HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ben de hicbir belirti yok goguslerim de şiş degil sadece adet olmadim kasiklarimda agri oluyor adet olacakmişim gibi belim ağriyor o kadar. Bu sabah idrar testi yaptim daha net çikti ikinci çizgi kan testine yarin gidebilecem .

Ben de hicbir belirti yok goguslerim de şiş degil sadece adet olmadim kasiklarimda agri oluyor adet olacakmişim gibi belim ağriyor o kadar. Bu sabah idrar testi yaptim daha net çikti ikinci çizgi kan testine yarin gidebilecem .

canım benim tebrik ederim herşey güzel gider inşallah topiğin yeni hamişlere morale ihtiyacı var çok sevindim darısı bize inş. ne bilim bazı gereksiz belirtiler hissediyorum işte :))

günaydın herkese topiğin morale ihtiyacı var demişsiniz ama sanırım benim daha çok morale ihtiyacım var geçen ay sperm testine gitmiştik hatırlayacağınız üzere sınırdasınız demişti 65 milyon falandı sperm doktor proksed plus verdi 1 ay sonra gelin dedi kullandık ve cumartesi tekrar gittik biz sperm artar diye beklerken 25 milyona düştüğünü gördük. ultrasonda varikosel dendi tek taraflı ama anlayamıyorum neden bu kadar düşüş. eşimi görmeyin iki gündür olur olmaz şeye gülüyorum sırf onu biraz güldüreyim diye bir de şimdi inkar döneminde sanırım özel hastane diye böyle yapıyolar falan demeye başladı ne yapıcam artık neye nasıl tepki vericem bilmiyorum ailelerden uzaktayız ve benim anlatabileceğim kimse yok çatlayacağım artık

canım varikosel varsa geçen ay niye tespit edememişler niye bir ayınızı boşa yemişler canım istersen eşinin ikna olması için başka bi hastaneye daha gidin ve biran önce tedavisini yaptırın

canım varikosel varsa geçen ay niye tespit edememişler niye bir ayınızı boşa yemişler canım istersen eşinin ikna olması için başka bi hastaneye daha gidin ve biran önce tedavisini yaptırın

teşekkür ederim canım hemen bakmıyolarmış geçen seferki normale yakın olduğu için ama anlamadığım şey varikosel varsa geçen ay da vardı neden geçen ay yüksekti şimdi yarıdan fazla düştü dalgalanma neden bilmiyorum. Dağ başındayız ilçede üroloji doktoru bile yok hafta sonu ile gittik özele

O zaman bir devlet hastanesine gidip teyit ettirin hem içiniz rahatlamiş olur hem de dogruysa eger eşin kabullenmiş olur. Benim eniştem oldu varikosel ameliyati çok guzel gecti şimdi bebek bekliyorlar. Bu rahatsizlik kucuk yasta duzeltilebiliyormuş erkek annelerinin çok dikkatli olmasi lazim aslinda.

evet öyle yapıcaz heralde artık zor olacak bizim için ama hayırlısı

canım hakkınızda hayırlısı olsun valla ne dıyecegımı bılemedım senınle bırlıkte ıkı kat bızde umıtlendık ve umıtlendırdık
ıns bu ayda olur bana kalırsa bu ay bıraz sakın kal sadece ılacları ıc ve akısına bırak olursa olur olmazsa olmz de stresı bırak dusunmemeye calıs belkıde butun sırrı budur
ıns hazıranda bebegın senınle olur

canım baska bır doktora daha gıtmek sart bence yada en azından test sonuclarını baska bır doktora daha gosterın sonucta testı sallıcak hallerı yok degıl mı?
bızde sorun olunca kabullenıyoruzda esler nıye gurur yapıyor anlamıyorum

allala bide özel niye bakmıyolarmışta bizde gittik sağolsun adam herşeye baktı önce sperm testi aldı sadece hızı yavaş çıktı öyle olunca bide kan tahllili ve ultrasondan bakalım hızın yavaş olma sebebi genetik bişeymi diye herhangi bi sorun varmı diye dedi allaha şükür bişey çıkmadı değer sınırda çıkınca zaten bakmaları gerekmiyomu yaa anlamıyorum bu adamlar işini yapmıcaksa niye doktor oluyolar yaa bide şu var canım bak doktor eşime ilaç verdi 3 ay kullanıcaksın dedi ilk ayı bitince ben doktoru aradım gelelim eşim tekrar test versinmi bi kontrol edelimmi dedim 3 ay sonra bakmamız lazım şimdi bakarsak yanlış sonuç verir demişti acaba sizinkide onunla alakalı bişey olabilirmiki dicem ama aklım pek yatmıyo açıkçası

canım baska bır doktora daha gıtmek sart bence yada en azından test sonuclarını baska bır doktora daha gosterın sonucta testı sallıcak hallerı yok degıl mı?
bızde sorun olunca kabullenıyoruzda esler nıye gurur yapıyor anlamıyorum [/QUOTE]

çok haklısın onlar kabullenemiyo üzüntümüzü bastırıp yine teselli vermesi bize düşüyo çok yoruldum artık bakalım benim odunu kandırabilirsem bi doktora daha gideriz ama onun için okulun tatil olması gerek heralde

ya bende bilmiyorum ama size ultrasonda bişey çıktı falan dedimi bize adam direk ameliyat dedi anlamadım

ay canım yazmadan edemicem nolur hakkını helal et senin mutluluğunla hem mutlu oluyorum senin adına hemde seninle birlikte şuanda bende bebiş haberi veriyor olabilirdim şuan bende senin yaşadığın duyguları yaşıyor olabilirdim diye düşünmekten kendimi alamıyorum

sizde sorun çıkmamış bizde sol tesiste varikosl var dendi hakkımızda hayırlısı

işte canım bize bunu ilk gittiğimizde yaptı doktor sorun varmı yokmu baktı size niye bir ay bekledikten sonra söyledi neyse yaa sıkmayın canınızı eşini ikan et sen bi şekilde inş bizim bi arkadaşın eşide ameliyat oldu ilk ebebği düşük olmuştu şimdi maşallah hamile çok zor bişey olmadığını söylüyolar ama bilmiyorum tabi

canım benim inşallah hepimiz vericez burda hamile haberini sen içini ferah tut sıkıntı yapma

Cimcimeee dr a gidecektin bugunnn nolduuu kuzuuuuuu

Son düzenleme:
canıımm haberini almak işe gelir gelmez baktım ama kırmızılar gelmiş sakın üzülme olur mu. Kısmet önümüzdeki aymış. İnşallah önümüzdeki aya hamilelik haberini verirsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…