- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.041
Ayyy canimsinnn...bende cok istiyorum kiz olmasini biliyosun...
eee sen naptinnn esinle aran nasil simdii..
Ohh ohh iyi yapmissin biraz bas basa vakit iyi gelur...o mendeburlarla ne kadar az temas o kadar huzur...
Ben ne zaman uyuklamasan topikte takilsam kimsecikler olmuyor...(
Ahhh canim, stress yapma her iste bir hayir vardir.. Benimde 4 tup kani kaybetmislerdi, sonra bir daha vermistim.. Baksana senin bebis baya baya nazli olcak :))
Olsun endiselenme bekle pazartesi hayirlisiyla gider kanini verir sonucu alirsin ns ..
Herşey de bi hayır vardır canım sıkma canını bence sen git Pazartesi tekrar ver kan o zaman daha net çıkar zaten şuam çok küçültüle varsa eğer benim adetten 4 gün sonra 36.63 çıkmıştı idrar testinde ise çıkmadı bence kendini germe umudunu kaybetme Rabbim hakkında hayırlısını versin ...
Kizlar is cikisi ozele gidip kan vermek icin kendimde o gucu kuvveti bulamadim sadece esimin yanina gidip sarilip yatmak istedim ama annemle ananeme soz vermistim eve ugrayip esime bi sarildim sonra annemlerle cay icmeye gittim bisuru bebekli ve hamile bayan gordum canimdan can gitti dusundukce aklima geldikce gozlerimden yas suzuluyo evet hayirlisi buymus ama ne biliyim iste herseyin planini yapmisim kafamda ben farkinda olmadan kimseyede belli edemiyorum esimin hala umidi var belim agriyo adet olcam diyorum stresten daha belli bisi yok belki vardir diyo hala eve geldik bir saat once bana soguk davraniyo simdide yatti uyudu sirnastim umursamadi bile haftaya malesef isten cikip gidemem patronlar yok isyerinde bi ben varim cikamam hem zaten yarin olmadi pazartesi adet olurum adet olcagim zamanki bel agrisi bi giriyo bi cikiyo
Yaz günü üşütmüş olamam heralde çişimi tutamıyooom
aayyyyy hayırlı uğurlu olsn sevindmmmmmmmmcanım hayırlı olsunnn
yenı topık ugurlar getırsın herkese :)
Kizlar is cikisi ozele gidip kan vermek icin kendimde o gucu kuvveti bulamadim sadece esimin yanina gidip sarilip yatmak istedim ama annemle ananeme soz vermistim eve ugrayip esime bi sarildim sonra annemlerle cay icmeye gittim bisuru bebekli ve hamile bayan gordum canimdan can gitti dusundukce aklima geldikce gozlerimden yas suzuluyo evet hayirlisi buymus ama ne biliyim iste herseyin planini yapmisim kafamda ben farkinda olmadan kimseyede belli edemiyorum esimin hala umidi var belim agriyo adet olcam diyorum stresten daha belli bisi yok belki vardir diyo hala eve geldik bir saat once bana soguk davraniyo simdide yatti uyudu sirnastim umursamadi bile haftaya malesef isten cikip gidemem patronlar yok isyerinde bi ben varim cikamam hem zaten yarin olmadi pazartesi adet olurum adet olcagim zamanki bel agrisi bi giriyo bi cikiyo
Ama ne gelen var ne giden gerci ateş olcme sitesi batin yarin oldugunu soyluyor ama battan once 1 ve ya 2 gun once mutlaka kahverengi lekelenmem olur o da yok. Bu ay pek onemsemedik atesimi ogrenmek icin ates olctum ama cok yogun oldugumuz icin onemsemedik haziranda duzene koyariz dedik o nedenle pek umudumda yok oysaki. Bilemedim şimdi:))
Gunaydin canimmm. hadi insallahh yarin guzel haber aliriz senden. atesun nasil ciktii nasi gidiyor.
4 gundur 36.7 de sabitlendi iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?