HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizosssss bi tane pantolonunu terziye ver hamile pantolobuna cevirsinn...yada eteklerini...nasilsa dogumdan sonra ya dar gelir ya bol gelir onlar....

Çok sewindim canım inş herşey böyle güzel devam eder tekmelerini duyarsın

Bizde küçüktük ama 12 haftada 1 gün öne çıktık sizde tamamlarsınız :)
Gözünüz Aydın :)

Gizosssss bi tane pantolonunu terziye ver hamile pantolobuna cevirsinn...yada eteklerini...nasilsa dogumdan sonra ya dar gelir ya bol gelir onlar....

Canım ben terziye gittim adam boşuna ziyan etme pant çok güzel modeller bar üzerine göre git al derim ama illa istersen yaparım dedi vazgeçtim :)

geçen ay yumurta takibi yapıldı canım ama büyümedi git gel git gel işyerinde de sıkıntı olunca bu ay 14. gün gittim yumurta olmuştu iki tane 23. gün gittim progesteron testi yapıldı çatlamışmı çatlammışmı bakalım diye çok güzel çatlamışlardı ama olmadı işte

Hülyacım moral bozmak yok inş vardır ama yoksa inş Haziran'da olur umut yitirmek yok dualarımız seninle sonucu ne zaman alacaksın

şuan bile olmuyo geçen sene stajda giydiğim kumaşlar allahım neden kiloyu ben popodan alıyorum yaaaa

bulcam kuşuum kadıköye falan bakıcam haftaiçi gidip :/

Kizlar valla sabah 7`de kalktim bakiyim Hulya`cim napti diye ama burda sabaha karsi yangin cikmis mahallede evlerden birinin catisi kul, tum mahellenin elektrigini kestiler giremedim, anca geldi elektrik..

Canim naptin testin nasil atesin nasil, Allah`im ins guzel haberler vardir. Sezgide doktora gidicekti noluyor kizlar anlatin bakalim..

Evet bencede yakinda yakalarrr...valla en guzel pantolinlarin degilde orta halli olsnlar hebaa edilebilir...

Canim cokkk sevindim, hadi ins Rabbim guzel hamileleik versin, ins saglikla alirsin melegini kucagina, dun gece ruyamda hep sizler vardiniz gizosla senin kiziniz oluyordu, sizleri gormedim ama ayni hastanedeymisiz biz hastane onunde kosturuyouz kizlarla noldu acaba noldu diye .. Cok guzel bir ruyadi valla :)))

Hulyacim bak ins kan sonucun guzel cikar sakin guvenme idrar testlerine benimkide adet iki gun gecicince yarim saat sonra fln ikinci cizgi siliklesmisti .. Ins bebisin seninledir, kan vermissin snucu noldu aldinmi.. Dualarimiz seninle..

ben erkek hissediyorummmmmm

ohh oh maşallah kocaman olmuş seninki de. :) bende kan filn verdim testler için hayırlısı olsun inşallah hepimize

teşekkür ederim canıımm amiin inşallah Rabbim en güzel zamanlarını da görmeyi nasip eder hepimize :)

Amiiin canıım çook teşekkür ederim.. Hayır olsun rüyanda çook güzel rüya görmüşsün.. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee

noldu tahmin edin şerefsizler (çok afedersiniz sinirden ateş fışkırıyo sanırım şimdi ölçsem 38 çıkar) acildekiler kanımı bşyokimya bölümüne göndermemişler biyokimyadaki adam sağolsun sabah aradıktan sonra kontrol etmiş aramış yokmuş kan

ayy inanmıyorum bu nasıl iş böyle yaa.. bu ne talihsizlik böle..

Ahhh canim, stress yapma her iste bir hayir vardir.. Benimde 4 tup kani kaybetmislerdi, sonra bir daha vermistim.. Baksana senin bebis baya baya nazli olcak :))

Olsun endiselenme bekle pazartesi hayirlisiyla gider kanini verir sonucu alirsin ns ..

Herşey de bi hayır vardır canım sıkma canını bence sen git Pazartesi tekrar ver kan o zaman daha net çıkar zaten şuam çok küçültüle varsa eğer benim adetten 4 gün sonra 36.63 çıkmıştı idrar testinde ise çıkmadı bence kendini germe umudunu kaybetme Rabbim hakkında hayırlısını versin ...

Evett 23 mm olmuss..dr. diyo oo bayaa buyumus.diye:))) yer fistigi kadarmiss iste...

hulyaa harap etme kendinii bosver kan vermeee artikk.. beklemeye gec artik...adet gelnezse idrar yaparsin gene

Evett 23 mm olmuss..dr. diyo oo bayaa buyumus.diye:))) yer fistigi kadarmiss iste...

hulyaa harap etme kendinii bosver kan vermeee artikk.. beklemeye gec artik...adet gelnezse idrar yaparsin gene

Kis Esra sendemi bgn kontroldeydin, oyy masallah bebislere.. Gercekten Allah`tan mucize insanin en kucuk hucresinden bizim spalar masallh kocaman oluyorlar.. Sizinki 23 mm aramizda 10 hafta var bizimki olmus 22cm hizla buyuyorlar, Rabbim isteyen herkese versin ins saglikla kucagimizada aliriz ..

Evet canncaziiimmm dr daydik sabah...senin kuzu benimkinin tamm 10 katiiii.:)))) senin ki iri bi muz benimki yerfistigi... sekerim...senin oglana veririm kizimii...yakisikli olur senin oglunnn sari sariii

Evet canncaziiimmm dr daydik sabah...senin kuzu benimkinin tamm 10 katiiii.:)))) senin ki iri bi muz benimki yerfistigi... sekerim...senin oglana veririm kizimii...yakisikli olur senin oglunnn sari sariii

Oyy oyy yerim o fistigi ben, ogluma guzelligini annesinden almis guzeller guzeli turk kizindan alasinimi bulucam.. Pamuklara sararim ben kizimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…