HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydınnn kızlarrr batım bugün veya yarındı bugün gelmedi şimdilik ama idrar testi yaptım negatifti ama adet belirtilerim de yok off kafam karışık çok:18:

günaydınnn kızlarrr batım bugün veya yarındı bugün gelmedi şimdilik ama idrar testi yaptım negatifti ama adet belirtilerim de yok off kafam karışık çok:18:

sende bendensin benimde bat yarın elimde bir kan ve birde saçma salak yanlış yapılmışta olsa negetif olan iki test var ama ateşim yüksek bekliyorum bende inş hayırlı sonuçlar verir rabbim bendede hiç belirti yok sadece zaten normaldede çok bulanan midem daha çok bulanıyo artık ki bu belirti çok erken daha şimdiden mide bulantısı felan olmaz diye düşünüyorum bide doymuyorum bukadar başka bişey yok tam anlamıyla bi adet belirtiside yok

ateşinin yüksek olması güzel bencede ben ateşölçer kullanmadım ama acayip ter atıyorum herkes hava normal diyor bana çok sıcak gibi geliyo karnım şiş değil ki adetten önce çok şişkinlik olurdu bekleyip görcez artık:18:

Gunaydiiinnbbn kizlarrrrr

günaydın kızlar

günaydın kızlarr

Aman kizlar gunaydin ins hepimiz guzel guzel haberler veririz bugun .. Bugun Snn gizem ben bebisleri gorucez Allah'in izniyle meleklerimiz dua etsinler sizin icin teyzeleri gelmesin pis kirmizilar, oyun arkadaslari istiyoruz biz.. :)))

gece naptığımı anlatıyım size sabah kadar 2de başlamak üzere saat başı uyandım sabah olsunda artık ateş ölçüyüm diye 5:30da uyandığımda nasıl tuvaletim var ama nasıl sıkışmışım ama kalkamıyorumki ateş ölçcem diye neyse ölçtüm bakıyım bi diye sonra zorladım kendimi uyudum 6:15te tekrar uyandım yine ölçtüm yine bekliyorum habire saat 6:45olsunda ölçüyüm tuvalete gidiyim diye anam uyuyamıyorumda 5dakikaya bir ölçtüm artık dayanamıcak duruma gelmiştim 6:45 olur olmaz ölçüp tuvalete koştum sanırsam kafayı bozcam bu gidişle:)))

canım ıdrar testını ne zaman yaptın bu sabah ılk ıdrarla yaptın mı?

Allah iyiligii versin kis tutma tisini bak ne guzel surekli tuvalat bunlar guzel seyler :)) Hem bir kere olcunce yetmiyor mu ates? Bende 5 te kalktim dusumu aldim kremledim gobisimi, doktor amcasi guzel guzel baksin diye ama randevu taa oglen 3.5ta ..

burcu cum nasılsın?
tr ye geliyormuşsun sonunda cok sevindim.keşke gecen sene tanışsaydım senle benim kardeşimde erasmustaydı orda.

canım ıdrar testını ne zaman yaptın bu sabah ılk ıdrarla yaptın mı?

yok kız nerdee o uyduruk bebe time'dan aldım eve gittim bi güzel sandviç yedim üzerine çikolata yedim sonra dayanamadım bukadar yemeğin üzerine yaptım testi sanırım salı günüydü sonrada yedim kırmızı kartı o yemeğin üzerine bir bardak soğuk su gibi geldi

ayy o göbişinide bebişinide mıncık mıncık mıncıklarrım bak gitte beişine bakta gel selam söyle bizden onu çok seviyoruz biz öyle söyle annesi arada üzülüp onuda üzüyo ama napcak işte anne atsan atılmaaz satsan satılmaz hele şimdi bide annesine muhtaçken idare etsin annesini tamammı küsmesin annesine:)))
ateş hergün aynı saatte ölçülmesi daha sağlıklı oluyo canım bende pimpirikli olduğum için belki erken ölçtüğüm için yüksektir düşüncesiyle bekledim normalde ölçtüğüm saati

burcu cum nasılsın?
tr ye geliyormuşsun sonunda cok sevindim.keşke gecen sene tanışsaydım senle benim kardeşimde erasmustaydı orda.

Canim tesekkur ederim, Allah izin verirse gelicez ins sonunda cikti evraklar 2023'e kadar rahatim :))
Kismet canim, ins hep beraber yine gelirsiniz, cok sevinirim sizleri agirlamaktan :))

Canim tesekkur ederim, Allah izin verirse gelicez ins sonunda cikti evraklar 2023'e kadar rahatim :))
Kismet canim, ins hep beraber yine gelirsiniz, cok sevinirim sizleri agirlamaktan :))

teşekkür ederim canım. inşllah geliriz.
bende beklerim herzaman.
bebişten güzel haberler getirmen dileğiyle darısı tez zamanda başımıza.

günaydın kızlar

hsst-elif inşallah batlar gelmez meraktayız vallahi.

cimcime

inan okurken ağladım kendini harap etme diyeceğiz ama nafile.Eşinede çok yüklenme seni sakinleştirmeye çalışıyor belliki.İyi olmanız dileğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…