir dedi
çıktım öğlene kadar deli gibi boş boş dolaştım sokaklarda
ne diyeceğimi neye nasıl tepki vereceğimi düşündüm
sonra öğleden sonra 2,30 gibi gittim yine
öğleden sonraki randevularını iptal etmiş doğumda problem olmuş hastanedeymiş
artık daha fazlasını kaldıramadım
zaten 2 gündür midem bulanıyodu
kapısına kustum
gözüm karardı sinir krizi geçirdim ağladım paraladım üstümü başımı
eşim perişan oldu ne diyeceğini bilmiyo kendini zor zaptediyo
oda dalgın 2 gündür.
konuşmuyoruz bile
konusunu açmıyoruz
dün söylediğimde olacak bunlar sana bişey olmadı ne yapalım kader dedi
bağırdım küfür ettim ona saldırdım
ne biçim insansın senin bebeğini aldılar baba olacaktın sen istemiyo olabilirsin ama ben anne olmak istiyorum kaldıramıyorum bütün yaşadıklarım çok ağır geliyo sen bana değer vermiyosunki bebeğime veresin neden evlendik biz kötü günümde yanımda yoksan ne anlamı var aynı soyadını taşımanın dedim ağladım yumrukladım tuttum kolundan kapı dışarı ettim defol gözüm görmesin diye bağırdım.
arkadasıyla konuştum yasal yollardan nasıl hakkımızı ararız diye araştırıyomuş bugün.
ama ben hiç aramadım sormadımda konuşmuyorum hala onunla

ben forumu takip edemiyorum bikaç gün kafamı toplamam lazım yarın girerim tekrar. kendinize iyi bakın
bu sabah gittim

Ahh canim kiyamam sana at icindeki zehiri hincini ama yazik adam daha sankin davranmaya calisiyor ikinizde kendinizi kaybederseniz nasil hakkinizi aricaksiniz.. Uzul agla ama gecsin, Allahtan hayirlisi boyleymis, Rabbim o minik ruha bu kadar omur vermis. Seninde esininde bir sucu yok o sizin meleginiz annesini babasini beklicek cennette. Birbirinize destek olma yan yana olma zamani adam zaten uzulmez olurmu birde sen icini kanatma birlikte atlatin. Cok sukur sagliklisin esin yaninda sevginiz var geri evelallah gelir yoluna girer Rabbim ins yine tez vakitte kucaginiza bebeginizi verir. Sen yeterki guclu ol sakin salma kendini. Gerekiyorsa icini rahatlaticaksada git ara hakini yasal olarak ama sakin bunalima karamsarliga dusmeki yeni bebislerin gelsinler onlar uzulmesinler..

ne diceğimi bilmiyorum allak bullak oldum şerefsiz herif burnundan getirin yaptıklarını.kendini harap etme lütfen bakk.iyi olduğunda konuşcak gibi olduğunda ara beni lütfen..

canım çok çok geçmiş olsun o doktoru da Allah bildiği gibi yapsın ...

Canım Rabbim sabır versin kendini paralamak çare değil Rabbim onları bildiği gibi yapsın ara hakkını avukatlarla görüşün ama kendini daha fazla mahvetme inş Rabbim hayırlısı ile sağlıkla çocuğunu verir kucağına sabırında verir umut olur inş

ne diceğimi bilmiyorum allak bullak oldum şerefsiz herif burnundan getirin yaptıklarını.kendini harap etme lütfen bakk.iyi olduğunda konuşcak gibi olduğunda ara beni lütfen..

canım çok çok geçmiş olsun o doktoru da Allah bildiği gibi yapsın ...

teşekkür ederim kızlar allah razı olsun
ben artık benden geçtim hep geriye gidiyorum
eşime sarıp duruyorum adam eve gelmeye korkuyo
yemek yedi hiç sesini çıkarmadan sessizce gitti. aşağı indi yoldan arıyo beni ben çıkıyorum diye
ay sinirim bozuldu
ah kızlar aslında bi bomba haberim daha var ama şimdi hiiiiç sırası değil ben duydum götümle güldüm sizde gülün

canım yazdıklarını gözyaşlarımla okudum resmen
şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..
ben de düşük yaptığımda benzer bir psikolojideydim..
o anları yeniden yaşadım sanki
eşimle günlerce doğru dürüst konuşmadık..
o benden kaçtı ben ondan..
sırf gözyaşlarımızı birbirimizden saklamak için
üzme kendini..
Allahından bulsun o zalim..
sen bilerek yapmadın..
yoksa kıyarmıydın yavrucağına..
aylardır nasıl istekle bebek hasretiyle yanıp tutuştuğunu görüyoruz..
üzülme lütfen..(zor olsa da)
ahirette şefaatçin olsun bebişin inşalllah:2:

noldu be söyleseneee:44:

Ya üzme kendini bu kadar güçlü ol aç davanı da pislik herife..
Eşinle de boşuna birbirinizi üzüyorsunuz..Emin ol o da senin kadar üzülüyordur ama erkekler belli etmiyorlar işte..

Neymiş haber merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…