HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydinn kizlarr topik en asagilarda kalmis....:)) sabah 7 de kalktim. mutfak salob ve koridoru silip supurdum ustune bide stepperdaa 150 adim attim 20 cal. yaktim...:))

koskocamanından bi maşallah diyorum canım sana bu ne iş aşkı ayol sabahın şafağında rüyana felanmı girdi:))

Gunaydin canim..napcan yeni dr ye gitcenmii

gidicem canım amaan eğer bişey yoksa ne ala ohh derim rahatlarım beklerim eğer daha önceki doktorların döremediği bişey çıkarsada biran önce tedavime başlarım boşa kürek çekip durmam her ikisindede ohh iyiki gitmişim dicem yani ama tabi güzel şeyler söylemesi temennimdir:))

Gunaydinn kizlarr topik en asagilarda kalmis....:)) sabah 7 de kalktim. mutfak salob ve koridoru silip supurdum ustune bide stepperdaa 150 adim attim 20 cal. yaktim...:))

kız bu ne enerjı bende yataktan cıkmamak ıcın resmen 20 dk nazlandım sonra on dk da hazırlanıp dustum yollara
cok uyumak ıstıyorum cooook

günaydın kıslarrr ve minnacık yavruşları

günaydın benim gibi bebiş yolu gözleyen arkadaşlarımm

günaydınnn kızlarrr,

bende buguün geç kaldım işe uyumak istiyorum halaa esniyorum aceleyle çıkarken telefonlarımı falan evde unutmuşum :)
bugün ablamın nikahı var 13:35 te oraya gideceğim.offff geçsin gitsin günler hasta olayım temizleneyimmmm yeni serüvennn başlasınnn hayırlısıyla

Gunaydin Kizlar,

Valla Esra'cim supersin Allah nazardan saklasin Ben isin yolunu zor buldum valla sabah, birde disarsi 6 derece ruzgar yagmur .. Mont cizmeyle geldim valla ise sabahta benim ates 37.5 tu ins hastalanmam yine (

belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.

bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.

MERVEEEEEEE BU SANA:)

eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.

Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.

Gunaydin Kizlar,

Valla Esra'cim supersin Allah nazardan saklasin Ben isin yolunu zor buldum valla sabah, birde disarsi 6 derece ruzgar yagmur .. Mont cizmeyle geldim valla ise sabahta benim ates 37.5 tu ins hastalanmam yine (

canımmmm dikkat et kendine hasta olma sakın bebişin annesine üzülmesin içeride
bende cokk yorgunum kızlar ben zayıflık için glifor içiyorum beni mahvediyor ::S:S:S:S midem bulanıyor halsizim ama vermem gereken 6 kilom var bebeğim gelene kadar versemmm müthiş olur

hayrlı olsun canım ablanın nıkahı :)
senın ıcın dur ya daha yumurtlama donemın yenı geldı geccek falan derken sen su ara ıı dınlen onumuzdekı ay cok yorulcan

günaydın kıslarrr ve minnacık yavruşları

günaydın benim gibi bebiş yolu gözleyen arkadaşlarımm

gunaydın sekerımmm

Gunaydin Kizlar,

aman burcucum aman dıkkat et ne hasta olması bebısı ıcerde rahatsız etmek yok
hemen vıtamın takvıyesı yap kendıne

bebeğimmm beni düşündüğün için teşekkür ederim ama dün bunu okudum ben eşime de mesaj attım akşam prezervatif al diye nedeeni,ni sorma dedim oda neden diye mesaj atmış anlattım benim plan şuydu prezervatıfle ilişki olup sonra bardaga bosalıp spermleri enjektorle yumurtaya yollamak :) ama uyuzzzz esım kabul etmedıııı sacmalama ya dedı okadar da degıl bır ay daha beklerız dedı kızdı bende usteleyemedım :S

teşekkür ederimmm bebegimmmm aslında eşim diğer yontemı kabul etmese de ayın 31 ınde ılskıyı kabul ettı :=) ozmaana kadar 6 tane antıbıyotıgımı bıtırmıs olacagım cunku :) tam yumurtlama gunumu sistem 31 ı olarak gosterıyor bakalım tutarsa tutar bır umuttur yasamak :):):):):)

Canim bu zayiflama ilaclari hormonlari etkiliyor diye okumustum doktoruna sordun mu ?

Yapmaz olur muyum benim masayi gorseniz gelen gecen manav olmus burasi diyor nane limon cayim meyvelerim kahvaltim :))
Allah korusun yavrularimizi napalim, havalar cok kotu burda dun yaz gibiydi 17 derece flndi bgn yine kis geldi hatta cumartesi bir ara -2 yi gorduk. Bu sene burasi isinamadi bir..

:) onlar 1 ay değil 10 ayda bekler ahhhh ahhh.sen iyileşte bekleyin hayırlısı artık.
bu arada özlem sormussun yumurtladıgımı.Bende şöyle oldu adetin 10. ve 20. günü elimden geldiğince çalışma yapmaya çalıştım çünkü eşime anlatıyorum adam balık hafızalı sanki yapmamız gereken günü unutuyo bende istemiyorum aa hadi bugünde yapmamız gerek lafını söylemeyi.neyse bu günlerde sol kasığımda batma ve akıntım olmustu.bende normalde ayda bir kere bu batmaları hissederdim ama bu ay 20. günden sonra hatta pazartesi günüde dahil kasık batmam oldu.normalde adet öncesi göğüs hassasiyetim karın şişliğim çok olurdıu bu ay hafif var göğsümde hassasiyet ve aşırı sinirliyim bu aralar.onun dışında bir şey yok zatende inanmıyorum hamile falan olacağıma bugün yarın gelir benimkiler.

hayır canım maalesef sormadım ama etkili zayıflmam gerek benim iştahımı kapattı

canım ozaman sadece 31 ıle bırakma durumu 1 2 gun yap yumurtlama oldugu gun yapmak yetersız cunku daha oncekı aylardan bılıyorsun madem yapcanız 2 gun ara ıle 2 kere falan daha olsun

ay ne dengesız hava 17 nerde -2 nerde aman dıkkatlı ol sen ya
manav masanıda merak ettım haha

İlk önce ikiz bebek sahibi olacağını duyunca şaşıran 23 yaşındaki Kinova, Prag’da başka bir kontrolde aslında karnında beşiz bebek taşıdığını öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.

Çek medyasının geniş yer verdiği genç anne adayı, hayatının en heyecanlı günlerini yaşadığını anlattı. “Geçtiğimiz aya kadar ikiz doğuracağımı sanıyordum” diyen Kinova, ultrasonda beşinci bebeği gördüklerinde ağlamaya başladığını söyledi.

Beşiz bebek taşımasına rağmen rahat bir hamilelik geçirdiğini ifade eden Kinova, Pazar günü sezaryen doğum yapacak.

Uzmanlar, doğal yoldan beşiz bebek sahibi olmanın birkaç milyonda bir ihtimal olduğunu belirtiyor.

evet canım zaten ılacım ayın 2sınde bıtecek 8 ine kadar falan gun asırı yaparık :)

Bugun nevale azaldi saat 10 oldu 8 den beri yiyom yavas yavas :)) Her sabah boyle hayatim yarin cekerim resmini :))
Kayisi karpuz uzum elma meyve menusu gunun, domates yumurta peynirli sandevicim yaninda yesil Zeytin, zencefil bal limonlu cay bir surahi , bir surahide su birde arkadasin esi dun seker pare yapmis 3 tanede sekerparem vardi 1 tane kaldi :)))
Kis hergun boyle yiyorum oglende baya yiyorum ama aksamlari pek istahim olmuyor eve gidince oylesine bir corba kucuk porsiyon yemek hemen doyuyorum, 2 kilo aldik daha :)

Ayy Allah kolaylik versin 5 bebek hem tasi hem dogumu hem bakimi ohhh ohh.. Allah'in isi iste cok sukur bize bir tanede olsa nasip etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…