HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım yattıkca kotu olursun bence sılkelen bı an once yararlı seyler tuketıyorsun zaten aksamlarıda erken uyu dınlenmene bak atlatırsın cunku dedıgın gıbı sımdı 1 ay yok olmakda kotu olur emınım o yuzden sen hafta sonuda gelıyor dınlenerek gecır bakalım

gordum resımlerını cok cıcıler ya :)
yerım onları yer sanada nasıp etsın mevlam

ben hep kız istiyodum ama onları görünce erkek olsun demeye başladım eşimde onları görünce ikiz olsun erkek olsun dedi doktor çalışmalara başla der demez hemen kendime bal süt yumurta ve ne gerekiyorsa, eşimede keçiboynuzu ve çakşır otunu dayayacağım

çok teşekkür ederim hayatımmm

kıııız oralara yaz gelmedimi hala burda millet denize girmeye başladı bizde oraya gelecektik vazgeçti kocam. iyi olmuş vazgeçtiği ben montla donardım orda kesin

3 saattır bır rapor hazırlıyorum yemın ederım beynımden dumanlar cıkıyor sandım
rakamlar karısıyor kusuratlar toplanmıyor
ayy cıldırmamak ıcın zor tuttum kendımı

Rabbim çok yorgunum.
Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder.
Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur.
Avunmalığım olsun, hiç ummadığım sevinç nasip et.
Lâtifsin, lütfedensin.

Son düzenleme:
aman canım kalkma dıkkatlı ol yat hep tutunsun bı bebek
kanaman sıddetlı degıl demı

aman aman su donemler cok onemlı

Rabbim çok yorgunum.
Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder.
Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur.
Avunmalığım olsun, hiç ummadığım sevinç nasip et.
Lâtifsin, lütfedensin.

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Selammm

yeni hamilelereee hayirli olsun der haber bekleyenlereden yakin zamandaa bu haberi almayi nasip etsin allah .

Sabahh onca is yaparsammm istee.. yatiyorim ayaklari uzattim...cagan da bakicita hepp annem hasta hrp snnemin basi agriyor hergun diyomus..surekli yatiyo diyomus. yaaa kuzuyuda bosladim coktsndir...

kuss hulyaa nerdesin bacjm dr ne dedi merak etyik..

ebda ve gizossss topike kayip araniyor ilsni verdik ansm sizin icin..

Canim patron gordu zaten iyi misin fln dedi dedim iyim ama biraz atesim var, dikkat et kendine derken koluma bir dokundu kadin ay sen yaniyorsun bir doktora git fln derken 1 saat erken ciktim doktora gittim, Saliya kadar izinliyim sali tekrar muayeneye gitcem. Doktor sagolsun hemen kan testi yapti degerler dusuk endiselenicek birsey yok ama evde dinlenmen lazim dedi. Zaten ruh gibiyim, ates cikti 37.6 iac aldin i dedi dedim yok almadim. Bir parelen verdi hemen yarim, eger atesin 38 bulura bebek icin aldigin ilactan daha tehlikeli senin kaninla besleniyor 37.5 gecerse atesin ilac al ama min 10 gecmis olsun arasi fln derken anlicaniz evdeyim yine saliya kadar. Sagolsun patronada soyledim olurmu oyle sey sen dinlenmene saglina bak dedi, evinde de dinlen tatilinede git dinlen biz seni tanimiyormuyuz senelerdir hic hasta olmamistin acisinicikartiyorun simdi fln diye sakalastik. Ayyy bir bilseniz su an en yogun pazar turk pazari caseler havada ucusuyor birde hepsi turkce kimse anlayipta ise el atamiyor, valla cok sukur sanliyim en azindan is yonunden..

Neyse benim kozalak geldi aldi is yerinden markete ugradik meyve yemeklik fln eve geldik, diyorki hayatim tavugu pisirmek zorunda degilsin yarin yaparsin bu aksam ole kahvaltilik fln yeriz. Tamam dedim yumurta fln kircam ona dedimki sen ya cidden cok rahat genis bir adamsin yada beni onemsemiyorsun artik, noldu dedi, dedim belki ben hashaslastim abartiyorum ama senin bana hayatim bak hastasin doktor dinlen demis butu gun calistin sen yat uzan ben oe atistirmalik bisiler hazirlarim, sanki iki yumurta kiramican dedim. Ne dese begenirsiniz ama sen guzel yapiyorsun, 5 dk sonra geliyor gonulszce ama haklisin birak ben yapiyim diyor. Yok dedim ben yaparim sen zaten yapcam desende yaparim ama onemli olan iki dusunmek gonul almak dedim .. Sustu!
Cidden kozalak benimki en sertinden vur kir bisicik olmaz valla..
:2::2::2::2::2:

Yok canim yaa ne yazi bahar gelmedi, monta cizmeyle ise gidiyom valla.. Cumartesi birara -2idi sali gunu gnes cikti 17 derece fln bugun yine firtina yagmur disarsi 4 derece fln su an .. Gunese hasret kaldim valla gecen sene bu zamanlar cktan 20 gorup gecmistik (

kuzum bu kozalakların düşünme firaset yetisi olmuyo anacım o aslında gayet normal bişey demiş gibi hissediyo bak benim eşim dün akşama kadar evdeydi akşam ben işten dönerken yolda buluştuk hadi su dolduralım tatlı sudan dedik su doldurduk ordan markete gittik yürüyerek evimize yakın zaten sonra eve geldim yemek hazırlıyorum bizimkide bilgisayarın karşısına geçti dedim haksızlık olmuyomu bu oluyooo diyo bide yüzüme baka baka düşünemiyor düşünemiyolaaarrr ama kendileri hasta olsalar bırak kalkıp bişey yapmayı hazırladığın yemeği bile yemezler nazlarından kozalak işte anacım ne beklersin ki allah başımızdan eksik etmesin onları

Olsun canim yat dinlen sen yine masallahin var Allah isini yapma gucu veriyor. Al olusunuda koynuna beraber yatin bisiler okuyun seyredin ama ihmal etme kendinide oteki bebisinde minnacik annesi yorulmasin istiyor..

Evet hulya bir gitti gelmedi daha belki eve gectiyse evden girememistir henuz ..
dedigin gibi valla herkes kayiplarda topigimiz cok sakinlesti kimsecikler ugramaz oldu

Son düzenleme:

Dedim ama valla is yerindekiler bile hasta olmasamda sagolsular hep mutfaga gidiyoz bisey ister misin sanada cay getirelim soruyolar dedim. Ustue birde ee normal bende is yerinde hamile varken soruyordum nezaket icabi o diyor birde. Ahh dedim baskalarina gelince nezaket centilmenik bize gelince enayilik diye.. Haklisin onlar hasta olsalar dedigin gibi yaptigini begenmezler bundan iste istiyorum sundan yap derler. Napican ne demisler kimi ota kimi boka Iste gecinip gidiyoz seviyom ben uyuz kozalagimida , Aminnn cnim yanimizda olsunlar o yeter..

ben geldim doktor biraz maceralı oldu işten çıktım tam yolu yarıladım annem aradı demezmi ee geri dön ben o doktoru sordum ii değilmiş şu hastanede şu doktor varmış dedi iyi arayın sorun randevusuz bakarsa ona gidiyim dedim tabiki becerememişler neyse yol üzerindeydi o hastane o kadına gittim sordum alamam ameliyatım var dedi başka bi kadına sordum tamam alıyım bikaç hastam var ama dedi neyse sonra arkadaşı aradım şu doktoru biliyomusun dedim yok bilmiyorum hiç duymadım dedi peki normalde gitceğimi biliyomusun dedim ismini söyler söylemez daha geçende o doktoru konuştuk kadın hastalıkları konusunda çok iyi bi doktormuş doğumda iyi değilmiş ama dedi neyse niyetimi bozmayım dedim gittim bisürü para bayıldım kadın baktı sinir oldum o muayene ediyo yanındaki asistan kılıklı karıda bakıyo ne görcekse gel anam gel dışardakileride çağırdicektim zaten sinirim tepemdeydi gerilmişim neyse yumurtalıkların temiz dedi kistim vardı deidm yok kist felan dedi

durumu şimdiye kadarki süreci anlattım ben salak daha önceki raporları götürmemişim polikistik dediler dedim polikistik öyle yumurtaya bakarak karar verilmez dedi tahlil yaptı dedim onunlada tam polikistik denilemez dedi rahim filmi çekilir eğer rahim duvarında kalınlaşma varsa zaman polikistikten bahsedilir dedi klomende 4. ayım dedim sana ilaç kullanmadan normal siklusunda bakıldımı kedni başına yumurtlayabiliyomusun diye kontrol edildimi dedi yoo dedim allala niye böyle direk başlamışlar ilaca dedi
vee herkesin dediğini dedi sen çok stresli görünüyosun kafanda kendine çok baskı yapmışın dedi aynen öyle dedim gebelik olmamasının %15 sebebi stres dedi beynimizden salgılanan hormanları etkiliyosun dedi bu ay başlamışşın klomene devam et iç bakalım hatta 21.gün testine 14. gün muayenesine felanda gitme kendi haline bi bırak dedi
yani içim rahatladı buda diğer doktorların söylediğinin aynısını söyledi genel olarak

ayy amma uzun olmuuuuşşş ösürdilerimmmm

Nasılsınız şekerpareler. :) Özlendim mi acebaa diye bi girip bakıyım dedim. İş yerinde çok yoğun çalışıyorum arada girip takip ediyorum ama yazamıyorum. bu hafta sonunu da bi atlatsak işler yoluna girecek. Evdeki pc'de bozulmuştu oda geldi ama 2 gündür de evde temizlik filn yapayım derken giremedim hiç.. Neyse ne var ne yokk. hamileler varmış hepsini tebrik ediyorum Rabbim kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah

Burcum canım geçmiş olsun iyileş tez zamanda daha tr'ye gelicen hasta hasta gelme buralara. Aman dikkat et kendine.
Hülyaaa canıım sende durumlar ne. ne dedi doktor.?
Esra'cım sende kendini çok yorma çağanı'da ihmal etme :)

bide yapan eden varsa bana bi paskalya çöreği tarifi verebilir mi yaa.. geçen ay yapmıştım netten bulup ama not etmemişim şimdide aynısını bulamıyorumm :26:

doktor ne desin canım tanıştı benim küçük hülyayla bu doktorda sonra selamlaşıp ayrıldılar:)))
diğer doktorların dediğini dedi canım çok şükür kötü bişey çıkmadı bide bu doktor rahim ağzınıda kontrol etti bişey varmı diye oda temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…