HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlar.. bir yoğun hafta daha beni bekliyo.. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu haftayı..

eşime söyledim sonunda adet olduğumu aslında akşamda pembe bişey gelmişti peçeteye sadece minicik bi damlaydı ben değildir dedim sabahta korkuyla gittim lavoboya yine bişey yoktu ama sonra başladı eşime söyledim biraz önce belli etmedi neyse olsun dedi ama belli çok üzüldü

canım benim eşimde de çift taraflı varikosel var dendi ama değerleri iyi çıktığı için hiç bir tedavi olmadı. yani onunda dereceleri varrr

canım ya ne söylesem boş kendimden biliyorum.
napalım onunda zamanı var demekki.
inşallah önümüzdeki ay olur.
bende de tık yok hala ve umudumda yok

canım ya ne söylesem boş kendimden biliyorum.
napalım onunda zamanı var demekki.
inşallah önümüzdeki ay olur.
bende de tık yok hala ve umudumda yok

kendimi çok kötü hissediyorum ağlamamak için kendimi sıkıyorum o yüzdende başıma ağrı girdi hiçbişey yapmak istemiyourm evime gidip yatıp uyuyup hiç uyanmadan hiçbişey düşünmeden sadece uyumak istiyorum

canım benim ya ben iş yerinin tuvaletinde mutfağında az ağlamadım. git tuvalete ağla biraz rahatla.
yoksa o baş ağrısı geçmez.

günaydın canım Allah kolaylık versin.
benimde ay sonu yoğun oluyor.
bebişin nasıl

ayy bizimki ay sonu olduğundan değil kuzum dentime gelecekler demiştim ya bu hafta sonu gelcekler işte. bizimde buraya el bombası atılmış gibi oluyo. inşallah vukuatsız atlatırız.
bebeiş iyi canım napsın minnak minnak yerinde rahat. Rabbim rahatını arttırsın :) sizlere de tattırsın

Selam güzellikler :)

Cumartesı bebek görmeye giderken yolda otobus bır anda arızalandı ve anı sekılde fren yaptı karsımda oturan teyze kucagıma dustu kendımı kollamaya calıstım falan sonra teyze duzelınce ben bır basladım aglamaya tutamıyroum kendımı aklıma kazada kaybettıgım bebegım geldı ve sımdıde kaybedıcekmısım gıbı bır korku aglamaktan helak oldum engelde olamıyorum teyze de kotu oldu bırsey olmaz falan dıyor ama tabı gecmısı bılmedıgı ıcın o da anlayamadım ındım otobusten ama dagıldım 1 saat falan kendıme gelemedım :S

Rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ıns

kolay gelsin canım .
Amin rabbim hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın

Ayy Allah korusun canım benim.. Çokçok dikkat et kendine. sakın kötü şeyler getirme aklına. Allah'ın izniyle sağlıkla alalım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza..

kolay gelsin canım .
Amin rabbim hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın

Sağol canıım.. Amiiinn...

canım böyle düşünme depresyona girersin içini ferah tut düşünmemeye çalışki hormonların düzelsin biz ne kadar düşünürsek hormonlar o kadar alt üst oluyor.

Ayy Allah korusun canım benim.. Çokçok dikkat et kendine. sakın kötü şeyler getirme aklına. Allah'ın izniyle sağlıkla alalım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza..

Sağol canıım.. Amiiinn...

sagol canım ya sozde ben o kadar dıkkat edıyorum ama gorunmez kazalar o kadar cok kı hayatımızda.

Ay sımdıde ayrı sınır oldum ben yarın amelıyat olacaktım ve ızınımı aldım esımde aldı sonra anestezı bebegı etkılemez dedıler emın olmak ıcın doktorumuda ayarladım aksam uzerı ona da gıtcektım sımdı arıyor dıs hastanesı cuma gunune alıyoruz dıe almayn ya ne demek dedım hastaya saygı hıc yok ay sınırlerım bosaldı dıorum bole bole ben cumaya cekemem bunca seyı dıe kadın ıı ozaman cuma gunune randevuyu alamıyorum dıyo yanı cokda umrumda gelmezsen gelme dıe len ben sana 500 tl verıyorum az da degıl devlette degılsın yanı hanı devlette hastaya tenezzullerı yok ama bunlarında yok
nasıl kıl oldm sımdı bebek ıcın gıttıgım hastaneyı aradım oradan haber beklıorum o hastanede yaptırmak ıcın yarın musaıtmı dıye
bıraz daha pahalı orası ama olsun yanı saygı ılgı var en azından

Aynisini ben de dusunuyorum canim senin ateşinle kiyasliyordum kendiminkini ve senden sonra ben de mutlu haber versem ne iyi olur diyordum o kadar uzuldumki anlatamam canim ama gercekten sureleri dolmayinca olmuyor çunku bu ay hic umidim yoktu üstelik 30 yaşi bitiriyorum artik bundan sonra olmaz diyordum ama bakalim umarim allah tamamina erdirir sen de en kisa zamanda alirsin guzel haberii

canım ya çok geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi daima.. Sen bebiş mi kaybettin bunu duyuncada çok şaşırdım hem üzüldüm haberim yoktu ??

canımm çok geçmiş olsunnnnn allahım bidaha yaşatmasınnn

Son düzenleme:
canım ya çok geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi daima.. Sen bebiş mi kaybettin bunu duyuncada çok şaşırdım hem üzüldüm haberim yoktu ??

evet canım agustos ayında cok buyuk bır kaza atlattık ve orada dusuk yaptım
o yuzden fren sesının bıle benı etkıledıgını cumartesı gunu ogrendım
allah'ım kımselere yasatmasın

canımm çok geçmiş olsunnnnn allahım bidaha yaşatmasınnn

amın canım sagolasın

valla insan kendi parasıyla da rezil olabiliyomuş demek ki. Artık özel devlet kimsenin eski saygısı yok hastaya. hepsi kendi sıkıntısında.. Artık pahalı filn hangisi iyiyse ona gidicen şekerim. geçmişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…