- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.021
benim tampon biraz büyük canım popoma göre denemeden almam mümkün değil yani
lcw'ye baktım yoktu
canım idrarda gözükmeyebilir olmassada üzülme lütfennn nasıl olsa bigün elbett olucakkkkkkkkk !
hastaneden geldiiiimmm.. fasulyemizin kalp atışını duyduk çok şükürdoktor bir sıkıntı yok dedi. kalp atışını duymamıza rağmen inanması çook zor bir duygu Rabbim tez vakitte hepinize yaşatsın inşallahh
Masallkahhh..bende simdi geldim dr dem normalde 9*5 gunluk ama 9*1 gunluk cikti. kucuk ....
hersey iyiymis ikili test icin 2 hafta sontra cagirdi
..
Sen yinede kendini olumsuza alistir canimmm offf..bizde gaza getirdik ne bilelim...amaa sen yinede hamile degil olarak adapte et...adet olmassan testi yinele...sen cat. ignesi vuruldun muki....dr a neden gidiyodun yum. takibi icin mi...
Gizosssss bi tane pantolonunu terziye ver hamile pantolobuna cevirsinn...yada eteklerini...nasilsa dogumdan sonra ya dar gelir ya bol gelir onlar....
Masallkahhh..bende simdi geldim dr dem normalde 9*5 gunluk ama 9*1 gunluk cikti. kucuk ....
..
Sen yinede kendini olumsuza alistir canimmm offf..bizde gaza getirdik ne bilelim...amaa sen yinede hamile degil olarak adapte et...adet olmassan testi yinele...sen cat. ignesi vuruldun muki....dr a neden gidiyodun yum. takibi icin mi...
Gizosssss bi tane pantolonunu terziye ver hamile pantolobuna cevirsinn...yada eteklerini...nasilsa dogumdan sonra ya dar gelir ya bol gelir onlar....
Çok sewindim canım inş herşey böyle güzel devam eder tekmelerini duyarsın
Bizde küçüktük ama 12 haftada 1 gün öne çıktık sizde tamamlarsınız :)
Gözünüz Aydın :)
Canım ben terziye gittim adam boşuna ziyan etme pant çok güzel modeller bar üzerine göre git al derim ama illa istersen yaparım dedi vazgeçtim :)
Canım ben terziye gittim adam boşuna ziyan etme pant çok güzel modeller bar üzerine göre git al derim ama illa istersen yaparım dedi vazgeçtim :)
hastaneden geldiiiimmm.. fasulyemizin kalp atışını duyduk çok şükürdoktor bir sıkıntı yok dedi. kalp atışını duymamıza rağmen inanması çook zor bir duygu Rabbim tez vakitte hepinize yaşatsın inşallahh
Canim cokkk sevindim, hadi ins Rabbim guzel hamileleik versin, ins saglikla alirsin melegini kucagina, dun gece ruyamda hep sizler vardiniz gizosla senin kiziniz oluyordu, sizleri gormedim ama ayni hastanedeymisiz biz hastane onunde kosturuyouz kizlarla noldu acaba noldu diye .. Cok guzel bir ruyadi valla :)))
..
Canim cokkk sevindim, hadi ins Rabbim guzel hamileleik versin, ins saglikla alirsin melegini kucagina, dun gece ruyamda hep sizler vardiniz gizosla senin kiziniz oluyordu, sizleri gormedim ama ayni hastanedeymisiz biz hastane onunde kosturuyouz kizlarla noldu acaba noldu diye .. Cok guzel bir ruyadi valla :)))
noldu tahmin edin şerefsizler (çok afedersiniz sinirden ateş fışkırıyo sanırım şimdi ölçsem 38 çıkar) acildekiler kanımı bşyokimya bölümüne göndermemişler biyokimyadaki adam sağolsun sabah aradıktan sonra kontrol etmiş aramış yokmuş kan
noldu tahmin edin şerefsizler (çok afedersiniz sinirden ateş fışkırıyo sanırım şimdi ölçsem 38 çıkar) acildekiler kanımı bşyokimya bölümüne göndermemişler biyokimyadaki adam sağolsun sabah aradıktan sonra kontrol etmiş aramış yokmuş kan
ohh oh maşallah kocaman olmuş seninki de. :) bende kan filn verdim testler için hayırlısı olsun inşallah hepimize
teşekkür ederim canıımm amiin inşallah Rabbim en güzel zamanlarını da görmeyi nasip eder hepimize :)
Amiiin canıım çook teşekkür ederim.. Hayır olsun rüyanda çook güzel rüya görmüşsün.. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
Evett 23 mm olmuss..dr. diyo oo bayaa buyumus.diye:))) yer fistigi kadarmiss iste...
hulyaa harap etme kendinii bosver kan vermeee artikk.. beklemeye gec artik...adet gelnezse idrar yaparsin gene
Kis Esra sendemi bgn kontroldeydin, oyy masallah bebislere.. Gercekten Allah`tan mucize insanin en kucuk hucresinden bizim spalar masallh kocaman oluyorlar.. Sizinki 23 mm aramizda 10 hafta var bizimki olmus 22cm hizla buyuyorlar, Rabbim isteyen herkese versin ins saglikla kucagimizada aliriz ..
Evet canncaziiimmm dr daydik sabah...senin kuzu benimkinin tamm 10 katiiii.:)))) senin ki iri bi muz benimki yerfistigi... sekerim...senin oglana veririm kizimii...yakisikli olur senin oglunnn sari sariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?