- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.381
canım ilacı kendin mi aldın dr mu verdi zayıflamak için benide bilgilendirirmisin?
hey allahım yarabbim sen büyüksün demin "hamileyim ama evli değilim" diye bi topic gördüm bi bakıyım dedim 40yaşındaymış kadın önceki evliliğinden bi oğlu varmış şimdi 5 senedir bi ilişkisi varmış hamileymiş adamda önce kabul etmiş sonra aldırcaksın demiş napıyım ben diyo offf offff bişey demek istemiyorum ben artık yanlış cümleler kuurmaktan korkuyorum Allah büyük diyorum sadece
günaydın kızlar dün giremedim bidaha. misafirlerim vardı 2 küçük aslan parçası. ya benim çocuğum olmadıkları halde kucağımdan indiremedim ikiz olmaları ayrı bi tat zaten. hep dua ettim allahım banada ver diye. daha yeni konuşmaya başlıyolar biri ben öyle deyince aiinn dedi şok olduk. anneleri bunlar kimseye bu kadar sürünmezdi seni çok sevdiler sanada gelir belki ikiz dedi. inşallah dedim bende....
biri çamaşır selesine oturuyo biri sepete oturuyo allahım ne büyük bi mucize bu yaaa.
bugün son girişim pazar sınav var ders çalışacağım biraz. özleyin beni olurmu
kız bu ne enerjı bende yataktan cıkmamak ıcın resmen 20 dk nazlandım sonra on dk da hazırlanıp dustum yollara
cok uyumak ıstıyorum cooook
Gunaydin Kizlar,
Valla Esra'cim supersin Allah nazardan saklasinBen isin yolunu zor buldum valla sabah, birde disarsi 6 derece ruzgar yagmur .. Mont cizmeyle geldim valla ise sabahta benim ates 37.5 tu ins hastalanmam yine (
günaydın kızlar dün giremedim bidaha. misafirlerim vardı 2 küçük aslan parçası. ya benim çocuğum olmadıkları halde kucağımdan indiremedim ikiz olmaları ayrı bi tat zaten. hep dua ettim allahım banada ver diye. daha yeni konuşmaya başlıyolar biri ben öyle deyince aiinn dedi şok olduk. anneleri bunlar kimseye bu kadar sürünmezdi seni çok sevdiler sanada gelir belki ikiz dedi. inşallah dedim bende....
biri çamaşır selesine oturuyo biri sepete oturuyo allahım ne büyük bi mucize bu yaaa.
inş sanada nasip eder rabbim özletme kendini kız 24 saat ders çalışcak diilsin ya arada gir başıboş bırakma topiği hem sen topic başkanısın artık unuttunmu:))
Cimcimeee benim koca yine gorevli yollim miiii sinavaaa
hey allahım yarabbim sen büyüksün demin "hamileyim ama evli değilim" diye bi topic gördüm bi bakıyım dedim 40yaşındaymış kadın önceki evliliğinden bi oğlu varmış şimdi 5 senedir bi ilişkisi varmış hamileymiş adamda önce kabul etmiş sonra aldırcaksın demiş napıyım ben diyo offf offff bişey demek istemiyorum ben artık yanlış cümleler kuurmaktan korkuyorum Allah büyük diyorum sadece
kızlarr nesrin artık uğramıyor galiba :S haber alanınız var mı birde elsel nerelerde Allah aşkına hamiş oldu gitti buralardan
nesrin topiğin ondan alınıp bana verilmesine bozuldu galiba cnm ondan girmiyo olabilir :26:
alınsın benden yine ona verilsin yaa kırgınlık olmasın böyle :26:
ay bide kızın birisi kızmış sinirlenmiş annem yaşında kadınsınız demiş hanımefendi alınmış bu lafada gülermisiniz ağlarmısnız:)))
Bugun nevale azaldi saat 10 oldu 8 den beri yiyom yavas yavas :)) Her sabah boyle hayatim yarin cekerim resmini :))
Kayisi karpuz uzum elma meyve menusu gunun, domates yumurta peynirli sandevicim yaninda yesil Zeytin, zencefil bal limonlu cay bir surahi , bir surahide su birde arkadasin esi dun seker pare yapmis 3 tanede sekerparem vardi 1 tane kaldi :)))
Kis hergun boyle yiyorum oglende baya yiyorum ama aksamlari pek istahim olmuyor eve gidince oylesine bir corba kucuk porsiyon yemek hemen doyuyorum, 2 kilo aldik daha :)
ay bide kızın birisi kızmış sinirlenmiş annem yaşında kadınsınız demiş hanımefendi alınmış bu lafada gülermisiniz ağlarmısnız:)))
Kizlar aksam 10 da yatincaa erkenden uyaniyorumm..yine bugun iyi.. saat 4 te. namaza kslkiyorum...bidaha uyuyamiyorim.... ev kirlenmisti bayaaa hadi bi kuvvet dedim kalktimm yaptim...simdide okula goturmek icin mskarna salatasi yapiyorum...okulda arkadaslarla cok acikiyoz. bugun benden jest olsun onlaraa.. :_))) zaten canim hep yogurtlu makatna istiyor benkm..etten sogudumm.. yemek deyince gozimde ypgurtlu makarna ucusuyor...:)))))
KIZLAR GÜNAYDIN
BU SABAH RANDEVUM VARDI HASTANEYE GİTTİM KONTORL İÇİN GEÇEN AY ADETTEN 8 GÜN ÖNCE FALAN Bİ LEKELENME BAŞLAMIŞTI BENDE ADET GÜNÜME KADAR DEVAM ETTİ SONRA NORMAL ADETİMİ OLDUM BİTTİ BU AYDA SANKİ ÖYLE OLUYOR GİBİ Bİ AN KİSTTEN ŞÜPELENMİŞTİM İNSANIN AKLINA HERŞEY GELİYOR O YÜZDEN HEM ONA BAKTIRMAK HEMDE KANSIZLIK SORINIM VAR MI DİYE BAKTIRMAK İÇİN DOKTORA GİTTİM..
ÇOK ŞÜKÜR ULTRASON TEMİZ ÇIKTI KİST MİYOM HİÇBİRŞEY YOK DEDİTAHLİLDE VERDİM BİRDE DEDİMKİ ADETE VAR DAHA BİR KAÇ GÜN DEDİM ŞİMDİ GEBELİK OLSA BİLE BELLİ OLMAZ DİMİ DEDİM :) O DA ÇIKMAZ AMA YAZAYIM YİNE DE NASIL OLSA KAN ALACAKLAR BAKILSIN DEDİ : ben vazgeçmiştim baktırmayacaktım aslında ama doktor aklımı çeldi kısmet yaa öğleden sonra göreceğim işte.. memişlerim ağrıyor ya benim canlarım sizce 6 gün var daha erkenmi???
cıkmazsada uzulme ozaman canım cunku daha cok erken yanı
hadı bakalım ıns mınık mucıze erkenden buradayım der
topic başkanı olmak ayrı bi sorumluluk zaten yav size haksızlık etmiş gibi hissediyorum gelmeyince :))
yollasana kııız ben yine vizelerdeki binada aynı salonda ve hatta aynı sırada gircem acaba vize sınav kağıdımla girsem anlarlarmıki
sorularıda vize sorularını ezberleyip final için üstüne koymayı planlıyorum
canım yazını okurken bi heyecanlandım hemen sonunu okudum önce dedim heralde hamile çıktı sürpriz oldu ama kan testi demiş doktor bak inş bebiş vardır ama özserinde dediği gibi çok erken daha çıkmazsa sıkma canını sakın erken olduğunu hatta hiç yaptırmadığını düşün ve gelmeyesice batı bekle sonra gelmezse ohhh ne ala göğsünü gere gere gidersin kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?