HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cimcime Allah sabır versin kaç gündür giremedim kıyamam neler olmuş ne desem bilemedim ama şu an gözlerimden su boşalıo nasıl böle bişi olur diorum ama bi taraftanda Allah diorum Allah böle istedi diorum Ateş düştüğü yeri yakarmış ama inan ciğerim yandı Allahım sabrını versin canımm

Allah razı olsun canım
benim bi suçum yoktur dimi
yada ahirette neden hemen vazgeçtin derse yine rüyalarımdaki gibi

noldu be söyleseneee:44:

biliyonya be deliiiii antin kuntin işlerden biri işte

eşim belli etmemeye çalışıyo ama oda perişan oldu şimdi avukat arkadasıyla görüşmeye gitti neler yapabiliriz onu konuşacaklar bana sende gel istersen dedi ama ben gitmedim aynı şeyleri konuşmak istemiyorum raporumu aldı gitti boşuna kendini üzeceksin giden geri gelmicek mahkeme 2 sene sürebilir araştırdım bugün dedi. ama ben istiyorum. yıllar önce mide bulantım sebebiyle gittğim doktor mide kanseri demişti. sonra gerçek ortaya çıkıncada dava etmedim allahından bulsun dedim. ama şimdi akıllandım. alsın cezasını. gerekirse 8 sene sürsün ama cezasını çeksin bidaha kimseye yapamasın bunu

heee hatırladım tamam ahahah

KıZlar iyi geceler .. Çok heyecanlıyım yarın bebeğimi göremeye gidicem inşallah hayırlı haberler le dönerim ..

inş canımcımm.sen eşinle naptın düzeldimiii ?

Halen sorunlarımız var canım ama kısmen düzeldi gibi annesine hiç görüşmüyorum kendisi de ara sıra görüşüyor bakalım hayırlısı zamana bıraktım Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında inşallah ..

evine dönmüşsün ya o da bişey herşey yoluna girer uamrım tamamen en kısa zamanda.annesiyle görüşmüyosan sorun morun çıkmaz.görüşmemenide sorun yapmazsa tabi.Allah akıl fikir vicdan versin bu kv'delere.AMİNNN

Açim canım inşallah ciddi olduğumu anladı gerçekten boşanma aşamasına geldik çünkü bu saat ten sonra sorun yapacağını sanmıyorum ama hayırlısı .. Gerçekten kv leri anlamak çok zor ne yaptıklarını bilmiyorlar hele benimki gibi ni kv Allah kimsenin başına vermesin canım ...

Tövbe yarabbim bu hamile halinle ne istedi senden bu kadar bu raddeye getrdi bu kadın olayları Allahından bulsun inş.sen keyfine huzuruna mutluluğuna bak canım takma bunları.eşinde yola gelmiş yavaş yavaş iyice görür gerçekleri bebek doğsun kimseyi görmez gözü zaten.ama sakın o kv'dene gösterme bebeğini akıl vermiş gibi düşünme ama huzurunu logusa halinlede kaçırmasın aman.senden uzak Allah'a yakın olsun inş.

Kesinlikle haklısın canım söyledim zaten eşime barışmış olmamız bişey değiştirmez benim bebeğime ilgili bi Hayel kurmasınlar göstermeyeceğim çünkü dedim erimede gelip gitmesinler dedim o da kabul etti istemiyorum zaten yüzünü bile görmeye tahammülüm yok o kadının ..

ohh miss kayınvalidesiz hayat lüküüssss hayaaaattt
Allahtan şükret eşin doğru yolu bulmuş hayatım ya nazar değmesin maşallah.bide olmayan beyinleriyle akıl vercekler onu yap bunu yap ayy hiç çekilmezdi iyi olmuş valla.

:):) kesinlikle katılıyorum canım Rabbim derdi olan herkesi kurtarsın .. Böyle iyi n azından karışanım yok kendi kendine konuşan yok eşim benim isteklerimi yapıyor biliyor en ufak bişey de şansının kalmadığını .. Rabbim her kesin gönlüne göre versin .. Tek duam bu benim ..

cimcime gülüm niye adama saldırıyosun ne deseydi oda sayıp sövse birbirinizi habire dolduruşa getirseniz sinir kat sayılarınız daha ne kadar artar bilemiyorum ama dahada artsa ozman napcan eşinde dağılsa kim toparlıcak sizi eşininde içinde fırtınalar kopuyo muhakkak ve emin ol senden gizli gizli ağlıyo biyerleri yumrukluyodur ama sana belli etse bunu sen daha çok üzülmücekmisin yapma eşine annem doktora say söv ağla içini boşalt ama eşine saldırma birbirinize herzamankinden daha sıkı sarılmanız gereken zaman bu zaman
senin bi suçun tabiki yok canım eşinin dediği gibi sizinde o masumunda kaderş böyleymiş onun vakti okadarmış ve rabbim o kasap doktoru sebep olarak vermiş inş o melek annesinin babasının ve kardeşlerinin şefaatçisi olcak orada sizi bekliyo olcak
ama muhakkak ara hakkını dediğin gibi başkasının evladına canına sebep olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…