HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayarladım canım yarın 14:00 de ıns aynen oyle saglık yanı baska bır seye benzemıyor.

canım benimm rabbim bu bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birdaha yaşama inşallah :)

tatlımm çok büyük geçmişşş olsun Rabbi'm seni ve bebeğini korusun daha yeni okudum ve çok üzüldüm canım benim

Hülyaaaaa bebeğim hafta sonu giremedim ablamın çeyizi çıktı ama haberlerini hep aldım kızlardan ve hasta olmuşşsun üzülmem bebeğim Rabbi'mden gelene boynumuz kıldan ince kendini üzüpte yıpratma her ay yeni umut demek.buradaki herkez bir bir hamile haberleri verecek sadece vademizi bekliyoruz canım benim.sakın üzülme olur mu eşini de üzmeee

sagolasın canım cok sukur duzeldı psıkolojım cumartesı kotu ıdı ama sımdı ıyıyım

Benbn geldim okuldaaannn

ozlemmm hic haberim yoktu bebegini kaybettigindenn...neyse allah gobisini bos birakmamis canim...

hulyaaa bunalimdan cik artikkk tamsm bugun git aglaaa aglaa dok icini haftaya duzelll kuzumm..

cimcimeeee meraktayizzzz nerelerdesin dr a gidecektin nolduu..

topigin yaramaz kizii gizemmmmm nereleredesinn anacimmm..

merve nurannn sizin batlar ne zaman kiz kna gore beklicemmm:)))))

selamm tatlımm bu mayıs ayında bekleme canım film çekindikten sonra ilişki yasaktı o yüzden fazla mesai yapamadık hazirana bomba gibiyiz inşallah

Cimcimeee dr a gidecektin bugunnn nolduuu kuzuuuuuu

canım doktor sonuçların ne oldu?merakta bırakma bizi.

bu arada yeni batım 24 Haziran

cimcimeeee meraktayizzzz nerelerdesin dr a gidecektin nolduu..

geldim kızlaaaaaar
yaktırdım şeyimi geldim
çok şükür smear sonuçlarım temiz çıktı doktor korkulacak bişey yok sadece iltihabın çıktı burdada dedi çıkmasa şaşardım dedim bende
yarayı yaktı antibiyotik verdi çok farklı bişeymiş gibi yine antibiyotik içeceğim
ama 15 gün sonra kontrole gideceğim tekrar. yarada bi problem varmı ona bakacak

özser canım geçmiş olsun inş bidaha başına ufacıkta olsa öyle kazalar gelmez seninde aklın bebişinde kalmaz

esraa ağlayamıyorum canım yani durduk yerde habire salak salak gözyaşım akıyo ama öyle hüngür foşur ağlayamıyorum amaan ağlamıcamda diyorum ya salak çocuk gelirse gelsin gelmezse gelmesin geldiğinde de gezmeyede götürmücem işte onu bidaha hiçbiyere

cimcimem canım ohhh valla içim ferahladı o iltihapa ve antibiyotiklere sen zaten alışıktın ve üstesinden gelmiştin inş bu seferde doğru doktorun elinde hemen atlatırsın yakın zamanda gelicek inş senden de güzel haberler

buarada cumartesi günü bişey öğrendin annanemin çozukları hep doğduktan sonra ölmüşler kimi 6 ay yaşamış kimi 1 sene yaşamış kimi bikaç ay yaşamış ama hep ölmüşler sonra annemin dedesi muska yazmış ve annemle dayım yaşamışlar ve ananem anneme hamileyken düşünün taa ozman özel doktora gitmiş ve doktor iğne yapcaz hemen kürtaj yapcaz ölür bu çocuk senide öldürür demiş ananemde eve gitmiş bi yakınına anlatmış oda ananeme bıraksana sen doktoru hepsi allahtan bebekmi aldırcan ölürse kendi ölür ozman alırlar ölmezse rabbbim korur git bidaha gitme doktora demiş ve annem şuan 45 yaşında ve allaha şükür 3 tanede çocuğu var doktoru dinleyip aldırmamış eskilerde bi teslimiyet varmış ne gelirse allahtan deyip sabredip bekliyolarmış anam biz öylemiyiz şu şöylemi bu böylemi kurcalayıp duruyoruz başımıza gelmeyende kalmıyo maşallah bilmediğimiz şeyde yok her nanedende anlıyoruz allaha şükür tamam bizde ne gelirse allahtan diyoruz ama hani nerde bu işin sabrı şahsen kendi adıma söyleyim resmen bunalımdayım elimi kolumu kaldırmaya halim yok

canımmmm geçmiş olsun ya dikkat et kendine lütfen hırpalama kendini olmuş bikere sen iyi olmana bak düşünme eski günleride :)

bi staj için koşuyorum bi gezmelere gidiyorum.abimle sinemaya gitmiştik yeni geldim eve esroşummm yine tabiki çok yorgunum

Nenim velidede olmuss. kadinla samimiydik anlatti...yaktirmisti.o ay hemen duzelmisti....uzulme csnimm...

ay inşallah bende düzelirim ama nasıl akıntı geliyo biliyomusun resmen altıma işemişim gibi.
araştırdım akıntı olması iyi bişeymiş son kalanları temizliyomuş

evet canım alışkınım ben doktor antibiyotik vercem diyince vermeseniz şaşardım dedim
şimdilik çocuk işini erteliyoruz bataklığı kurutalım önce zaten sen çok kolay hamile kalabilecek yapıdasın dedi.
bende zaten ben bu ara çocuk falan düşünmüyorum iltihaplar gitsin önce dedim.
öyle işteeeee

Iyi yaptin bu ay erteleyerekk..temeller saglsm olsun nasilsa bebek gelir...hemde bu ay kafani dknle. yok oldu mu llmadi mi bat gjnu say..bakma aslinda coj kafa yordiriyor insana...

Dr : beta hcg ni alabilir miyim?
ben : (kağıdı çıkarmaya tenezzül etmeden) 0.36 yani negatifhamilelik için 10 ve üstü bir değer lazım.

Dr : rahim kalınlığııııı 5.6 mm.
ben : hamile kalmak içim 5mm in altı olması gerekir,ama tabi şimdi regl oldum için hafif kalınlaşması normal.

Dr :ben sana glucophage vermiş miydim?
ben : evet vermiştiniz ama glucophage değil glifor.glucophage piyasada bulunmuyor.gliforda aynı içeriğe sahip zaten ,metmorfin.
(doktor sanki bilmiyooo,öğretiyorum ona)

ben :klomeni 4 e çıkarayım.
Dr :gerek yok,sana ağır gelir.
ben : menogon iğne yaptırayım diycem ama 4 klomen fazla gelir diyorsanız menogon çok daha etkili,hiç olmaz
ben : ovitrelli çatlatma iğnesi yerine pregnly 5000 yazsanız,fiyatı daha uygun.2 toz,1 su kullanırsak 10000mg olur,ovitrelliyle aynı hale gelir.

Dr : amma da araştırma yapmışsın,maşallah!!
(doktor fıtık oldu sayemde.hep ben konuştum,ona laf kalmadı.al şu ultrason cihazını da defol git demedi Allahtan)
( ohoooo sen gel bi de bizim topiği gör diyecektim doktora.maşallah herkes kadın doğum uzmanı gibi olduleeennn bi de eve ultrason alayım diyorum.canım sıkıldıkça yumyumlara bakarım,ölçerim doktor moktor hak getire)

Son düzenleme:

ayy akşam akşam ne güldüm yaaaa

aynısını banada doktorum diyor bu kadar bilgiyi nerden aliyon tabi hemen bizimki cevaplıyor oo daha neler öğreniyor lar diyor

Ewt canım Ağustos'da oldu işte biz aralığa kadar korunduk sonra işte 2. Ayda oldu çok şükür canım

Oh neyse yakm işlemini de atlattın çok şükür hadi Haziran senin ayın olur inş canım geçmişler olsun

Âmin canım âmin kimsenin başına gelmez inş çok zor anlatılıyor hem saglık olarak hem psikoloji olarak

Sende toplan artık bu moralle gelmez tabi bebek. Bebişe eğlenceli anne lazım sulu gözlü değil hadi silkelenme zamanı

Aslında atlattım sanıyordum ama o fren sesi beni hemen oraya götürdü gözümün önünde canlandı yaşlar nasılda boşaldı neyse geçti çok şükür

Ohh hangi filme gittiniz?

Yok artık! Doktor olsam kızım al şu önlüğüde sen otur derdim :)

Kis Alemsin valla aksam aksam ne guldurdun Allah`ta seni guldursun
Anacaim zati bur ultrason bilgisayar programi gibi bisi olsa simdiye coktan para toplayip almistik aramizda her aksam tek bilgisayardan acardik programi sirayla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…