- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.781
günaydınnn kızlarrrbatım bugün veya yarındı bugün gelmedi şimdilik ama idrar testi yaptım negatifti ama adet belirtilerim de yok off kafam karışık çok:18:
sende bendensin benimde bat yarın elimde bir kan ve birde saçma salak yanlış yapılmışta olsa negetif olan iki test var ama ateşim yüksek bekliyorum bende inş hayırlı sonuçlar verir rabbim bendede hiç belirti yok sadece zaten normaldede çok bulanan midem daha çok bulanıyo artık ki bu belirti çok erken daha şimdiden mide bulantısı felan olmaz diye düşünüyorum bide doymuyorum bukadar başka bişey yok tam anlamıyla bi adet belirtiside yok
Gunaydiiinnbbn kizlarrrrr
günaydın kızlar
günaydınnn kızlarrrbatım bugün veya yarındı bugün gelmedi şimdilik ama idrar testi yaptım negatifti ama adet belirtilerim de yok off kafam karışık çok:18:
günaydın kızlarr
sende bendensin benimde bat yarın elimde bir kan ve birde saçma salak yanlış yapılmışta olsa negetif olan iki test var ama ateşim yüksek bekliyorum bende inş hayırlı sonuçlar verir rabbim bendede hiç belirti yok sadece zaten normaldede çok bulanan midem daha çok bulanıyo artık ki bu belirti çok erken daha şimdiden mide bulantısı felan olmaz diye düşünüyorum bide doymuyorum bukadar başka bişey yok tam anlamıyla bi adet belirtiside yok
gece naptığımı anlatıyım size sabah kadar 2de başlamak üzere saat başı uyandım sabah olsunda artık ateş ölçüyüm diye 5:30da uyandığımda nasıl tuvaletim var ama nasıl sıkışmışım ama kalkamıyorumki ateş ölçcem diye neyse ölçtüm bakıyım bi diye sonra zorladım kendimi uyudum 6:15te tekrar uyandım yine ölçtüm yine bekliyorum habire saat 6:45olsunda ölçüyüm tuvalete gidiyim diye anam uyuyamıyorumda 5dakikaya bir ölçtüm artık dayanamıcak duruma gelmiştim 6:45 olur olmaz ölçüp tuvalete koştum sanırsam kafayı bozcam bu gidişle:)))
Allah iyiligii versin kis tutma tisini bak ne guzel surekli tuvalat bunlar guzel seyler :)) Hem bir kere olcunce yetmiyor mu ates? Bende 5 te kalktim dusumu aldim kremledim gobisimi, doktor amcasi guzel guzel baksin diye ama randevu taa oglen 3.5ta ..
canım ıdrar testını ne zaman yaptın bu sabah ılk ıdrarla yaptın mı?
Allah iyiligii versin kis tutma tisini bak ne guzel surekli tuvalat bunlar guzel seyler :)) Hem bir kere olcunce yetmiyor mu ates? Bende 5 te kalktim dusumu aldim kremledim gobisimi, doktor amcasi guzel guzel baksin diye ama randevu taa oglen 3.5ta ..
burcu cum nasılsın?
tr ye geliyormuşsun sonunda cok sevindim.keşke gecen sene tanışsaydım senle benim kardeşimde erasmustaydı orda.
Ohaaa!! bu nasıl tablo böyle.. Artık adam akıllı bir test yaparmısın lütfen ilk idrarınla!kızmaya başlıyorum ama gidip sakın bebetime alıp gün ortasında yiyip içip yapma yine testi.
Canim tesekkur ederim, Allah izin verirse gelicez ins sonunda cikti evraklar 2023'e kadar rahatim :))
Kismet canim, ins hep beraber yine gelirsiniz, cok sevinirim sizleri agirlamaktan :))
hastaneye gidiyoruz bizzzzzzzzz
hastaneye gidiyoruz bizzzzzzzzz
teşekkür ederim canım. inşllah geliriz.
bende beklerim herzaman.
bebişten güzel haberler getirmen dileğiyle darısı tez zamanda başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?