HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

E-gebede çok güzeller var daha uygun olarak canvas model keten gibilerde lcw de war canım :) seninde derdin çok be yawrum ne çektin be gizem

kızlar ateşim bugün ciddi anlamda zorlamayla 37,00çıktı ve idrar testinde koskoca tek çizgi çıktı şimdi hastaneye gidiyorum hamile olmadığımı tescillemeye

Ayy jnsallahhh...

kızlar ateşim bugün ciddi anlamda zorlamayla 37,00çıktı ve idrar testinde koskoca tek çizgi çıktı şimdi hastaneye gidiyorum hamile olmadığımı tescillemeye

Nasil olur yaaaa...bende gireyim hemen bibakim dedim...hastaneye gitme bekle bosver... bide oyle uzulmeee

canim benim yaaaa..emin ol senin kadat uzuldum....

canım sabah aklım sendeydi hemen bakim dedim ama üzülme yaa bak hepimiz bekliyoruz her ay kırmızıları görüyoruz sonra umutlarımız yeniden alevleniyor ve olacak birgün inşallah.. Benden sana tavsiye bütün hormonların yumurtalıkların normalse herhangi bir sağlık problemin yoksateş filan ölçme hiç hesap yapma canım bekle gelişi güzel ilişki olsun adet bitiminde itibaren gün aşırı yap mesela 12-14-16-18. Günler yap bu hızlı hamiş olma yöntemi Ben bu ay hiç hesap yapmadım batımı bilmiyorum yumurtlama günümü bile hesaplamadım soğan suyu içtim eşimede keçi boynuzu yaptım çalışmalarda oldu keyfe göre :) hatta devam ediyoruz yani bakalım gerisini yüce rabbime bırakıyorum hepimiz için hayırlısı olsun sıkma canını ne kadar az stres o kadar bebiiişş :13:

Son düzenleme:

Nasıl olur ya gitme kana istersen canım üzme kendini boşver o kadar ateş bize deli gibi umut verdi senide gaza verdik helal et hakkını

gittim kana kızlar bide orda sinir oldum geldim nefret ediyorum doktorlar ve asistanlardan sonuç 10da çıkarmış belki ama netten öğrenilmiyomuş gidip almak zorundaymışım asıl siz hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim aptal gibi heyecan yaptım bu ayda olmadıysa daha olmaz zaten benim

acaba idrarda çıkmayıpta kanda pozitif çıkma ihtimali varmıki kızlar yaa ama idrar testinin üzerinde adet günü gebeliği tespit eder yazıyodu

acaba idrarda çıkmayıpta kanda pozitif çıkma ihtimali varmıki kızlar yaa ama idrar testinin üzerinde adet günü gebeliği tespit eder yazıyodu

Kesin sonuç kanda çıkar, idrarda daha geç belli olur. Idrarda pozitif çıksa. Ile kan tahlili isterler kan kesin sonuç verir.

böyle karamsar olma sen hiç beklemediğin bir anda gelir o süpriz olur biz onunla yatıp kalkıyoruz aşırı kafaya takıyoruz o yüzden böyle oluyor.. Sen bu ay hiç düşünme tamam mı takma kafaya hesap yapma canım yöntem filan düşünme gerçekten akışına bırak zihnin rahatlasın biraz üzme kendini biz ne kadar çırpınsakta onun günü belli ozamana kadar beklemek zorundayız senin zamanın belki haziran ayıdır :)
tıpkı benim umudumu bu aya bana doğum günü hediyesi olmasını dilediğim gibi

canım bu konuda pek bilgim yok ama 1 derecelik bi düşüş kötü değil sanırım hemen kendini üzme,ekinci adetinden sonraki 2. gün bile silik çizgi görmüş,bizim gelinizmiz şuan 3 aylık hamiş adetten1 hafta sonra bile silik çıkmıştı idrar testine takılma yani bence.inşallah kanda pozitiftir,merakla bekliyorum seni

Canım unut vermek istemem ama bence erken yaptın belki geç döllenme felan oldu çünkü ben dede öyle oldu idrara testinde adet günü hatta bir kaç gün çıkmadı ama test çubuğunda 5-6 saat sonra baktığımda çık küçük nir çizgi belirmişti kan verirken bile ben yok nasıl olsa yok çıkmayacak ama yine ee veririm diyerek vermiştim inşallah hayırlısı olur sen dede ama bekleseydin keşke adetimi 3-4 gün geçseydi öyle kan verseydin ...

tatlım ekinci hamişmi :) :) hiç haberim olmadı bi ara birlikte takip ediyorduk ama uzun süre göremedim onu bu topikte..

E-gebede çok güzeller var daha uygun olarak canvas model keten gibilerde lcw de war canım :) seninde derdin çok be yawrum ne çektin be gizem

benim tampon biraz büyük canım popoma göre denemeden almam mümkün değil yani
lcw'ye baktım yoktu

canım idrarda gözükmeyebilir olmassada üzülme lütfennn nasıl olsa bigün elbett olucakkkkkkkkk !

olmaaaz hemen gaza gelcem kendimide gaza getircem gidip tets üstüne test yapcam negatif görüp görüp doymayıp uslanmayıp bidaha yaptırcam sonra allahta beni böyle oturtcak işte yerime hayır gerizekalı neyine güvenip hevesleniyosunki belirti namına bişey yok aptal saptal kendi kendime olmayan şeyleri belki nelirtidir dedim sırf ateşe bakıp ee benim ateşim yüksek hamileyim dedim çıktım herkes bisürü belirtiye sdahip oluyoda yine hamile çıkmıyo aptalım ben aptal aptal eşimide gaza getirdim oda bisürü hevesle bekliyo dün nerdeyse yarın için restorandna bile rezervasyon yaptırcaktım onu bari yaptırmadım neyseki
hastaneyi 9da aradım telefonda söyleriz dediler demin tekrar aradım ne dese beğenirsiniz hafta sonu olduğu için bu testin çıkmama ihtimali var dedi

Hülyaa özür dilerim bende kendi adıma. hakkını helal et. seni de zorladık yap yap diye. çook üzüldüm sabah girdim direk baktım ama böyle yazınca çook üzüldüm. inşallah kanda güzel sonuçlar alırız AMİİNN.. hiç üzülme tamam mı.. Hastaneden çıkarken gene seni düşündüm inşallah hamiledir dedim. inşallah hamilesindir

hastaneden geldiiiimmm.. fasulyemizin kalp atışını duyduk çok şükür doktor bir sıkıntı yok dedi. kalp atışını duymamıza rağmen inanması çook zor bir duygu Rabbim tez vakitte hepinize yaşatsın inşallahh

canım benim senin adına çok sevindim çok şükür srasıyla her aşamayı güzel bi şekilde atlatıyosun rabbim hep güzel devam ettirir inş

canım özürdilicek bişey yokki ne demek o öyle ben kendi kendimi gaza getirdim aptal gibi sonuç için yine aradım neymiş o tahlil sonucunu çıkarcak makinede arıza varmış 2-3 saate çıkarmış sonuç beklicem bakalım ay sinir oluyorum kendime bi ayndan ağlıyorum nasıl kendimi bu kadar inandırdım diye bi ayndanda hala umut ediyorum varsa diye

zorla pozitif çıkartana kadar uğraşcam sanırsam kedni doktorumu aradım anlattım durumu benim sana söyledim tarih (yani bugün) gebeliğin pozitif çıkabileceği en erken tarihtir dedi bikaç gün daha bekle adet olmazsan testi tekrarla dedi
olabilirmiki yaaaa

olabilir tabi neden olmasın.. hiiç hamilelik belirtisi yaşamadığı halde adet olup ve 3 ay sonra adet görmeyince hamile olduğunu anlayanlar var. sakın bozma moralini herşey Allah'tan ben inanıyorum ve hala ümitliyimm

Masallkahhh..bende simdi geldim dr dem normalde 9*5 gunluk ama 9*1 gunluk cikti. kucuk ....

hersey iyiymis ikili test icin 2 hafta sontra cagirdi
..

Sen yinede kendini olumsuza alistir canimmm offf..bizde gaza getirdik ne bilelim...amaa sen yinede hamile degil olarak adapte et...adet olmassan testi yinele...sen cat. ignesi vuruldun muki....dr a neden gidiyodun yum. takibi icin mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…