- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.061
Hulysciim ins. bu ay olur bebisimmm...esin ne dedi onu mersk ettimm.
Kizz ne babacan adammm. genellikke anneler ister bu kadar..olsun canjm sen jmidini kaybetmeeee..bu ay ins. klur. dr un ne diyecek bakalim..esin gorunmusmuydu dr a.. keciboynuzu icir sende sogan ic.. ben onlari uygulustim.pkolusun sogan iyi gelir...belki bendede vardir pko.. gerci bikere karindan usg ile bakmisti 5 sene knce yok dedi ama...bilemiyirum. gobek cevresinde killanma var ondan supheleniyorum.
canım bende garip bi pko var zaten ve soğanda ikinci ayımı kullandım geçen ay zaten sanırım soğanın sayesinde 29günde adet oldum zaten birazda ondan böyle ümitlendim eşimde göründü doktora sayısı felan iyidi ama hızlı hareketli biraz düşüktü onun içinde işte 1,5aydır biri vitamin biride kaslarla ilgili bi ilaç içiyo 3ay kullancak dedi doktor taoplamda ve yine 1,5aydır garibim keçiboynuzu suyu ve çakşır kökü suyu içiyo
canım,günlerdir takip ediyorum seni.ateşin düşmüş malesef.çok üzüldüm.kendim gibi beklemiştim seni de,merakla.
ben de pkoluyum biliyorsun ve doktor sizi biraz uğraştırabilir demişti.
sen ısrarla test yapmayarak kendini daha da çok umutlandırdın.
ben bat ın gelmesini bekledikten sonra test yapmaya anlam veremiyorum.
çünkü bat a bikaç gün kala test yapıldığında silik de olsa çıkıyor (%90)
kalan %10 da olma ihtimalini düşünerek umutlarını sürdür lütfen.
test yapmakta ne kadar ileriye atarsan umudun da o kadar artıyor malesef...
artan umut,beklenen sonuç gelmeyince gelecek üzüntüyü de arttırıyorr...
tecrübeyle sabit : eşime nasıl söyliycem,nasıl bi sürpriz yaparım,aileme nasıl söylerim....planlar,planlar...
hepsi kursağında kalınca çok zor oluyor.
ben bikaç kez bu hataya düştüm.bi ay kesinlikle test yapmıycam,bat geçsin öyle dedim.
ve bat 4 gün geçti.kesin hamileyim dedim.çünkü benim reglim şaşmaz.4 gün sonra test yaptım :negatif.
ertesi gün regl oldum...kadın psikolojisi çok ilginç.psikolojimiz batı erteliyor.
ama artık öğrendim,eğer hamişlik varsa bata 3 gün kala %90 silik de olsa çıkıyor.
silik çizgi yoksaa ümitleri fazla sürdürmeye de gerek yoktur.
eee kalan %10 luk ihtimal içindeysen de ne güzellll olurrr,bal kaymak.
insan böyle daha az üzülüyor.
ben bata 3 gün kala test yaptım,negatifti.o gün hüngür hüngür ağladım.
bi daha hiç bişey yapmıycam,bırakıyorum dedim.ama ertesi gün kırmızılar gelse de yeni aya başlasam dedim.
sana söyleyeceğim test yapmayı erteleme,çıkmazsa da erken yaptım ondan çıkmadı deme.kabullen.yoksa çok acı oluyor.
sen şuna sevinebilirsin en azından klomen kullandığında yumurtan oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor.
bak bana yumurta yapsam çatlama yok.çatlatsam bebek yokkk.
demek ki zamanı değilmiş de önümüzdeki maçlara bak.
gene aynı zamanlarda iş üstünde olucaz senle
aynen öyle valla bisürü heves etmiştim ama işte testi erkende yapsan geçte yapsan insanın içindeki o umut bitmiyoki inanmıcaksın ama haalaa daha ufacık umut var biliyomusun şu kan sonucunun çıkmamasında da vardır bi hayır diyorum
inş yakın zamanda bizde beceririz bu işi ben şuan bu kadar ümitlendiğim ve eşimide ümitlendirdiğim için kendimi okadar suçlu hissediyorumki anlatamam resmen vicdana zabı çekiyorum
canım,günlerdir takip ediyorum seni.ateşin düşmüş malesef.çok üzüldüm.kendim gibi beklemiştim seni de,merakla.
ben de pkoluyum biliyorsun ve doktor sizi biraz uğraştırabilir demişti.
sen ısrarla test yapmayarak kendini daha da çok umutlandırdın.
ben bat ın gelmesini bekledikten sonra test yapmaya anlam veremiyorum.
çünkü bat a bikaç gün kala test yapıldığında silik de olsa çıkıyor (%90)
kalan %10 da olma ihtimalini düşünerek umutlarını sürdür lütfen.
test yapmakta ne kadar ileriye atarsan umudun da o kadar artıyor malesef...
artan umut,beklenen sonuç gelmeyince gelecek üzüntüyü de arttırıyorr...
tecrübeyle sabit : eşime nasıl söyliycem,nasıl bi sürpriz yaparım,aileme nasıl söylerim....planlar,planlar...
hepsi kursağında kalınca çok zor oluyor.
ben bikaç kez bu hataya düştüm.bi ay kesinlikle test yapmıycam,bat geçsin öyle dedim.
ve bat 4 gün geçti.kesin hamileyim dedim.çünkü benim reglim şaşmaz.4 gün sonra test yaptım :negatif.
ertesi gün regl oldum...kadın psikolojisi çok ilginç.psikolojimiz batı erteliyor.
ama artık öğrendim,eğer hamişlik varsa bata 3 gün kala %90 silik de olsa çıkıyor.
silik çizgi yoksaa ümitleri fazla sürdürmeye de gerek yoktur.
eee kalan %10 luk ihtimal içindeysen de ne güzellll olurrr,bal kaymak.
insan böyle daha az üzülüyor.
ben bata 3 gün kala test yaptım,negatifti.o gün hüngür hüngür ağladım.
bi daha hiç bişey yapmıycam,bırakıyorum dedim.ama ertesi gün kırmızılar gelse de yeni aya başlasam dedim.
sana söyleyeceğim test yapmayı erteleme,çıkmazsa da erken yaptım ondan çıkmadı deme.kabullen.yoksa çok acı oluyor.
sen şuna sevinebilirsin en azından klomen kullandığında yumurtan oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor.
bak bana yumurta yapsam çatlama yok.çatlatsam bebek yokkk.
demek ki zamanı değilmiş de önümüzdeki maçlara bak.
gene aynı zamanlarda iş üstünde olucaz senle
Askolsun hep ebda nerdesun ozledin bilmem ne diyorum girip okuyup yazmiyosun bilee...nerelerdesin buralari terk etmeye mi karar verdinn yoksa..adet oldun mu olduysan ne zaman oldun batin nedir. bunlari bilmek istiyorum ona goree takip edicem seni...:))))
ben veremedim o haberi sen verirsin inş canım benim göğüsleirm şişti serteşti bide büyümüşler
kısss yerim ben seni.
kayınvalidemler vardı.ayrıca malum kozalak sosyal medya düşmanı.
kayınvalidemlerin yanında sadece çaktırmadan topiği açıp okuyabildim.
onda bile kozalak laf etti.neymiş anasının yanında pc ile uğraşıyormuşummm
ne yapiiim her şeyi yaptım annesine,babasına.canım sıkldı,meraktan çatladım topikte ne oluyor diye
24 mayısta regl oldum malesef canım.
yeni bat 25 mayıs.yarın doktora gidicem.
devlet hastanesindeki doktor iğnelere geç bu ay dedi.ama yumurta takibi falan yapmıyorçyarın özele gidip sorucam bakalım tatlım.
senin fasulye nasıl?
Hic belirtim yok belim ve yorulunca kasiklarim adet olacam gibi agriyor tek şuphe uyandiran kahve akintinin başlamamasi cunku bat oncesi bende hep olur
Artik kimseye umut vermicemm.. bu belirtiler hem adet hem hamilrlik belirtisi. bat tarinsa aksam yap bi test. ben bata 1 gun kala test yaptim aksam okuldan gelunce...ilk idrarla falan da yapmadim...cook silik cikti...sende yap icin rahatlar. adet geleceksede psikolijik olarak geciktirmessin..
Artik kimseye umut vermicemm.. bu belirtiler hem adet hem hamilrlik belirtisi. bat tarinsa aksam yap bi test. ben bata 1 gun kala test yaptim aksam okuldan gelunce...ilk idrarla falan da yapmadim...cook silik cikti...sende yap icin rahatlar. adet geleceksede psikolijik olarak geciktirmessin..
Evet canim haklisin ff ye gore bat yarin ya yarin sabahtan yapar kurtulurum bu stressten
haklısın negatif çıksa da kırmızıyı görene kadar ümit devam ediyor.
ama test yapmadan önceki kadar yüksek hayallerin olmuyor,bu da bir gerçek
kendimden biliyorum,özeldeki doktor kan testi olmadan tedaviye devam etmiyor.kanda 0.36 çıktı benim.
kırmızılarda gelmemişti.doktora göstermeden deli gibi nette araştırdım.0.36 hamilelik ihtimali var mı diye
yani umut işteeee.kırmızıyı da ertesi gün gördüm.görünce üzülmedim.zaten bekliyordum.
ama hiç test yapmadan beklesem halim hiç hoş olmayacaktı...
artık eşimi ümitlendirmiyorum ben.
zaten o iyice tüp bebeğe taktı,ikiz olacak bizimkiiiiiiiiiiiiiii
İkinci cizgi silik çikti şoktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?