- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.761
canım yazdıklarını gözyaşlarımla okudum resmen
şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..
ben de düşük yaptığımda benzer bir psikolojideydim..
o anları yeniden yaşadım sanki
eşimle günlerce doğru dürüst konuşmadık..
o benden kaçtı ben ondan..
sırf gözyaşlarımızı birbirimizden saklamak için
üzme kendini..
Allahından bulsun o zalim..
sen bilerek yapmadın..
yoksa kıyarmıydın yavrucağına..
aylardır nasıl istekle bebek hasretiyle yanıp tutuştuğunu görüyoruz..
üzülme lütfen..(zor olsa da)
ahirette şefaatçin olsun bebişin inşalllah:2:
noldu be söyleseneee:44:
Ya üzme kendini bu kadar güçlü ol aç davanı da pislik herife..
Eşinle de boşuna birbirinizi üzüyorsunuz..Emin ol o da senin kadar üzülüyordur ama erkekler belli etmiyorlar işte..
Neymiş haber merak ettim :)
Allah razı olsun canım
benim bi suçum yoktur dimi
yada ahirette neden hemen vazgeçtin derse yine rüyalarımdaki gibi
biliyonya be deliiiiiantin kuntin işlerden biri işte
eşim belli etmemeye çalışıyo ama oda perişan oldu şimdi avukat arkadasıyla görüşmeye gitti neler yapabiliriz onu konuşacaklar bana sende gel istersen dedi ama ben gitmedim aynı şeyleri konuşmak istemiyorum raporumu aldı gitti boşuna kendini üzeceksin giden geri gelmicek mahkeme 2 sene sürebilir araştırdım bugün dedi. ama ben istiyorum. yıllar önce mide bulantım sebebiyle gittğim doktor mide kanseri demişti. sonra gerçek ortaya çıkıncada dava etmedim allahından bulsun dedim. ama şimdi akıllandım. alsın cezasını. gerekirse 8 sene sürsün ama cezasını çeksin bidaha kimseye yapamasın bunu
KıZlar iyi geceler .. Çok heyecanlıyım yarın bebeğimi göremeye gidicem inşallah hayırlı haberler le dönerim ..
bende gidicemm bende çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
Canım inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli dir gÜzel haberler le döneriz taçyaprak ta gidicektş yarın .. 4 lü tarama yı yaptırmaz biz yarın inşallah ..
inş canımcımm.sen eşinle naptın düzeldimiii ?
Halen sorunlarımız var canım ama kısmen düzeldi gibi annesine hiç görüşmüyorum kendisi de ara sıra görüşüyor bakalım hayırlısı zamana bıraktım Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında inşallah ..
evine dönmüşsün ya o da bişey herşey yoluna girer uamrım tamamen en kısa zamanda.annesiyle görüşmüyosan sorun morun çıkmaz.görüşmemenide sorun yapmazsa tabi.Allah akıl fikir vicdan versin bu kv'delere.AMİNNN
Açim canım inşallah ciddi olduğumu anladı gerçekten boşanma aşamasına geldik çünkü bu saat ten sonra sorun yapacağını sanmıyorum ama hayırlısı .. Gerçekten kv leri anlamak çok zor ne yaptıklarını bilmiyorlar hele benimki gibi ni kv Allah kimsenin başına vermesin canım ...
Tövbe yarabbim bu hamile halinle ne istedi senden bu kadar bu raddeye getrdi bu kadın olayları Allahından bulsun inş.sen keyfine huzuruna mutluluğuna bak canım takma bunları.eşinde yola gelmiş yavaş yavaş iyice görür gerçekleri bebek doğsun kimseyi görmez gözü zaten.ama sakın o kv'dene gösterme bebeğini akıl vermiş gibi düşünme ama huzurunu logusa halinlede kaçırmasın aman.senden uzak Allah'a yakın olsun inş.
Kesinlikle haklısın canım söyledim zaten eşime barışmış olmamız bişey değiştirmez benim bebeğime ilgili bi Hayel kurmasınlar göstermeyeceğim çünkü dedim erimede gelip gitmesinler dedim o da kabul etti istemiyorum zaten yüzünü bile görmeye tahammülüm yok o kadının ..
ohh miss kayınvalidesiz hayat lüküüssss hayaaaattt
Allahtan şükret eşin doğru yolu bulmuş hayatım ya nazar değmesin maşallah.bide olmayan beyinleriyle akıl vercekler onu yap bunu yap ayy hiç çekilmezdi iyi olmuş valla.
Gunaydiiinnbbn kizlarrrrr
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
2 gündür psikolojim alt üst durumda
hiç kimseyi göresim kimseyle konuşasım yok
ne yediğimden bişey anlıyorum ne baktığımı görüyorum
tam kendimi dış gebeliğe alıştırmışken
tam onu atlatıyorken tepetaklak oldum
sürekli uyuyasım var
ama uyuyamıyorum gece sabaha kadar gözümü kırpamadım
sabah gittim benim kasaba
ama yerinde bulamadım
doğuma gitmiş
sekreteri muayenemi vardı dedi
bişey belli etmedim evet dedim
öğlene kadar gelmez öğleden sonra gelir dedi
çıktım öğlene kadar deli gibi boş boş dolaştım sokaklarda
ne diyeceğimi neye nasıl tepki vereceğimi düşündüm
sonra öğleden sonra 2,30 gibi gittim yine
öğleden sonraki randevularını iptal etmiş doğumda problem olmuş hastanedeymiş
artık daha fazlasını kaldıramadım
zaten 2 gündür midem bulanıyodu
kapısına kustum
gözüm karardı sinir krizi geçirdim ağladım paraladım üstümü başımı
eşim perişan oldu ne diyeceğini bilmiyo kendini zor zaptediyo
oda dalgın 2 gündür.
konuşmuyoruz bile
konusunu açmıyoruz
dün söylediğimde olacak bunlar sana bişey olmadı ne yapalım kader dedi
bağırdım küfür ettim ona saldırdım
ne biçim insansın senin bebeğini aldılar baba olacaktın sen istemiyo olabilirsin ama ben anne olmak istiyorum kaldıramıyorum bütün yaşadıklarım çok ağır geliyo sen bana değer vermiyosunki bebeğime veresin neden evlendik biz kötü günümde yanımda yoksan ne anlamı var aynı soyadını taşımanın dedim ağladım yumrukladım tuttum kolundan kapı dışarı ettim defol gözüm görmesin diye bağırdım.
arkadasıyla konuştum yasal yollardan nasıl hakkımızı ararız diye araştırıyomuş bugün.
ama ben hiç aramadım sormadımda konuşmuyorum hala onunla
ben forumu takip edemiyorum bikaç gün kafamı toplamam lazım yarın girerim tekrar. kendinize iyi bakın
bu sabah gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?