- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.341
inşallah canım tebrik ederim darısı biHepinize ayri ayri teşekkur ediyorum dualarim hepiniz için en erken zamanda sizlerde guzel haberler alirsiniz inşallah halayinizi çekeriz bol bol yarin 9.45 te ilk randevuma gidecem inşallah sorun yaşamam...
uff yaa napsamki neyse ben yarına kadr bi düşüneyim en iyisi bide diyorum amaan dgidiyim bunada içimde kalmasın keşke gitseydim demeyim buda aynı şeyi derse oturuyum koca totomun üzerine sevgili şehzade ve sultan efendilerin keyfinin yetmesini bekleyim
günaydın arkadasım iyiyiz sen nasılsın
Hepinize ayri ayri teşekkur ediyorum dualarim hepiniz için en erken zamanda sizlerde guzel haberler alirsiniz inşallah halayinizi çekeriz bol bol yarin 9.45 te ilk randevuma gidecem inşallah sorun yaşamam...
canlarım iyi akşamlar öncelikle hamişimizi tebrik ediyorum :)
sonra kendime gelirsek bu ay kendimce pek bi sabırlı ilerledim çok şükür hesapsız kitapsız ama şu son günler gelince kendime söz geçiremiyorum ve iki gündür memişlerim ağrıyor tam ucu değil ama üstten uca doğru gelen yerlerde özellikler ağrı ve acıma oluştu ve sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor.. rabbim bu ay meleğimi göndermiş olur işallah kızlar yaa bata var biraz 5-6 haziran diye bekliyorum kim bilir belki daha erken yani 4 ü biled olabilir.. yarın kansızlık var mı diye doktora gideceğim hcg tahlilide istesem mi acaba :) ne dersiniz :) baya uzun oldu ama artık idare edin bu heyecanlıyı
canim sabret az kalmis, once bir silik milik idrarda gor sonra kan verirsin en azindan bir 7 haziran olsun bir hafta neki su gibi gider ins sonrada gelsin bebis...
az önce tuvalete gttiğimde mink bulanık renkli akıntı gelmişti canım yaa açık kahve gibi bu nedir şimdihaklısın yarın bebiş için istemeyeceğim tahlil bekledim bu kadar yine duracağım inşallah..
canim ins yerlesme kanamasidir. Benimde battan 5 gun once peceteye hep kahverengi bisi giliyordu cok sukur bat gunu kesildi dahada yok :))
ahh dedim adet olcam benim kirmizilar gelmedn yine haber veriyor ama bebis anneciginin kucaginda yer ariyormus :))
canlarım iyi akşamlar öncelikle hamişimizi tebrik ediyorum :)
sonra kendime gelirsek bu ay kendimce pek bi sabırlı ilerledim çok şükür hesapsız kitapsız ama şu son günler gelince kendime söz geçiremiyorum ve iki gündür memişlerim ağrıyor tam ucu değil ama üstten uca doğru gelen yerlerde özellikler ağrı ve acıma oluştu ve sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor.. rabbim bu ay meleğimi göndermiş olur işallah kızlar yaa bata var biraz 5-6 haziran diye bekliyorum kim bilir belki daha erken yani 4 ü biled olabilir.. yarın kansızlık var mı diye doktora gideceğim hcg tahlilide istesem mi acaba :) ne dersiniz :) baya uzun oldu ama artık idare edin bu heyecanlıyı
ah canım yaa geçen ayda bunu söylemiştin ama zamanı değilmiş demekki bu ay öyle olur inş. :)Bende güzel haberler veririm size kötü birşey olmasında ...
canım bence çok erken tahlil için varsa bebiş anca bebek döllendi yerleşiyo yani değer çoook küçük olur olsa bile negatif çıkar en az 2 gün kalana kadar bekle bence
ıns canim saglikla gelir bebislerimiz .. Kucaklarimiz dolar tasar hep beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?