HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayyy canimsinnn...bende cok istiyorum kiz olmasini biliyosun...

eee sen naptinnn esinle aran nasil simdii..

N`olsun canim evimizde yanlizken cok sukur derdimiz yok, disarisi 7 derece ruzgar yagmur .. Evimizde misil misil tv seyrediyoruz, telefonlarin sesinide kistim calarsa biri ararsa duymasi diye
Aman yaz hic gelmesin ..

Ohh ohh iyi yapmissin biraz bas basa vakit iyi gelur...o mendeburlarla ne kadar az temas o kadar huzur...

Aynen canim, aksam arkadaslari sinemaya gidiyormus bizde gidelim dedi, kizlardan bisi esimin iyi arkadasinin iz kardesi ve bunlar lisede cikmislar falan iki ev yanimiz uyuz oluyorum zaten kiza.. Dedim onlar aksam gidiceklermisbiz gidemeyiz sampiyonlar ligi finali var eminim kacirmak istemysin senede bir kere sonucta dedim caydi ole diyince :)))

Kiz Esra yemin ederim iti an comagi hazirla, Anasi geldi simdi ayy oglum kopegi gezdirirken dustum fln, cay kayniyordu 2 saattir unutmusum birde sirf dem verdim hanfendi sut ekledi icti :)) Allah`tan gitti ama bizimkide pesinden yok internetimiz calismiyor, adam simdi ugrasiyor, yok fotograflar yuklencekmis bilgisayara bilmem ne gitti anasina, yagmurda dinmis gunes cikmis sonrada bisiklet turuna gidicem iki saat fln dedi .. Offf bir rahat yok valla , kapiyi kilitlesen bacadan giriyorlar :113:

Hulya napti acep, gelmedi bir daha .. :97:

Kizlar is cikisi ozele gidip kan vermek icin kendimde o gucu kuvveti bulamadim sadece esimin yanina gidip sarilip yatmak istedim ama annemle ananeme soz vermistim eve ugrayip esime bi sarildim sonra annemlerle cay icmeye gittim bisuru bebekli ve hamile bayan gordum canimdan can gitti dusundukce aklima geldikce gozlerimden yas suzuluyo evet hayirlisi buymus ama ne biliyim iste herseyin planini yapmisim kafamda ben farkinda olmadan kimseyede belli edemiyorum esimin hala umidi var belim agriyo adet olcam diyorum stresten daha belli bisi yok belki vardir diyo hala eve geldik bir saat once bana soguk davraniyo simdide yatti uyudu sirnastim umursamadi bile haftaya malesef isten cikip gidemem patronlar yok isyerinde bi ben varim cikamam hem zaten yarin olmadi pazartesi adet olurum adet olcagim zamanki bel agrisi bi giriyo bi cikiyo

Olsun canim sen gonlunu rahat tut .. Allah`im vardir bir bildigi bizler icin daha guzel seyler hazirlamistir gelecekte ..
Sabredicez, ne zaman ne hayirliysa o zaman olsun. :13:

Zaten insan kendinden cok esine uzuluyor....canimm yaaa bu kadar uzme hic apansiz gelecek bebisin bak gor...biliyosun nisanda benim hic umudum yoktu..ovl.lar negatif. ates olcuyodum oyle bi artos yok...ne bilim adeti beklerken oluverdi ..sanada oyle olcakkk...emin ol...sen guclu olki esinde sana guc verebilsin.

Ama ne gelen var ne giden gerci ateş olcme sitesi batin yarin oldugunu soyluyor ama battan once 1 ve ya 2 gun once mutlaka kahverengi lekelenmem olur o da yok. Bu ay pek onemsemedik atesimi ogrenmek icin ates olctum ama cok yogun oldugumuz icin onemsemedik haziranda duzene koyariz dedik o nedenle pek umudumda yok oysaki. Bilemedim şimdi:))

Gunaydin canimmm. hadi insallahh yarin guzel haber aliriz senden. atesun nasil ciktii nasi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…