- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.001
ders değil canım yaa sen benim ne zaman derse gittiğimi gördün ahah
Staj başlıyo 17 haziranda onla uğraşıyorum evrakları tamamladım adli sicil kaydı bişeyler bişeyler.adliyede 220 kişi sıra bekledim bayılcaktım.
asıl sorum şu ben hamile pantlonu ama kumaş nerden bulucammmmmmmmmm
canım sana ilk öğrendiğinde de söylemiştim ben senin bebişi kız hissediyorum diye yineliyorum aynı düşüncemi :) hayırlısı olsun hakkında biz içimizden geçeni söylüyoruz allah bilir tabi en hayırlısını :)
kızlar ateşim bugün ciddi anlamda zorlamayla 37,00çıktı ve idrar testinde koskoca tek çizgi çıktı şimdi hastaneye gidiyorum hamile olmadığımı tescillemeye
kızlar ateşim bugün ciddi anlamda zorlamayla 37,00çıktı ve idrar testinde koskoca tek çizgi çıktı şimdi hastaneye gidiyorum hamile olmadığımı tescillemeye
acaba idrarda çıkmayıpta kanda pozitif çıkma ihtimali varmıki kızlar yaa ama idrar testinin üzerinde adet günü gebeliği tespit eder yazıyodu
gittim kana kızlar bide orda sinir oldum geldim nefret ediyorum doktorlar ve asistanlardan sonuç 10da çıkarmış belki ama netten öğrenilmiyomuş gidip almak zorundaymışım asıl siz hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim aptal gibi heyecan yaptım bu ayda olmadıysa daha olmaz zaten benim
acaba idrarda çıkmayıpta kanda pozitif çıkma ihtimali varmıki kızlar yaa ama idrar testinin üzerinde adet günü gebeliği tespit eder yazıyodu
canım bu konuda pek bilgim yok ama 1 derecelik bi düşüş kötü değil sanırım hemen kendini üzme,ekinci adetinden sonraki 2. Gün bile silik çizgi görmüş,bizim gelinizmiz şuan 3 aylık hamiş adetten1 hafta sonra bile silik çıkmıştı idrar testine takılma yani bence.inşallah kanda pozitiftir,merakla bekliyorum seni
E-gebede çok güzeller var daha uygun olarak canvas model keten gibilerde lcw de war canım :) seninde derdin çok be yawrum ne çektin be gizem
hastaneden geldiiiimmm.. fasulyemizin kalp atışını duyduk çok şükürdoktor bir sıkıntı yok dedi. kalp atışını duymamıza rağmen inanması çook zor bir duygu Rabbim tez vakitte hepinize yaşatsın inşallahh
zorla pozitif çıkartana kadar uğraşcam sanırsam kedni doktorumu aradım anlattım durumu benim sana söyledim tarih (yani bugün) gebeliğin pozitif çıkabileceği en erken tarihtir dedi bikaç gün daha bekle adet olmazsan testi tekrarla dedi
olabilirmiki yaaaa
hastaneden geldiiiimmm.. fasulyemizin kalp atışını duyduk çok şükürdoktor bir sıkıntı yok dedi. kalp atışını duymamıza rağmen inanması çook zor bir duygu Rabbim tez vakitte hepinize yaşatsın inşallahh
zorla pozitif çıkartana kadar uğraşcam sanırsam kedni doktorumu aradım anlattım durumu benim sana söyledim tarih (yani bugün) gebeliğin pozitif çıkabileceği en erken tarihtir dedi bikaç gün daha bekle adet olmazsan testi tekrarla dedi
olabilirmiki yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?