- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.101
Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım gözünüz Aydın hayırlısı olsun çok sewindim :)
Canim senin ki erkek ti degil mi? Çok heyecanliyim yaaa ilk gunlerde senin yerleşme kanaman olmusmuydu
evet adet oldum devlete millete geçmiş olsun hüsranla hayal kırıklığıyla sonuçlanan bir adet döngüsünü daha geride bırakmış bulunuyorum ayrıca hamlelik belirtisine dair ne varsa altüst etmiş bulunmaktayım progesteron 40ın üzerindeyse hamilelik bekelnirmiş 67'yle bi cacık çıkmadı ateş yüksekti %67,9 hamilesin diyodu fos çıktı iki aydır soğan içiyodum eee ben bu ay ne kürü yapıyım sırada ne var
cnm bnm kıyamam sana seninle adet günlerimiz aynıydı hatırladınmı bend de bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama hala adet olmadım 3 aydr düzenlüydi gene sapıttı sanırım bakalım bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim ben hiç bi,şey yapmadan
Hülyaaa şimdi senin ateşe baktım ben de. Adet olmuşsun
günaydın dünyanın en güzel anne adaylarının buluştuğu forumdaki canlardayanamayıp birşey soracağım adete 9 gün kala göğüsler acımaya başlar mı bu kadar erken belirti olur mu acaba dün acımaya başladı ve büyüdü kızlar ???
Hülyaaa şimdi senin ateşe baktım ben de. Adet olmuşsun( valla canım hiçbir kür yapma bence. Bu ateş, iğne ilaç bizi strese sokuyor bence. Benim ablam, en yakın arkadaşım bunlar da pco ydu ve ne zaman akışına bıraktılar ozaman hamile kaldılar. Bırak bak tatil geliyor biraz dinlen rahatla sonra bakarsın çaresine..
Tutma kis ins geceleride kalkarsin tuvaletlere :)) Benimde oyle olmustu ayrica ayaklarimi bir turlu isitamiyordum buz gibiydim valla.. Kac gun kaldi bata?
canım benim geçtiğimiz pazar gününden beri ağrıyodu göğüslerim bugün adet oldum yani bata tam 9gün kala başlamış oluyo ama tabi göğüs ağrısı bi yandanda hamilelik belirtisi
evet ya bende senden haber bekliyodum naptı acaba diye çok giremiyosun heralde görmüyorum seni sapıtık zaten bizim bu adetler ama belki olmuştur senin ne dersin
haklısın canım hem adet hem hamişlik belirtisi ama benim adetten önce göğüslerim acımaz ki.. yinede heveslendirmeyeceğim kendimi akışına bırakmaya devam :) insan dayanamıyor küçücük bi değişimi değerlendiriyoruz işte bu ay hiç hesap yapmadım herşey gelişi güzel oldu bakalım sonuç iyi olur sende adet sürecinde kendini rahatlat ve gelecek günleri sakin sakin değerlendir tatlım olacak inşallah
cnm 3 aydr düzenliydi bu hafta oldum oldum olmadım pazartesi kan testine gdrm nabayım amann yok artık eskisi gbi heveslerimgecen sene bu zamnlar cildiriodum ahh ahh şimdi geciti bizden 21 yasımda yaslandrdı bebek gelmeden beni
günaydın kızlar bugün erkenciyim bende. uyuyamadım stresten bende buraya damladım hemen sabah sabah
hülyacım meleğim üzüldüm adet olmana bende ümitliydim senden ama olsun nasip. bende soğanın 2. kürüne başlayacağım bu ay ama doktora soracağım önce zararı olurmu acaba bana.
senin batı 34 gün sonraya yapıyorum canım erken gelirse ne âlâ :))
artık hiç olmucakmış gibi geliyo canım bu ay bunca olumlu şeye rağmen olmadıysa bundan sonrada biraz zor gibi görünüyor ve ya benim tüplerde bi sorun var yada eşimin içtiği ilaçlar hala işe yaramadı hızı yavaş olduğu için olmadı başka bişey gelmiyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?