HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende dişçiye gitmeyi hiç seviyorum ama ağzımdaki dişlerin yarısı dolgu
elim ayağım titriyor sanki ölcem o koltuğa oturduğumda

valla ıtıraz bıle etmedm dun kuzu kuzu oturdum dur bıle demeden ıh mıh dıyerek bıtırdık ıslemı
cıktık kosar adım bebegı gormeye gıttım baktım uyuyor
bızım oglan anasının hıc canı yanmamıs gıbı mısıl mısıl uykuda :)

ohh maşallah paşa ya.
darısı tez zamanda Hülya ve benim başıma ve diğer arkadaşların

amin canım.
8 ay oldu kürtaj olalı ama hala yok

amin canım amin bende 6 ay oldu benm de hala yok (( ve bugünlerde herşeye ağlıyorum dün gülerken ağladım resmen içim katılıyor.. Böyle çok sulu gözüm yaa rabbim aratmasın hayırlı sağlıklı bebişlerimizi miniklerimizi meleklerimizi mucizelerimizi versin hepimize inşallah ..

bende çok yoruldum valla artık allahım senelerce bekleyenler var rabbim bizide o şekilde sınamasın nolur tez zamnda versin
bende temmuzda bıraktım korunmayı hala yok 1 yıl olcak benimde bu ay oldu bu ay oldu diye ümit edip duralı
incir için teşekkür ederim canım sağolasın ayy ben taze incire bayılırım biliyomusuuunn:))) incir manyağıyım
buarada sana özelden yazıyım incir kürünü canım bende sağdan soldan bulduklarımı derledim ortaya karışık yapcam

ayy sorma bende aynıyım bi bakıyosun aptal aptal gülüyorum olmadık şeylerden eğleniyorum bi bakıyosun mesela şuan oturup ağlıyorum

evet bende ağladım ağladım ağladım şimdi gittim yüzümü yıkadım.. Ne bilim zor yaa burada birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ama çare olamıyoruz çare allahta ve biran önce bizide yavrularımıza sağlıkla kavuştursun

ayy bişe yaptım yine ben durdum durdum duramadım doktor araştırdım ve aklıma bi doktor geldi bizim burda yerel bi kanala felan da çıkan tecrübeli ve alternatif tıbbıda destekleyen bi doktor vardı annem taa nezaman bak bu doktor bunu bunu diyo diye anlatırdı hep ona randevu aldım nasılsa boş değildir randevu alamam diye düşünerek açtım neti ama boşmuş aldım gitti valla yarına randevuyu napıyım gidiyimmi gitmeyimmi medline hastanesinde duymuşunuzdur belki bu hastaneleri iyi bi hastane diye biliyorum ufff napsamki yedim bi h..lt şimdi kara kara düşünüyorum veniye bilmiyorum çok korku sardı beni sanki ilk kez doktora gitcekmişim gibi annemi aradım benle gelirmisin korkuyorum bu sefer dedim annemde ya bi dur bi bekle artık görmeyen kalmadı yalama oldu gerçekten diyo:))

ay alemsin :) alternatif tıpta işin içindeyse faydalı olabilir tabiki ama nasıl araştırdın mı gidenler memnun mu umarım iyidir canım..

ins artık zamanı gelmıstır bebısın gelır canım yenı ayda :)
aglamak umutsuzluk yok

inşallah canım yaa.

bende aynıyım ya bugün dün akşam o ucuk beni mahfetti.
Rabbim tez zamanda gülsün yüzümüze.

sağol canım.
inşallah bu ya bizim halaylarımız çekilir.
kendimi hiç iyi hissemiyorum bugün gecen sana söylüyordum ama bugün ben dipteyimmm :18::18::18:

iyi demiş annen bende aynı şeyi diyom prof bile tescilledi. aslında komik ama gülesim yok içimden bişey gelmiyor ve bu akşam biz kaynanamda yicez off hiç gitmekte istemiyom.
ben burda medline gidiyordum ama dr gecen sene benim büün hayallerimi kırıp gönderdiğinden beri gitmedim.
ben 2 aydır falan dr gitmiyorum çünkü kahrolası yerde adam gibi dr yok !!!

aten şu neti elimden bi alsalar baya iyi olcak ay onu araştır bunu araştır iyice psikolojim bozuldu sıkıldıkça bişeylere bakıyorum sanki onu bunu bulunca olcakmış gibi

ay alemsin :) alternatif tıpta işin içindeyse faydalı olabilir tabiki ama nasıl araştırdın mı gidenler memnun mu umarım iyidir canım..

ay ne biliyim bizim burda çalışan bayan onda doğum yapmış çok iyi doktordur ama serttir açıklama felan yapmaz dedi ama ne biliyim en azından gider soğanı inciri anlatırım birlikte gün felan yaparız:))

inme diplere inme daha batın bile gelmedi hem batın gelse adet olsan bile yapcak bişey yokki canım üzülünce busefer kafamızdan çıkarıp rahatlamamızda bi okadar zorlaşıyor ve iyice stres oluyoruz resmen takıntı haline getiriyoruz olmazsa olmazmış dünya dönmezmiş ve hayatımızın sonuna kadar mutsuz olurmuşuz gibi geliyo ama elimizdekilerin kıymetini sahip olduklarımızın değerini bi bilsek olmayanları düşünüp düşünüp üzülmek yerine elimizdekilere şükretsek zaten peşi sıra o olmayanlarda geelcektir ama yapamıyoruz işte bol bol kuran oku bence ben adet olmasam okucam ama malesef okuyamıyorum ve boşluğa düşüyorum kuran okumak ferahlatıyo insanı gerçekten

ben hiç kuran okumadım. dua ettim ama. türkçe mealini alıp okusam olur mu :S

ben hiç kuran okumadım. dua ettim ama. türkçe mealini alıp okusam olur mu :S

olur tabi niye olmasınki hem öncelikle manasını özümsemiiş olursun sonrada bilmiyosan eğer kuran okumayı öğrenirsin yavaş yavaş hem faydalı ve hayırlı bişey yapmış olursun hemde bi meşgale bulduğun için hem maddi hem manevi anlamda rahatlarsın

inşallah canım.zaten kendimi cok yalnız hissediyorum.

uff yaa napsamki neyse ben yarına kadr bi düşüneyim en iyisi bide diyorum amaan dgidiyim bunada içimde kalmasın keşke gitseydim demeyim buda aynı şeyi derse oturuyum koca totomun üzerine sevgili şehzade ve sultan efendilerin keyfinin yetmesini bekleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…