- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.161
valla insan kendi parasıyla da rezil olabiliyomuş demek ki. Artık özel devlet kimsenin eski saygısı yok hastaya. hepsi kendi sıkıntısında.. Artık pahalı filn hangisi iyiyse ona gidicen şekerim. geçmişler olsun.
evet canım agustos ayında cok buyuk bır kaza atlattık ve orada dusuk yaptım
o yuzden fren sesının bıle benı etkıledıgını cumartesı gunu ogrendım
allah'ım kımselere yasatmasın
amın canım sagolasın
canım benimm rabbim bu bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birdaha yaşama inşallah :)
tatlımm çok büyük geçmişşş olsun Rabbi'm seni ve bebeğini korusun daha yeni okudum ve çok üzüldüm canım benim
Hülyaaaaa bebeğim hafta sonu giremedim ablamın çeyizi çıktı ama haberlerini hep aldım kızlardan ve hasta olmuşşsun üzülmem bebeğim Rabbi'mden gelene boynumuz kıldan ince kendini üzüpte yıpratma her ay yeni umut demek.buradaki herkez bir bir hamile haberleri verecek sadece vademizi bekliyoruz canım benim.sakın üzülme olur mu eşini de üzmeee
selamm tatlımm bu mayıs ayında bekleme canım film çekindikten sonra ilişki yasaktı o yüzden fazla mesai yapamadıkBenbn geldim okuldaaannn
ozlemmm hic haberim yoktu bebegini kaybettigindenn...neyse allah gobisini bos birakmamis canim...
hulyaaa bunalimdan cik artikkk tamsm bugun git aglaaa aglaa dok icini haftaya duzelll kuzumm..
cimcimeeee meraktayizzzz nerelerdesin dr a gidecektin nolduu..
topigin yaramaz kizii gizemmmmm nereleredesinn anacimmm..
merve nurannn sizin batlar ne zaman kiz kna gore beklicemmm:)))))
selamm tatlımm bu mayıs ayında bekleme canım film çekindikten sonra ilişki yasaktı o yüzden fazla mesai yapamadıkhazirana bomba gibiyiz inşallah
Cimcimeee dr a gidecektin bugunnn nolduuu kuzuuuuuu
canım doktor sonuçların ne oldu?merakta bırakma bizi.
bu arada yeni batım 24 Haziran
Selam güzellikler :)
Cumartesı bebek görmeye giderken yolda otobus bır anda arızalandı ve anı sekılde fren yaptı karsımda oturan teyze kucagıma dustu kendımı kollamaya calıstım falan sonra teyze duzelınce ben bır basladım aglamaya tutamıyroum kendımı aklıma kazada kaybettıgım bebegım geldı ve sımdıde kaybedıcekmısım gıbı bır korku aglamaktan helak oldum engelde olamıyorum teyze de kotu oldu bırsey olmaz falan dıyor ama tabı gecmısı bılmedıgı ıcın o da anlayamadım ındım otobusten ama dagıldım 1 saat falan kendıme gelemedım :S
Rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ıns
Benbn geldim okuldaaannn
ozlemmm hic haberim yoktu bebegini kaybettigindenn...neyse allah gobisini bos birakmamis canim...
hulyaaa bunalimdan cik artikkk tamsm bugun git aglaaa aglaa dok icini haftaya duzelll kuzumm..
Nenim velidede olmuss. kadinla samimiydik anlatti...yaktirmisti.o ay hemen duzelmisti....uzulme csnimm...
cimcimem canım ohhh valla içim ferahladı o iltihapa ve antibiyotiklere sen zaten alışıktın ve üstesinden gelmiştin inş bu seferde doğru doktorun elinde hemen atlatırsın yakın zamanda gelicek inş senden de güzel haberler
Dr : beta hcg ni alabilir miyim?
ben : (kağıdı çıkarmaya tenezzül etmeden) 0.36 yani negatifhamilelik için 10 ve üstü bir değer lazım.
Dr : rahim kalınlığııııı 5.6 mm.
ben : hamile kalmak içim 5mm in altı olması gerekir,ama tabi şimdi regl oldum için hafif kalınlaşması normal.
Dr :ben sana glucophage vermiş miydim?
ben : evet vermiştiniz ama glucophage değil glifor.glucophage piyasada bulunmuyor.gliforda aynı içeriğe sahip zaten ,metmorfin.
(doktor sanki bilmiyooo,öğretiyorum ona)
ben :klomeni 4 e çıkarayım.
Dr :gerek yok,sana ağır gelir.
ben : menogon iğne yaptırayım diycem ama 4 klomen fazla gelir diyorsanız menogon çok daha etkili,hiç olmaz
ben : ovitrelli çatlatma iğnesi yerine pregnly 5000 yazsanız,fiyatı daha uygun.2 toz,1 su kullanırsak 10000mg olur,ovitrelliyle aynı hale gelir.
Dr : amma da araştırma yapmışsın,maşallah!!
(doktor fıtık oldu sayemde.hep ben konuştum,ona laf kalmadı.al şu ultrason cihazını da defol git demedi Allahtan)
( ohoooo sen gel bi de bizim topiği gör diyecektim doktora.maşallah herkes kadın doğum uzmanı gibi olduleeennn bi de eve ultrason alayım diyorum.canım sıkıldıkça yumyumlara bakarım,ölçerim doktor moktor hak getire )
kızlar testimi aldım geldim dua edin yarın sabah mutlu musmutlu size fotoğraf koyabilecek halay çektirebilecek şekilde gelebileyim nolur dualarınıza ihtiyacım var
sezgii canım sende inş hayırlı haberlerle gelirsin bebişini görüp kalbini dinleyip gelirsin inş
aynısını banada doktorum diyor bu kadar bilgiyi nerden aliyon tabi hemen bizimki cevaplıyor oo daha neler öğreniyor lar diyorDr : beta hcg ni alabilir miyim?
ben : (kağıdı çıkarmaya tenezzül etmeden) 0.36 yani negatifhamilelik için 10 ve üstü bir değer lazım.
ben : hamile kalmak içim 5mm in altı olması gerekir,ama tabi şimdi regl oldum için hafif kalınlaşması normal.
ben : evet vermiştiniz ama glucophage değil glifor.glucophage piyasada bulunmuyor.gliforda aynı içeriğe sahip zaten ,metmorfin.
ben : menogon iğne yaptırayım diycem ama 4 klomen fazla gelir diyorsanız menogon çok daha etkili,hiç olmaz
ben : ovitrelli çatlatma iğnesi yerine pregnly 5000 yazsanız,fiyatı daha uygun.2 toz,1 su kullanırsak 10000mg olur,ovitrelliyle aynı hale gelir.
(doktor fıtık oldu sayemde.hep ben konuştum,ona laf kalmadı.al şu ultrason cihazını da defol git demedi Allahtan)
( ohoooo sen gel bi de bizim topiği gör diyecektim doktora.maşallah herkes kadın doğum uzmanı gibi olduleeennn bi de eve ultrason alayım diyorum.canım sıkıldıkça yumyumlara bakarım,ölçerim doktor moktor hak getire )
Benbn geldim okuldaaannn
geldim kızlaaaaaar
yaktırdım şeyimi geldim
çok şükür smear sonuçlarım temiz çıktı doktor korkulacak bişey yok sadece iltihabın çıktı burdada dedi çıkmasa şaşardım dedim bende
yarayı yaktı antibiyotik verdi çok farklı bişeymiş gibi yine antibiyotik içeceğim
ama 15 gün sonra kontrole gideceğim tekrar. yarada bi problem varmı ona bakacak
özser canım geçmiş olsun inş bidaha başına ufacıkta olsa öyle kazalar gelmez seninde aklın bebişinde kalmaz
esraa ağlayamıyorum canım yani durduk yerde habire salak salak gözyaşım akıyo ama öyle hüngür foşur ağlayamıyorum amaan ağlamıcamda diyorum ya salak çocuk gelirse gelsin gelmezse gelmesin geldiğinde de gezmeyede götürmücem işte onu bidaha hiçbiyere
cimcimem canım ohhh valla içim ferahladı o iltihapa ve antibiyotiklere sen zaten alışıktın ve üstesinden gelmiştin inş bu seferde doğru doktorun elinde hemen atlatırsın yakın zamanda gelicek inş senden de güzel haberler
canımmmm geçmiş olsun ya dikkat et kendine lütfen hırpalama kendini olmuş bikere sen iyi olmana bak düşünme eski günleride :)
bi staj için koşuyorum bi gezmelere gidiyorum.abimle sinemaya gitmiştik yeni geldim eve esroşummm yine tabiki çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?