HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet adet oldum devlete millete geçmiş olsun hüsranla hayal kırıklığıyla sonuçlanan bir adet döngüsünü daha geride bırakmış bulunuyorum ayrıca hamlelik belirtisine dair ne varsa altüst etmiş bulunmaktayım progesteron 40ın üzerindeyse hamilelik bekelnirmiş 67'yle bi cacık çıkmadı ateş yüksekti %67,9 hamilesin diyodu fos çıktı iki aydır soğan içiyodum eee ben bu ay ne kürü yapıyım sırada ne var

cnm bnm kıyamam sana seninle adet günlerimiz aynıydı hatırladınmı bend de bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama hala adet olmadım 3 aydr düzenlüydi gene sapıttı sanırım bakalım bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim ben hiç bi,şey yapmadan

evet ya bende senden haber bekliyodum naptı acaba diye çok giremiyosun heralde görmüyorum seni sapıtık zaten bizim bu adetler ama belki olmuştur senin ne dersin

cmcime benim batı değiştirebilirsin canım her ay bat yazdıra yazdıra menopoza gircem burda tarihe ne yazıyım dersen kafana göre yaz valla ben iyice bunaldım artık önceki ay 34 geçen ay 29 bu ay 31 günde adet oldum

günaydın dünyanın en güzel anne adaylarının buluştuğu forumdaki canlar dayanamayıp birşey soracağım adete 9 gün kala göğüsler acımaya başlar mı bu kadar erken belirti olur mu acaba dün acımaya başladı ve büyüdü kızlar ???

Hülyaaa şimdi senin ateşe baktım ben de. Adet olmuşsun ( valla canım hiçbir kür yapma bence. Bu ateş, iğne ilaç bizi strese sokuyor bence. Benim ablam, en yakın arkadaşım bunlar da pco ydu ve ne zaman akışına bıraktılar ozaman hamile kaldılar. Bırak bak tatil geliyor biraz dinlen rahatla sonra bakarsın çaresine..

canım benim geçtiğimiz pazar gününden beri ağrıyodu göğüslerim bugün adet oldum yani bata tam 9gün kala başlamış oluyo ama tabi göğüs ağrısı bi yandanda hamilelik belirtisi

amaaan bıraktım vardır herşeyde bi hayır şimdi doktorumu aradım 2-3.gün geliyimmi kiste bakalım dicektim izinliymiş bir hafta boyunca demekki doktorada gitmemem gerekiyomuş
hem aptal çocuk gelseydi ben onu italyaya gezmeye götürcektim gelemdi şansını kaybetti eğer bu ay gelirse fetus embriyo bilmemne olarak gidebilir belki ona bi şans daha veriyorum :))

Tutma kis ins geceleride kalkarsin tuvaletlere :)) Benimde oyle olmustu ayrica ayaklarimi bir turlu isitamiyordum buz gibiydim valla.. Kac gun kaldi bata?

ay bebeğim inşallah geceleri çişe kalkmaktan uykusuz kalmaya razıyım yaa :) bata var aslında ama 9 gün hayırlısıyla gelsin bu ay bebişlerimiz..

ama ee ben şimdi klomen kullanıyımmı kullanmayımmı nerden bilcem bak bunu hiç düşünmemiştim tüh yaa( napsamki acaba

canım benim geçtiğimiz pazar gününden beri ağrıyodu göğüslerim bugün adet oldum yani bata tam 9gün kala başlamış oluyo ama tabi göğüs ağrısı bi yandanda hamilelik belirtisi

haklısın canım hem adet hem hamişlik belirtisi ama benim adetten önce göğüslerim acımaz ki.. yinede heveslendirmeyeceğim kendimi akışına bırakmaya devam :) insan dayanamıyor küçücük bi değişimi değerlendiriyoruz işte bu ay hiç hesap yapmadım herşey gelişi güzel oldu bakalım sonuç iyi olur sende adet sürecinde kendini rahatlat ve gelecek günleri sakin sakin değerlendir tatlım olacak inşallah

evet ya bende senden haber bekliyodum naptı acaba diye çok giremiyosun heralde görmüyorum seni sapıtık zaten bizim bu adetler ama belki olmuştur senin ne dersin

cnm 3 aydr düzenliydi bu hafta oldum oldum olmadım pazartesi kan testine gdrm nabayım amann yok artık eskisi gbi heveslerimgecen sene bu zamnlar cildiriodum ahh ahh şimdi geciti bizden 21 yasımda yaslandrdı bebek gelmeden beni

artık hiç olmucakmış gibi geliyo canım bu ay bunca olumlu şeye rağmen olmadıysa bundan sonrada biraz zor gibi görünüyor ve ya benim tüplerde bi sorun var yada eşimin içtiği ilaçlar hala işe yaramadı hızı yavaş olduğu için olmadı başka bişey gelmiyo aklıma

cnm 3 aydr düzenliydi bu hafta oldum oldum olmadım pazartesi kan testine gdrm nabayım amann yok artık eskisi gbi heveslerimgecen sene bu zamnlar cildiriodum ahh ahh şimdi geciti bizden 21 yasımda yaslandrdı bebek gelmeden beni

ya ben napıyım ağustosta 28i doldurcam üzerine bide bebek stresi zaten özümde stresli bi insanım fosil oldum resmen 11sydır anam ağlıyo her ay oldumu olmadımı heyecanı sonra olmaynca onun üzüntüsü bu halimizede şükür rabbim başka dert vermesin

günaydın kızlar bugün erkenciyim bende. uyuyamadım stresten bende buraya damladım hemen sabah sabah
hülyacım meleğim üzüldüm adet olmana bende ümitliydim senden ama olsun nasip. bende soğanın 2. kürüne başlayacağım bu ay ama doktora soracağım önce zararı olurmu acaba bana.
senin batı 34 gün sonraya yapıyorum canım erken gelirse ne âlâ :))

sağolasın canım hiç üzülme canım boşver ben yeterince üzülüyorum zaten amaaan napıyım hayırlısı nasip kısmet bu ay acaba başka bi doktora gidip rahim filmimi istesemki diye düşünüyorum

mutlaka vardır bi sebebi canım benim ama en büyük sebep stres oda bir türlü engel olamadığımız birşey eşin ilacı kullanıyor sen kistleri takip ediyorsun sen yapacağın herşeyi yapıyorsun bu ayda ateş ölçmeyi yapmasaydın keşke kendini heveslendirip şimdide hayal kırıklığı yaşadın canım beim ateş adet yaklaştığı içinde artış göstermiş olabiliyor sonuçta hemen gebeliğe bağlamak ne kadar doğru stresten bile artar tatlım benim o yüzden bu ay siz çalışamalarınızı sürdürün sonrası Allaha kalmış başka yöntemler uygulayıp kendimizi üzmeyelim de bebişlerimiz bizimle olsun inşallah.. bu sıralar fazlasıyla duygusalım herşeye ağlıyorum zaten. aaah ah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…